סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 2:18 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נוטה להאמין שהוא מבחינת נתונים נתפס כמי שיכול להוות אלטרנטיבה רצינית ביותר. שיקם את צה"ל אחרי לבנון השניה, עופרת יצוקה נתפס כמערכה מוצלחת יותר מאלו שבאו אחריה. הוא אחד הרמטכלי"ם היותר פופולאריים, אם לא הפופולארי מכולם בכמה עשורים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 11:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תגידו, זה סתם מקרה שתקיפת הכור הסורי מותרת רשמית לפרסום בדיוק בימים האלה שאולמרט מנסה לשקם את עצמו ציבורית (ולעשות כסף על הספר שלו)?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 11:17 am 
מנהל פורום

כן
היו עתירות מזמן של ערוץ 10 לצנזורה בנושא כדי להתיר את זה לפרסום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 11:23 am 
Hall of Famer

ועדיין העתירות קיימות מזמן, וזה התפרסם דווקא בזמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 12:09 pm 
Senior

אתפוס טרמפ על התרד הזה כנהוג.

אז היום פרסמו שישראל תקפה את הכור בסוריה וכולנו הזכרנו לעצמנו להעמיד פני מופתעים.
אני דווקא כן הייתי מופתע, בעיקר מההפתעה המדומה. גם אני כמו כולם זוכר ח"כ מהאופוזיציה שסיפר מספר חודשים אחרי הפעולה איך הוא סיפק תמיכה לראש הממשלה בקבלת ההחלטה על התקיפה בסוריה.
מדובר כמובן בבנימין נתניהו באחת הפליטות המטומטמות ביותר שלו (והנדירות אני חושב). אני מניח שאם כל פוליטיקאי אחר היה פולט מין משפט כזה, היה מתחולל מיד ויכוח ציבורי סוער אם צריך זפת ונוצות לפני הצליבה או אחרי. אצל ביבי זה עבר חלק, עוד דוגמא מרהיבה של הטפלוניות הבלתי נגמרת שלו (ולא אתפלא אם זה גם העלה פלאים את אחוזי התמיכה בו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 3:04 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
תגידו, זה סתם מקרה שתקיפת הכור הסורי מותרת רשמית לפרסום בדיוק בימים האלה שאולמרט מנסה לשקם את עצמו ציבורית (ולעשות כסף על הספר שלו)?

אני מעריך שאולמרט ידע שהולכים לפרסם את הנושא והחליט להתאים את הפרסום של הספר, ולא ההיפך.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 3:09 pm 
Junior

תומר כתב:
אתפוס טרמפ על התרד הזה כנהוג.

אז היום פרסמו שישראל תקפה את הכור בסוריה וכולנו הזכרנו לעצמנו להעמיד פני מופתעים.
אני דווקא כן הייתי מופתע, בעיקר מההפתעה המדומה. גם אני כמו כולם זוכר ח"כ מהאופוזיציה שסיפר מספר חודשים אחרי הפעולה איך הוא סיפק תמיכה לראש הממשלה בקבלת ההחלטה על התקיפה בסוריה.
מדובר כמובן בבנימין נתניהו באחת הפליטות המטומטמות ביותר שלו (והנדירות אני חושב). אני מניח שאם כל פוליטיקאי אחר היה פולט מין משפט כזה, היה מתחולל מיד ויכוח ציבורי סוער אם צריך זפת ונוצות לפני הצליבה או אחרי. אצל ביבי זה עבר חלק, עוד דוגמא מרהיבה של הטפלוניות הבלתי נגמרת שלו (ולא אתפלא אם זה גם העלה פלאים את אחוזי התמיכה בו).

זה לא עבר חלק, אני זוכר שעפו עליו בזמן אמת. אבל מה אתה רוצה? שבגלל זה ידיחו אותו לנצח מתפקידים ציבוריים?
וחוץ מזה שאם אני זוכר נכון הפליטה הייתה יותר מרומזת

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 3:10 pm 
Junior

אולמרט וביבי הם שני מושחתים ונהנתנים אבל בזה בערך מסתיים הדימיון.
אחד פחדן עם אידיאולוגיה של למשוך זמן. השני יודע לחתוך ולפעול שצריך.
ראו התנהלות ביבי מול הכור באיראן אל מול זו של אולמרט בסוריה ועתה דמיינו לעצמכם איפה היינו היום אם ביבי היה ראש הממשלה באותם שנים ולהבדיל, איפה היינו מול איראן עם אולמרט היה ראש ממשלה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 5:57 pm 
Hall of Famer

מבלי להיות מעריץ של ביבי, תקיפה באירן של מתקני הגרעין שם היא אופרה אחרת לגמריי מהתקיפה בסוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 21, 2018 11:22 pm 
Junior

לגמרי

מעבר למורכבות הגדולה בהרבה, איראן בטוח תגיב, וללא חשש מהידרדרות למלחמה כוללת שתסכן את איראן, וזאת באמצעות הכוחות שלה בסוריה, לבנון ורצועת עזה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 22, 2018 12:40 am 
Hall of Famer

כל פעם שאני רואה את אהוד ברק מתראיין הוא מזכיר לי את ראש "ספקטר", הקירח המצולק הזה שנלחם בג'יימס בונד (או את הפרודיה שלו מאוסטין פאוורס, דוקטור evil). תמיד נראה שיש לו איזה מניע נסתר בכל מה שהוא עושה או אומר. אני לגמרי יכול לראות אותו יושב במשרדו מול 2000 מסכים שמצלמים כל פינה בעולם, מחזיק את הזרת בזווית הפה וצוחק צחוק מרושע.

לגבי ביבי ואולמרט, צריך לציין למען ההגינות שביבי הפציץ כמה פעמים מטרות איכותיות מאד בסוריה, והוא עשה את זה מול מצב מורכב בהרבה בסוריה שבו גם האירנים והרוסים נמצאים פיזית ומושקעים צבאית ופוליטית עד הצוואר. יחסית לתנאים היום, אולמרט פעל בתנאים כמעט סטריליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 22, 2018 9:31 am 
Hall of Famer

הפרסום הזה מרחיק מאוד את הבחירות.
נתניהו עמל בהצלחה על תדמית, "היחיד שמסוגל לנהל כאן את המדינה", הפרסום הזה לא ממש הועיל לעניין.
יחכה עכשיו כמה חודשים טובים שהעניין ישכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 22, 2018 10:11 am 
Hall of Famer

סלח לי אבל זה שטויות. היחיד שמתבלט פה בכושר ניהול זה אולמרט שאף אחד לא ייגע בו עם מקל, וגם טכנית הוא מורשע בעבירות עם קלון ולא רלוונטי לתקופה הקרובה.
שאלת הבחירות או לא בחירות, כמו שכבר ראינו, תוכרע על מאבקי הכוח בין ביבי לשותפות בקואליציה סביב מצבו המשפטי.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' מרץ 22, 2018 10:12 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 22, 2018 10:12 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי ביבי ואולמרט, צריך לציין למען ההגינות שביבי הפציץ כמה פעמים מטרות איכותיות מאד בסוריה, והוא עשה את זה מול מצב מורכב בהרבה בסוריה שבו גם האירנים והרוסים נמצאים פיזית ומושקעים צבאית ופוליטית עד הצוואר. יחסית לתנאים היום, אולמרט פעל בתנאים כמעט סטריליים.

בכל זאת יש הבדל בין לתקוף התארגנות חזבאללה, שיירות/מפעל נשק של חזבאללה או מטרה נקודתית של פרוקסי בסוריה (שזה מה שביבי עשה בשנים האחרונות), לבין תקיפה של יעד ממשל אסטרטגי - הכור הסורי.
בעוד שבתקיפות מהסוג הראשון אתה לכל היותר מצפה לתגובה מוגבלת או אפילו לשתיקה, בתקיפת הכור הסורי היה ממש חשש מפתיחה של מלחמה בצפון.
עוד נקודה היא שלפחות מבחינת צבא סוריה, היום הוא די מפורק, בעוד שב-2007 לפני עידן המלחמה הפנימית הוא היה במצב טוב בהרבה וכנגזרת גם הסיכון שהוא יכול להציב לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 22, 2018 1:30 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

בכל זאת יש הבדל בין לתקוף התארגנות חזבאללה, שיירות/מפעל נשק של חזבאללה או מטרה נקודתית של פרוקסי בסוריה (שזה מה שביבי עשה בשנים האחרונות), לבין תקיפה של יעד ממשל אסטרטגי - הכור הסורי.
בעוד שבתקיפות מהסוג הראשון אתה לכל היותר מצפה לתגובה מוגבלת או אפילו לשתיקה, בתקיפת הכור הסורי היה ממש חשש מפתיחה של מלחמה בצפון.
עוד נקודה היא שלפחות מבחינת צבא סוריה, היום הוא די מפורק, בעוד שב-2007 לפני עידן המלחמה הפנימית הוא היה במצב טוב בהרבה וכנגזרת גם הסיכון שהוא יכול להציב לנו.

גם ב-2007 הסיכון שנשקף לנו מצבא סוריה היה אפסי. הסיכון העיקרי היה, ונשאר, הפעלה של הרקטות של חיזבאללה — איום שהיום חמור בהרבה מאשר אז.

נערך לאחרונה על ידי אורן בתאריך ד' אפריל 04, 2018 5:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 6:00 pm 
Hall of Famer

קבלו את התקווה האולימפית החדשה - ביבי עם פליק פלאק וצוקהרה לאחור מהמביכים שראינו בשנים האחרונות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 6:42 pm 
Junior

להגיע עם בגד ים לפגישת עסקים - מביך.
להגיע עם בגד ים לבריכה - לא מביך.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 6:52 pm 
Junior

ביבי בהחלט מביך, אבל ההסכם שעליו הוא חתם עם האו"ם היה יותר מביך. הסכם שכולו זריית חול בעיניים, כאילו שבמדינות אירופה ימהרו (ועוד עם חיוך) לקלוט את הזבל שישראל לא רוצה אצלה. "מפתיע" שאחריי דקה בערך מפרסום החתימה על ההסכם, צצו מדינות באירופה שטענו שמעולם לא שמעו עליו. לדעתי, מדובר בהסכם שכל כולו הוא למשוך זמן על מנת להכשיר את השארת מסתנני העבודה כאן.

עדיף היה להימנע מההסכם ולחשוב על דרך אחרת להעיף אותם, כולם (למעט המעטים שהוכרו כפליטים), לכל הרוחות, למשל בדמות פיתויים גדולים יותר לממשלת רואנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 7:58 pm 
Hall of Famer

מה זה צוקהרה בכלל, מנצל את התר'ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 8:12 pm 
Hall of Famer

אלמנט בהתעמלות שקיים עוד משנות ה-70, על שם מתעמל יפני שעשה אותו לראשונה.
לפחות לבני הדור שלי, זה השם שהכי נתפס לאלמנט בהתעמלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 8:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צריך להחליף את הכותרת של הת'רד מהלו"ז הצפוף למוח הדפוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 11:10 pm 
Junior

אני חייב להודות שאני פשוט התעייפתי ממנו כבר. כל טעות כביכול שכל הפרשנים והעיתונאים רואים אותו עושה רק מחזקת אותו בעיניי העם הזה, אז מי כאן המטומטם והמביך.

ואם ננתח את הסיטואציה, אני חושב שהבית היהודי מבין בגאונות איך להכתיב בדיוק כל החלטה והחלטה של הממשלה הזו. נתניהו יודע כמה הוא מסובך בחקירות וכנראה יודע שיוגש באחת מהן לפחות כתב אישום. הדרך היחידה שלו לא לצנוח היא להמשיך לקבל גיבוי מלא מהבית היהודי (כי הוא היחיד שמאגף את הליכוד מימין בממשלה הזו), כי בלי הגיבוי הזה אין לו סיכוי להחזיק ממשלה בזמן חקירות. המצב שנוצר הוא שבכל פעם שהוא לוקח החלטה ששרי הליכוד לא אוהבים, אין להם איך למחות אלא אם כן הבית היהודי אומר משהו. אם הם מוחים מבלי שהבית היהודי יתחיל את המרמור, הם מצטיירים כבוגדים במנהיג הדגול וחסרי נאמנות, מה שפוגע בהם אלקטורלית (או לפחות על פי מה שהיועצים האסטרטגיים שלהם אומרים) בתוך הבית. אם הבית היהודי כן אומר משהו, הם יכולים לפצות את פיהם מבלי לחשוש, כי ביבי לא יצא נגד הבית היהודי, כי אז הבית היהודי לא יגבה אותו במהלך החקירות, ואז מותר להם לבקר את ביבי, אבל רק בגל שני של מחאות.

עד היום אמרו בחצי הגזמה וחיוך שסמוטריץ' שולט במדינה (כי גם בבית היהודי אף אחד לא מעיז לצאת נגדו בגלל אותן סוגיות נאמנות שיש בסוג המפלגות הלאומניות), אבל היום קרקובסקי אמר לראשונה (אני חושב) ברשת ב' את הדברים ברצינות - סמוטריץ' פשוט שולט במדינה. הוא גם מאיים במפורש להפיל את הממשלה אם לא יקלו את המתווים שהוא מציע או תומך בהם, ובאמת בסוף מה שהוא דורש מתקיים. מעניין כמה רחוק ישכילו בבית היהודי ללכת ולהספיק לנצל את חלון ההזדמנויות הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 1:44 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אלמנט בהתעמלות שקיים עוד משנות ה-70, על שם מתעמל יפני שעשה אותו לראשונה.
לפחות לבני הדור שלי, זה השם שהכי נתפס לאלמנט בהתעמלות.

ידעתי שזה קשור להתעמלות, רק לא ידעתי מה המקור של השם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 1:42 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
אני חייב להודות שאני פשוט התעייפתי ממנו כבר. כל טעות כביכול שכל הפרשנים והעיתונאים רואים אותו עושה רק מחזקת אותו בעיניי העם הזה, אז מי כאן המטומטם והמביך.

ואם ננתח את הסיטואציה, אני חושב שהבית היהודי מבין בגאונות איך להכתיב בדיוק כל החלטה והחלטה של הממשלה הזו. נתניהו יודע כמה הוא מסובך בחקירות וכנראה יודע שיוגש באחת מהן לפחות כתב אישום. הדרך היחידה שלו לא לצנוח היא להמשיך לקבל גיבוי מלא מהבית היהודי (כי הוא היחיד שמאגף את הליכוד מימין בממשלה הזו), כי בלי הגיבוי הזה אין לו סיכוי להחזיק ממשלה בזמן חקירות. המצב שנוצר הוא שבכל פעם שהוא לוקח החלטה ששרי הליכוד לא אוהבים, אין להם איך למחות אלא אם כן הבית היהודי אומר משהו. אם הם מוחים מבלי שהבית היהודי יתחיל את המרמור, הם מצטיירים כבוגדים במנהיג הדגול וחסרי נאמנות, מה שפוגע בהם אלקטורלית (או לפחות על פי מה שהיועצים האסטרטגיים שלהם אומרים) בתוך הבית. אם הבית היהודי כן אומר משהו, הם יכולים לפצות את פיהם מבלי לחשוש, כי ביבי לא יצא נגד הבית היהודי, כי אז הבית היהודי לא יגבה אותו במהלך החקירות, ואז מותר להם לבקר את ביבי, אבל רק בגל שני של מחאות.

עד היום אמרו בחצי הגזמה וחיוך שסמוטריץ' שולט במדינה (כי גם בבית היהודי אף אחד לא מעיז לצאת נגדו בגלל אותן סוגיות נאמנות שיש בסוג המפלגות הלאומניות), אבל היום קרקובסקי אמר לראשונה (אני חושב) ברשת ב' את הדברים ברצינות - סמוטריץ' פשוט שולט במדינה. הוא גם מאיים במפורש להפיל את הממשלה אם לא יקלו את המתווים שהוא מציע או תומך בהם, ובאמת בסוף מה שהוא דורש מתקיים. מעניין כמה רחוק ישכילו בבית היהודי ללכת ולהספיק לנצל את חלון ההזדמנויות הזה.

שניים מישראל ישבו על ספסל צהוב בגן מגני-העיר בברלין וקראו עיתונים: אחד קרא "יידישע רונדשוי", והשני קרא – "פאלקישער בעאבאכטער". אמר הראשון לשני:
תמה אני, כיצד אדם מישראל קורא "פאלקישער בערבאכטעכר"?
השיב השני:
לשם מנוחת-הלב אני קורא אותו.
התפלא הראשון ושאל:
חמת מלא ארס הוא זה, ואותו אתה קורא לשם מנוחת-לב?
החזיר לו השני:
שמע ואסביר לך. כשאני קורא "יידישע רונדשוי", מוראים גדולים תוקפים אותי: בפולניה פוגרומים, ברומניה אנטישמיות מתגברת והולכת, באוסטריה נגישות וצרות, באונגריה רשעות, בארץ-ישראל טירור, – וכל לבי חרד בי. ואלו כשאני קורא "פאלקישער בעאבאכטער", בשורות טובות ונחמות יורדות עלי: היהודים הם בעלי-הממון, הם המתווים דרך לפוליטיקה, הם המשפיעים על הכל, הם השליטים בכל מקום, – ולבי נח בי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 1:49 pm 
Junior

לא לגמרי הבנתי את המשל שלך, אבל נדמה לי שאני יוצא בו נאצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: