סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 3:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
ג"ס משחקים מול אטלנטה שעמוק בטאנקינג ועם כל הפציעות שלהם בהחלט יש מצב שעומרי יקבל דקות הלילה... לגבי דקות משחק מאמצע אפריל עד לסוף מאי, זה כבר לא בטוח בכלל. דובר על כך שהלוחמים חושבים על להחתים את קווין קוק הרכז המחליף החדש שנתן כמה משחקים מצוינים לאחרונה ולשם כך יצטרכו לשחרר שחקן מהרוסטר, כאשר אחד המועמדים המובילים לומר שלום ותודה על הדגים במפרץ הוא עומרי שלנו, מה שכמובן יהפוך את ה-Bay area לאזור אנטי-ישראלי עבור טוקבקיסטים ישראלים לא מעטים.
לעומרי נשארו כמה הזדמנויות לא רבות להוכיח שהוא יכול לתרום מהספסל לאלופים לפני שהוא יהפוך לפריט טריוויה בליגה (האירופי עם הכי הרבה הופעות בעונה הרגילה מבלי לשחק בפלייאוף או משהו כזה)... אבל לא על זה רציתי לדבר.
נגיד והוא משוחרר, או אפילו נשאר ומשתתף קצת בפלייאוף והם מחליטים שלא לחדש לו את החוזה בעונה הבאה (מה שכנראה יקרה אלא אם יהיה לו איזה משחק ברנדון באסי בסדרת הגמר) - האם יימאס לו לקראת גיל 30 לקושש דקות בליגה בשביל שכר המינימום (לשחקן עם הותק שלו) והוא יחליט לחזור ליבשת הישנה בשביל להנות קצת מהובלת קבוצה בארץ? (או באירופה? או בספרד?)

אני חושב שאם הוא חוזר לארץ תיערך עליו מלחמה לא קטנה מצד מכבי וירושלים, ומעריך שלמכבי יהיה את היתרון ההתחלתי כמועדון העבר ובזכות השריון ליורוליג, אבל יש לי תחושה שבסופו של דבר אורי אלון יפתח עבורו את הארנק והוא ינחת בבירה. מהיכרותינו עם הנפשות הפועלות אצל הצהובים עד שהם יחליטו אם הם מוכנים להשקיע בו את המיליון וחצי נטו (מינימום) שהוא לבטח יבקש (בחוזה רב שנתי) ד"ר אלון כבר יספיק לפרסם בפייסבוק באינסטגרם ובטוויטר שלל סמיילים.

מה אתם חושבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 3:12 am 
Sophomore

שכספי יישאר בNBA כל עוד נפשו בו וכל עוד מתאפשר לו, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 3:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ואם הוא לא ישאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 3:32 am 
Hall of Famer

אם הוא לא יישאר אז הוא לא יישאר, אבל גם אני חושב שהסיכוי לכך זניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 9:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס גואטה (או אולי עודד וולפסון?) עשה פעם חישוב של כמה שנים כספי חייב להישאר בNBA כדי לקבל את הפנסיה השמנה של הליגה, לא יודע אם כבר הגיע הרגע הזה והאם זה ממשיך להצטבר אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 11:01 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:

אבל השאלה שלי לא היתה אם הוא יישאר בליגה או לא,
אלא מה תהיה התחנה הבאה בתור שלו במידה והוא ייפלט מהליגה. לא לשכוח שבניגוד לשחקנים אמריקאים שיכולים להיות כוכבים באירופה אבל מעדיפים להילחם על מקומם בליגה, ארה"ב היא לא המדינה שלו (ושל אשתו) ונראה לי שכולם יסכימו שהוא די פספס את ההזדמנות לכסף גדול כך שבהחלט יכול להיות שהוא גם ירוויח יותר באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 12:20 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
נורטון כתב:

אבל השאלה שלי לא היתה אם הוא יישאר בליגה או לא,
אלא מה תהיה התחנה הבאה בתור שלו במידה והוא ייפלט מהליגה. לא לשכוח שבניגוד לשחקנים אמריקאים שיכולים להיות כוכבים באירופה אבל מעדיפים להילחם על מקומם בליגה, ארה"ב היא לא המדינה שלו (ושל אשתו) ונראה לי שכולם יסכימו שהוא די פספס את ההזדמנות לכסף גדול כך שבהחלט יכול להיות שהוא גם ירוויח יותר באירופה.

יש גם את עניין היוקרה. כל עונה בNBA מגדילה את השם שלו בזירה המקומית ואת האגדה שישאיר אחריו. שיחק X שנים בNBA, וכל X+1 עוד יותר טוב. זה דבר ראשון.
דבר שני כסף מפרסומות, חסויות, קמפיינים בארץ, הכל יכול לרדת בצורה משמעותית אם הוא יעזוב את הNBA.
דבר שלישי, וזה מתקשר לנקודה הקודמת, הזדהות עם קבוצה מקומית בשלב הזה של הקריירה לא יעשה לו טוב. כרגע יש מסביבו קונצנזוס בארץ, ואם יעבור לקבוצה כמו ירושלים למשל, הוא יאבד פלח עצום של אוהדי מכבי שיראו בו כזה שבחר את הכסף של האדומים מאשר "לחזור הביתה". אם ילך למכבי, הנזק לא יהיה משמעותי עד כדי כך, אבל עדיין הוא יהרוס לעצמו עם אוהדי קבוצות אחרות. למה שיעניין אותו כל העניין הזה? קונצנזוס=כסף.

אני די בטוח שכספי מכביסט, ואם הוא חוזר לישראל הוא ירצה מאוד לחזור למכבי, אבל הוא לא יעשה את זה כנראה, מהסיבות שמניתי. אז אם כן יחשוב לחזור לאירופה, יעדיף קבוצת טופ יורוליג אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 2:43 pm 
Hall of Famer

יוקרה זה גם לקבל חוזה זמני של עשרה ימים מול חוזה שמן מריאל מדריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 8:07 pm 
Sophomore

לגבי "האם כדאי למכבי לקחת את כספי?"

לכספי אין ניסיון כלל כשחקן בכיר באירופה או מחוץ לאירופה. ואם מוציאים את משחקי הנבחרת מהמשוואה, אני מתקשה לזכור מתי הוא הוביל קבוצה.

סביר להניח שאם כספי יגיע למכבי, עבור הליגה הישראלית זה יהיה מעולה, אך עבור אירופה זה לא יקפיץ את הרמה של מכבי יותר מידי.
יהיו לכספי משחקים גדולים, אבל שזה יגיע למצב שכספי יתמודד אל מול התותחים הכבדים של אירופה (דה קולו, סינגלטון, וסלי וכו'),
שאף אחד לא יטעה לחשוב שיהיה למכבי יתרון בגלל עשור של כספי בליגה הטובה בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 8:29 pm 
Hall of Famer

ואם מכניסים את משחקי הנבחרת למשוואה, מגלים שהוא לא כזאת מציאה גדולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 9:12 pm 
Sophomore

הוא לא התבלט בנבחרת כי שיחקו איתו כסמול. כספי באירופה צריך לשחק כפאוור ואפילו לפרקים כסנטר. יש לו תנועה מצוינת ללא כדור והוא יודע לסיים בצבע גם מול הקווים הקדמיים של הנבא. בגולדן סטייט הוא שיפר מאוד את יכולת המסירה שלו. הכדרור שלו לא להיט והקליעה שלו מבחוץ לא יציבה (מה שהופך אותו למיותר בנבא), אבל כגבוה באירופה זה בהחלט סביר פלוס. אני לא נוטה לפרובנציאליות, אבל אני באמת חושב שבאירופה הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בעמדה שלו, אם לא כוכב של קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 9:27 pm 
Junior

די נו, שיחקו איתו לא מעט דקות כפאוור בנבחרת (בטח באליפות האחרונה) וקשה להגיד שהיה איזשהו הבדל. אם השחקן הכי משמעותי של הנבחרת בקמפיין האחרון היה ריצ'ארד האוול, זה אומר דרשני.
אני לא חושב שכספי יותר מוכשר משנגלייה של בסקוניה לצורך העניין. אם הוא יתן מה שהגיאורגי נותן זה יהיה מעולה בעיני (אני די סקפטי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 10:39 pm 
מנהל פורום

הבעיה של כספי בנבחרת היא לא העמדה היא המאמנים הישראלים והעובדה שאין גארדים שיודעים להפעיל קבוצה, הוא לא שחקן שמנהל קבוצה, הוא שחקן שחי מקבוצה קבוצתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 24, 2018 11:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בקשר לפנסיה, זו העונה ה-9 שלו, הוא זכאי לפנסיה החל מוותק של 3 שנים והפנסיה גדלה עם כל שנה נוספת עד למקסימום של 11 שנים, כלומר אם הוא רוצה למקסם את הפנסיה זה עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 1:15 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אני לא חושב שכספי יותר מוכשר משנגלייה של בסקוניה לצורך העניין. אם הוא יתן מה שהגיאורגי נותן זה יהיה מעולה בעיני (אני די סקפטי).

זו בהחלט השוואה טובה
ואני חושב שכספי הוא דרגה או שתיים מתחת לשנגלייה ברמת המשחק , ואת זה יכלו לראות גם בקיץ ( בכלל לדעתי הגיאורגי היה השחקן המרשים ביותר בכל הבית ששוחק כאן בארץ ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 8:29 am 
מנהל פורום

לקר נמאס מהשאלות על עמרי:

ציטוט:
קר נשאל על כספי והאפשרות שישוחרר, והגיב בחיוך: "עוד פעם שאלת עומרי? לצערו, הוא פצוע, כמו חצי מהקבוצה שלנו, אבל הוא היה נהדר העונה, הוא כנראה החותך הכי טוב בקבוצה שלנו, הוא מילא את השורות כשהיינו פצועים, זה נהדר שהוא איתנו בקבוצה, ואני מעריץ גדול של עומרי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 11:31 am 
Sophomore

Shiver כתב:

ציטוט:
קר נשאל על כספי והאפשרות שישוחרר, והגיב בחיוך: "עוד פעם שאלת עומרי? לצערו, הוא פצוע, כמו חצי מהקבוצה שלנו, אבל הוא היה נהדר העונה, הוא כנראה החותך הכי טוב בקבוצה שלנו, הוא מילא את השורות כשהיינו פצועים, זה נהדר שהוא איתנו בקבוצה, ואני מעריץ גדול של עומרי".

It's just Kerr and Omri. Rrkerr and Omri and their adventures. Kerr and Omri, forever and forever, a hundred years Kerr and Omri, s... things. Me and Kerr and Omri runnin' around and Kerr and Omri time. Aaall day long forever. All, a hundred days Kerr and Omri forever a hundred times. Over and over Kerr and Omri adventures dot com W W W dot Kerr and Omri dot com W W W Kerr and Omri adventures all hundred years. Every minute Kerr and Omri dot com W W W hundred times Kerr and Omri dot com.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 3:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

materna כתב:
Shiver כתב:

ציטוט:

It's just Kerr and Omri. Rrkerr and Omri and their adventures. Kerr and Omri, forever and forever, a hundred years Kerr and Omri, s... things. Me and Kerr and Omri runnin' around and Kerr and Omri time. Aaall day long forever. All, a hundred days Kerr and Omri forever a hundred times. Over and over Kerr and Omri adventures dot com W W W dot Kerr and Omri dot com W W W Kerr and Omri adventures all hundred years. Every minute Kerr and Omri dot com W W W hundred times Kerr and Omri dot com.

שכחת את הגרעפסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 12:38 pm 
Junior

sir charles כתב:
materna כתב:
Shiver כתב:

ציטוט:

שכחת את הגרעפסים

Kerr and Omri Watch Online FREE לצפייה ישירה

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 8:44 am 
Sophomore

ערן כתב:
אני די בטוח שכספי מכביסט, ואם הוא חוזר לישראל הוא ירצה מאוד לחזור למכבי

That's not how that works

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 4:47 pm 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
בקשר לפנסיה, זו העונה ה-9 שלו, הוא זכאי לפנסיה החל מוותק של 3 שנים והפנסיה גדלה עם כל שנה נוספת עד למקסימום של 11 שנים, כלומר אם הוא רוצה למקסם את הפנסיה זה עוד שנתיים.

סכומי הפנסיה תלויים גם בותק וגם בגיל בו השחקן מתחיל למשוך את הכסף
בעקרון הגיל המוקדם ביותר המותר הינו גיל 50 (יש חריגים שיכולים גם בגיל 45) והגיל הממולץ הינו 62.
בגיל 50 שחקן בעל ותק של 3 שנים יזכה ל-20K בשנה ושחקן בעל 11 שנות ותק ל-60K בשנה.
בגיל 62 שחקן בעל ותק של 3 שנים יזכה ל-60K בשנה ושחקן בעל 11 שנות ותק ל-200K בשנה

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:01 am 
מנהל פורום

רק שתבינו מה זה אומר 200K לשנה מפנסיה:
200K * 3.5 / 12 = 58K.
58 אלף ש"ח בחודש פנסיה... לא רע בכלל. (*** לפני מיסים *** ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 8:45 am 
Junior

Shiver כתב:
רק שתבינו מה זה אומר 200K לשנה מפנסיה:
200K * 3.5 / 12 = 58K.
58 אלף ש"ח בחודש פנסיה... לא רע בכלל. (*** לפני מיסים *** ).

אבל גם אתה מבין שאם מדובר בשחקנים ששיחקו 11 עונות בליגה אז הם מן הסתם קבלו ברוב המקרים לפחות פי עשרה מזה בממוצע לעונה, אז הם הגיעו למצב שהם צריכים לחיות מבערך 10,000 דולר חודש אחרי מס, אז מצבם לא מזהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 9:44 am 
מנהל פורום

האהבלים שביניהם ופושטי הרגל (לאמאר אודומים למיניהם) באמת צריכים לחיות מזה.
כמובן שזה בה בנוסף למיליונים הרבים והנכסים שהם צברו במהלך הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 7:58 am 
Hall of Famer

יאפ, הסוף הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר