uriel17 כתב:
נכון, אם עזיבת מסיבת העיתונאים הייתה עומדת בפני עצמה, אין בעיה לעזוב מסיבת עיתונאים אבל כשזה מתחבר לשאר ההתפרצויות שלו, זה מחזק את הרושם של עצבים רופפים וחוסר שליטה עצמית.
המפתח למה צריך לקרות בעונה הבאה עובר דרך שתי שאלות
1) האם תאוריית ניקולה מחזיק את מכבי בביצים נכונה או לא
2) האם בלאט יקבל או לא יקבל הצעה מהNBA בעונה הבאה
אם התשובה לשתי השאלות היא לא. אז המסלול ברור, מפתחות לבלאט, ויאללה סע. כולם סותמים את הפה, אני מניח שבלאט ישמח לצמד העוזרים שכבר יש במכבי, בלאט יהיה סוג של ג'י אם ומאמן, והמשכורת של וויצ'ץ' תחסך ותלך לממן את העלויות הגבוהות של בלאט
אם התשובה ל 1 היא כן, כלומר אי אפשר להזיז את וויצ'יץ אז עדיין אפשר למסור את המפתחות לבלאט, וניקולה יישמח לקבל משכורת ולא לעשות כלום כמו שהוא עשה עד העונה הזו. הקושי מתחיל אם בלאט לא זמין.
אם התשובה ל 2 היא כן, כלומר בלאט הולך לNBA או מקבל הצעה שאי אפשר לסרב לה באירופה נגיד ...2 מיליון יורו לעונה. אז טרינקיירי הוא אופציה, אבל בעדיפות ראשונה אם אין לו חוזה לעוד עונה זה פדרו מרטינז מבסקוניה. לא יודע איפה הוא התחבא עד עכשיו, אבל מאז ש"גיליתי" אותו בסידרה נגד ולנסיה בעונה שעברה אני לא מפסיק להתפעל ממנו, טוב אני טיפוס מתלהב, אבל מוכרחים להודות שהוא לא רע בתוצאות ולא פחות חשוב הכדורסל שלו מלא השראה ומאוד מתאים למגבלות הכישרון שיש בכדורסל האירופי
מכבי כרגע היא ארגון שלם שנמצא כבר 3 שנים בתהליך של ריקבון ואני לא חושב שאפילו בלאט יכול לעצור את התהליך הזה. אני לא בטוח מה הדרך הנכונה לעצור אותו, אבל ברור שלהחליף שחקנים או אפילו מאמן זה ממש לא מספיק, מכבי נראתה בכל אחת מ-3 העונות האחרונות רע, הרבה יותר רע ממה שסגל השחקנים שלה או המאמנים שלה היו שווים, בכל אחת מהעונות האלו היא פשוט התפרקה לגמרי מכל הבחינות, מנטאלית, חברתית, מקצועית, מה שלא תרצה. אף מאמן לא הולך לשנות את זה, אף שחקן לא יהפוך את זה. זה לא אומר שבלאט הוא לא משהו שמכבי צריכה מאוד לשאוף אליו, דיוויד בלאט מאמן ואיש מקצועי מהרמה הכי גבוהה שאפשר, בטח באירופה, וזה לא אומר שסגל השחקנים לא צריך שדרוג, אבל זה כן אומר שעד שההנהלה לא תתחלף או לכל הפחות תעשה חשבון נפש רציני ואמיתי שיסתיים בשינוי מוחלט של כל התרבות הארגונית הזוועתית שהתנחלה במכבי בשנים האחרונות אז שום דבר לא ישתנה, לא בעונה הבאה ולא בעוד 10 עונות.
ברגע שאתה עסוק כל הזמן בלחפש איפה אחרים (החוקים, השופטים, האוהדים של הפועל, ווטאבר) לא בסדר, אתה לא לוקח אחריות על המצב שלך, אתה לא מבין שאתה זה שצריך להשתנות ולעשות התאמות, ואז, הפתעה הפתעה, שום דבר לא משתנה.