סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 10:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2018 4:58 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מעט משחקים, חלקם משמועתיים מאוד בענייני מיקום והעפלה לפלייאוף:

קליבלנד-טורונטו(ערוץ 55)
פילי-ברוקלין
מיאמי-אטלנטה
ניו יורק-אורלנדו
שיקגו-שארלוט
יוסטון-וושינגטון(ערוץ 56)
מילווקי - בוסטון
אוקלהומה-גולדן סטייט
דאלאס-פורטלנד
דנבר-אינדיאנה
יוטה-לייקרס
פיניקס-סקרמנטו
קליפרס- סן אנטוניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 12:05 am 
Junior

בגלל הצפיפות הגדולה במאבקים על מיקום לקראת הפלייאוף יש תסריטים שבהם קבוצה כמו אינידאנה יכולה לעלות היום שני מקומות למקום השלישי ואותו דבר לגבי יוטה שיכולה לקפוץ שני מקומות ולהגיע היום למקום הרביעי. כרגע במזרח המקומות 5-3 לגמרי פתוחים בין קליבלנד, סיקסרס ואינדיאנה וכך גם מקומות 8-6 בין וושינגון, מילוויק ומיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 1:42 am 
Junior

כמעט כל במשחקים בעלי משמעות לפלייאוף או לטנקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 4:22 am 
Hall of Famer

אז עוד מעט אני בסטייפלס אבל בינתיים אני בפאב ליד רואה את הווריורס מול אוקייסי. ואני חייב להגיד, גולדן סטייט עם דוראנט ובלי סטף היא קבוצה די מגעילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 6:28 am 
Hall of Famer

פורטלנד מפסידים למאבס.
נשארו להם משחקים קשים כולל אצל סן אנטוניו. יש מצב שהם לא מסיימים עם יתרון ביתיות לסיבוב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 6:55 am 
Junior

הסלטיקס שוב עם ערימת פציעות, הפעם רוזייר שמפסיד משחק ראשון העונה. הסלטיקס עלו בלי 4 (!) הרכזים הראשונים שלהם העונה - קיירי, רוזייר, סמארט (שיכול לשחק רכז) ולארקין. פתחו עם קאדים אלן שעד עכשיו במצטבר שיחק 39 דקות בכל העונה. זה מספיק רק להפסד צמוד מול הבאקס. היו דיווחים שרוזייר יוכל לשחק, אולי סטיבנס העדיף אותו מול טורונטו הלילה. בכל מקרה, המקום הראשון עוד לא סגור, גם לא המקום ה-3 ובשני המקרים בימים הקרובים יש קרבות ישירים בין המועמדות.
במערב דנבר מצמצמת פערים ורק חצי משחק מאחורי הפליקנס. יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 8:59 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה שהפלייאוף במזרח יהיה מאבק בין הדוקטרינות של להשיג ביתיות בשלב מוקדם ואז לשייט לפלייאוף ובין להילחם עליה עד הרגע האחרון ולהגיע עם הלשון בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 9:05 am 
Hall of Famer

היה משחק מדהים בלוס אנג'לס. הספרס הובילו לאורך כמעט כל הדרך בגלל משחק מצוין של אלדרידג' וקצת גיי ופורבס, אבל טוביאס האריס שהוא מפלצת פיזית השאיר את הקליפרס קרוב מספיק. יופי של שחקן ונדמה לי שבמצבו הפיזי והמנטלי הוא עדיף על הכשרון של גריפין
בדקות האחרונות אוסטין ריברס ובעיקר לו ווליאמס הראו קלאץ' מהו והפכו את התוצאה

מנו ופארקר אגב, גמורים לגמרי לצערי. יופי של משחק שאני שמח מאד שראיתי בלייב. שני מבחינתי רק למשחק 5 בגמר 2016 באורקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 12:40 pm 
Junior

שלושה משחקים לסוף העונה לראס חסרים 41 ריבאונדים (ו-22 אסיסטים) כדי להגיע לעוד עונה עם ממוצע של טריפל דאבל. כרגע הוא עם 10.1 אסיסטים בממוצע ו-9.9 ריבאונדים. לא אופתע בכלל אם הוא ישיג את זה. ב-2 המשחקים האחרונים הוא הוריד 31 ריבאונדים. קשה לי לראות אותו מוותר על ההישג כשהוא כל כך קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 1:36 pm 
מנהל פורום

אף הפעם לא אהבתי את ראס והעונה אני אוהב אותו עוד פחות
חד משמעית, לאיש תרומה מועטה ולא מעט פעמים שלילית בכל מה שקשור "לעשות את החברים שלך טובים יותר"
לעשות את החברים טובים יותר זה אחד מהתפקידים העיקריים של רכז, בטח רכז שהוא גם המנהיג של הקבוצה
ראיתי שלושה משחקים כמעט מלאים שלו בחודש האחרון ובחלק גדול מהזריקות שלו יש בודאות שחקן שנמצא בעמדה טובה יותר, פשוט ככה
הוא לא יקח את אוקלהומה לכלום, אפילו לא גמר איזורי

ואם כבר רכזים, אז באמת גדלים בליגה כמה רכזים מעניינים על חיבתי הרבה למורי כבר הצהרתי, אתמול ראיתי פעם ראשונה את דניס סמית' מדלאס והוא לא רע בכלל, עדיף בהרבה על ניליקינה למשל
על מודאי אפשר להכריז סופית כסרק, נכשל דנבר נכשל גם בניקס. פולץ דוחק את מקונול החוצה מהרוטציה של פילי ומקונול שחקן שבהחלט שווה רוטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 2:38 pm 
Hall of Famer

סמית הולך להיות סקורר רציני. יש לו אתלטיות טובה.
ברור שווסטברוק ילך על המספרים. הוא עשה זאת אשתקד במשך 82 משחקים, מה זה עוד שלושה?
התרומה שלו לחברים היא שלילית כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 2:51 pm 
Hall of Famer

התרומה של ווסטברוק לחברים שלו לא באמת מעניינת, מה שמעניין זו התרומה שלו לניצחונות של הקבוצה שלו, ואין לי שום ספק שבלעדיו הם לא מדגדגים פלייאוף אפילו, בטח שלא רואים יתרון ביתיות בסיבוב הראשון, אפילו לא עם טלסקופ. האם הוא הרכז שהכי משפר את החברים שלו לקבוצה? ממש לא. האם הוא חושב מאוד על הסטטיסטיקות שלו, לפעמים גם על חשבון לעשות את המהלך הנכון? בוודאי, האם מגיע לו תואר ה-MVP העונה גם אם הוא יגיע לממוצע ט"ד? ברור שלא. ועדיין, שחקן עצום, אחד השחקנים עם התשוקה הכי גדולה למשחק, פייטר ו-ווינר אדיר ולמרות שהסיכוי שזה יקרה קלוש, אני מאוד מקווה שהוא יבעט לדוראנט בתחת בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 3:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
שלושה משחקים לסוף העונה לראס חסרים 41 ריבאונדים (ו-22 אסיסטים) כדי להגיע לעוד עונה עם ממוצע של טריפל דאבל. כרגע הוא עם 10.1 אסיסטים בממוצע ו-9.9 ריבאונדים. לא אופתע בכלל אם הוא ישיג את זה. ב-2 המשחקים האחרונים הוא הוריד 31 ריבאונדים. קשה לי לראות אותו מוותר על ההישג כשהוא כל כך קרוב.

גם אני בודק באופן שבועי כמה כ"ח חסרים לו כדי להגיע לממוצע ט"ד.
השאלה המעניינת מבחינתי היא נגיד והגענו למשחק האחרון בעונה, מהלך אחרון של OKC בפיגור כאשר ניצחון מעלה אותם מקום בטבלה (ונותן יתרון ביתיות), לראסל כרגע חסר ריבאונד בודד מלהגיע להישג. האם הוא: א) מנסה לנצח ויהי מה; ב) הולך על הארכה שבה יצליח להשיג את הריבאונד הנכסף ומסתכן בהפסד; ג) זורק זריקה קשה בשביל לתפוס את הריבאונד, הזמן נגמר ו-OKC מפסידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 3:43 pm 
מנהל פורום

רוני, אני מכיר את הדעה הזו שלך מפוסטים קודמים ואתה מפספס כאן משהו
ברור שהוא כישרון עצום, ברור שהוא כמעט לבד הביא את הקבוצה שלו בעונה שעברה לפלייאוף
השאלה שהוא צריך לשאול את עצמו איך הוא ממקסם את מה שיש לו על מנת שההיסטוריה של הכדורסל תזכור אותו בצורה הטובה ביותר
כלוליין בקרקס שאנשים קונים כרטיס לראות אותו מלהטט או כשחקן כדורסל מקצועני שאשכרה מנצח משחקים, זה מה שהוא צריך לשאול את עצמו

עכשיו מה הGM של OKC צריך לשאול את עצמו? כי אותו פחות מעניין איך יזכר אדון ווסטברוק בהיסטוריה של הכדורסל.
הוא קיבל העונה שני טופ סקוררים לשחק לצידו, ועדיין הוא מתעקש לנצל כמעט ורק את הסנצ' פאנצ'ו שלו שעונה לשם סטיב אדמאס
פול ג'ורג' לא זורח עד שהמאמן לא שם את הכדור בידיים שלו, מהמשחקים שראיתי היעילות ההתקפית של הקבוצה עולה כשפול ג'ורג' עם הכדור ולא כשהוא עם הכדור
נגיד שהקבוצה מודחת בקלילות בסיבוב הראשון, what next לOKC? ממשיכים עם ראס רק מביאים סביבו שחקנים אחרים? או עושים שינוי יסודי יותר?
אני לא הייתי פוסל טרייד עליו שיביא PG ו SF צעירים עם UPSIDE טוב, נשמע עכשיו רעיון מזעזע אבל אם ג'ורג' בורח להם בסוף העונה והם נשארים עם שני סוציופטים כמו מלו וראס, הייתי שוקל את הטרייד בחיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 5:24 pm 
Junior

rony כתב:
התרומה של ווסטברוק לחברים שלו לא באמת מעניינת, מה שמעניין זו התרומה שלו לניצחונות של הקבוצה שלו, ואין לי שום ספק שבלעדיו הם לא מדגדגים פלייאוף אפילו, בטח שלא רואים יתרון ביתיות בסיבוב הראשון, אפילו לא עם טלסקופ. האם הוא הרכז שהכי משפר את החברים שלו לקבוצה? ממש לא. האם הוא חושב מאוד על הסטטיסטיקות שלו, לפעמים גם על חשבון לעשות את המהלך הנכון? בוודאי, האם מגיע לו תואר ה-MVP העונה גם אם הוא יגיע לממוצע ט"ד? ברור שלא. ועדיין, שחקן עצום, אחד השחקנים עם התשוקה הכי גדולה למשחק, פייטר ו-ווינר אדיר ולמרות שהסיכוי שזה יקרה קלוש, אני מאוד מקווה שהוא יבעט לדוראנט בתחת בפלייאוף.

ברור שהם לא היו מגיעים לשם בלעדיו, אבל זו לא שאלה מעניינת. שאלה מעניינת היא לאן הם היו מגיעים עם אחד הרכזים הגדולים האחרים בליגה במקום ווסטברוק, ולדעתי הם היו מגיעים רחוק יותר עם כולם.
אם ווסטברוק לא היה מי שהוא אז הוא יכל לקבל בעונה שעברה את הסי. ג'יי מקולום שלו בדמות אולדיפו והוא יכל לקבל הרבה יותר משחקנים כמו קאנטר וסאבוניס.
בשורה התחתונה, כישרון אדיר, פריק מוחלט מבחינה פיזית, פייטר עצום, אבל גם שחקן מאוד לא חכם שאובססיבי לגבי הסטטיסטיקות שלו ולא נמצא בשורה אחת עם הכוכבים הגדולים בליגה. אוברייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 5:38 pm 
Hall of Famer

rony כתב:

התרומה לחברים שלו מעניינת כי משחקים כעשרה שחקנים כל משחק.
התרומה שלו לנצחונות היא ברורה כי הוא סקורר (לא יעיל) ובכל קבוצה אם תיקח את הסקורר שלה, היא תנצח פחות.
אם הוא היה שחקן קבוצתי וחכם, החברים שלו היו עוזרים לו לנצח.
הוא אכן פייטר ובעל תשוקה, אך שחקן לא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 5:50 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
rony כתב:

התרומה שלו לנצחונות היא ברורה כי הוא סקורר (לא יעיל) ובכל קבוצה אם תיקח את הסקורר שלה, היא תנצח פחות.

זה ממש לא נכון. אם ווסטברוק היה רק סקורר לא יעיל, אוקלוהומה סיטי הייתה טובה יותר בלעדיו.
אם תיקח לקבוצה סקורר לא יעיל שלה, היא לרוב (בהנחה שיש מי שיקלע - ובדרך כלל יש בנ.ב.א.) תעשה יותר יעילה ותנצח יותר. ווסטברוק, שחקן לא חכם ככל שיהיה, מוסיף לא מעט גם בתחומים אחרים של המשחק. להגדיר אותו כסקורר לא יעיל זה קצת לחטוא למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 7:15 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
rony כתב:

זה ממש לא נכון. אם ווסטברוק היה רק סקורר לא יעיל, אוקלוהומה סיטי הייתה טובה יותר בלעדיו.
אם תיקח לקבוצה סקורר לא יעיל שלה, היא לרוב (בהנחה שיש מי שיקלע - ובדרך כלל יש בנ.ב.א.) תעשה יותר יעילה ותנצח יותר. ווסטברוק, שחקן לא חכם ככל שיהיה, מוסיף לא מעט גם בתחומים אחרים של המשחק. להגדיר אותו כסקורר לא יעיל זה קצת לחטוא למציאות.

מה הוא מוסיף בנוסף לסקורריות לא יעילה?
תיכף תביא לי את מספרי האסיסטים נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 7:49 pm 
Sophomore

satriani כתב:
מה הוא מוסיף בנוסף לסקורריות לא יעילה?
תיכף תביא לי את מספרי האסיסטים נכון?

תשמע, גם אני נמנה על "אחרון מעריצי ווסטברוק".
שנה שעברה למשל חשבתי שהוא לא ראוי אפילו להיות מועמד ל MVP (לא רק לא לזכות, אלא גם לא להיות מועמד).

אבל, צריך להגיע משהו.
עם כל זה שווסטברוק בסך הכל לוקח מספרים בינוניים ומטה, ומנפח אותם (אני מסתכל על תמיד על יחס האסיסטים איבודים שלו ועל האחוזים שלו), יש לו אתלטיות וכוח מתפרץ אדיר, שמאפשרים לו להיות האיש שיעשה דברים שסקוררים שהם דווקא הרבה יותר יעילים,
לא יכולים לעשות.
למשל, ראיתי את המשחק שלהם לא מזמן נגד ניו אורלינס, והוא ניצל את יכולות האתלטיות שלו כדי לעשות את הסלים בדיוק שהקבוצה שלו היתה צריכה אותם. מה שהוביל אותם לניצחון.

אז שוב, עם כל זה שהוא סקורר לא יעיל, מצד שני, יש לו יכולות של "האיש שיכול לעשות סל מכלום", שהן הרבה יותר גבוהות
מסקוררים יעילים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 8:10 pm 
Hall of Famer

אם נשים בקבוצות שווסטבורק היה בהם לאורך השנים רכזים/גארדים כמו וול , דרוזן , לאורי , לילארד וכו' במקומו
האם הם היו מגיעים להישגים פחותים ברמה הקבוצתית ?
אני בספק

ואלו שחקנים שנחשבים מדרגה או שתיים מתחת לווסטברוק ברמת הליגה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 8:15 pm 
Hall of Famer

הוא אתלט על. הוא סקורר כמו כרמלו אנטוני. טוב בלעשות נקודות. ברוב הזמן לא בצורה יעילה. לא טוען שהוא אפס. הוא פשוט לא שווה MVP ולא קרוב לזה.
מספיק להסתכל על הארדן בשביל לראות איך הוא משתף חברים.
אנחנו בעידן של מספרים. עידן כל כך דפוק שאם הוא עושה 9.9 זה פחות נחשב מ10.01.
מישהו צריך לבדוק כמה נקודות הוא עולה לקבוצה שלו בזריקות מפגרות ואיבודים.
היה מרשים אותי יותר אם היה קולע ב38 אחוז מהשלוש ולוקח ״רק״ 7 ריב׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 8:19 pm 
Sophomore

satriani כתב:
הוא אתלט על. הוא סקורר כמו כרמלו אנטוני. טוב בלעשות נקודות. ברוב הזמן לא בצורה יעילה. לא טוען שהוא אפס. הוא פשוט לא שווה MVP ולא קרוב לזה.
מספיק להסתכל על הארדן בשביל לראות איך הוא משתף חברים.
אנחנו בעידן של מספרים. עידן כל כך דפוק שאם הוא עושה 9.9 זה פחות נחשב מ10.01.
מישהו צריך לבדוק כמה נקודות הוא עולה לקבוצה שלו בזריקות מפגרות ואיבודים.
היה מרשים אותי יותר אם היה קולע ב38 אחוז מהשלוש ולוקח ״רק״ 7 ריב׳

מסכים לגמרי.
ועם זאת, נניח שאתה מאמן קבוצה עם ווסטברוק וקלי תומפסון (שנחשב סקורר יעיל בהרבה רמות),
בידיים של מי תשים את הכדור האחרון למהלך שיכול לנצח משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 8:40 pm 
Hall of Famer

הייתי מסדר תרגיל לקליי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 9:05 pm 
Sophomore

נורטון כתב: