סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לילה של מיני הכרעות
הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 2:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פילי מול קליבלנד - בינתיים סימונס במשחק מעולה. פותח חזק מאוד עם 5-6-5-1 ב-7 דקות. פילי מובילה ב-12.
טורונטו מול אינדיאנה ואולי הלייקרס מול מיניסוטה המשחקים היחידים האחרים שמעניינים הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 2:38 am 
Hall of Famer

41-28 לפילי. ההגנה של קליבלנד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 2:47 am 
Hall of Famer

לברון יושב בתחילת הרבע השני (גם סימונס) וההפרש עולה, כשפולץ מראה סוף סוף ניצוצות.
55-32 לפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 2:53 am 
Hall of Famer

טוב, זה כבר נעשה קצת מביך. סימונס ולברון חוזרים ופילי ממשיכה לרוץ.
65-37

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' אפריל 07, 2018 2:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 2:53 am 
Sophomore

28 הפרש... להוציא את לברון או לתת לו לעבוד על הקאמבק?
מזל שהוא לא שואל את לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 3:11 am 
Hall of Famer

קליבלנד רצה 7-0 כדי לסגור את המחצית. ״רק״ 23 הפרש לפילי אחרי שההפרש כבר נח מספר דקות על 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 3:30 am 
Hall of Famer

ועוד ריצה בתחילת הרבע השלישי. קליבלנד חוזרת להפרש סביר מאוד.
השאלה אם קליבלנד מסוגלת לעצור את ההתקפה של פילי, לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 3:35 am 
Hall of Famer

10 נקודות הפרש. לברון סוחב את הקאבלירס על גבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 3:59 am 
Hall of Famer

7 הפרש בלבד לפילי לפני הרבע הרביעי. המשחק התהפך לחלוטין, בהנהגתו של ג׳יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:05 am 
Sophomore

סימונס הוא הדבר האמיתי אבל לברון במוד לא אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:14 am 
Hall of Famer

לא ברור לי מה בלינלי עוד עושה בפנים. הוא לא מסוגל אפילו להעמיד פנים שהוא שומר על ג׳יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:14 am 
Hall of Famer

החדשות הרעות עבור הסיקסרס הן שאף אחד לא מסוגל לעצור את לברון. החדשות הטובות הן שסימונס פשוט עצום. תצוגה לברונית למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:28 am 
Hall of Famer

מטריד שברט בראון סומך על בלינלי כל כך. ג׳ף גרין במשחק מעולה. לעומת זאת, שאריץ׳ חזר בכושר רע במיוחד (אחרי שהיה ממש טוב לפני הפציעה). מקווה שהוא ייכנס לעניינים לקראת הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:37 am 
Hall of Famer

פילי מנצחת את זה איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:43 am 
Sophomore

אם אני אוהד קליבלנד, אני מודאג מההסתחבקות של לברון בסוף המשחק עם הילדים של פילי.
בטווח הקצר יותר, אני מודאג מזה שהוד וקלרקסון נתנו 10 נקודות ביחד.

לברון בהחלט יכול לקחת את החבר'ה לגמר השנה, אבל הוא יהיה סחוט כמו לימון.
בשנה הבאה בוסטון ופילדלפיה, במידה ואין יותר מדי פציעות ופולץ יוצא מהלם הבקו"ם, נראות עדיפות על הלברוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:46 am 
Hall of Famer

אין לי מושג למה פילי חיפשו רכז דווקא בדראפט האחרון. בן סימונס עם 13 אסיסטים על 3 איבודים, ביחד עם 27 נק׳ ו-15 ריבאונדים. ממשיך ביעילות מרשימה עם 70% מהשדה.

קולאנג׳לו אמנם נכשל מרות עד כה בהוספת כוכב שלישי לאוסף (אם כי לפחות פולץ נראה יותר טוב היום) אבל יכול להיות שאמביד וסימונס יספיקו כדי לסחוב את פילי למאבקי צמרת. שניהם נראים כמו שחקני טופ5 פוטנציאליים. זה עוד לא ג״ס (שני שחקני טופ5 + שני שחקני טופ20) אבל מי יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:51 am 
Hall of Famer

materna כתב:
אם אני אוהד קליבלנד, אני מודאג מההסתחבקות של לברון בסוף המשחק עם הילדים של פילי.
בטווח הקצר יותר, אני מודאג מזה שהוד וקלרקסון נתנו 10 נקודות ביחד.

לברון בהחלט יכול לקחת את החבר'ה לגמר השנה, אבל הוא יהיה סחוט כמו לימון.
בשנה הבאה בוסטון ופילדלפיה, במידה ואין יותר מדי פציעות ופולץ יוצא מהלם הבקו"ם, נראות עדיפות על הלברוניה.

אישית אני מאמין שאם ג׳יימס עוזב את הקאבס, זה יהיה ליוסטון אבל אני מניח שיש טיעונים סבירים לטובת הגעתו לפילי. סימונס ואמביד, אם יהיה בריא, יאפשרו לו להמשיך להתחרות עוד שנים רבות. לא מאמין שזה יקרה בשורה התחתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:55 am 
Junior

פילי נראית כרגע כמו האופציה הכי רלוונטית ללברון בקיץ מה שלדעתי ייתן לו סיכוי משמעותי מאד לעוד אליפות.
בעונה הנוכחית לברון יצטרך לתת פלייאוף הירואי וכנראה לעבור את טורונטו ואז את בוסטון או פילי כדי לעשות עוד גמר. מאמין שזה יקרה.
בבוסטון סטיבנס שוב משפר את מאזן הנצחונות כמו בכל עונה מאז שהצטרף. מרשים למדי. מעניין מה יעשה בפלייאוף, גם בלי קיירי לדעתי הם צריכים לעבור את פילי בחצי אבל יהיה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 8:00 am 
מנהל פורום

Att כתב:
אין לי מושג למה פילי חיפשו רכז דווקא בדראפט האחרון. בן סימונס עם 13 אסיסטים על 3 איבודים, ביחד עם 27 נק׳ ו-15 ריבאונדים. ממשיך ביעילות מרשימה עם 70% מהשדה.

קולאנג׳לו אמנם נכשל מרות עד כה בהוספת כוכב שלישי לאוסף (אם כי לפחות פולץ נראה יותר טוב היום) אבל יכול להיות שאמביד וסימונס יספיקו כדי לסחוב את פילי למאבקי צמרת. שניהם נראים כמו שחקני טופ5 פוטנציאליים. זה עוד לא ג״ס (שני שחקני טופ5 + שני שחקני טופ20) אבל מי יודע.

הם לא חיפשו רכז במובן של "אין לנו רכז". הם חיפשו רכז במובן של, "תמיד צריך עוד מישהו שיכול להוביל כדור וליצור לעצמו ולאחרים, ואנחנו גם נסמח אם הוא יהיה גדול פיזית ושיוכל לשחק בלי הכדור ביד".
לכן גם הבחירה בפולץ, הוא מתאים, על הנייר, למחשבה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 10:07 am 
Junior

פעם ראשונה העונה שאני רואה משחק מלא של סימונס והילד בהחלט מרשים.
אם הוא יפתח (ואני מאמין שיפתח, כולה רוקי) קליעה סבירה מ3 הוא יהיה מפלצת ממש. כרגע נותנים לו מטר אפילו על 2 ארוכות ועדיין הוא מצליח להיות סופר אפקטיבי.
ברגע שהוא יהיה קצת איום מרחוק ולא יתאפשר לתת לו מטר הוא ממש יעשה מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 10:24 am 
Senior

אני לא רואה את לברון אפילו מתקשה קצת להגיע לגמר נוסף השנה. אני באמת מאמין שבפלייאוף הוא בהילוך שהוא בקושי מרשה לעצמו להיכנס אליו במהלך העונה הסדירה.
עם כל הכבוד לפילי, הלילה ראינו את לברון משחק טיפה יותר ממחצית אחת בהילוך הזה והוא סיים אותה ב+28

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 4:41 pm 
Hall of Famer

ערן, התיאור שלך למה פילי חיפשו מתייחס לשחקן שאתה בוחר נניח במקום ה-8, אולי קצה לוטרי. הם בחרו את הבחירה הראשונה.
ההנחה היחידה שאני יכול לתת לפילי זה שהמעמד של טייטום לפני הדראפט היה עם סימני שאלה. האם הוא מספיק אקספולסיבי לאן.בי.איי. עצם זה שהוא נבחר במקום השלישי זאת הייתה הפתעה. הקונצנזוס אמר שג'וש ג'קסון פוטנציאל עדיף (ומה זה אומר על הקונצנזוס?). אז אני עוד איכשהו יכול לקבל את התירוץ של פילי הלכו בצורה אגרסיבית על הכישרון הטוב ביותר בדראפט ועוד בעמדה שהם נזקקים לה כביכול.
הנימוק שכנגד הוא כמובן שהיה להם ביד את סימונס והם היו צריכים להבין טוב טוב מה הם עושים עם הילד הזה ולא לקלוט את זה רק 10 משחקים לתוך העונה, בטח כשאתה עושה מהלך בו אתה מאבד בחירת דראפט גבוהה רק כדי להתקדם 2 מקומות ובנוסף גם העובדה שמרקל פולץ לא באמת היה פוטנציאל בחירה מספר 1 אמיתי. פשוט דראפט ללא באנקר (אבל דראפט טוב מאד, מזכיר לי את דראפט 99 במקצת). בחמשת הדראפטים האחרונים ככל הנראה פולץ לא היה הולך בבחירה הראשונה (דראפט 2013 היה קצת שונה, אבל הסיכוי שקליבלנד אחרי שהיה להם את קיירי ושנה קודם בחרו את ווייטרס יקחו את פולץ גם היה קטן).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 5:18 pm 
מנהל פורום

כן, רק שפולץ עונה להגדרה הזו+פוטנציאל סקורינג+פוטנציאל הגנתי בשמיים+הוא שחקן יצירתי. כל אלו ביחד שווים בחירה מס' 1.
יכול להיות שהטרייד היה טעות ויכול להיות שלא (וזה כמובן תלוי במחיר, והמחיר עוד לא סגור, לבוסטון יש עוד בחירה), אבל אני מבין מה פילי חשבו, ומבין למה הקונצנזוס היה שפולץ יהיה ראשון בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 6:42 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ערן, התיאור שלך למה פילי חיפשו מתייחס לשחקן שאתה בוחר נניח במקום ה-8, אולי קצה לוטרי. הם בחרו את הבחירה הראשונה.
ההנחה היחידה שאני יכול לתת לפילי זה שהמעמד של טייטום לפני הדראפט היה עם סימני שאלה. האם הוא מספיק אקספולסיבי לאן.בי.איי. עצם זה שהוא נבחר במקום השלישי זאת הייתה הפתעה. הקונצנזוס אמר שג'וש ג'קסון פוטנציאל עדיף (ומה זה אומר על הקונצנזוס?). אז אני עוד איכשהו יכול לקבל את התירוץ של פילי הלכו בצורה אגרסיבית על הכישרון הטוב ביותר בדראפט ועוד בעמדה שהם נזקקים לה כביכול.
הנימוק שכנגד הוא כמובן שהיה להם ביד את סימונס והם היו צריכים להבין טוב טוב מה הם עושים עם הילד הזה ולא לקלוט את זה רק 10 משחקים לתוך העונה, בטח כשאתה עושה מהלך בו אתה מאבד בחירת דראפט גבוהה רק כדי להתקדם 2 מקומות ובנוסף גם העובדה שמרקל פולץ לא באמת היה פוטנציאל בחירה מספר 1 אמיתי. פשוט דראפט ללא באנקר (אבל דראפט טוב מאד, מזכיר לי את דראפט 99 במקצת). בחמשת הדראפטים האחרונים ככל הנראה פולץ לא היה הולך בבחירה הראשונה (דראפט 2013 היה קצת שונה, אבל הסיכוי שקליבלנד אחרי שהיה להם את קיירי ושנה קודם בחרו את ווייטרס יקחו את פולץ גם היה קטן).

הם לא קלטו מה הם עושים עם הילד 10 משחקים לתוך העונה. ברט בראון הכריז כבר מזמן (הרבה לפני שסימונס שיחק) מה העמדה שלו ומה התפקיד שלו בקבוצה.

בדראפט ללא באנקר (נניח הדראפט של לברון או אנתוני דיוויס) אתה לא מהמר על בחירת טופ5 לא מוגנת כדי לקפוץ קדימה. that's insane. כשזה מול היריבה העיקרית שלך בשנים הקרובות ואחד ה-GMים הטובים בליגה, אם לא הטוב שבהם, אתה בטוח לא עושה את זה. אני מאמין, אגב, שפולץ היה נוחת ישירות למקום השלישי גם ללא הטרייד הנוראי הזה.

אין טעם לחכות לתוצאה ולראות בדיוק מה פילי הפסידה ומה בוסטון הרוויחה. הטרייד עצמו, ברגע ההחלטה, היה קטסטרופה מבחינה אסטרטגית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2018 7:48 pm 
Hall of Famer

i am not sure that josh jackson won't end up as the better player vs tatum
but yes, simmons is amazing, and the game vs cleveland was one of the best ones i saw this year. he controls the game without shooting ability, very impressive

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה