סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 8:58 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מכבי תל אביב ביורוליג, מכבי דרום בליגה:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 76906.html

אולי זה רק איום אבל אני מקווה שאף אחד לא יתקפל מולו מילימטר. יאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:00 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אכן, נקווה שיעמדו במתווה(המטומטם להפליא, דרך אגב..) ולא יתקפלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:07 am 
Hall of Famer

לא מבין איך בדיוק זה איום על מישהו, אבל אם הם מתכוונים גם לממש את זה באיזושהי צורה, זה פשוט מטומטם להפליא, אפילו בסטנדרטים הגבוהים שמכבי הציבה ב-3 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:09 am 
מנהל פורום

זה ממשיך את קו ה"לעלות עם הנוער בגלל החוקים הרשעים". במכבי באמת משוכנעים שהליגה לא תשרוד בלעדיהם ותשתין מפחד מול האיום הזה. למרבה הצער אני לא בטוח שהם טועים בחלק השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:13 am 
Junior

גם ישלמו כפול? מאיפה יהיה להם כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:17 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
זה ממשיך את קו ה"לעלות עם הנוער בגלל החוקים הרשעים". במכבי באמת משוכנעים שהליגה לא תשרוד בלעדיהם ותשתין מפחד מול האיום הזה. למרבה הצער אני לא בטוח שהם טועים בחלק השני.

הדבר היחיד שיכול להיות מטומטם יותר מהאיום של מכבי זה שינוי של החוקים בעקבות האיום שלה.

מישהו צריך להסביר לראשי מכבי (ולראשי שאר הקבוצות, אם אנחנו כבר בשוונג) ש-You never go full retard.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:18 am 
מנהל פורום

וואו זה לא יקרה או ייכשל בצורה אסטרונומית מכל כך הרבה סיבות:

1. בראש ובראשונה זה פשוט להעמיד קבוצה נוספת. גם אם ברמה נמוכה, זה מאווד יקר.
כל קבוצה הכי זולה בליגת העל זה כמה מיליונים. וממה שאנחנו מכירים את הבעלים, הם מאוד קמצנים לכאלה דברים.
הרי אפילו זר להחליף באמצע העונה הם לא רצו...

2. קבוצה כזו, בהנחה הסבירה שבמכוון לא ממש יושקע בה כסף, תהיה כנראה מועמדת לירידה.
מה יקרה אם היא תרד ליגה?

3. בפני אוהדי הקבוצה זו הפרהשל החוזה הלא כתוב בין הקבוצה לאוהד. הרי מכבי ישווקו את זה כחלק מהמנוי כמובן.
אבל איזה אוהד שדמו בראשו ירצה לכתת רגליו להיכל כדי לראות פרוספקטים שיקבלו בראש?
איזה עניין ציבורי הקבוצה תוכל לייצר עם כזו קבוצה?

4. כמו ב-NBA שיש עכשיו כוונה מהליגה להעניש קבוצות שלא משתפות את הסגל הכי חזק שלהם - זה פחות או יותר אותו המצב שיתרחש
אם מכבי "תושיב" סגל אחד ותעלה עם סגל א-לה נוער. הליגה והמנהלת יוכלו לפעול (אם קיים חוק כזה) או לחוקק חוק שכל קבוצה חייבת להעמיד
על המגרש את הסגל החזק ביותר שלה. אז במקרה כזה אני בטוח שהרגולטור יגיע גם להתנגד לכזה מהלך.
אגב אורן80, יש תקדימים לכך שקבוצה עלתה עם הנוער או סגל מחליפים כמדיניות?

5. פנים-קבוצתית זה גם יהיה הרסני. הרי שחקני ספורט מקצועיים ברמות הגבוהות היום לא משחקים רק משחק אחד בשבוע. מאוד קשה לבנות כושר משחק, היררכיה,
שטף קבוצתי וכו' עם משחק שבועי אחד, גם אם הוא באינטנסיביות גבוהה. מה יעשו כל "החמוצים" שבקושי מקבלים דקות באירופה ולפחות יש להם את הליגה והגביע כדי
לשמור על כושר, לתרגל את התרגילים, לקבל קצת דקות ולהשתפשף?

אבל אני בטוח שוויצ'יץ' כבר חשב על כל הפינות האלה... (NOT).
מי ייתן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:31 am 
Hall of Famer

אבל חשבתי שהבעיה הגדולה ביותר של מכבי זה שבליגה היא חייבת לשתף את הישראלים שלא משחקים ביורוליג, ולשאר הקבוצות ביורוליג יש את היכולת לשחק בדיוק עם אותם הסגלים גם בליגה וגם ביורוליג ולכן הן משחקות יותר טוב ממכבי, אז איך בדיוק זה יפתור את הבעיה.... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך א' אפריל 08, 2018 9:32 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:31 am 
מנהל פורום

אם חסרה למכבי של היורוליג מסגרת נוספת הם יכולים להצטרף לאדריאטית, אני מניח שיקבלו אותם שם בשימחה כמו בפעם הקודמת (אבל אין לי מושג מה הסטטוס שם עכשיו).

בקבוצת הבת של הליגה הם יכולים להשקיע מינימלית ולקרוא לה מכבי דרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:34 am 
Sophomore

Shiver כתב:
וואו זה לא יקרה או ייכשל בצורה אסטרונומית מכל כך הרבה סיבות:

4. כמו ב-NBA שיש עכשיו כוונה מהליגה להעניש קבוצות שלא משתפות את הסגל הכי חזק שלהם - זה פחות או יותר אותו המצב שיתרחש
אם מכבי "תושיב" סגל אחד ותעלה עם סגל א-לה נוער. הליגה והמנהלת יוכלו לפעול (אם קיים חוק כזה) או לחוקק חוק שכל קבוצה חייבת להעמיד
על המגרש את הסגל החזק ביותר שלה. אז במקרה כזה אני בטוח שהרגולטור יגיע גם להתנגד לכזה מהלך.

לא צריך לחוקק את זה, זה כבר קיים בתקנון של האיגוד. סעיף 52ח׳ לתקנון האליפות קובע: ״על הקבוצות לשחק בהרכב החזק ביותר העומד לרשותן עד לסיום העונה״.

אלא שאם מכבי לא רושמת את השחקנים הישראלים והזרים הטובים ביותר שלה לליגה, אין לה ״בסגל״ שחקנים כאלה, והיא לא צריכה לשתף אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:37 am 
Junior

יש בי איזשהו מקום שמקווה שזה יקרה, רק בגלל שזה יגחיך את החוק הרוסי הנוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:37 am 
Sophomore

או נו , לא מבין איך אפשר להתיחס לזה בכובד ראש.
אני לא חושב שמכבי הגיעו לזה.
אם הם כבר יהיו באיזור הזה מבחינת רצון , האופציה של לשחק באדריאטית ולנטוש את הליגה הישראלית היא אופציה טובה בהרבה מבחינתם

מכבי עושים דברים כאלה כל הזמן.
כתבה בערוץ הבית כדי לראות את התגובות של הקהל שלהם או להשקיט איזה משהו שעלה ע"י הקהל שלהם.
ואז לפי התגובות של הקהל הם בוחרים מה באמת לעשות.

במקרה שלנו קבוצת אוהדי מכבי הוציאו את כתב שדורש ממכבי להלחם בליגה על החוקים ההזוים של הליגה (לטענתם)
עכשיו מכבי גם בודקת מול הקהל שלה אם יש לה גב לעשות מעשה כזה שיכול להגמר בפרישה מהליגה אם הליגה לא תתקפל לדרישות מכבי.
אבל בעיקר המהלך הזה מוריד את הרוח מהמפרשים של קבוצת האוהדים שהוציאה את המכתב.
זה א ב של ניהול קהל.
קשה לגייס תמיכה פעילה (אנשים שאשכרה יעשו משהו ולא רק יכתבו איזה מכתב ויפרסמו פוסטים בפייסבוק ) כשנראה כאילו אין צורך במאבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 9:58 am 
Freshman

עוד מהלך מבריק של מכבי. הדרך היחידה שמכבי הצליחה לגייס את כל הכארם משעורים והדיברטולומאים היא ההבטחה לקחת חלק ביורוליג. איזה ישראלים בדיוק ישחקו בקבוצה הדרדלה? איזה ישראלים ירצו להצטרף כעלה תאנה לקבוצת הזרים ליורוליג? אם מכבי בונה קבוצת יורוליג בלי זרים בכלל, אפילו חלק מאוהדי הרולקסים הצהובים ייאבדו עניין.

בהנהלה של מכבי אוכלים את הלוקשים של ניקולה והאחרים שהכישלון הוא בגלל הישראלים. יש למכבי שבעה זרים פלוס טיוס, ובעונות אחרות היו אף שמונה ותשעה זרים, והשנה לא היו במכבי פציעות משמעותיות. הישראלים לא היו פקטור בכלל. הבעיה במכבי היא בעיה של הנהלה חסרת סבלנות והנהלה מקצועית לא טובה שנשארת במכבי בגלל שיקולי עבר זרים כלשהם. רואים את זה שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:00 am 
מנהל פורום

arie כתב:
יש בי איזשהו מקום שמקווה שזה יקרה, רק בגלל שזה יגחיך את החוק הרוסי הנוראי.

ברור שצריך לקוות שזה יקרה, וזה יגחיך הרבה דברים. אני רק מחכה לטיעונים למה צריך להמשיך עם הפיינל פור.

(זה גם ישאיר את הפועל כמשוריינת היחידה, אולי זה יגרום למישהו להזיז משהו בנושא השיריונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:01 am 
Freshman

נשמע כמו סתם איום לעיתונות.

גם בספורט5 וגם בוואלה "פרסום ראשון" של פסקה שלמה שלא אומרת שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:02 am 
Junior

ממש זעקת הקוזאק הנגזל
שמח שמכבי סיימו את הפקת הלקחים הפנימית לגבי הכשלונות האחרונים ביורוליג ועברו לטפל בבעיה האמיתית.
חבל שהם לא מבינים שזה הכל בגלל הקרן החדשה לישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:04 am 
Senior

וואו, זה או הצעד הכי לוזרי בהיסטוריה של הספורט כולו, או שמכבי עברה סופית להתנהל לפי החשיבה האסטרטגית של ילד קטן ומפונק, שעושה דרמות מוגזמות ולא אמינות ושיט כדי שההורים שלו ייתנו לו מה שהוא רוצה.
אני לא יודע להחליט איזו מבין האפשרויות יותר משעשעת.

אם זה באמת יקרה, אז שאף אחד לא ייתן להם לעבוד עליו - זה נטו צעד של מועדון שנמאס לו להביך את עצמו עם הפסדים לנס ציונות של הליגה ומרגיש שהוא לא מצליח למנוע אותם עם קבוצות ברמה מספיק גבוהה אז בוחר להפחית את המבוכה דרך חיזוק התירוצים. כה נפלא הוא המכביזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מהמנהלים שהביאו לכם את ווייציץ' ואבי אבן...
אם רוצים לעזוב את הליגה תעזבו, יש מסגרות אחרות שישמחו לקבל אתכם בלי חוקים מגוחכים. סבבה. אם לא, תישארו ותתמודדו. אתם עדיין אמורים לנצח גם עם החוקים האלה אם אתם יודעים מה שאתם עושים.
מדהים מה נהייה מהקבוצה הזו. האנשים שהפכו אותה לקבוצה עם אתוס של נצחון, הקבוצה שחרקה שן והתמודדה באירופה אחרי 20 שנה בלי תואר מול קבוצות של תקציבים פי 3, עשו 180 והפכו אותה ללוזרית ובכיינית, וזה גם מה שישאירו אחריהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:14 am 
Junior

קבוצות ליגת העל מקדישות לבכייניזם שיר:

עם צליל מיתר שמתנגן
אני חושב עלייך
מרגיש כמה שזה עצוב
להיות כאן בלעדייך
לו רק היית פה
הכל היה אחרת
אצלי כבר כלום לא מובן
אצלי בלב יש סדק.

תראי אותי כמו מטורף
שרק רוצה אלייך.
או אולי סתם בחור עיוור
שמדמיין לו את פנייך
וזה קשה שאת פה לא עוברת
אל תאמרי לי שאת לכאן כבר לא חוזרת.

לא אל תוותרי קבלי אותי אלייך
כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך
תראי אותי כמו ילד שכואב לו
חבקי אותי אני כבר מתמוטט פה.

בכל יום שבא והולך
אני שוב קורא אלייך
ומקווה שעוד תמצאי לי מקום
בין זרועותייך
תדעי שכאן יכול להיות אחרת
אל תותרי עלי תאמרי שאת חוזרת.

לא אל תוותרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:45 am 
מנהל פורום

אין לי מושג אם זה רעיון שעומד באמת על הפרק, או לא.
מה שכן, אם הוא יצא לפועל אני מניח שזו פשוט תהיה הקצנה של המצב הנוכחי - כלומר רישומית באיגוד הכדורסל עדיין תהיה רשומה קבוצה אחת (ולכן גם אין באמת צורך לשנות את השם למכבי דרום או משהו). אפשר לרשום באותה קבוצה באיגוד עד 30 שחקנים ובמידת הצורך לשתף בליגה גם שחקנים שהם כביכול הוחתמו רק לקבוצת היורוליג. מנגד ישראלים שיחתמו בקבוצה כזו ידעו שבתיאוריה מכבי כן יוכלו "להקפיץ" אותם לסגל היורוליג במהלך העונה.
ואם תהיה בעיה עם הסעיף הזה של לשחק בהרכב הכי חזק, אז את הסגל הבכיר, המיועד רק ליורוליג, אפשר גם לא לרשום בכלל באיגוד הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 10:57 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:

מי ייתן...

לא חושב, בטח לא בצורה כזו.
היה בזמנו את אליצור ת"א שלא טרחה להשקיע במיוחד למעט הבאה של זר בעונות ההקפאה של 1981-1982 (והם סיימו עם 44 הפ' מ-44 משחקים בשנתיים ההן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:07 am 
מנהל פורום

ודים כתב:
מה שכן, אם הוא יצא לפועל אני מניח שזו פשוט תהיה הקצנה של המצב הנוכחי - כלומר רישומית באיגוד הכדורסל עדיין תהיה רשומה קבוצה אחת (ולכן גם אין באמת צורך לשנות את השם למכבי דרום או משהו). אפשר לרשום באותה קבוצה באיגוד עד 30 שחקנים ובמידת הצורך לשתף בליגה גם שחקנים שהם כביכול הוחתמו רק לקבוצת היורוליג. מנגד ישראלים שיחתמו בקבוצה כזו ידעו שבתיאוריה מכבי כן יוכלו "להקפיץ" אותם לסגל היורוליג במהלך העונה.
ואם תהיה בעיה עם הסעיף הזה של לשחק בהרכב הכי חזק, אז את הסגל הבכיר, המיועד רק ליורוליג, אפשר גם לא לרשום בכלל באיגוד הכדורסל.

מבחינת רישום זרים הם עדיין יהיו מוגבלים ל-8. אז אולי הם מתכננים איכשהו לשרוד עונה שלמה עם מספר קטן של זרים ואז לקראת השלב הסופי להביא את כל הזרים מהיורוליג?
בכל אופן, לאור חוק "חובה-לעלות-עם-הסגל-החזק" (חוק פופוביץ'), אני לא חושב שכזה מהלך יעבור בגרון של עסקני האיגוד והמנהלת.

אצלי מתחזקת ההרגשה שזה תרגיל יחצ"ני לבדוק את השטח ו/או להפעיל לחץ לבטל אי אילו מהחוקים שלכאורה מגבילים את הקבוצה.
יש מצב שמשה קלוגהפט מייעץ גם כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:10 am 
מנהל פורום

אולי האחיין בכיתה ח' של קלוגהפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אצלי מתחזקת ההרגשה של היאחזות בקש. אם זה תרגיל יחצ"ני אז זה תרגיל לצרכים פנימיים. הם לא באמת חושבים שמישהו יקנה את זה וישנה את החוקים, כל הקמפיין הזה פונה לדעתי בעיקר לקהל האוהדים של מכבי ששואל את עצמו למה כל הכשלונות האלה בשנים האחרונות ואם עוד שווה לקנות לקבוצה הזו מינוי.
עד עכשיו זה החזיק (יותר מהצפוי יש לציין) אבל זה לא יכול להחזיק לנצח, אז צריך להבטיח לאוהדים משהו גם אם הוא אשליה. רק שחררו אותנו מכבלי הליגה ותראו איזו קבוצת יורוליג ווייצ'יץ' ואבי אבן יבנו לכם!
והקטע הוא שיש מי שאוכל את זה. לכן הגייט גויס לקמפיין הזה. יכול להיות, ונשמע לי גם סביר, שיש למכבי סקרי שוק שמראים שהפעם הקרדיט נגמר והרצון להמשיך ולשלם על מנוי לקבוצה הזו, איך שהיא מתנהלת, נשחק.

בכל אופן גם זה דחיית הקץ. זה כמו לעשות all in בפוקר בתור בלוף על יד מאד חלשה. זה יכול להחזיק מעמד מקסימום שנה ואז ייגמרו התירוצים לגמרי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 11:17 am 
מנהל פורום

Shiver כתב:
ודים כתב:

מבחינת רישום זרים הם עדיין יהיו מוגבלים ל-8. אז אולי הם מתכננים איכשהו לשרוד עונה שלמה עם מספר קטן של זרים ואז לקראת השלב הסופי להביא את כל הזרים מהיורוליג?
בכל אופן, לאור חוק "חובה-לעלות-עם-הסגל-החזק" (חוק פופוביץ'), אני לא חושב שכזה מהלך יעבור בגרון של עסקני האיגוד והמנהלת.

אצלי מתחזקת ההרגשה שזה תרגיל יחצ"ני לבדוק את השטח ו/או להפעיל לחץ לבטל אי אילו מהחוקים שלכאורה מגבילים את הקבוצה.
יש מצב שמשה קלוגהפט מייעץ גם כאן.

הכוונה בתרחיש שתיארתי זה שיהיו כמובן זרים שיירשמו אך ורק לסגל היורוליג, אבל שבסופו של דבר תהיה "זרימה" בין שני הסגלים לאורך כל השנה, גם אם כביכול תהיה הפרדה וצוות מקצועי נפרד. כלמר מבחינת איגוד הכדורסל תהיה קבוצה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 61 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה