סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 2:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הצלחה על הפרקט ביורוליג וכל המהלך ייחשב להצלחה כלכלית ומקצועית, כישלון של נגיד יותר משתי עונות רצופות ביורוליג ומכבי צולללת לתהומות לא מוכרים
למה?
הסיבה המוצהרת של המהלך הייתה: חוקי הליגה מפריעים לקבוצה באירופה, והיא הגורם לכישלון, לכן אנחנו נאלצים לעשות ....
בעונה הבאה לאחר שהוסרה הסיבה לכישלון ביורוליג, עדיין יהיה כישלון ביורוליג המסקנה תהיה מתבקשת וההפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 2:50 pm 
Junior

אם יש דבר אחד שהמהלך הזה מזכיר לי הוא את הדרך שבה אח שלי היה מתנהג כשהיינו משחקים פיפא 97.

הוא היה בן 7 ואני בן 11. אני הייתי משחק עם העכבר והוא עם המקלדת. בדרך כלל הייתי מנצח בקלות, אבל אם הייתי משחק חזק במיוחד, ומוביל נאמר 3-0, הוא היה לוקח כל קיקאוף ומריץ את החלוץ שלו לתקוע שערים עצמיים, במטרה שאני ארדוף אחריו ואמנע ממנו תוצאה של 24-0 שהיא תבוסת-שהטיל-על-עצמו. בהתחלה הייתי רודף אחריו כי נמאס לי מזה שהוא היה שובר את הכלים, אבל באיזשהו שלב שחררתי.

במשל הזה, אח שלי הוא מכבי תל אביב ואני המינהלת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:03 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וכל זה במקום לקנות ג'ויסטיקים נורמלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:05 pm 
Sophomore

עוד כמה שאלות/תהיות לגבי הרעיון האווילי הזה:
1. מאיפה יהיה למכבי כסף לבנות שתי קבוצות ולהחזיק שני צוותים מקצועיים, כשהיום אין להם מספיק כסף לקבוצה אחת?
2. איזה מאמן סביר ישפיל את עצמו ויסכים לאמן את קבוצת הליגה?
3. איזה ישראלים נורמלים יסכימו לבוא לקבוצה הזו?
4. היום לא מצליחים להחתים 3 זרים נורמליים, אז סומכים על אותם אנשים שיביאו 12-13 כאלה? (9-10 ליורוליג ועוד 3 לליגה)
5. למה מראש לא להחתים את מי שרוצים עם כמה זרים שרוצים, להחזיק סגל של 15-16 שחקנים, להחליט על 3 זרים ששרק אותם ירשמו לליגה ושהם יחד עם הישראלים ישחקו במשחקי הליגה?
6. במקום לעשות גרפים וניתוחים מטופשים על כמה שהחוקים דופקים אותם, אולי היו חושבים 5 דקות ומגיעים למסקנה שצריך פשוט לחזק את הצד המקצועי במועדון?
7. איך ההגיון של הנהלת מכבי מוביל אותם למסקנה שאם לא הצליחו השנה אז בשנה הבאה עם תקציב מקוצץ (יצטרכו לשלם גם למאמנים ושחקנים במכבי ב') ועם אותו צוות מקצועי יצליחו יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:17 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
1. מאיפה יהיה למכבי כסף לבנות שתי קבוצות ולהחזיק שני צוותים מקצועיים, כשהיום אין להם מספיק כסף לקבוצה אחת?
2. איזה מאמן סביר ישפיל את עצמו ויסכים לאמן את קבוצת הליגה?
3. איזה ישראלים נורמלים יסכימו לבוא לקבוצה הזו?
4. היום לא מצליחים להחתים 3 זרים נורמליים, אז סומכים על אותם אנשים שיביאו 12-13 כאלה? (9-10 ליורוליג ועוד 3 לליגה)
5. למה מראש לא להחתים את מי שרוצים עם כמה זרים שרוצים, להחזיק סגל של 15-16 שחקנים, להחליט על 3 זרים ששרק אותם ירשמו לליגה ושהם יחד עם הישראלים ישחקו במשחקי הליגה?
6. במקום לעשות גרפים וניתוחים מטופשים על כמה שהחוקים דופקים אותם, אולי היו חושבים 5 דקות ומגיעים למסקנה שצריך פשוט לחזק את הצד המקצועי במועדון?
7. איך ההגיון של הנהלת מכבי מוביל אותם למסקנה שאם לא הצליחו השנה אז בשנה הבאה עם תקציב מקוצץ (יצטרכו לשלם גם למאמנים ושחקנים במכבי ב') ועם אותו צוות מקצועי יצליחו יותר?

1) מכבי משלמים לא מעט כסף עבור כארם משעור, ג'ייק כהן, איתי שגב ואפילו ג'ון די (שהוא די סביר) שמבחינתם בעלות הזאת הם יכולים להביא זר מצוין אחר ליורוליג. מכבי יכולים לוותר על הישראלים ה"בכירים" שאני מניח שעולים להם כמה מיליונים בשנה (עלות מעסיק) כדי להביא זר או שניים באיכות לא פחותה.
2) איזה מאמן סביר יסכים לאמן את הרצליה/נס ציונה/ראשון וכו'? מכבי יעמידו בסוף תקציב ליגה סטנדרטי שבמונחים שלה זה גג 10 אחוז מהתקציב וזה עדיין יהיה לא מעט מעל המינימום.
3) ראה תשובה לשאלה 2...
4) אני מאמין שהליגה תהפוך להיות ליגת פיתוח לזרים. ינסו למצוא מציאות כמו שפעם הצליחו להביא ( ועדיין מצליחים פה ושם כמו קיין לדוגמא)
5) בעיקר כי הישראלים שמכבי מביאה הם יקרים מאוד מבחינת עלות מעסיק (בגלל הבדלי המיסוי) ואם אפשר לקחת ישראלים צעירים יותר וזולים הרבה יותר אז זה יפנה כסף לזרים
6) מסכים איתך
7) ההיגיון אומר משהו פשוט בהרבה - שתז***ן הליגה המקומית ובוא נביא 11 זרים ומתאזרח ונהיה חזקים ביורוליג... בליגה בכל מקרה נגיד שזה לא הקבוצה החזקה שלנו אז מה איכפת לנו לפתח שם זרים זולים וישראלים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:24 pm 
Hall of Famer

רק שלא לקחת בחשבון שקבוצה כזו היא מועמדת ראשית לירידת ליגה. משמע כבר עדיף לעשות קבוצה-בת בליגות הנמוכות, או קבוצת פיתוח כמו שעירוני ר"ג הייתה, כי הקבוצה שמכבי תבנה לליגה ממילא תהייה כזו עונה אחת אחרי זה.

דבר אחד לא אמרו פה: בשורה אחת בהודעה הזו מכבי בעצם מרימה דגל לארגון השחקנים. היא אומרת להם - תעשו מה שבא לכם, אנחנו מה-כפת לנו, מה שתגידו נתמוך. בקבוצה עם 3 זרים זה ממילא לא נוגע לנו.
אני לא אתפלא אם ארגון השחקנים יעלה את הדרישות שלו בעקבות זה - גם חוק רוסי וגם מגבלת זרים, אולי אפילו מגבלה ל-3 זרים. מי שתיזרק אל מתחת לאוטובוס היא בעיקר הפועל ירושלים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 08, 2018 3:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:27 pm 
Junior

אני רק לא מבין למה שקבוצה כזאת תהיה מועמדת ראשית לרדת ליגה אם נגיד התקציב שלה יהיה 1.5-2 מיליון? זה בערך באמצע הטבלה מבחינת תקציב והיא תוכל לשחק על זה שמי שיהיה מספיק טוב בקבוצת הבת יעלה ליורוליג מה שייתן להם אדג' על כל מני הרצליה/חיפה וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:29 pm 
Sophomore

תשובות מכבי :lol: :

קודי (יובל) כתב:
1. מאיפה יהיה למכבי כסף לבנות שתי קבוצות ולהחזיק שני צוותים מקצועיים, כשהיום אין להם מספיק כסף לקבוצה אחת?דווקא ייחסך לא מעט כסף מהחוזים המופרכים של ההישראלים היום
2. איזה מאמן סביר ישפיל את עצמו ויסכים לאמן את קבוצת הליגה?ע"ע עונת 2016/17
3. איזה ישראלים נורמלים יסכימו לבוא לקבוצה הזו?כאלה שאולי ירצו לקבל במה ביורוליג
4. היום לא מצליחים להחתים 3 זרים נורמליים, אז סומכים על אותם אנשים שיביאו 12-13 כאלה? (9-10 ליורוליג ועוד 3 לליגה) נלמדו טעויות העבר, ההנהלה לא תתערב בהחלטות הצוות המקצועי
5. למה מראש לא להחתים את מי שרוצים עם כמה זרים שרוצים, להחזיק סגל של 15-16 שחקנים, להחליט על 3 זרים ששרק אותם ירשמו לליגה ושהם יחד עם הישראלים ישחקו במשחקי הליגה? המצב היום דומה למה שאתה מציע והוא רק הזיק לקבוצה להתנהל
6. במקום לעשות גרפים וניתוחים מטופשים על כמה שהחוקים דופקים אותם, אולי היו חושבים 5 דקות ומגיעים למסקנה שצריך פשוט לחזק את הצד המקצועי במועדון?אף צווות מקצועי לא יכול להצליח בנסיבות הקיימות
7. איך ההגיון של הנהלת מכבי מוביל אותם למסקנה שאם לא הצליחו השנה אז בשנה הבאה עם תקציב מקוצץ (יצטרכו לשלם גם למאמנים ושחקנים במכבי ב') ועם אותו צוות מקצועי יצליחו יותר? נתח גדול מהתקציב העונה הופנה לשחקנים ומאמני עבר, מצב שלא יהיה בעונה הבאה, וכאמור חוזי ההישראלים יחתכו. הליגה ההישראלית תפסיק להוות מטרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:30 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני רק לא מבין למה שקבוצה כזאת תהיה מועמדת ראשית לרדת ליגה אם נגיד התקציב שלה יהיה 1.5-2 מיליון? זה בערך באמצע הטבלה מבחינת תקציב והיא תוכל לשחק על זה שמי שיהיה מספיק טוב בקבוצת הבת יעלה ליורוליג מה שייתן להם אדג' על כל מני הרצליה/חיפה וכו'

כיוון שאין ישראלים. זה יכול לעבוד פעם ב-.... כשיש כימיה טובה ואם פדעת בשלושת הזרים שלך ב-100%, אבל כללית - קבוצה שמבוססת על 9 ישראלים ו-3 זרים היא אוטומטית מועמדת ראשית לירידת ליגה, וזה לא משנה כמה תשלם לישראלים בינוניים. הם לא נעשים יותר טובים, הם נעשים בינוניים באותה מידה - וגם אוברפייד.
וכאן עוד מדובר בישראלים סוג ב' אפילו, כי הטובים (יחסית) לא יישארו. הם ירצו לשחק גם באירופה, לא כהבטחה "תהייה טוב תעלה לקבוצה הבוגרת"... הם ילכו לקבוצות האחרות שמשחקות באירופה ומי שיוכל יעבור לחו"ל.

בנוסף לזה, קבוצה עם 9 ישראלים משלמת תקורת מס הרבה יותר גבוהה. משכורות הנטו של השחקנים יחסית לתקציב הרבה יותר נמוכות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אפריל 08, 2018 3:33 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:32 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
דבר אחד לא אמרו פה: בשורה אחת בהודעה הזו מכבי בעצם מרימה דגל לארגון השחקנים. היא אומרת להם - תעשו מה שבא לכם, אנחנו מה-כפת לנו, מה שתגידו נתמוך. בקבוצה עם 3 זרים זה ממילא לא נוגע לנו.

זה בהנחה שאתה באמת מאמין למכבי. אני לא מאמין למכבי ואני חושב שזה בדיוק הפוך גוטה. זה איתות למנהלת לבוא באמוק לארגון השחקנים ולהגיד לא יקום ולא יהיה, אנחנו נפטרים מהחוק הרוסי, מכבי רוצה להשפיל את עצמה, אסור לתת לזה לקרות.
מכאן אתה גם מבין מה הדיעה שלי על המהלך הכל כך מבריק של הנהלת מכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:33 pm 
Freshman

נראה שמכבי פשוט עוזבת את הליגה. הדיבורים על מכבי ב' זו בדיחה שלא תצא לפועל, הרי אף שחקן שמכבד את עצמו לא יבוא למכבי דרום 2.0. הם רוצים שהמנהלת לא תאשר להם את התכנית המטופשת, ואז כאילו גירשו אותם מהליגה. איזה טיפשים החבר'ה בהנהלה שם, שינויים קלים בסגל הנוכחי לדעתי היו מביאים לתוצאות מצויינות בשנה הבאה, והשנה היתה הופעה מכובדת באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:35 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

זה בהנחה שאתה באמת מאמין למכבי. אני לא מאמין למכבי ואני חושב שזה בדיוק הפוך גוטה. זה איתות למנהלת לבוא באמוק לארגון השחקנים ולהגיד לא יקום ולא יהיה, אנחנו נפטרים מהחוק הרוסי, מכבי רוצה להשפיל את עצמה, אסור לתת לזה לקרות.
מכאן אתה גם מבין מה הדיעה שלי על המהלך הכל כך מבריק של הנהלת מכבי.

אני חושב שאף אחד במנהלת לא באמת מתרגש, ואף אחד לא ירוץ באמוק לאף אחד. כלומר, בטח לא המנהלת לארגון. אם כבר, הטריגר הוא לארגון כמו שאמרתי.
ומכבי יודעים את זה. גם מזרחי כבר אמר בראיון, וגם ההודעה של מכבי כבר אמרה, שהם מבינים שהחוקים לא הולכים להשתנות (כלומר, לא לכוון הרצוי לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:37 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
נראה שמכבי פשוט עוזבת את הליגה. הדיבורים על מכבי ב' זו בדיחה שלא תצא לפועל, הרי אף שחקן שמכבד את עצמו לא יבוא למכבי דרום 2.0. הם רוצים שהמנהלת לא תאשר להם את התכנית המטופשת, ואז כאילו גירשו אותם מהליגה. איזה טיפשים החבר'ה בהנהלה שם, שינויים קלים בסגל הנוכחי לדעתי היו מביאים לתוצאות מצויינות בשנה הבאה, והשנה היתה הופעה מכובדת באירופה.

לא הייתה הופעה מכובדת באירופה, עם כל הכבוד. אשליה שבאשליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:37 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
כיוון שאין ישראלים. זה יכול לעבוד פעם ב-.... כשיש כימיה טובה ואם פדעת בשלושת הזרים שלך ב-100%, אבל כללית - קבוצה שמבוססת על 9 ישראלים ו-3 זרים היא אוטומטית מועמדת ראשית לירידת ליגה, וזה לא משנה כמה תשלם לישראלים בינוניים. הם לא נעשים יותר טובים, הם נעשים בינוניים באותה מידה - וגם אוברפייד.
וכאן עוד מדובר בישראלים סוג ב' אפילו, כי הטובים (יחסית) לא יישארו. הם ירצו לשחק גם באירופה, לא כהבטחה "תהייה טוב תעלה לקבוצה הבוגרת"... הם ילכו לקבוצות האחרות שמשחקות באירופה ומי שיוכל יעבור לחו"ל.

קשה לי להאמין שדאוסון הגיע להרצליה בגלל שהם באירופה או אלכסנדר ופניני לחולון... אני לא מאמין שהשתתפות במפעל יחסית שולי הייתה חלק במעגל השיקולים שלהם.
אני לא באמת יודע מה תקציב שאר הקבוצות בליגה אבל מכבי תהפוך להיות עוד קבוצת ליגה שכמו כל קבוצה אחרת יכולה לרדת ויכולה לקחת אליפות בפיינל פור... הקבוצה שמובילה את הליגה השנה משחקת רוב העונה עם 3 זרים וקבוצות כמו ראשון או גליל שלקחו אליפות היו קבוצות של פחות מ2 מיליון דולר.
ברור שתקציב כזה לא מבטיח כלום, אבל גם תקציב של 20 מיליון כמו שאנחנו רואים לא מבטיח כלום... ברגע שמכבי ירדו לתקציב ממוצע הם יהיו קבוצה ממוצעת. לא יותר ולא פחות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:41 pm 
Hall of Famer

הם יהיו קבוצה ממוצעת? בוא נראה. הם יהיו קבוצה עם 3 זרים. אם הם יביאו זרים כמו רייס הולוואי והולדן, ואם כל הישראלים יהיו בכושר, ואם הכימיה תהייה מושלמת, ואם רמת האימון תהייה גבוהה במיוחד - זה יכול, אולי, ללכת. אבל זה הרבה "אם" שכולם צריכים לקרות, ואחד מהם בטוח לא יקרה כי הזרים היותר טובים שמכבי תביא ילכו ליורוליג ולליגה יישארו השאריות. ופה מדובר על 12 זרים שמביאים ווייצ'יץ' ואבי אבן, כן? תחשוב איך ייראו שלושת הכי גרועים בחבורה הזו...
בקיצור, קבוצה לירידת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:45 pm 
Junior

עדיין לא הבנתי מה יבדיל את מכבי מנהריה/הרצליה/אילת/אשדוד או כל קבוצה אחרת שהיא לא ירושלים/חולון...

לגבי הזרים הם אמרו 3 זרים פחות או יותר (שחקן פה שחקן לשם)... אז בסוף יגמרו עם 4 זרים ו8 ישראלים בינוניים/סבירים/ממוצעים.
לא אומר שהם יהיו מועמדים לאליפות, פשוט סתם עוד קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:56 pm 
Sophomore

sheky כתב:
עדיין לא הבנתי מה יבדיל את מכבי מנהריה/הרצליה/אילת/אשדוד או כל קבוצה אחרת שהיא לא ירושלים/חולון...

לגבי הזרים הם אמרו 3 זרים פחות או יותר (שחקן פה שחקן לשם)... אז בסוף יגמרו עם 4 זרים ו8 ישראלים בינוניים/סבירים/ממוצעים.
לא אומר שהם יהיו מועמדים לאליפות, פשוט סתם עוד קבוצה.

משער שהתלונות כלפי השופטים מצד מכבי יתעצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 3:57 pm 
Hall of Famer

אם יהיו 4 זרים הם יצטרכו שוב לתמרו עם החוק הרוסי, אז מה עשינו בזה? הם הרי באים (אם הם רציניים) להראות נקודה מסוימת.
אז אמרתי. אתה לא יכול במצב הישראלים של היום לשחק עם 3 זרים כמדיניות. קורה שזה מצליח, בדרך כלל לא. מכבי מתכוונת לעשות את זה כי היא רוצה להדגיש נקודה לגבי החוק הרוסי בין השאר.
ואלו יהיו שלושת הזרים הפחות טובים מ-12-13 זרים שיביא צוות הסקאוטינג שכה מוכיח את עצמו מדי שנה. כלומר, מנהל מקצועי וצוות סקאוטינג שלא מסוגל להביא יותר מ-2-3 זרים נורמלים בעונה - צריך עכשיו להביא 12-13 כאלה, ולליגה הוא יקצה את הפחות טובים מביניהם. תחשוב לבד איך זה ייראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 4:07 pm 
מנהל פורום

ככה או ככה יהיה מעניין
מעניין = רייטינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 4:13 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אם יהיו 4 זרים הם יצטרכו שוב לתמרו עם החוק הרוסי, אז מה עשינו בזה? הם הרי באים (אם הם רציניים) להראות נקודה מסוימת.
אז אמרתי. אתה לא יכול במצב הישראלים של היום לשחק עם 3 זרים כמדיניות. קורה שזה מצליח, בדרך כלל לא. מכבי מתכוונת לעשות את זה כי היא רוצה להדגיש נקודה לגבי החוק הרוסי בין השאר.
ואלו יהיו שלושת הזרים הפחות טובים מ-12-13 זרים שיביא צוות הסקאוטינג שכה מוכיח את עצמו מדי שנה. כלומר, מנהל מקצועי וצוות סקאוטינג שלא מסוגל להביא יותר מ-2-3 זרים נורמלים בעונה - צריך עכשיו להביא 12-13 כאלה, ולליגה הוא יקצה את הפחות טובים מביניהם. תחשוב לבד איך זה ייראה.

ולכן התוצאה הסופית של הסיפור הזה ידועה - מהר מאוד יאחדו בין הקבוצות ותהיה קבוצה אחת עם המוני זרים. זה ייקבר באותה מהירות בה נקברו הפרוייקטים הגרנדיוזיים הקודמים של דני פדרמן - האקדמיה וקבוצת הבת.
יותר הגיוני בעיניי שזה ייקבר עוד לפני שיוולד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 4:42 pm 
Sophomore

https://sports.walla.co.il/item/3148591

כל מילה בסלע. פשוט תוכנית מביכה של אנשים מביכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 4:44 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
רלפי כתב:

לא הייתה הופעה מכובדת באירופה, עם כל הכבוד. אשליה שבאשליות.

לטעמי היתה הופעה מכובדת בהינתן השינוי המסיבי בקיץ. עם קצת סבלנות הם היו ממשיכים בשיפור, אבל ההנהלה היסטרית, נקמנית ומתנשאת ובמקום למנות מנהל מקצועי אחר, להשאיר את שלד השחקנים ואת ספאחיה, החליטו לעשות בלגן שעלול להפריד את הקבוצה מהנכס היחיד שיש לה - קהל עשיר וסלחן (גם אם הם איבדו את הקהל הרחב בארץ כבר מזמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 4:52 pm 
Hall of Famer

המגמה שהופגנה העונה מראה ההיפך - מכבי דווקא התחילה טוב והתפרקה ככל שהעונה נמשכה וככל שהקבוצה הזו הייתה ביחד.
וגם ה"התחילה טוב" זה יחסי. הרבה נסיבות שכבר עמדו עליהם - סגירה מהירה של הסגל ואימונים בסגל מלא בטרום-עונה, שרשרת פציעות בקבוצות אחרות, תוכנית המשחקים. בסופו של דבר הכל היה אשליה, ומדצמבר - כלומר רוב העונה - מכבי נראתה פח ברוב המשחקים, וסיימה במרחק 3 משחקים מהפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 5:44 pm 
Freshman

מי מרים סקר לגבי מה באמת יצא מהמהלך הזה בעונה הבאה?
ההימור שלי סערה בכוס תה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2018 7:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בינתיים ראיתי כמה אוהדי מכבי שממש מרוצים מהעניין.

היו למכבי כמה "הברקות" שאף אחד לא האמין שיקרו והתגשמו בפועל (פיני גרשון כעוזר מאמן, האדריאטית) ככה שמי יודע, אולי הם רציניים. בכל מקרה אני לא רואה סיבה שהמינהלת תוריד אותם מהעץ וקשה לראות איך הם ירדו מהעץ לבד.

אבל אולי חמישה מחזורים לתוך העונה הם יגיעו למסקנה שהכל היה טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: