סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 10:53 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב באמת מדובר באחת מנבחרת הנוער המוכשרות ביותר שהיו לנו. בטח בעשור האחרון.
האתגר האמיתי של המאמן בטח כשאנחנו כרגע בדרג ב' הוא לשלוט באגו.

מאמין שיצאו מהסגל הזה לפחות 7-8 שחקני ליגת על.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 1:46 pm 
Junior

אם ככה אלבר זורק כל הזמן אז יש לו בעיה ולא פלא שהוא נחסם ברמות האלה.

סנג'ור אחרון. מה הגובה של מדר? באתר האיגוד נמנעים מלמסור מידע מסווג זה באתר שלהם.

חנוכי נראה לי יותר קרוב לאבדיה מאשר לוינסון. הרבה יותר אתלטי ונייד מלוינסון הספסטי. זה בא לידי ביטוי בראש ובראשונה בהגנה. הוא מסוגל בכדרור לחדור לתוך הצבע, השחרור זריקה שלו מהיר יותר (אוהב מאוד לבוא כטריילר ולזרוק מה top of the key).

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 3:13 pm 
Freshman

החתול יובב כתב:
אם ככה אלבר זורק כל הזמן אז יש לו בעיה ולא פלא שהוא נחסם ברמות האלה.

סנג'ור אחרון. מה הגובה של מדר? באתר האיגוד נמנעים מלמסור מידע מסווג זה באתר שלהם.

חנוכי נראה לי יותר קרוב לאבדיה מאשר לוינסון. הרבה יותר אתלטי ונייד מלוינסון הספסטי. זה בא לידי ביטוי בראש ובראשונה בהגנה. הוא מסוגל בכדרור לחדור לתוך הצבע, השחרור זריקה שלו מהיר יותר (אוהב מאוד לבוא כטריילר ולזרוק מה top of the key).

מדר - 1,86 אולי עם נעליים 1,88

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2018 3:43 pm 
מנהל פורום

מדר איפשהו בין 1.86 ל-1.90 היום. יכול להיות שבגלל שהוא רזה הוא נראה יותר ארוך. בכל מקרה הוא עשה קפיצה רצינית בגובה בשנה האחרונה ואולי עוד לא סיים לגדול.

חנוכי אגב תופקד בטורניר בתור 5, אולי 4 ליד סנטר בשם נווה בן-שמן שהיה פותח בחמישיה ויוצא אחרי 5 דק'. זה כאשר בקבוצה שלו בנוער הוא משחק בכלל בעמדות 2-3.

אני לא יודע אם לוינסון פחות אתלט מחנוכי, אבל הבעיה איתו היא חוסר היכולת/רצון לקחת ריב'. זה ממש בלט בטורניר הזה. נמדה לי שהיה לו אפילו משחק עם 0 ריב' באיזה 27 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 1:05 pm 
מנהל פורום

מקפיץ כדי לנצל"ש ולכתוב טיפה על טורניר ידידות גם של נבחרת הקדטים (עד גיל 16 כולל).

אחרי חנוכי בשנתון ילידי 2000, ואחרי אבדיה בשנתון 2001, הפוטנציאל הגדול הישראלי הבא הוא גלעד לוי משנתון 2002, המתנשא לגובה 2.15.
גלעד הוא אשדודי המשחק זו העונה השנייה באקדמיה של גלבוע-מעיינות. הוא האח הקטן של אוראל לוי, שהתפרסם בזמנו כשהיה שחקן צעיר בגובה 2.17 באקדמיה בוינגייט אבל מאז דיי נעלם וכיום משחק בליגה ארצית אאל"ט.
גלעד נחשב לשחקן התקפי מוכשר ויחסית נייד לגודל שלו וסרטונים שלו מוביל כדור ומטביע על ההגנה, או עושה פולו-דאנקים מהדהדים כבר רצים באינסטגרם ובפייסבוק.

הנבחרת נמצאת בטורניר ידידות לגילאי 16 במונטנגרו ובינתיים ניצחה את שני המשחקים הראשונים (50 הפרש על מורנאר והיום 20 הפרש על נבחרת מונטנגרו). הסתכלתי בסטרים בעיקר כדי לראות את גלעד. האמת שהוא היה נראה לא הכי מעורב במשחק. בהגנה הנבחרת שומרת אזורית 2-3 אז הוא סתם עומד מתחת לסל ומדי פעם מנסה לחסום (בדרך כלל באיחור קל). גם בהתקפה הוא קצת מתקשה להיכנס לעניינים, למרות פה ושם עשה סלים מריב' התקפה, לפעמים של עצמו.
שחקן שיהיה מעניין לראות איך מתפתח. בעיקרון נראה כרגע שהתקרה שלו היא רותבארט משוכלל.

אגב, בסגל נבחרת הקדטים ניתן גם למצוא את הבן של ברק פלג (קלעי מוכשר, אבל יחסית נמוך) ואת הבן של אורן אהרוני (הרכז המוביל של הנבחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 1:10 pm 
מנהל פורום

אם כבר הקפצת, תספר לנו מי זכה בטורניר ומי השמות המעניינים בצמרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 1:20 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
אם כבר הקפצת, תספר לנו מי זכה בטורניר ומי השמות המעניינים בצמרת

של טורניר שווייצר או טורניר הקדטים?

כי הטורניר של הקדטים החל רק אתמול וזה טורניר קצר שמשתתפים בו גם מועדונים (ריאל, קובאן, מורנאר, האקדמיה של זאזא פאצ'וליה) וגם נבחרות (ישראל ומונטנגרו). זה טורניר קצר של 3 ימים, ואין יותר מדי מה לכתוב כרגע. אולי אחרי הגמר מחר, שלפי מה שנראה יפגיש את ישראל וריאל מדריד.

אם הכוונה היא לשוייצר, אז גרמניה המארחת היא זו שזכתה בסופו של דבר, לאחר ניצחון משכנע בגמר על האוסטרלים.

חוץ מהסקירה של מייק שמיץ באינסיידר, שאין לי גישה אליו, יש סקירה של שחקנים מעניינים כאן:
https://eurospects.com/?p=12983

אבדיה מוזכר שם שלישי, אחרי הרכז הגרמני ואחרי הסקורר האיטלקי. יש לציין שהשמות הכי מעניינים באירופה בגיל נוער לא שיחקו בטורניר - לפחות שלושה מהם הם צרפתים שכנראה לא שוחררו מהקבוצות שלהם, והשאר זה קרואטים וסרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 1:25 pm 
מנהל פורום

טורניר שוויצר, שמענו רק על ישראל וקצת אוסטרליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 2:45 pm 
Junior

ודים יש עוד שמות מעניינים בקדטים?
את הבן של אהרוני ראיתי בטורניר הקודם, ועם כל הכבוד ללא צמיחה משמעותית בגובה שחקן מעניין לא יצא ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 14, 2018 6:58 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
ודים יש עוד שמות מעניינים בקדטים?
את הבן של אהרוני ראיתי בטורניר הקודם, ועם כל הכבוד ללא צמיחה משמעותית בגובה שחקן מעניין לא יצא ממנו.

אני גם רק לומד להכיר את הנבחרות הזו, אבל ממה שראיתי עד עכשיו - גם קצת את השחקנים בליגה לנערים ובגביע, וגם פה בטורניר, לא. אין עוד מישהו מעניין חוץ מגלעד לוי וה-2.15 שלו.
גיל 15-16 זה עוד שלב דיי מוקדם, ויש הרבה late bloomers שכרגע מחוץ לראדאר. רוב הנבחרת זה גארדים 1.80-1.85 שלא נראה שיש להם איזה יתרון מיוחד שכבר מעכשיו אפשר להגיד שסיכוי גבוה שיגיעו לרמות הגבוהות.
השחקן שהכי הרשים אותי בגיל הזה הוא קלעי מעולה שבכלל לא נכנס לסגל הסופי... אז לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 4:06 pm 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

מקפיץ את השרשור הזה, ששימש לי כפריוויו נהדר לקראת הקמפיין של נבחרת הנוער. תודה לכם- סלניוז!
אני לצערי רואה שיותם חנוכי נעדר מהסגל שלנו. סובל מפציעה?

אני מתלהב ממש ממה שאני רואה מים מדר שאני נחשף אליו כאן לראשונה.
נראית כמו נבחרת מעניינת, והזדמנות של הרבה מהגארדים לקבל יותר דקות ביחד על חשבון הרכב המגודלים עם חנוכי, דני ולוינסון.

מישהו מתנדב לתת כאן סקירה ממוקדת? 4 ימים מתחילים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 4:10 pm 
Junior

יותם חנוכי פצוע בברך. אני מודה שאין לי שמץ של מושג מתי הוא צפוי לחזור.

שימו לב ש: דני אבדיה בסגל, מקווה שזה לא עמוס מידי עבורו.
שימו לב ש(2): לא פחות מ-10 (!) שחקני נבחרת הנוער שייכים לאגודות של הפועל ומכבי ת"א.
4 שייכים לאדומים ו-6 לצהובים.

הלו"ז של נבחרת הנוער (Group C)-

יום שישי,נבחרת ישראל נגד הולנד
יום שבת, נבחרת ישראל נגד לוקסמבורג
יום ראשון,נבחרת ישראל נגד צ'כיה
יום שלישי,נבחרת ישראל נגד מקדוניה
יום רביעי, נבחרת ישראל נגד איסלנד

כתבת פרופיל מלפני 3 ימים על תומר לוינסון:
http://www.fiba.basketball/europe/u18b/ ... lercoaster

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 4:54 pm 
מנהל פורום

חנוכי קרע רצועות וצפוי לחזור מתישהו במהלך העונה הקרובה, או רק בסופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 5:04 pm 
Junior

ודים כתב:
מקפיץ כדי לנצל"ש ולכתוב טיפה על טורניר ידידות גם של נבחרת הקדטים (עד גיל 16 כולל).

אחרי חנוכי בשנתון ילידי 2000, ואחרי אבדיה בשנתון 2001, הפוטנציאל הגדול הישראלי הבא הוא גלעד לוי משנתון 2002, המתנשא לגובה 2.15.
גלעד הוא אשדודי המשחק זו העונה השנייה באקדמיה של גלבוע-מעיינות. הוא האח הקטן של אוראל לוי, שהתפרסם בזמנו כשהיה שחקן צעיר בגובה 2.17 באקדמיה בוינגייט אבל מאז דיי נעלם וכיום משחק בליגה ארצית אאל"ט.
גלעד נחשב לשחקן התקפי מוכשר ויחסית נייד לגודל שלו וסרטונים שלו מוביל כדור ומטביע על ההגנה, או עושה פולו-דאנקים מהדהדים כבר רצים באינסטגרם ובפייסבוק.

הנבחרת נמצאת בטורניר ידידות לגילאי 16 במונטנגרו ובינתיים ניצחה את שני המשחקים הראשונים (50 הפרש על מורנאר והיום 20 הפרש על נבחרת מונטנגרו). הסתכלתי בסטרים בעיקר כדי לראות את גלעד. האמת שהוא היה נראה לא הכי מעורב במשחק. בהגנה הנבחרת שומרת אזורית 2-3 אז הוא סתם עומד מתחת לסל ומדי פעם מנסה לחסום (בדרך כלל באיחור קל). גם בהתקפה הוא קצת מתקשה להיכנס לעניינים, למרות פה ושם עשה סלים מריב' התקפה, לפעמים של עצמו.
שחקן שיהיה מעניין לראות איך מתפתח. בעיקרון נראה כרגע שהתקרה שלו היא רותבארט משוכלל.

אגב, בסגל נבחרת הקדטים ניתן גם למצוא את הבן של ברק פלג (קלעי מוכשר, אבל יחסית נמוך) ואת הבן של אורן אהרוני (הרכז המוביל של הנבחרת).

כתבה מרתקת על גלעד לוי-
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 97&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי ו 66 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה