סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 10:55 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שאף קבוצה ששיחקה בליגה עד היום לא ניסתה לבנות את הקבוצה הכי טובה שהיא יכלה לפני מחזור 1.

אתה יכול לתת דוגמאות? לא רק לקבוצות שלא ניסו לעשות את זה, אלא גם למצבים שבהם קבוצות אמרו את זה במפורש

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 10:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה מה שמטריד אותך? שהם לא עשו את זה בשושו אלא אמרו מראש שיעשו את זה? אז אני מציע שהמנהלת תוציא חוק שמותר לעשות את זה אבל אסור להגיד את זה. זה בטח יעבוד.
ובאמא שלך, אל תיתמם. אתה יודע שזה המצב כבר היום, אתה כותב וותיק בפורום ואנחנו בפורום מדברים על זה שנים. עד מרץ אפריל זו ליגת פיתוח שמורחת את הזמן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:02 pm 
Junior

אני אשמח מזה שתתחיל בזה שתמצא קבוצה שלא ניסתה לבנות את הסגל הכי טוב שהיא יכולה למחזור 1.

גם לדוגמאות של שימוש בפלטפורמת הליגה כמסגרת פיתוח אני אשמח. ראית נתונים מובהקים לזה שקבוצות משלבות יותר פרוספקטים בתחילת העונה ואחר כך מורידה את הדקות?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:14 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה הן ניסו ומה הן לא ניסו. זה שבמבנה הליגה הנוכחי מרבית העונה היא מסטיק, ובמרץ-אפריל כשאפשר להביא שחקנים גדולים בכסף יחסית קטן מתגבשות הקבוצות האמיתיות שישחקו על האליפות, זה "סוד" גלוי שדובר עליו כאן ארוכות ולאורך תקופה. בפועל זו אשכרה ליגת פיתוח מרבית העונה. אתה טוען עכשיו שזה לא קיים? תצטרך לשכנע פה לא רק אותי.
מי שאמר את זה בגלוי כשחקן פעיל, אגב, היה מאיר טפירו כששיחק באשדוד.
אז מכבי תשתמש עכשיו באפשרות הזו, רק יותר קיצוני, ובגלוי. קרא קצת ג'ורג' ברנרד שו.
לא רוצים בליגה שהיא תעשה את זה? הם יצטרכו לשנות את החוקים שכרגע הופכים את הליגה בדיוק לכזו. בדרך גם יפגעו גם בעצמם, אלא אם הם יתפרו חוק מאד יצירתי במיוחד למכבי - ויוכיחו בדיוק את הנקודה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:29 pm 
Junior

איפה ראית שאמרתי שזה דבר שלא קיים? כתבתי בצורה מאוד ברורה שאני מתנגד למועד המאוחר המטופש. בוא נתקדם. בין זה ובין לבנות קבוצת פיתוח מראש ובמקביל להחזיק קבוצת פרימיום מקבילה, ולעשות בזה זובור לליגה, יש הבדל.

מראש הטיעון שלי היה לגבי הנראות והמעמד של הדבר, כי המינהלת מתעניינת בעיקר בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:42 pm 
Hall of Famer

אז אם זה מה שמטריד אותם, הנראות והמעמד ולא המצב האמיתי - כלומר, שהמצב הזה כבר קיים והוא בבחינת סוד גלוי למי שעיניו בראשו - אז שיעשו חוק שאסור להגיד את זה...

אני לא חושב שהמהלך הזה יצליח בעיקר כי מי שאמור לבנות שני סגלים אלה אותם האנשים שלא מסוגלים לבנות אפילו סגל אחד ביותר כסף. אבל כמו ברקוביץ' לנבחרת, רק בשביל הצחוקים זה כבר שווה. לראות את האנשים שמקבלים בדיוק מה שהם רצו - רק יותר מדי מזה... פתאום מתפתלים כי זה "פגיעה במותג". זו לא באמת פגיעה במותג, המותג היה כזה גם קודם, רק לא דיברו על זה.

וכאמור, אני מקווה שעוד לא ראינו כלום. הכינו את הפופקורן. נראה מה יהיה כשיעלה "החוק הישראלי" לדיונים מול ניר אלון וההגנות ההסתדרותיות שלו, מה מכבי תעשה כשהחוק הזה בעצם לא נוגע לה ואיך תתמודד המנהלת עם ניר אלון כשמכבי לא צד בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:46 pm 
Hall of Famer

ועוד משהו, אם לעזוב לרגע את הקטע של "רציתם? קיבלתם ביג טיים, מה אתם קופצים?" אז מבחינה פרקטית אני מסכים לגמרי למה שאמר מזרחי היום. אם וכאשר היורוליג יתרחב, עוד קבוצות יורוליג יעשו צעד כזה או צעד דומה. פשוט לא תהייה להן ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:04 am 
Sophomore

אין ליגת כדורסל בעולם שהרוטציה של קבוצות לא מתקצרת בה לקראת סוף העונה, וכמובן ברגעי ההכרעה.
לא מבין איך זה הופך את הליגה ל"ליגת פיתוח".
אני מחריג מכך את הפועל ירושלים, שאכן מתייחסת לליגה כליגת פיתוח, ו3 עונות ברציפות הביאה שחקנים בשניה האחרונה של חלון ההעברות ל"מאני טיים", וזה עבד לה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:09 am 
Junior

ערן כתב:
אין ליגת כדורסל בעולם שהרוטציה של קבוצות לא מתקצרת בה לקראת סוף העונה, וכמובן ברגעי ההכרעה.
אני מחריג מכך את הפועל ירושלים, שאכן מתייחסת לליגה כליגת פיתוח, ו3 עונות ברציפות הביאה שחקנים בשניה האחרונה של חלון ההעברות ל"מאני טיים", וזה עבד לה מעולה.

אבל עם כל הכבוד בגלל ההשתתפות של ירושלים באירופה קשה לי להאמין שמראש זו היתה הכוונה, לכל היותר אומרים, אם נטעה, יש מקום לתקן, אבל אני די בטוח שבתחילת העונה מנסים להעמיד את הסגל הכי חזק שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:19 am 
Hall of Famer

ערן כתב:

ברור שאתה לא מבין כי אתה מתווכח עם נקודה שלא קיימת בויכוח. מי דיבר פה על סתם רוטציה שמתקצרת?
ולמה להחריג את ירושלים? הפועל הביאה במרץ את נייט רובינסון והוא היה רחוק כחוט השערה, ושריקות של שופט, מלהפוך את הליגה כמעט לבדו. מה שהיה לפני זה לא רלוונטי. עכשיו ראשון מביאה את לנגפורד ועוד נראה מה יצא מזה, אבל ברור שלא היה מגיע שחקן כזה לפה אם לא הייתה אפשרות להביא אותו לקראת סוף העונה לתקופה קצרה בכסף יחסית קטן.
אוהדי ירושלים וגם אחרים פה דיברו בעונה שעברה ארוכות על "ההשתנה על הליגה", אבל זה לא התחיל אז. בפורום כבר מדובר על זה שנים, בטח בעונות עם 3 סיבובים נמרחים שבסופם פלייאוף קצר מאד שהביתיות לא ממש משחקת בו ולכן המשמעות של מרבית העונה הרגילה נשחקת לכמעט אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:23 am 
Freshman

מכבי פרשה מעשית מהליגה .
באיחור של עשור , אבל טוב מאוחר מאף פעם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:26 am 
מנהל פורום

ראי אתה קצת מגזים עם הנראטיב של "ליגת פיתוח". נכון, בגלל החלון המאוחר (שלא קיים רק בארץ), קבוצות יכולות להביא שחקנים איכותיים מאוד לקראת סוף העונה.
שחקנים שבסיטואציות מסוימות יכולים גם להפוך את העונה (האוול, רובינסון).

אבל זה יחסית נדיר, ומכאן ועד לקרוא לליגה גארבג' טיים ארוך של 7 חודשים המרחק גדול. גם ב-NBA לפעמים שחקנים קופצים מהפיתוח ועושים שינוי (קווין קוק) או שיש העברות משמעותיות לאחר פגרת האולסטאר.
יש הרבה דברים ש"עושים" אבל "אסור להצהיר עליהם". כמו התקיפה בסוריה. או כמו המדיניות של הושבת כוכבים למנוחה שפופוביץ' נהג בה. או ט'נקינג.
ברגע שזה נהפך ממשהו ספורדי שלא מדברים עליו למדיניות פתוחה, זה כמו לירוק לאוהדים בעיניים, פוגע באינטגריטי ומעקר את הספורטיביות (גם אם דה פקטו זה מה שהיה קורה בלי זה).
בגלל זה ה-NBA פעלו בנושאים האלה, ובגלל זה גם המנהלת פה לא תיתן לכזה מצב להתרחש, לפחות בלי לשלם מחיר כבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:31 am 
מנהל פורום

הליגה הזו גארבז' טיים של יותר מ-7 חודשים, זה גארבז' טיים של איטרניטי. אין לשום תואר כאן חשיבות, אין לשום מיקום חשיבות, גם האחרונות בליגה לא תמיד יורדות ליגה. ולכן המנהלת לא תעשה כלום למכבי ת"א, כי למנהלת לא איכפת מהליגה שאותה היא מנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:43 am 
Hall of Famer

לא הבנתי למה הליגה הישראלית היא גרבג' טיים מתמשך , וה-82 משחקים בעונה הסדירה ב-NBA למשל הם לא גרבג' טיים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:45 am 
Junior

כי ה-NBA זה קרקס ולא ממש נכנס לקטגוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:22 am 
Hall of Famer

קודם כל מי אמר שזה לא גרבג' טיים? הייתי בכמה משחקי NBA מפוהקים לגמרי. אבל זה בטח לא כמו פה, כי ב-NBA יש פלייאוף מלא של סדרות עם ביתיות, ויש טרייד דדליין בפברואר ולא במאי. שני דברים שכבר אומרים שאתה לא יכול לגרבץ 7 חודשים ואז להביא איזה סופרסטאר שישנה לך את העונה, וזה עוד לפני שנכנסנו לעניין הפעוט שזו הליגה הטובה בעולם שבה יש סופרסטארים כבר בילט-אין ברוב הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:24 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
ראי אתה קצת מגזים עם הנראטיב של "ליגת פיתוח". נכון, בגלל החלון המאוחר (שלא קיים רק בארץ), קבוצות יכולות להביא שחקנים איכותיים מאוד לקראת סוף העונה.

אבל זה יחסית נדיר, ומכאן ועד לקרוא לליגה גארבג' טיים ארוך של 7 חודשים המרחק גדול. גם ב-NBA לפעמים שחקנים קופצים מהפיתוח ועושים שינוי (קווין קוק) או שיש העברות משמעותיות לאחר פגרת האולסטאר.
יש הרבה דברים ש"עושים" אבל "אסור להצהיר עליהם". כמו התקיפה בסוריה. או כמו המדיניות של הושבת כוכבים למנוחה שפופוביץ' נהג בה. או ט'נקינג.
ברגע שזה נהפך ממשהו ספורדי שלא מדברים עליו למדיניות פתוחה, זה כמו לירוק לאוהדים בעיניים, פוגע באינטגריטי ומעקר את הספורטיביות (גם אם דה פקטו זה מה שהיה קורה בלי זה).
בגלל זה ה-NBA פעלו בנושאים האלה, ובגלל זה גם המנהלת פה לא תיתן לכזה מצב להתרחש, לפחות בלי לשלם מחיר כבד.

נו, אז גם אתה אומר שהבעייה היא לא שזה מתרחש בפועל, אלא שעכשיו זה גלוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:24 am 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הליגה הזו גארבז' טיים של יותר מ-7 חודשים, זה גארבז' טיים של איטרניטי. אין לשום תואר כאן חשיבות, אין לשום מיקום חשיבות, גם האחרונות בליגה לא תמיד יורדות ליגה. ולכן המנהלת לא תעשה כלום למכבי ת"א, כי למנהלת לא איכפת מהליגה שאותה היא מנהלת.

אפשר להגיד את זה בכלל על ספורט ועל החיים.
הרי אנחנו רק כאן להעביר את הזמן עד למוות.
מה בדיוק שווה תואר? כבוד? תהילה? כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:27 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
Shiver כתב:

נו, אז גם אתה אומר שהבעייה היא לא שזה מתרחש בפועל, אלא שעכשיו זה גלוי...

א. גם אם זה עד כה התבצע בצורה כזו או אחרת בפועל, זה היה ברמה פחותה יותר.
ב. עכשיו זה גם גלוי, וגם בריש גלי השתנה מהמקפצה.

זה קצת מזכיר לי את הסטטוס קוו מול החרדים. הרי ברור לכולם שיש עבודות רכבת או תשתית אחרות במדינה שמתבצעות בשבת.
גם ברור שחלקן הגדול הוא לא חירום או מאסט להיעשות בשבת, אבל עדיין נעשה מתחת לשולחן ובמחשכים.
אבל ברגע שהעבודות מתפרסמות או שהן יולבנו להצהרה של המדינה ש"אנחנו עושים עבודות בשבת", לחרדים זו תהיה הכרזת מלחמה.
וראינו שממשלות יכולות ליפול על כאלה דברים, ע"ע פרשן המשכן.

וגם פה, מהלך כזה הוא הכרזת מלחמה, ככה שמכבי לא צריכים להיות מופתעים שיקבלו תגובות נגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:27 am 
מנהל פורום

כמו שאמרתי כבר בת'רד, השתתפות רק ביורוליג לקבוצה א' תהיה הרסנית.
והנה מכבי כבר בוחנים השתתפות באדריאטית:

ציטוט:
כזכור, במכבי בוחנים אופציית כניסה לליגה האדריאטית ושוחחו על כך בימים האחרונים. הרעיון עלה בגלל הפיצול, אם אכן יתממש, של הצהובים לשתי קבוצות נפרדות. "במצב של שתי קבוצות אי אפשר שיהיו הפסקות ארוכות בין משחקים, וזה יעזור לקבוצה להתפתח", הסבירו במועדון. אם אכן הרעיון יתממש, מהלך כזה יכול להוות מקור הכנסה נוסף של כשני מיליון דולר בעונה. יש לציין כי בליגה האדריאטית הוחלט לפני מספר שבועות שמספר הקבוצות בליגה יהיו 12, כך שמדובר כרגע בבדיקות ראשוניות.
מקור: https://sports.walla.co.il/item/3149399

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:31 am 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
מכבי מתכננת להגדיל את התקציב מ19 ל22 מיליון על פי וואינט
מחר בישיבת המנהלת מתכוונים לקצר את הדדליין למועד העברות בליגה מה1 למאי ל1 במרס שעונת היורוליג מסתיימת לכל המוקדם באפריל.

בוא נגיד שלאור הכותב, אני מפקפק בזה משהו... אבל הלוואי!!
מעבר לזה שאני חושב שדדליין במאי הוא בית זונות בלי קשר לעניין הנוכחי - את מי בדיוק הם חושבים שהם מענישים? אדרבא, אני מאד מקווה שאם העניין יעלה, מכבי תציע להקדים את הדדליין אפילו עוד יותר. תקדימו את המועד גם לינואר מצידי.
מי אתם חושבים ייפגע? מכבי? מכבי תיפגע הכי פחות. יהיו לה בכל מועד שתבחרו זרים שכבר יהיו על הפיירול שלה, היא תוכל לרשום אותם לליגה מתי שתרצה ולשתף אותם מתי שתרצה. רוצים 1 במרץ? סבבה. מכבי תרשום אותם לליגה בפברואר, ותשתף אותם באפריל.
לעומת זאת אתם - אין האוול, אין לנגפורד, אין נייט רובינסון, אין דיון תומפסון. אין רוצ'סטי בסוף האדריאטית, או נפלים מסין, מנופי NBA או משוחררים מאירופה. אהלן אהלן.

וזה עוד לפני העניין הפעוט שהם ישחקו בדיוק לידיים של מכבי, ידגימו בדיוק את הנקודה שלה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אפריל 11, 2018 10:39 am, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:32 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
כמו שאמרתי כבר בת'רד, השתתפות רק ביורוליג לקבוצה א' תהיה הרסנית.
והנה מכבי כבר בוחנים השתתפות באדריאטית:

ציטוט:
כזכור, במכבי בוחנים אופציית כניסה לליגה האדריאטית ושוחחו על כך בימים האחרונים. הרעיון עלה בגלל הפיצול, אם אכן יתממש, של הצהובים לשתי קבוצות נפרדות. "במצב של שתי קבוצות אי אפשר שיהיו הפסקות ארוכות בין משחקים, וזה יעזור לקבוצה להתפתח", הסבירו במועדון. אם אכן הרעיון יתממש, מהלך כזה יכול להוות מקור הכנסה נוסף של כשני מיליון דולר בעונה. יש לציין כי בליגה האדריאטית הוחלט לפני מספר שבועות שמספר הקבוצות בליגה יהיו 12, כך שמדובר כרגע בבדיקות ראשוניות.
מקור: https://sports.walla.co.il/item/3149399

"כזכור"? כזכור למי? וממתי זה זכור?
נשמע לי ספיקלוץ של הכתב. הליגה האדריאטית שינתה את המבנה שלה, היא ליגה סגורה עם עליות וירידות (יש לה עכשיו גם ליגה שנייה) והרכב הקבוצות שלה לעונה הבאה כבר ידוע.

עריכה: אה, אז תגיד ורד כהן. היית חוסך לי כמה הקלדות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אפריל 11, 2018 10:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:35 am 
Sophomore

לא מבין מה כל כך מתעסקים בשטות הזאת. אין סיכוי שהפיצול הזה יקרה וחבל על כל הדיבורים בנושא. יישם התוכנית המגוחכת הזו יקבור סופית את המועדון שפעם היה מפואר ולא ישאיר כל זכר למותג ולאהדה של הקבוצה. אוהדים לא יוכלו להזדהות עם קבוצת היורוליג שתורכב מעשרה זרים (ועוד 2 מתאזרחים) וגם לא יוכלו להזדהות עם הקבוצה הישראלית שתהיה סתם אוסף של שחקנים נחמדים וזרי ליגה. מעבר לכך, אם יהיו רק 12 שחקנים בסגל של קבוצת היורוליג אז מה יעשו כש-2-3 שחקנים יהיו פצועים או חולים? ואם יחזיקו יותר מ-12 שחקנים אז יכול להיות מצב ששחקנים מסויימים לא יראו מגרש לאורך שבועות ארוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:38 am 
Hall of Famer

בוא נגיד שאני לא נותן למהלך סיכויי הצלחה גדולים לא בגלל הזדהות הקהל, אלא בגלל האנשים שאמורים להרכיב את המהלך הזה שלא מסוגלים גם להרכיב דברים יותר פשוטים.
אבל באמת אתה חושב שהקהל לא יזדהה עם קבוצות היורוליג כי אין צברים? באמאש'ך? אם במקרה בכל זאת הקבוצה תצליח והשחקנים יהיו מחוייבים וטובים הקהל ילך אחריהם כמו ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 11:06 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בוא נגיד שאני לא נותן למהלך סיכויי הצלחה גדולים לא בגלל הזדהות הקהל, אלא בגלל האנשים שאמורים להרכיב את המהלך הזה שלא מסוגלים גם להרכיב דברים יותר פשוטים.
אבל באמת אתה חושב שהקהל לא יזדהה עם קבוצות היורוליג כי אין צברים? באמאש'ך? אם במקרה בכל זאת הקבוצה תצליח והשחקנים יהיו מחוייבים וטובים הקהל ילך אחריהם כמו ענק.

כן, קשה לי לראות את הקהל מזדהה עם קבוצה שכוללת עשרה זרים, מתוכם בטח 6-7 שמתחלפים מדי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, d.k., Google [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: