סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:10 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלן רייס שוחרר
הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 9:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נדמה לי שאת השימוש בהטיה, 'הנרצח', טבעתי אני בכבודי ובעצמי. אבל את עיקר התמלוגים אני מעביר לחברי המלומד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 9:25 pm 
Junior

N.T.K כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
זה מאד שימושי. אולי אוהדי ירושלים לא יזהו אותו.

יזהו וכבר הכינו לו שיר (שלדעתי לא יצא לפועל ואנשים לא יצטרפו לבריגדה בשיר הזה)
אם אתה מתכוון לפוסט שפורסם בפייסבוק אז אוהד רנדומלי הכין אותו ונשמע לי כמו הלצה, לא שיר שיצא לפועל ובוודאי שלא מחרוזת שנכתבה על ידי ארגון האוהדים (הם לא עד כדי כך משועממים)

סביר להניח שיהיו את ההקנטות הרגילות לפניני ותו לא, בכל זאת איך אפשר להתעלם מזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 9:38 pm 
Sophomore

אני יכול להתערב איתך שישירו לו לגבי התקרית. לא שיש משהו לא בסדר בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 10:47 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:

מה שמביא אותי לכך שצריך לתת מחמאות להנהלת חולון על כך שהיא ביצעה את המהלך הזה מבלי לתת אפילו צ'אנס של מקרה של לחץ או שיח תקשורתי. אם המקרה התפרסם רק עם הודעת השחרור, אז יש כאן שיקול דעת נכון מאוד ומסר חשוב. כל זאת, אגב, בניגוד להתנהלות של דן שמיר שלגמרי הפקיר את השחקנים והצוות שלו בשם הניצחון והדינמיקה. אני מקווה שהקבוצה לא תתפרק עכשיו בגלל שהשחקנים יכעסו עליו ולא יסמכו עליו יותר. כמו כן, מעניין לראות מה תהיה הדינמיקה בין קולמן ליתר הקבוצה אחרי שהוא בחר את הצד הלא נכון כביכול.

בחיאת דין ראבאק מסר חשוב. אנחנו מדברים פה אחרי הבלגה על כמה וכמה מקרים כולל דפיקת מכות לבעל תפקיד בקבוצה, כי צריך לנצח. ואל תגיד לי שזה דן שמיר, זה כל המערכת.
אז הם שיחררו אותו אחרי שהוא שלח שחקן אחר בקבוצה לטיפול בבית חולים, וואלה כל הכבוד.

כאמור, מכיוון שזה לא התפרסם בגלל הדלפה הם יכלו להחריש את זה ולדבר על איך שהיה ויכוח שהתחמם כולל התנצלות וקנס כמו שלאומית ציין. אני חושב שההתנהלות של פניני גם כן מעידה על זה שהוא לא לגמרי שה תמים והוא מבין טוב את חלקו בשיחרור השד הזה.

ומנחם, תן לי להעריך שדן שמער היה נוקט בדיוק כפי שכתבתי הרגע, כי פשוט ככה הוא התנהל לאורך כל הדרך מול רייס וגם אמר בראיון לפני המשחק ש״עושים הרבה דברים כדי לנצח״.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לי נראה שההתנהלות של פניני היא בעיקר שמירה על המסגרת ונסיון להרגיע את הלהבות. יש לחולון עדיין מטרות ולרייס יש גם חברים בקבוצה. בוידאו על המגרש היה נראה בעליל שהוא מנסה להתרחק ולסיים את הסיפור, ורייס רודף אחריו וממשיך לתאר לו מה הוא יעשה לתחת שלו אחרי המשחק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:16 pm 
Freshman

רק לי יש הרגשה שהסיפור של האקדח זה סתם הנפצה?

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:30 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:

מה שמביא אותי לכך שצריך לתת מחמאות להנהלת חולון על כך שהיא ביצעה את המהלך הזה מבלי לתת אפילו צ'אנס של מקרה של לחץ או שיח תקשורתי. אם המקרה התפרסם רק עם הודעת השחרור, אז יש כאן שיקול דעת נכון מאוד ומסר חשוב. כל זאת, אגב, בניגוד להתנהלות של דן שמיר שלגמרי הפקיר את השחקנים והצוות שלו בשם הניצחון והדינמיקה. אני מקווה שהקבוצה לא תתפרק עכשיו בגלל שהשחקנים יכעסו עליו ולא יסמכו עליו יותר. כמו כן, מעניין לראות מה תהיה הדינמיקה בין קולמן ליתר הקבוצה אחרי שהוא בחר את הצד הלא נכון כביכול.

בחיאת דין ראבאק מסר חשוב. אנחנו מדברים פה אחרי הבלגה על כמה וכמה מקרים כולל דפיקת מכות לבעל תפקיד בקבוצה, כי צריך לנצח. ואל תגיד לי שזה דן שמיר, זה כל המערכת.
אז הם שיחררו אותו אחרי שהוא שלח שחקן אחר בקבוצה לטיפול בבית חולים, וואלה כל הכבוד.

כאמור, מכיוון שזה לא התפרסם בגלל הדלפה הם יכלו להחריש את זה ולדבר על איך שהיה ויכוח שהתחמם כולל התנצלות וקנס כמו שלאומית ציין. אני חושב שההתנהלות של פניני גם כן מעידה על זה שהוא לא לגמרי שה תמים והוא מבין טוב את חלקו בשיחרור השד הזה.

ומנחם, תן לי להעריך שדן שמער היה נוקט בדיוק כפי שכתבתי הרגע, כי פשוט ככה הוא התנהל לאורך כל הדרך מול רייס וגם אמר בראיון לפני המשחק ש״עושים הרבה דברים כדי לנצח״.

כלומר לשיטתך גם אחרי מה שקרה אתמול שמיר רצה להשתיק את הסיפור אבל היו מי שבחרו להעיף את רייס? מצטער, אבל זה לא נראה לי כי אני מעריך שאחרי הסיפור עם הפיזיותרפיסט הוא גם כבר הבין שאי אפשר להמשיך עם רייס.

מעבר לזה, אני בעיקר כתבתי נגד אלה שעכשיו פתאום מאשימים את שמיר כאילו רק בגלל היחס המלטף שלו לרייס קרה מה שקרה אתמול אחרי שלפני כמה שבועות הם הללו ושבחו את שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:34 pm 
Junior

אני אומר שלשיטתי הוא גרם לנזק הגדול ביותר בזה שהוא נתן לרייס להשתולל על המגרש וכנראה גם מחוץ לו בלי לקבל תגובה, והאסקלציה הייתה חייבת לקרות וקרתה בצורה הכי גרועה האפשרית. יכול להיות שאם הוא היה מעיר או מנסה לשנות משהו ברייס הפורענות כבר הייתה משתחררת קודם, אבל אפשר רק לנחש שבעצימות נמוכה יותר, מהסוג שאפשר להבליג עליו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:47 pm 
Junior

ואיך התיאוריה היפה הזו מסתדרת עם סיפור הפיזיותרפיסט? גם שם שמיר התעקש להשאיר אותו מול כל ההנהלה שהתנגדה?
מעבר לזה, אני לא מבין את הטענות ביחס להשתוללות של רייס על המגרש - עם כך הכבוד לא זכור לי שמישהו כאן טען את הטענות האלה לפני שבוע, לכל היותר פה ושם אנשים דברו על זה שלפעמים הוא זורק קצת יותר מדי מהשלוש, אבל לא מעבר לזה. בסופו של דבר מדובר בשחקן שמסר 5 אסיסטים למשחק וקלע ב 60 אחוז לשתי נקודות וכמעט 32 אחוז מהשלוש, לא כאלה מספרים גרועים שמעידים על השתוללות על המגרש.
אני חושב שיש כאן הרבה חכמה בדיעבד של כאלה שעד לפני יומיים חשבו שההחתמה של רייס היתה מהלך גאוני ושההתנהלות של שמיר היא זו שאפשרה לרייס לפרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:52 pm 
Hall of Famer

אגב, אולי עכשיו תמיר בלאט יקבל עוד דקות נוסף על ה-23 העלובות שלא מספיקות לו... (על פי מקורות זרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:55 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אגב, אולי עכשיו תמיר בלאט יקבל עוד דקות נוסף על ה-23 העלובות שלא מספיקות לו... (על פי מקורות זרים)

בלאט האבא נחשב מקור זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:59 pm 
Junior

מנחם כתב:
ואיך התיאוריה היפה הזו מסתדרת עם סיפור הפיזיותרפיסט? גם שם שמיר התעקש להשאיר אותו מול כל ההנהלה שהתנגדה?
מעבר לזה, אני לא מבין את הטענות ביחס להשתוללות של רייס על המגרש - עם כך הכבוד לא זכור לי שמישהו כאן טען את הטענות האלה לפני שבוע, לכל היותר פה ושם אנשים דברו על זה שלפעמים הוא זורק קצת יותר מדי מהשלוש, אבל לא מעבר לזה. בסופו של דבר מדובר בשחקן שמסר 5 אסיסטים למשחק וקלע ב 60 אחוז לשתי נקודות וכמעט 32 אחוז מהשלוש, לא כאלה מספרים גרועים שמעידים על השתוללות על המגרש.
אני חושב שיש כאן הרבה חכמה בדיעבד של כאלה שעד לפני יומיים חשבו שההחתמה של רייס היתה מהלך גאוני ושההתנהלות של שמיר היא זו שאפשרה לרייס לפרוח.

אתה מדבר איתי אבל כל הזמן רומז על ״אחרים״ שחשבו ככה וככה.

לגבי המקרה של הפיזיוטרפיסט, אין לי מושג מה קרה שם אבל מכיוון שזה לא קרה על המגרש האחריות של דן שמיר פחות ישירה שם, ונופלת יותר על מנהלי הקבוצה, אז אני לא רואה את הקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:07 am 
Junior

אתה כתבת שאתה מעריך ששמיר היה מעוניין להשתיק את הסיפור גם הפעם והאשמת אותו שהיה מוכן לעשות הכל כדי לנצח, אז אני מצטער, אני לא קונה את זה. אי אפשר להאשים כאן רק או בעיקר את שמיר, כמו שאתה ואחרים לפניך עשו אתמול והיום, בלי שזו תהיה חכמה בדיעבד. וכמו שכתבתי בעיני הסיפור עם הפיזיותרפיסט הוא נורה אדומה שנדלקה גם אצל שמיר ולכן אני חושב שאחרי אתמול גם הוא הבין שכבר אין דרך חזרה ולא חשב, כמו שאתה טוען, בלי שום הוכחה, שהוא עדיין רצה להשאיר אותו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:33 am 
Junior

מנחם כתב:
אתה כתבת שאתה מעריך ששמיר היה מעוניין להשתיק את הסיפור גם הפעם והאשמת אותו שהיה מוכן לעשות הכל כדי לנצח, אז אני מצטער, אני לא קונה את זה. אי אפשר להאשים כאן רק או בעיקר את שמיר, כמו שאתה ואחרים לפניך עשו אתמול והיום, בלי שזו תהיה חכמה בדיעבד. וכמו שכתבתי בעיני הסיפור עם הפיזיותרפיסט הוא נורה אדומה שנדלקה גם אצל שמיר ולכן אני חושב שאחרי אתמול גם הוא הבין שכבר אין דרך חזרה ולא חשב, כמו שאתה טוען, בלי שום הוכחה, שהוא עדיין רצה להשאיר אותו בקבוצה.

אני הערכתי מה הייתה התגובה של שמיר למכות, כי שמיר התנהל מול רייס בצורה סלחנית בכל הזדמנות שהייתה לו, בסמכותו המקצועית. הוא לא הנהלת הקבוצה, אבל במה שיש לו כוח לעשות, הוא לא התעקש מולו באמות המידה של ההכנה למשחק (עליה מאוחרת לחימום), משמעת על המגרש ואי ציות להנחיות מקצועיות בפסק זמן (סל הניצחון בגביע שהיה בניגוד לתרגיל שתוכנן), הימנעות מעימותים מולו על החלטות שהוא ביצע (כל משחק), החלקה והשלמה עם התאקל שלו במהלך המשחק מול פניני.... אז כשזה עבד, יופי. אבל בקיצור, שום דבר ממה שעשה שמיר מול רייס במהלך העונה לא רמז שיהיה דבר שהוא לא יהיה מוכן להחליק עליו. וגם אם הוא הבין מאוחר מדי שעל המקרה מול פניני לא ניתן להבליג, הוא אשם בזה שהוא יצר מולו אווירת ״הכל מותר״.

נערך לאחרונה על ידי הרסי הוקינס בתאריך ד' אפריל 11, 2018 12:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:35 am 
Hall of Famer

ומי בהנהלת הקבוצה ניסה ליצור מול רייס אווירה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:37 am 
Junior

אין לי מושג. אני רואה משחקים ושופט לפי מה שאני רואה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:40 am 
Junior

אני לוקח חזרה את ההערכה שלי לגבי מה שמיר היה עושה או לא עושה עם המקרה מול פניני. זו הערכה מוגזמת. עם זאת אני עומד על זה ששמיר אשם בחלק שלו לגבי ההתנהלות הצבועה שלו מול רייס ביחס לשחקנים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:40 am 
Hall of Famer

אז אתה רואה תמונה חלקית מאד, מודה בעצמך שאין לך מושג מעבר לזה, ועדיין החלטת שדן שמיר הוא זה שיצר האווירה הזו ואין בלתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 12:48 am 
מנהל פורום

http://www.espn.com/nba/story/_/id/2309 ... g-teammate
סופסופ הכדורסל הישראלי מגיע לקדמפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:18 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
מנחם כתב:

אני הערכתי מה הייתה התגובה של שמיר למכות, כי שמיר התנהל מול רייס בצורה סלחנית בכל הזדמנות שהייתה לו, בסמכותו המקצועית. הוא לא הנהלת הקבוצה, אבל במה שיש לו כוח לעשות, הוא לא התעקש מולו באמות המידה של ההכנה למשחק (עליה מאוחרת לחימום), משמעת על המגרש ואי ציות להנחיות מקצועיות בפסק זמן (סל הניצחון בגביע שהיה בניגוד לתרגיל שתוכנן), הימנעות מעימותים מולו על החלטות שהוא ביצע (כל משחק), החלקה והשלמה עם התאקל שלו במהלך המשחק מול פניני.... אז כשזה עבד, יופי. אבל בקיצור, שום דבר ממה שעשה שמיר מול רייס במהלך העונה לא רמז שיהיה דבר שהוא לא יהיה מוכן להחליק עליו. וגם אם הוא הבין מאוחר מדי שעל המקרה מול פניני לא ניתן להבליג, הוא אשם בזה שהוא יצר מולו אווירת ״הכל מותר״.

כן, שמיר אכן אשם. הוא אשם בזה שחולון זכו בגביע, כי זו הדרך היחידה שבה ניתן להתנהל עם טיפוסים כמו רייס ובלעדיו חולון לא הייתה מגיעה לכלום.
אם אתה חושב שקצת יותר קשיחות וגלן רייס היה מתיישר אתה חי באשליות. אם הוא היה יותר קשה איתו רייס כבר מזמן לא היה פה.
שחקנים מסוגו זה תמיד עסקת חבילה וכדי לקבל את מה שהם יודעים לתת צריך לשחרר להם את החבל וכן, להתייחס אליהם שונה משאר השחקנים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:21 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אז אתה רואה תמונה חלקית מאד, מודה בעצמך שאין לך מושג מעבר לזה, ועדיין החלטת שדן שמיר הוא זה שיצר האווירה הזו ואין בלתו?

אני יודע תמונה הרבה יותר רחבה וכן. דן שמיר אחראי מרכזי.
דן שמיר בכמה ראיונות נשאל על עניין היחס לרייס ואמר שלגבי רייס רק הוא מדבר איתו ולא אף אחד אחר.
וכן. דן שמיר נתן לו לעשות מה שבא לו. על המגרש ומחוצה לו. אתמול גם על המגרש הרס אותנו וגם המחוצה לו.
במבחן התוצאה זה נחל הצלחה היסטרית. הבן אדם שרד 6 חודשים והביא גביע. מי בכלל חשב שיהיה כזה טוב. אבל מרגע שהוא ירד מהפסים ועבר לאגרוף היה צריך להתנהל מולו אחרת ושמיר לא נקף אצבע. להפך. המשיך לתת לו להתנהל כמו שכונה. דוגמא אתמול הוא דפק חרבון של 20 דקות סתם ככה באמצע המשחק. לא שיחק איזה 7 דקות בגלל זה. וכמובן כשקרתה התקרית במקום לשלוח אותו לקיבינימט נתן לו להרוס אותנו על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:27 am 
Hall of Famer

לא הבנתי. בכל התקריות הקודמות ובמיוחד ההכאה של הפיזיותרפיסט ההנהלה רצתה לשחרר את רייס, ושמיר עמד בפרץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:33 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא הבנתי. בכל התקריות הקודמות ובמיוחד ההכאה של הפיזיותרפיסט ההנהלה רצתה לשחרר את רייס, ושמיר עמד בפרץ?

לא רצו לשחרר ולא עמד בפרץ.
לא מידיעה אבל ממה שהתרשמתי, שמיר היה מקבל את רייס בכיף גם עכשיו. היעדרותו ממסיבת העיתונאים היום לא מוסברת ושאייזיק נשאל על עמדת שמיר באחד הראיונות היום הוא התחיל לגמגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:35 am 
Sophomore

אני חושב ששמיר לא רוצה ללכלך על שחקן שלו, זה הכל. מוצדק מבחינתו. בכלל כל מסיבת העיתונאים הזו הייתה מיותרת והשאירה טעם רע למהלך מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 1:40 am 
Junior

בואו ננחש מי כתב את זה:

״זו ביי פר העונה הכי טובה שלו. אני ראיתי משחקים שלו ממקסיקו ומהפיליפינים, זה נראה אותו דבר אבל זה מקסיקו והפיליפינים. כל הקרדיט על כך להנהלה ולדן שמיר שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ומחוצה לו״

אז אחרי שזוכים בגביע מגיע לו על זה כל הקרדיט אבל כשמשהו משתבש פתאום הוא אחראי.

כמו שכבר כתבתי - מי שהביא את רייס ידע שזה מה שהוא מקבל ושזה סיכון מחושב שעלול להתפוצץ וכל החכמים שעכשיו יודעים מה היה צריך לעשות, אבל כמובן חשבו אחרת קודם, מוזמנים להמשיך להיות חכמים בדיעבד - חכמה קטנה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 187 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: