סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כמו שנאמר לך פה לא פעם, יש הבדל בין להשתין בבריכה לבין לחרבן מהמקפצה. גם בנבא, לפחות לפי מה שאני זוכר, הוענשו קבוצות שנתנו לכל הכוכבים בסגל לנוח ולא קבוצות שבחרו לא לרשום שחקן אחד משיקולים שלהן. באותה מידה אפשר לשאול על סמך מה אפשר להעמיד לדין שחקן שמתנפל על השופט בקללות, ולא שחקן שאומר ״כוס אמכ״ אחרי שריקה נגדו. שניהם עשו אותו דבר and then some...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל מכבי יכולה בכלל לא לרשום את אותם זרים לליגה, ואז מבחינת הליגה הם לא קיימים. מי שלא רשום הוא לא חלק מהסגל ולא חלק מ"ההכב החזק ביותר". אלה דברים שכבר קיימים ומכבי לא היחידה שעשתה את זה.

אז עכשיו בוא נתרגם את זה למעשים.
תגיד למכבי אילו זרים לרשום לליגה ואילו לא?
אתה יודע מה, עוד לפני זה. תקבע למכבי כמה זרים לרשום ועם כמה זרים לשחק? תכריח את מכבי לשחק עם 5 זרים?

(לא, בבקשה לא. אני רוצה לראות את המנהלת חותמת על הצ'ק של המענק...)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אפריל 11, 2018 2:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:29 pm 
Junior

לא אני, מנהלת הליגה. שתחוקק חוק שקובע קנס מקסימלי לקבוצה שלא תרשום למשחק את הסגל החזק ביותר שעומד לרשותה, ותפעיל את החוק במקרים המובהקים ביותר. בנבא הקנס עומד על 100k (בזמנו, סטרן קנס את הספרז ב250k), בארץ גם עשירית מהסכום תספיק כדי לייצר הרתעה משמעותית...

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ד' אפריל 11, 2018 2:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:33 pm 
Hall of Famer

אבל ב-NBA השחקנים האלה רשומים בסגל הקבוצה וחלק ממנה. "הסגל החזק שעומד לרשות קבוצה" בליגה הישראלית מורכב רק משחקנים שרשומים לליגה. מי שלא רשום לליגה - לא חלק מהסגל. אי אפשר לשתף אותו בכלל במשחקי ליגה ואי אפשר להכריח את הקבוצה לרשום אותו.

אם אתה אומר "לא אני, מנהלת הליגה..." אנסח מחדש את שאלותי.
אתה מצפה שמנהלת הליגה תקבע למכבי אילו זרים לרשום לליגה ואילו לא?
אתה מצפה שהמנהלת תקבע למכבי כמה זרים לרשום ועם כמה זרים לשחק? למשל, שתכריח את מכבי לרשום ולשחק עם 5 זרים ולא פחות?
ולצורך העניין, לתת קנס על זה שלא רשמת זר לליגה, כלומר על זה שלא שיתפת במשחק X זר שממילא הוא לא חלק מהסגל לליגה, זה לגמרי "לקבוע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:47 pm 
Junior

חבל שלא הגדרת גם ״מצפה״. אני חושב שזה היה הדבר הנכון לעשות, גם מבחינת מה שראוי לעשות וגם מבחינת האינטרס של מנהלת הליגה. למרות זאת, ואולי לאור זאת, אני לא צופה שמנהלת הליגה אשכרה תעשה את זה. מה שאתה אומר לגבי ההבדל בין שחקנים רשומים ולא רשומים הוא כמובן שטויות פורמליות, שאם היתה נכונות אמיתית לתקוף את הצעד של מכבי לא היתה שום בעיה להתגבר עליהן. בנבא, למשל, קבוצה מקבלת את הקנס למרות שאין באמת דרך להוכיח אם לא מדובר בשחקנים שסובלים מאיזושהי פציעה טורדנית ואפילו, אם אני לא טועה, גם במקרים שהשחקנים מתלבשים והמאמן בוחר להשאיר אותם על הספסל. בקיצור, מענישים את מי שמשתין מהמקפצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 2:59 pm 
Hall of Famer

הבנתי. מנהלת הליגה צריכה לקבוע למכבי כמה זרים לרשום לליגה, מי יירשם לליגה ומי לא, ועם כמה זרים לשחק. עד עכשיו רצינו שמכבי תשחק עם פחות זרים, אבל עכשיו שישחקו עם יותר - אנחנו נקבע כמה.
גדול. אני אשכרה כמעט מת שהם ינסו לעשות את זה - אבל רק למכבי. אני צריך עוד מנת פופקורן.

בכלל אני מציע שניתן למנהלת הליגה להרכיב למכבי את הסגל וזהו... אולי הם יצליחו יותר מווייצ'יץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:26 pm 
מנהל פורום

אין פה השתנה ממקפצה, מה שיוצר את הרושם שמדובר בהשתנה מהמקפצה, זה הפרסום שיהיה מכבי א' ומכבי ה'
חלק מהטימטום של הנהלה של מכבי זה הפרסום הזה
אפשר לבצע דה פקטו בלי הצהרות.
בראד גרינברג וגוט מאמנים לליגה המקומית, ספחייה וגיא ליורוליג, כולם תחת מנהל מקצועי אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:33 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הבנתי. מנהלת הליגה צריכה לקבוע למכבי כמה זרים לרשום לליגה, מי יירשם לליגה ומי לא, ועם כמה זרים לשחק. עד עכשיו רצינו שמכבי תשחק עם פחות זרים, אבל עכשיו שישחקו עם יותר - אנחנו נקבע כמה.
גדול. אני אשכרה כמעט מת שהם ינסו לעשות את זה - אבל רק למכבי. אני צריך עוד מנת פופקורן.

בכלל אני מציע שניתן למנהלת הליגה להרכיב למכבי את הסגל וזהו... אולי הם יצליחו יותר מווייצ'יץ'.

שכחת ללכת עם הדמגוגיה עד הסוף: שלומי פרי ימונה למאמן הליגה של מכבי ויחליט באיזה הרכב מכבי תעלה אחרי טיים אאוט ואם היא תשמור אזורית או אישית. בקיצור, אין שום סיבה שמנהלת הליגה לא תפעיל סנקציות נגד המודל המכביסטי החדש ולכן היא כנראה לא תעשה את זה. ואוריאל, בהחלט יש כאן השתנה מהמקפצה. להשתין במים זה זר אחד שלא רשום לליגה, או להושיב שני זרים בצד שהם לאו דוקא הזרים החלשים שלך. להחתים 7 זרים שאף אחד מהם לא רשום לליגה, לעבור לשחק בהדר יוסף ולמנות צוות אימון שונה לליגה זה לחרבן מהמקפצה, לא משנה איך אתה קורא לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 3:44 pm 
Hall of Famer

נו אז זה בדיוק מה שאני אומר. למה דמגוגיה? המשמעות של מה שאתה אומר זה שהמנהלת קובעת למכבי כמה זרים לרשום לליגה, מי הם יהיו ומי לא, כמה זרים לרשום לכל משחק ועם כמה זרים לשחק. כלומר, אם עד עכשיו הגבילו את המספר מלמעלה, את מכבי (ורק אותה) צריך להגביל גם מלמטה.
אני כמעט אהנה לראות את רמי כהן טוען שמכבי חייבת לשחק עם חמישה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 4:07 pm 
Junior

אני חושש ששוב הגענו למבוי סתום. אני מסביר לך שבכל חוק, ובעיקר בכל אכיפה של חוק, יש אלמנט של מידה חוץ מהעניין העקרוני וגם מראה לך איך בליגה הטובה בעולם הדבר הזה בא לידי ביטוי. בעיניך אין הבדל בין השתנה במים לחרבון מהמקפצה, כי כולם עושים צרכים בבריכה ואם יענישו רק את המחרבן מהמקפצה אז זו ענישה סלקטיבית ומפלה. אתה תבלה עם הפופקורן ואנחנו נסכים לא להסכים פעם נוספת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 4:11 pm 
Sophomore

ראי צודק (לצערי כרגיל)

קחו לדוגמא את כל שחקני האימונים שמכבי הייתה מחתימה ולא רושמת בטופס כמו ג'וזף פורטה. מישהו אמר למכבי משהו על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 4:12 pm 
Junior

עוד שתן במים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 4:15 pm 
Hall of Famer

אז אני אחכה עם הפופקורן לראות איך בדיוק הם יעשו את זה. אני לא רואה משמעות מעשית אחרת ממה שרשמתי - חוקים שיקבעו למכבי (ורק למכבי) את מי לרשום לליגה ואת מי לא, ועם כמה זרים לשחק. לא מעט מדי בבקשה...

והנה זה כבר מתחיל. היום רמי כהן ניסה למנוע מפדרמן להציג את עמדת מכבי בנושא בישיבת מנהלת הליגה. זה אותו רמי כהן שטען לא אחת שהליגה צריכה להיות מוגבלת לשלושה זרים, ו-on top of that הקבוצות שמשחקות באירופה יכולות לעשות מה שהן רוצות עם הסגל שלהם לאירופה.
אז הנה אתה הולך לקבל ממכבי מה שרצית, מה אתה קופץ?
תענוג.

עוד מעט יפוג גם ההסכם עם ארגון השחקנים ויתחיל הדיון המחודש בחוק הישראלי. אני סקרן לראות איך מכבי תהייה מעורבת בנושא הזה אם בכלל. אני מאד מקווה שהיא תצהיר שהיא לא משתתפת במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 5:06 pm 
Sophomore

ראי, עושה רושם שעם הזמן אתה מתחיל דווקא לאהוב את הרעיון של מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 5:17 pm 
Hall of Famer

כתבתי מה אני חושב עליו. אני לא חושב שהוא יצליח, בטח לא עם הצוות הנוכחי ואולי לא גם עם צוות יותר טוב. אני אפילו לא בטוח שהוא יצא לפועל מלמידתי את ההיסטוריה של מכבי מהשנה הראשונה בליגה האדריאטית.
בינתיים אני פשוט נהנה לראות את הטוויצ'ים העצבניים של האנשים במנהלת הליגה רק לשמע הרעיון, כשהם מקבלים מנה גדושה מדי ממה שרצו. אני לא יודע אם לזה מכבי כיוונו (אני מניח שלא, לא חושב שהם כאלה מתוחכמים) אבל זה באמת משעשע להתבונן בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 7:34 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
אתחיל מהסוף: גם אני מסכים שהצעד מבחינת מכבי, הוא צעד טוב. אני לא יודע מה אומרים חוקי המנהלת הנוכחיים, אבל אני כן יודע שאם המנהלת תקבע חוק שאומר שקבוצה שלא מופיעה בהרכב החזק שלה פוגעת בערך הספורטיבי של הליגה (כן, גם אם הערך הזה מוטל בספק מלכתחילה) תיענש, זה יהיה צעד לגיטימי ואף מתבקש. מה שמכבי עושה באמת לא דומה לאונס (זה היה די דומה לאונס הרבה שנים, אבל בשנים האחרונות מכבי קצת עברה לתפקיד הנאנסת), אלא אומר שכל אדם שעובר על איזשהי נורמה, עושה את מה שמותר and then some, וזה כשלעצמו לא אומר שיש איזשהי בעיה בהוצאה של המעשה מחוץ לחוק...

חשוב גם ללכת קצת אחורה ולהבין מה הסיבה שיש את החוק הזה - החוק נועד למנוע מצבים שקבוצות א' ו-ב' מתמודדות בסוף השנה על מיקום, וקבוצה ג' עולה לשחק מול קבוצה ב' בהרכב חלש כי לה המשחק לא קובע כלום, וזאת אחרי שקודם לכן מול קבוצה א' הם כן שיחקו בהרכב החזק שלהם.

אם לוקחים בחשבון את מה שעומד מאחורי החוק הזה, אז אני בספק אם מישהו "יפעיל" אותו לגבי מכבי ת"א. כל עוד הסגל בליגה יהיה פחות או יותר אותו הדבר בכל שלבי הליגה, ורק לקראת הסוף גם שחקנים מסגל א' ישחקו, אז אין שום בעיה מבחינת החוק הנ"ל. מותר לקבוצות להתחזק עד תום מועד ההעברות.

זה כאמור בכל הקשור לחוק הזה של "חובה לעלות בסגל החזק". אם המנהלת מפחדת שקבוצה חלשה של מכבי ת"א תפגע באטרקטיביות של הליגה או לא יודע מה, אז זה כבר משהו אחר והם יצרכו דרך אחרת למנוע זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 8:54 pm 
Hall of Famer

חייב להגיד שמעבר לשעשוע מהתגובות העצבניות במנהלת, ככל שהפרסומים נכונים כמובן, אני מאד מופתע מהן. כשהרעיון עלה בפעם הראשונה שאלתי על מי הם מאיימים? אם אני הייתי יריב של מכבי במנהלת, הייתי צוחק כל הדרך לעונה הבאה. זה החלום הרטוב שלי.
פבלוב היה יכול לפתוח מעבדה במנהלת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:16 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
אני לא חושב שאף קבוצה ששיחקה בליגה עד היום לא ניסתה לבנות את הקבוצה הכי טובה שהיא יכלה לפני מחזור 1.

אתה יכול לתת דוגמאות? לא רק לקבוצות שלא ניסו לעשות את זה, אלא גם למצבים שבהם קבוצות אמרו את זה במפורש

עמית גל אמר את זה בפירוש בעונה שאחרי האליפות בג''ג

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 9:36 pm 
Junior

בקיצור בשנה הבאה יהיו למכבי שתי קבוצות. קבוצה זולה וקבוצה בת זולה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:01 pm 
Hall of Famer

לא צריך ללכת רחוק מדי לגבי תקדימים של השתנה על הליגה , הושבת זרים בצד וכו'
דווין סמית בעונה שעברה היה רק בסגל היורוליג של מכבי עד פברואר ( שאז פתאום היו משחקי גביע חשובים - בהם היה משמעותי מאוד בלקיחת התואר ) , ולאחר מכן התחיל לשחק בליגה ( בה מצבה של מכבי הלך והתדרדר ) מדי משחק , כי משחקי היורוליג פתאום הפכו ללא רלוונטיים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 12:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
בקיצור, אין שום סיבה שמנהלת הליגה לא תפעיל סנקציות נגד המודל המכביסטי החדש ולכן היא כנראה לא תעשה את זה. ואוריאל, בהחלט יש כאן השתנה מהמקפצה. להשתין במים זה זר אחד שלא רשום לליגה, או להושיב שני זרים בצד שהם לאו דוקא הזרים החלשים שלך. להחתים 7 זרים שאף אחד מהם לא רשום לליגה, לעבור לשחק בהדר יוסף ולמנות צוות אימון שונה לליגה זה לחרבן מהמקפצה, לא משנה איך אתה קורא לזה...

לא לגמרי הבנתי למה אתה מתכוון במשפט המודגש, אלא אם התפלקה לך בטעות המילה 'לא' לפני 'תפעיל סנקציות', אתה בעצם אומר שהמנהלת אמורה להעניש את מכבי אבל היא לא תעשה זאת כי היא חסרת תועלת (או משהו) ולא בגלל שאין לה (או בעצם לך) על מה להישען בקביעה שמכבי עוברים פה איזושהי עבירה על התקנון.
מותר למכבי להחתים 9 ישראלים ו3 זרים לקבוצת הליגה, זה לא שהם יעלו עם הנוער.. ואם קבוצות הליגה יתבאסו מזה שעד לשלבים המכריעים הם יצפו במשעור זוסמן ושלושה זרי ליגה ממוצעים במקום בזרים הסופר אטרקטיביים שיוחתמו למכבי א', well, ain't life a bitch?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 12:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 96&lang=HE
מתוך הכתבה של רועי כהן בערוץ הספורט מלפני יומיים תפסה לי את העין הפסקה האחרונה:
ציטוט:
בסקר זריז שערך אתמול עמיתי, עמרי מנהיים, בקרב בעלי קבוצות הליגה, עלה כי אף קבוצה לא תומכת בהשארת החוק הרוסי. החוק הזה כיכב במצגת של אנשי מכבי כמקור לרוב בעיות הקבוצה. שאלתי אתמול את הבעלים מה יקרה אם הקבוצות וארגון השחקנים יסכימו לוותר על החוק הרוסי, אך עדיין לאפשר רישום של לא יותר מחמישה זרים. התשובה שקיבלתי לא היתה החלטית. לכן, לא מן הנמנע שברגע שהקבוצות ימשכו את שטיח החוק הרוסי מתחת לרגליהם של אנשי מכבי, כל הקונספט המסקרן יינטש באותה מהירות שבה הוא עלה.

לדעתי החלק המודגש מרמז שההחלטה של מכבי היא יותר בגדר איום של תחזיקו אותי ומספיק שהמנהלת תוותר על החוק הרוסי אבל לא תוריד את מס' הזרים שמותר לרשום למשחק ומכבי ילחצו על abort לכל התהליך.
כמובן שאין לקבוצות הליגה (ולארגון השחקנים) שום מניע להסכים לביטול החוק הרוסי והשארת 5 זרים בטופס כי אז מכבי יוכלו לשחק דקות רבות במשחק בחמישיית זרים ומכורח העובדה שיש להם תקציב גבוה מהשאר לשלוט בליגה כמו עד לפני עשור (וליורוליג להחתים עוד 2 זרים זולים שידחקו את הישראלים לקצה הספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 12:25 am 
Sophomore

המנהלת לא צריכה להפעיל שום סנקציות. מדינה חופשית, ומכבי פועלת במסגרת החוקים הקיימים. אם ישנו את החוקים, היא תפעל גם לפיהם. אין שום סיבה להפעיל סנקציות נגד מישהו שלא ביצע שום עבירה.

בכלל לא מבין מה מפריע לקבוצות מה מכבי תעשה. הם רצו לקחת יותר תארים לא? אז שינצלו את התקופה שמכבי פועלת כך (זה הרי לא ימשך לנצח, אלא אם כן הם יתחילו מגמה שתכבוש את כל קבוצות היורוליג) כדי לקחת תארים.

דבר אחרון, אין לי ספק בכלל שערוץ הספורט מאוד לא אוהב את המהלך הזה, ואין לדעתי שום סיכוי שבעולם שרקנאטי תמך בו. רק מראה כמה כוח באמת יש לו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 12:54 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אישית מסקרן אותי לראות איך רעיון כזה יוצא לפועל, רק כמובן עם צוות מקצועי מוכשר שמורכב ממנהל מקצועי שמתחתיו צוות אימון לקבוצה א', צוות נוסף לקבוצה ב' ומחלקת סקאוטינג רצינית שתהיה אמונה על מציאת כשרונות זרים וישראלים (בקיצור לא הצוות שיש כיום במכבי).
הקבוצה הראשונה תהיה מורכבת בעיקר מזרים, אבל לא רק אמריקאים אלא גם אירופאים (ואפריקאים ודרום אמריקאים אם מחלקת הסקאוטינג תחליט לפזול לשווקים האלו) סטייל מה שעושים בויטוריה, שאליהם יתווספו הישראלים המובילים (טיוס, כספי אם יגיע, ג'ון די כגארד חמישי). הקבוצה השנייה תשמש כקבוצת פיתוח כמו במנש. יהיו בה ישראלים צעירים שניתן יהיה למשוך אותם למשחקי היורוליג מדי פעם אם יראו פוטנציאל + זרים שפעם מכבי היתה משאילה לקבוצות אחרות סטייל ראקים סנדרס (שמכבי השאילה בזמנו לגליל (או גלבוע) ומעולם לא שיחק בשורותיה) ובנוסף הצוות המקצועי יוכל לתרגל טקטיקות ותרגילים בקבוצה השנייה עבור הראשונה (כמו שעושות קבוצות המנש).

אממה, גם עם צוות מקצועי אחר ממה שיש כיום במכבי אני לא יודע מאיפה הם יביאו את התקציב לשתי קבוצות. הרי מדובר בלפחות 21 שחקנים (אם לוקחים בחשבון שנגיד 3 ישראלים מובילים ישתתפו בשתי הקבוצות) כולל 9-12 זרים, שלא נדבר על שני צוותי אימון.
אני לא קונה את דבריו של מזרחי במחצית המשחק מול חיפה שהבעלים יכניסו את היד לכיס. אני לא חושב שלמזרחי ופדרמן יש יותר מדי כסף מיותר.

ואפרופו הראיון של מזרחי, הוא אמר משהו שהציק לי בשמיעה ראשונה, לא זוכר את המילים המדויקות אבל בתשובה לשאלה של רסקין מדוע מכבי הלכו על החלטה כה דרמטית, אני חושב שהוא פתח ב- "ניסינו מהלך".
"התחלנו תהליך" היה נשמע לי יותר הגיוני.. זה היה אומר שמכבי עשו חושבים בצורה רצינית והגיעו למסקנה מושכלת. "ניסינו מהלך" נשמע לי יותר כמו "אנחנו הולכים על הייל מרי ומקווים מאוד שמנהלת הליגה לא תקלוט את הבלוף שלנו, תתקפל ותיקח אותנו חזרה ואם אפשר בלי החוק הרוסי מה טוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 1:27 am 
Hall of Famer

תכלס אני לא מבין למה מכל החוקים האלה מכבי מתרכזת דווקא בחוק הרוסי. אין בזה שום הגיון מכמה סיבות:
- החוק הרוסי, בניגוד לכמה חוקים אחרים, דווקא לא נחקק נגד מכבי.
- יתרה מזו, הוא פוגע בכל הקבוצות ולמיטב הבנתי כל הקבוצות, או רוב מוחלט שלהן, רוצה לשנות אותו ואף להעלים אותו מהעולם.
- רק שזה לא תלוי בקבוצות. זו דרישת יסוד של ארגון השחקנים ובלי זה תהייה שביתה והליגה לא תתקיים. משמע, מבחינה ריאלית זה החוק שהכי לא ריאלי שהוא ישתנה. מבחינת הקבוצות דווקא בנושא הזה מכבי מתפרצת לדלת פתוחה, אבל מול ארגון השחקנים מדובר במלחמה בטחנות רוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: daniel, Google [Bot] ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: