סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 7:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 6:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שחיטה כשרה ביוטה, כשהווריורס על המזבח עם 40+ הפרש. במצבם הנוכחי אני לא יודע אם הם עוברים בסדרה את אוקלהומה או סן אנטוניו.
בצד השני, יוטה פשוט רקדה על המגרש, בניצוחו של אינגלס ששיחק לא מעט פליימייקר כשדווקא רוביו משחק את האוף גארד.
מיצ'ל עם שיא שלשות בעונת רוקי, והקבוצה עם סקורר מוביל שהוא רוקי עם הכי הרבה נצחונות מאז סן אנטוניו ב-89/90 (דיוויד רובינסון)
לא ברור מה תומפסון ודוראנט עוד עושים על המגרש בהפרשים כאלו מלבד to smaller the hashpala.

אינדיאנה מפסידה 119-93. הם בכל מקרה יסיימו מקום חמישי במזרח. בהתאם, אולדיפו נח הלילה וטי ג'יי ליף סיים עם 13 נק'.

פילי מאריכה את הרצף ל-15 נצחונות עם נצחון קליל מול יוטה. לא שזה היה צפוי מראש, אבל דווקא בעונה כזו מוצלחת, ההחתמה של רדיק על חוזה של 23 מיליון דולר פתאום נראית לא רעה בכלל ואולי אפילו משתלמת. הלילה 28 נק' (6/9 לשלוש). איליאסובה הוסיף 26 מהספסל (4/8 לשלוש) ובלינלי 20 נק' (5/12 לשלוש).

גם פיניקס ודאלאס יהנו מהאוף סיזן. 124-97 לסאנס אחרי מחצית שנייה של 80-43. אלק פיטרס, פורוורד אלמוני ששיחק עד כה 190 דקות לערך וקלע בפחות מ-30% מהשדה, דפק הלילה 36 נק' (8/13 לשלוש) ו-9 ריב' ב-28 דקות. תענוג.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 7:07 am 
Hall of Famer

ערב כל כך משעמם שבמשחק בין הרקטות ללייקרס, כולם מדברים על איזה אינגרם אחד (לא ההוא) ששיחק עשר שנים בדיליג ועושה בגיל 32 משחק ראשון בליגה. האמת שעם השיער האפור שיש לו והשפם שנות השמונים, הוא נראה כמו בן 45.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 8:56 am 
מנהל פורום

דברים שקורים רק המחזורים מהסוג הזה: אלק פטרס (who?) קולע 36 נק' בניצחון של פיניקס על דלאס דלאס כשדווין בוקר על הספסל בגלל החלטת מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 4:33 pm 
Hall of Famer

דווין בוקר כבר חודש על הספסל. אישית אני מאד אוהב את הסיפור של אינגרם הזקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 4:56 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
שחיטה כשרה ביוטה, כשהווריורס על המזבח עם 40+ הפרש. במצבם הנוכחי אני לא יודע אם הם עוברים בסדרה את אוקלהומה או סן אנטוניו.
בצד השני, יוטה פשוט רקדה על המגרש, בניצוחו של אינגלס ששיחק לא מעט פליימייקר כשדווקא רוביו משחק את האוף גארד.
מיצ'ל עם שיא שלשות בעונת רוקי, והקבוצה עם סקורר מוביל שהוא רוקי עם הכי הרבה נצחונות מאז סן אנטוניו ב-89/90 (דיוויד רובינסון)
לא ברור מה תומפסון ודוראנט עוד עושים על המגרש בהפרשים כאלו מלבד to smaller the hashpala.

אינדיאנה מפסידה 119-93. הם בכל מקרה יסיימו מקום חמישי במזרח. בהתאם, אולדיפו נח הלילה וטי ג'יי ליף סיים עם 13 נק'.

פילי מאריכה את הרצף ל-15 נצחונות עם נצחון קליל מול יוטה. לא שזה היה צפוי מראש, אבל דווקא בעונה כזו מוצלחת, ההחתמה של רדיק על חוזה של 23 מיליון דולר פתאום נראית לא רעה בכלל ואולי אפילו משתלמת. הלילה 28 נק' (6/9 לשלוש). איליאסובה הוסיף 26 מהספסל (4/8 לשלוש) ובלינלי 20 נק' (5/12 לשלוש).

גם פיניקס ודאלאס יהנו מהאוף סיזן. 124-97 לסאנס אחרי מחצית שנייה של 80-43. אלק פיטרס, פורוורד אלמוני ששיחק עד כה 190 דקות לערך וקלע בפחות מ-30% מהשדה, דפק הלילה 36 נק' (8/13 לשלוש) ו-9 ריב' ב-28 דקות. תענוג.

הנצחון של פילי הוא על אטלנטה כמובן לא על יוטה. המאבק שלה עם יוטה הוא כרגע על תואר רוקי השנה :lol: מיצ׳ל כבר מתבכיין על כך שסימונס לא צריך להחשב רוקי מכיוון שהוא בעצם מחזור מעליו ולכן הוא לטענתו כמו בן אדם שנותנים לו שנה להתכונן למבחן מול מישהו יש לו מעט זמן להתכונן. מיצ׳ל נותן אמנם עונה מצויינת, אבל עם כל הכבוד בעיני אי אפשר כלל להשוות את זה למה שעושה סימונס.
חוץ מזה לא רק שההחתמה של רדיק נראית פתאום לא כל כך מופרכת אלא גם שתי ההחתמות המאוחרות של בלינלי ואליאסובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 5:19 pm 
Hall of Famer

בלינלי, איליאסובה ורדיק הם שחקנים בחי רעש וצלצולים, הגנה או אול אראונד שיודעים לעשות את מה שבאמת חשוב ולהכניס את הכדור לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 5:21 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אישית אני מאד אוהב את הסיפור של אינגרם הזקן

מה שמצחיק זה ששחקן ג׳יליג בן 32 טוב יותר מלואל דנג וה18 מיליון לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 6:26 pm 
Sophomore

רדיק שחקן שחקן, תמיד אמרתי. בבוא העת, בפלייאוף הוא השחקן שלא תרצה שיקבל כדור ברגעים האחרונים כי יש לו גם קרח בורידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 6:31 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
נורטון כתב:

מה שעוד יותר מצחיק זה שגם כשמנסים לשבח שחקן, אתה מוצא סיבה לרדת על שחקן אחר.

האינגרם הזה הוא כנראה לא שחקן מדהים (וראיתי אותו בדיוק רבע שעה בחיים, חלק מהמשחק אתמול), אבל נדמה שיש לו את מה שאמרתי שיש לשחקנים כמו איליסובה או בלינלי. לא מהיר, לא מעניין, לא אול אראונדר, לא הכי שומר. אבל יודע לקלוע. זה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 7:12 pm 
Hall of Famer

:co_ol:
נורטון כתב:
satriani כתב:
נורטון כתב:

מה שעוד יותר מצחיק זה שגם כשמנסים לשבח שחקן, אתה מוצא סיבה לרדת על שחקן אחר.

האינגרם הזה הוא כנראה לא שחקן מדהים (וראיתי אותו בדיוק רבע שעה בחיים, חלק מהמשחק אתמול), אבל נדמה שיש לו את מה שאמרתי שיש לשחקנים כמו איליסובה או בלינלי. לא מהיר, לא מעניין, לא אול אראונדר, לא הכי שומר. אבל יודע לקלוע. זה חשוב.

שכחתי שאתה רגיש. מצטער. you are all winners.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 11, 2018 10:20 pm 
Hall of Famer

אגב, סגרנו כבר את מאמן העונה?
על אף שדאנטוני לכאורה בחירה צפויה, פילי עם 50+ נצחונות זה חתיכת טרנאראונד. 25+ נצחונות. אני הייתי בספק רב שהם יצליחו בכלל להגיע לפלייאוף. אין ספק שניצלו מזרח חלש, כולל כמה הפתעות רעות (דטרויט, שארלוט, ניו יורק) וכמה קבוצות שגמרו את העונה עוד לפני שהתחילו (שיקגו, ברוקלין, אורלנדו, אטלנטה)
גם בוסטון עם חצי קיירי ובלי הייוורד והפריחה של הצעירים נתנה ריצה אדירה בפתיחת העונה, ואלמלא הפציעה של קיירי ושל סמארט, כנראה הייתה מתמודדת ראש בראש עם טורונטו על המקום הראשון
ואי אפשר להזניח גם שתי הפתעות נוספות מהמערב - יוטה ופורטלנד. מי דמיין אותן בתחילת העונה במקומות 3-4? דיברו על סן אנטוניו וקוואי, דיברו על אוקלהומה והביג-ת'רי, אולי מינסוטה עם באטלר, קא"ט, וויגינס וטיג. לא יודע כמה זה יסחוב בפלייאוף, אבל עונה מופלאה של שתי הקבוצות האלו, ובמיוחד יוטה, שמפוזיציה מחוץ לפלייאוף, החליפה שני שחקני חמישיה תמורת שחקן ספסל ובכל זאת הרוויחה מכל הסיפור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה