סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 1:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
והנה ניר אלון מתעורר:
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp
בסוף מכבי עוד תקבל בונוס מוגדל מהמנהלת. זה יהיה קטעים.
אני ממש לא אתפלא אם הוא קיבל אקסטרא תיאבון מהמהלך של מכבי. אישית אני מקווה שמכבי תמשוך ידה מהמו"מ הזה, תגיד "מה שיוצא - לפי זה נשחק בליגה, איפה הצ'ק של הבונוס המוגדל?", ותשאיר את הקבוצות האחרות לנפשן מול ניר אלון. למרות שזה כנראה לא יקרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 7:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מבין למה יש מו"מ בכלל.

בכל מקרה חוק השוחד אצלי מזמן הוא ברשימת החוקים שחייבים לעוף אבל כל זמן שהוא לא מבוטל אז מצידי שמכבי דרום יהנו ממנו, למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 7:40 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יהנו ממנו מהסיבה הפשוטה שבפלייאוף (אם יגיעו לשם) ירשמו זרים ממכבי יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 9:02 am 
Junior

sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:
בקיצור, אין שום סיבה שמנהלת הליגה לא תפעיל סנקציות נגד המודל המכביסטי החדש ולכן היא כנראה לא תעשה את זה. ואוריאל, בהחלט יש כאן השתנה מהמקפצה. להשתין במים זה זר אחד שלא רשום לליגה, או להושיב שני זרים בצד שהם לאו דוקא הזרים החלשים שלך. להחתים 7 זרים שאף אחד מהם לא רשום לליגה, לעבור לשחק בהדר יוסף ולמנות צוות אימון שונה לליגה זה לחרבן מהמקפצה, לא משנה איך אתה קורא לזה...

לא לגמרי הבנתי למה אתה מתכוון במשפט המודגש, אלא אם התפלקה לך בטעות המילה 'לא' לפני 'תפעיל סנקציות', אתה בעצם אומר שהמנהלת אמורה להעניש את מכבי אבל היא לא תעשה זאת כי היא חסרת תועלת (או משהו) ולא בגלל שאין לה (או בעצם לך) על מה להישען בקביעה שמכבי עוברים פה איזושהי עבירה על התקנון.
מותר למכבי להחתים 9 ישראלים ו3 זרים לקבוצת הליגה, זה לא שהם יעלו עם הנוער.. ואם קבוצות הליגה יתבאסו מזה שעד לשלבים המכריעים הם יצפו במשעור זוסמן ושלושה זרי ליגה ממוצעים במקום בזרים הסופר אטרקטיביים שיוחתמו למכבי א', well, ain't life a bitch?

אני אומר, וכמות הפעמים שחזרתי על עצמי גורמת לי להרגיש קצת כמו ראי (אז אם אני מבין נכון, היית רוצה לראות את מכבי מקבלת מענק מהמנהלת על רישום של 3 ישראלים, נכון?), שהצעד של מכבי פוגע באופן משמעותי במוצר של המנהלת, ובין אם זה נופל פורמאלית תחת התקנה שאומרת שכל קבוצה תופיע בהרכב החזק שלה ובין אם צריך לחוקק חוק מיוחד כדי להילחם בזה, מנהלת שמכבדת את עצמה היתה מפעילה סנקציה קשה נגד קבוצה שעושה צעד כזה, ממש כמו שעשו ב-nba. אני באופן אישי די סקרן לראות איך זה יקרה בפועל, אבל במנהלת שמחוקקת את החוקים של הליגה אין שום סיבה לקבל ש-life's a bitch...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 9:12 am 
Junior

בהחלט זו פגיעה קשה במוצר מה שיתבטא בעתיד בפחות כסף לקבוצות ומצופה מהמנהלת להגיב בחומרה. בינתיים התגובה עלובה ורופסת, כצפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 9:51 am 
Junior

לא מבין מה אתם רוצים... המנהלת בסופו של דבר די התעלמה מהצעד של מכבי, כמו שצריך. שיעשו מה שהם רוצים, אין שום בעיה עם זה והתעלמות רק תוסיף למופרכות של הצעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 10:53 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:
בקיצור, אין שום סיבה שמנהלת הליגה לא תפעיל סנקציות נגד המודל המכביסטי החדש ולכן היא כנראה לא תעשה את זה. ואוריאל, בהחלט יש כאן השתנה מהמקפצה. להשתין במים זה זר אחד שלא רשום לליגה, או להושיב שני זרים בצד שהם לאו דוקא הזרים החלשים שלך. להחתים 7 זרים שאף אחד מהם לא רשום לליגה, לעבור לשחק בהדר יוסף ולמנות צוות אימון שונה לליגה זה לחרבן מהמקפצה, לא משנה איך אתה קורא לזה...

לא לגמרי הבנתי למה אתה מתכוון במשפט המודגש, אלא אם התפלקה לך בטעות המילה 'לא' לפני 'תפעיל סנקציות', אתה בעצם אומר שהמנהלת אמורה להעניש את מכבי אבל היא לא תעשה זאת כי היא חסרת תועלת (או משהו) ולא בגלל שאין לה (או בעצם לך) על מה להישען בקביעה שמכבי עוברים פה איזושהי עבירה על התקנון.
מותר למכבי להחתים 9 ישראלים ו3 זרים לקבוצת הליגה, זה לא שהם יעלו עם הנוער.. ואם קבוצות הליגה יתבאסו מזה שעד לשלבים המכריעים הם יצפו במשעור זוסמן ושלושה זרי ליגה ממוצעים במקום בזרים הסופר אטרקטיביים שיוחתמו למכבי א', well, ain't life a bitch?

אני אומר, וכמות הפעמים שחזרתי על עצמי גורמת לי להרגיש קצת כמו ראי (אז אם אני מבין נכון, היית רוצה לראות את מכבי מקבלת מענק מהמנהלת על רישום של 3 ישראלים, נכון?), שהצעד של מכבי פוגע באופן משמעותי במוצר של המנהלת, ובין אם זה נופל פורמאלית תחת התקנה שאומרת שכל קבוצה תופיע בהרכב החזק שלה ובין אם צריך לחוקק חוק מיוחד כדי להילחם בזה, מנהלת שמכבדת את עצמה היתה מפעילה סנקציה קשה נגד קבוצה שעושה צעד כזה, ממש כמו שעשו ב-nba. אני באופן אישי די סקרן לראות איך זה יקרה בפועל, אבל במנהלת שמחוקקת את החוקים של הליגה אין שום סיבה לקבל ש-life's a bitch...

לא יודע מאיפה הבנת את המודגש אבל נו שוין... אני לא מבין מה כל כך יחליש את הליגה. זה לא שנראה את בית"ר ר"ג 2.0, עדיין למכבי יהיו כמה ישראלים טובים וזרים לפחות ברמת הליגה, והליגה עצמה תהיה תחרותית (אלא אם י-ם ידרסו את הליגה ואז יצטרכו לחוקק חוקים נגדם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 11:07 am 
Hall of Famer

לא יודע מה צ'רלס חושב, אבל אני אגיד מה אני חושב על זה - כן, שמכבי תדרוש לקבל את הבונוס על שיתוף פחות זרים ויותר ישראלים בליגה. בשביל זה הבונוס הזה קיים, לא? ורוב הקבוצות גם משתמשות בו, למרות שזה כנראה פוגע במוצר.
ואם יהיה בונוס מוגדל עם 3 זרים על אחת כמה וכמה.
קודם כל, רק בשביל לראות את תגובת המנהלת זה שווה... אבל בלי קשר, זו בדיוק מטרת התקנה הזו, לא? לתת בונוס לקבוצות שמשתפות בליגה פחות זרים ויותר ישראלים.
רוב הקבוצות משחקות היום בליגה עם 4 זרים בלבד בברכת המנהלת ומתומרצות על זה כספית, חלקן משחק כבר היום בליגה עם 3 זרים בגלל כל מיני סיבות, ואם דרישות ניר אלון יתקבלו נראה עוד כאלה - למרות שזה כנראה פוגע במוצר, כי מה לעשות, ברוב המקרים הזרים יותר טובים מהישראלים. אף אחד לא מכריח קבוצות לשחק היום עם 5 זרים, להיפך, מתמרצים אותן לשחק עם פחות. אז גם את מכבי אף אחד לא יכול להכריח, ואם שיתוף אקסטרה ישראלים בליגה זה בסיס לתמרוץ - אז גם למכבי מגיע, אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 11:20 am 
Junior

זה היה ניסיון להתבדח, דוגמה לכמות הפעמים שאתה נוטה לחזור על טענות מסוימות. מבטיח לא לעשות את זה שוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 11:24 am 
Hall of Famer

שאלת שוב, עניתי שוב. אבל יפה מצידך, אני מניח שיש לך מילה ואצפה לעמידה בהבטחה.

היום למשל מכבי ראשון תושיב את אחד הזרים הטובים והמשמעותיים שלה מחוץ לסגל, למרות שהוא בריא וכשיר והרבה יותר טוב מהישראלי שיירשם במקומו, בברכת המנהלת. היא לא תקבל על זה סנקציה אלא להיפך, תתומרץ כספית על זה. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 11:32 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
שאלת שוב, עניתי שוב. אבל יפה מצידך, אני מניח שיש לך מילה ואצפה לעמידה בהבטחה.

היום למשל מכבי ראשון תושיב את אחד הזרים הטובים והמשמעותיים שלה מחוץ לסגל, למרות שהוא בריא וכשיר והרבה יותר טוב מהישראלי שיירשם במקומו, בברכת המנהלת. היא לא תקבל על זה סנקציה אלא להיפך, תתומרץ כספית על זה. רק אומר.

זה על גבול ההטרלה כבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 11:42 am 
Hall of Famer

נמק והסבר. יש לך ספק שראשון פחות טובה כשסיגרס בחוץ ונרשם במקומו ישראלי? למה זה לא "פגיעה במוצר"?

ולגבי העניין, אשאל אותך גם: אתה מצפה שהמנהלת תקבע עבור מכבי כמה זרים לרשום לליגה? ואת מי לרשום ומי לא? וכמה זרים לרשום לכל משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 11:47 am 
Junior

המנהלת לא צריכה לעשות כלום, שמכבי יעשו מה שהם רוצים בהתאם לחוקים, מה לא ברור פה? אם יתרסקו בליגה זה יפגע במותג שלהם כבר לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 11:51 am 
Hall of Famer

בדיוק. והאמת, אם הפרסומים נכונים כמובן, אני לא מבין אותם. זה לא חלומם הרטוב מימים ימימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 1:13 pm 
Hall of Famer

אתמול בישיבת המנהלת עלתה הצעה שהיה לה רוב לרשום 4 זרים בטופס שכולם יכולים לשחק בו זמנית כמו ב2012 .הבעיה היא ארגון השחקנים שהודיע היום שזה לא עומד על הפרק וחוץ מחוק רוסי הם דורשים מגבלה של מתאזרח אחד בקבוצה.לדעתי יגיעו בשבוע הבא לפשרה חוק רוסי אבל בלי מגבלת מתאזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 5:34 pm 
מנהל פורום

הצעד של מכבי לא יחליש את הליגה משום בחינה. בטח לא ביחס למצב הנוכחי שבו קבוצה משוריינת לעשר שנים מתבכיינת ללא הרף ומצפה שכולל יעבדו למענה.

במקרה הרע, העסק יתפוצץ והמצב יהיה דומה להיום.במקרה הטוב, מכבי דרום תיאבק נגד הירידה ותהפוך לבדיחה לשנים. במקרה האמצעי (שהוא אולי התסריט הטוב בעיני אחרים, הפרוייקט יצליח ותיבנה קבוצה נחמדה שאולי אפילי תתחרה על אליפות.

מה שכן, הצורך למנוע מקבוצות להשתין על הליגה היה קיים גם קודם וודאי שזה לא פחת. צריך לבטל את הפיינל פור, להקדים את דדליין הזרין ואולי עוד צעדים (שלא לדבר על ביטול שיריונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 5:35 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
הצעד של מכבי לא יחליש את הליגה משום בחינה. בטח לא ביחס למצב הנוכחי שבו קבוצה משוריינת לעשר שנים מתבכיינת ללא הרף ומצפה שכולל יעבדו למענה.

במקרה הרע, העסק יתפוצץ והמצב יהיה דומה להיום.במקרה הטוב, מכבי דרום תיאבק נגד הירידה ותהפוך לבדיחה לשנים. במקרה האמצעי (שהוא אולי התסריט הטוב בעיני אחרים, הפרוייקט יצליח ותיבנה קבוצה נחמדה שאולי אפילי תתחרה על אליפות.

מה שכן, הצורך למנוע מקבוצות להשתין על הליגה היה קיים גם קודם וודאי שזה לא פחת. צריך לבטל את הפיינל פור, להקדים את דדליין הזרין ואולי עוד צעדים (שלא לדבר על ביטול שיריונים).

מסכים איתך אבל בחיאת, תערוך את הכותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 6:25 pm 
Hall of Famer

מה הבעייה בכותרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 6:26 pm 
Hall of Famer

שרק בחיפה יש מכבי ומי שעוזבת את הליגה זו תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 6:28 pm 
Hall of Famer

לגבי ה"להשתין על הליגה" - אם רוצים שהעונה הרגילה תהייה משמעותית באמת, וזה נכון לא רק לליגה הישראלית אגב, צריך לעשות פלייאוף מלא - אבל בשיטת ה-NHL הישנה. כלומר בראקטים מתערבבים בכל סיבוב בהתאם למי שעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 6:35 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מה הבעייה בכותרת?

אם היא הייתה עוזבת דה פאקטו את הליגה, היא לא הייתה בליגה עונה הבאה.
מכבי עוזבת דה יורה את הליגה (וגם לרשום כך לא יהיה הכי נכון).
היא הייתה עוזבת רק דה פאקטו אם למשל היא הייתה מודיעה שהיא לא משתתפת בליגה בעונה הבאה, אבל בפועל הייתה רשומה כקבוצה שאמורה להשתתף בעונה הבאה, כי המנהלת החליטה שאין אפשרות לפרוש, או משהו כזה.

אבל ככל שאני חושב על זה יותר, זה סתם קטנוני.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ה' אפריל 12, 2018 7:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 7:05 pm 
מנהל פורום

ערן כתב:
ראובן כתב:

אם אכן הצעד של מכבי יתממש, אז הכותרת נכונה ומדויקת. הקבוצה שתשחק בליגה לא תהיה מכבי אלא מכבי דרום.

יש כמובן את הסיכוי שהכל יהיה עורבא פרח ושבמחזור החמישי יפרקו את החבילה. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 7:07 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
ערן כתב:
ראובן כתב:

אם אכן הצעד של מכבי יתממש, אז הכותרת נכונה ומדויקת. הקבוצה שתשחק בליגה לא תהיה מכבי אלא מכבי דרום.

יש כמובן את הסיכוי שהכל יהיה עורבא פרח ושבמחזור החמישי יפרקו את החבילה. נחיה ונראה.

אהבתי יותר את השם מכבי עודפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 8:21 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מה הבעייה בכותרת?

היא הייתה עוזבת רק דה פאקטו אם למשל היא הייתה מודיעה שהיא לא משתתפת בליגה בעונה הבאה, אבל בפועל הייתה רשומה כקבוצה שאמורה להשתתף בעונה הבאה, כי המנהלת החליטה שאין אפשרות לפרוש, או משהו כזה.

זה באמת ניטפוק, אבל לדעתי התבלבלת במושגים.
דה יורה זה מצב שמתקיים באופן רשמי, ככתבו וכלשונו. כלומר אם מכבי הייתה פורשת רשמית מהליגה ומוחקת את הרישום שלה בה, זה היה דה יורה.
דה פקטו זה מצב שלא מתקיים רשמית, אבל באופן מעשי - "בחיים האמיתיים" - בעצם מתקיים. לכך כוונה הכותרת - מכבי לא פורשת רשמית (כלומר לא דה יורה) אבל משחקת עם סגל ב' בליגה ולכן פורשת דה פקטו.

רוצה עוד דוגמה? השיריון של מכבי ביורוליג ושל ירושלים ביורוקאפ הוא שיריון דה יורה. מה שקראנו לו בפורום "זיריון" - זימון או ויילד קארד שחוזר על עצמו שנה אחרי שנה - הוא שיריון דה פקטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 12, 2018 8:27 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ערן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מה הבעייה בכותרת?

זה באמת ניטפוק, אבל לדעתי התבלבלת במושגים.
דה יורה זה מצב שמתקיים באופן רשמי, ככתבו וכלשונו. כלומר אם מכבי הייתה פורשת רשמית מהליגה ומוחקת את הרישום שלה בה, זה היה דה יורה.
דה פקטו זה מצב שלא מתקיים רשמית, אבל באופן מעשי - "בחיים האמיתיים" - בעצם מתקיים. לכך כוונה הכותרת - מכבי לא פורשת רשמית (כלומר לא דה יורה) אבל משחקת עם סגל ב' בליגה ולכן פורשת דה פקטו.

רוצה עוד דוגמה? השיריון של מכבי ביורוליג ושל ירושלים ביורוקאפ הוא שיריון דה יורה. מה שקראנו לו בפורום "זיריון" - זימון או ויילד קארד שחוזר על עצמו שנה אחרי שנה - הוא שיריון דה פקטו.

ניסיתי להפוך את זה בראש שוב ושוב וחזרתי למושג המקורי של דה יורה ודה פאקטו, לגבי שטחים שנכבשים בעת מלחמה, ושייכים דה פאקטו למדינה שכבשה אותם, אבל דה יורה הם של המדינה שהשטחים נכבשו ממנה ולכן יש לה תביעה ממשית עליהם.
ואם נתייחס לדהיורה כ"בעיקרון" ודה פאקטו כ"בפועל" אז דה יורה מתאים למצבה של מכבי, אם נתייחס לדה יורה כ"באופן רשמי" ולדה פאקטו כ"באופן ממשי" אז גם איך שראובן תיאר מתאים.
בקיצור עזבו, בוא נתקדם כי באמת נתפסתי על עניין מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 462 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: