סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 6:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
פייר ג'קסון בדרך להחתך
אני כותב את זה בלי סימני שאלה כי אתר הבית של מכבי פרסם את זה

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 40&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 6:33 pm 
Hall of Famer

צריך לארגן לו קבוצה עם סיכוי ריאלי למקומות 7-8
אחרת מה הטעם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 7:15 pm 
Sophomore

ורד כהן טוענת שבכל זאת רוצ'סטי על סף הגעה לי-ם

https://sports.walla.co.il/item/3150538

מתלבט אם לקחת את זה כמשהו שמעבר לספקולציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 7:45 pm 
מנהל פורום

שאלה בדיני חוזים -
שמעתי שחולון טוענים שכחלק מההסכם עזיבה של רייס, הוא לא יכול לשחק באף קבוצה אחרת בארץ.
עכשיו נגיד שבאמת יש לחולון איזה הסכם כזה, וזו לא סתם הנפצה: אם הם החליטו להעיף את רייס מיידית בלי שום פיצוי ומבלי לשלם לו את יתרת החוזה, כי הוא הפר סעיף משמעת, אז אני מניח שהם לא יכולים לדרוש גם שלא יחתום בקבוצה אחרת, לא?
אוקיי, אז נגיד שהם אמרו לו (דרך הסוכן מן הסתם) "אנחנו לא חייבים לתת לך זובי, אבל ניתן לך 50,000 [סתם לצורך הדוגמא] ובתמורה אתה לא חוזר העונה לארץ". זה כבר נראה לי קצת יותר הגיוני.
אבל רגע, אם פתאום רייס מקבל הצעה כספית גבוהה מקבוצה בארץ, אז הוא לא יכול פשוט להתחרט ולהגיד לחולון "קחו את ה-50,000 שלכם ודחפו אותם לתחת, ואני אחתום עכשיו איפה שבא לי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 7:53 pm 
Sophomore

ודים כתב:
שאלה בדיני חוזים -
שמעתי שחולון טוענים שכחלק מההסכם עזיבה של רייס, הוא לא יכול לשחק באף קבוצה אחרת בארץ.
עכשיו נגיד שבאמת יש לחולון איזה הסכם כזה, וזו לא סתם הנפצה: אם הם החליטו להעיף את רייס מיידית בלי שום פיצוי ומבלי לשלם לו את יתרת החוזה, כי הוא הפר סעיף משמעת, אז אני מניח שהם לא יכולים לדרוש גם שלא יחתום בקבוצה אחרת, לא?
אוקיי, אז נגיד שהם אמרו לו (דרך הסוכן מן הסתם) "אנחנו לא חייבים לתת לך זובי, אבל ניתן לך 50,000 [סתם לצורך הדוגמא] ובתמורה אתה לא חוזר העונה לארץ". זה כבר נראה לי קצת יותר הגיוני.
אבל רגע, אם פתאום רייס מקבל הצעה כספית גבוהה מקבוצה בארץ, אז הוא לא יכול פשוט להתחרט ולהגיד לחולון "קחו את ה-50,000 שלכם ודחפו אותם לתחת, ואני אחתום עכשיו איפה שבא לי"?

בטוח יכול.
הסכם פיטורים הכוללים גם שלילת אפשרות עבודה במקום מתחרה בלי מתן פיצוי לא יעמוד במבחן בפני שום בית משפט ולהסכם כזה אין תוקף.
אבל בטוח שגם ההסכם עם חולון כולל הגבלות בדיוק כמו שכתבת.
הוא יחתום בקבוצה אחרת, יוותר על כסף וסביר להניח שגם יועמד לדין משמעתי ויקבל חמישה משחקים בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 15, 2018 7:55 pm 
Sophomore

יואי כתב:
ורד כהן טוענת שבכל זאת רוצ'סטי על סף הגעה לי-ם

https://sports.walla.co.il/item/3150538

מתלבט אם לקחת את זה כמשהו שמעבר לספקולציה

כמו שכבר כתבו כאן, אם הפועל ירושלים תשלם את שארית החוזה שלו ותוסיף עוד קצת מזומנים הוא נוחת שם השבוע, הכל עניין של כסף עם הכוכב האדום.
אני גם בטוח שלרוצ'סטי יש עניינים לא סגורים עם הקבוצה עצמה כמיטב המסורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 8:29 pm 
Junior

מחליף לרייס בחולון - הכירו את ג'ורדן המילטון

ציטוט:
הפורוורד ג'ורדן המילטון, 27, 2.01 מטרים, חתם היום בשורות הקבוצה על חוזה עד לסוף העונה.

המילטון, בחירה מס' 26 בדראפט 2011, שיחק במשך ארבע עונות בNBA, שם העמיד ממוצע של 5.5 נקודות ב12.8 דקות למשחק.
לפני שנתיים בעונת השיא שלו ב-NBA, רשם במדי ניו אורלינס 11.4 נקודות, 5.6 ריבאונדים ו2.3 אסיסטים בממוצע למשחק.
לאחר אותן ארבע עונות עבר השחקן לשחק ברוסיה, במדי קרסני וולגוגרד, בשורותיה העמיד ממוצעים של 12.2 נקודות ו7.7 ריבאונדים ביורוקאפ ו16.7 נקודות ו7.7 ריבונדים למשחק בליגת הVTB.

להפועל יונט חולון מגיע השחקן מאושאק ספורטיף התורכית שם קלע בממוצע 13.5 נקודות למשחק, קטף 6.8 ריבאונדים ומסר 2.3 אסיסטים.
מאמן הקבוצה, דן שמיר : "אני שמח שהצלחנו למלא את העמדה החסרה שלנו בשחקן מוכשר, עם ניסיון ב NBA ובאירופה, שיוכל לעזור לנו. תודה לאוהדים על כל התמיכה בשבוע האחרון ואנחנו נצטרך את זה גם בשבועות הקרובים. זה בטח לא יהיה קל, אבל אני מקווה שנצליח בעזרת ג׳ורדן וכל השחקנים הטובים שיש לנו להיות הקבוצה הטובה שאנחנו יכולים להיות, ולהביא עוד רגעים שמחים לכל מי שאוהב את הקבוצה".

יו"ר הקבוצה, איתן לנציאנו : "אנחנו שמחים על החתמתו של שחקן ברמתו של ג’ורדן שיגיע לעזור לנו להמשיך ולנסות לעמוד במטרות שלנו העונה, ללכת עד הסוף בליגה ולהבטיח את מקומונו בליגת האלופות בעונה הבאה. אני גאה שהפועל חולון לקחה החלטה לא פשוטה לוותר על השחקן הטוב בליגה, משהו שלא מובן מאליו בכל מקום אחר. עשינו החלטה כואבת וקשה אבל לצערי גלן לא נתן לנו שום ברירה אחרת והעברנו מסר שהפועל חולון זה מועדון גדול עם ערכים ואופק. היום מתחיל עידן חדש ואני קורא לכל הקהל להבין אותנו ושאנו ממשיכים הלאה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 8:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אושאק כנראה בצרות כספיות, זה שחקן רביעי שהיא משחררת בחודשים האחרונים (החתימה אחד), גם המאמן עזב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 8:45 pm 
Junior

אושאק בעיקר עם רגל ו-4 אצבעות בליגה השניה ולכן שהקבוצה פנתה הם הסכימו לשחרר. עדיין יש שם 4 זרים - קאלוואי, מילס, קרמייקל, אופייבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 9:13 pm 
Sophomore

החתמה מעניינת מאוד...
לא בדיוק סוג השחקן שחשבתי עליו (אם כי 2 מטר, וממה שאני זוכר ממנו די חזק...אלא אם איבד קצת מסת שריר בשנתיים האחרונות).

מישהו במקרה עקב אחריו אחרי ה nba (לא רק מספרית...) ויש לו תובנות עדכניות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 9:19 pm 
Sophomore

שחקן נחמד מאוד, טווח לא נורמלי, מאוד פיזי ומנהיגותי. יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 9:40 pm 
Junior

לא מכיר את השחקן, אבל נראה שהוא הספיק לנדוד הרבה מאוד, כולל בשנים בהן היה בנבא ובליגות הפיתוח. בשנה האחרונה בטורקיה הוא זרק בערך 4 זריקות לשלוש למשחק ועוד 6 לשתיים. האחוזים לשלוש כמעט 40 ולשתיים 53.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 10:55 pm 
Hall of Famer

נשמע כמו מקום ראשון קל לאחר ההחתמה הזאת
להזכירכם גם באמצע הסיבוב השני אמרתי שחולון בדרך לסיים ראשונה את הסיבוב , ולא מעט הרימו גבה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 11:32 pm 
Junior

לאומית, זה השחקן ששמעת עליו לאורך כל הדרך? אם לא, כמה שחקנים שונים עברו עד אליו?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2018 11:36 pm 
Freshman

שיחק עם כספי ביוסטון :) (הגיע אליהם בטרייד תמורת ברוקס).
קלעי טוב ושחקן אגרסיבי ואיכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 12:51 am 
Junior

shmueliki כתב:
להזכירכם גם באמצע הסיבוב השני אמרתי שחולון בדרך לסיים ראשונה את הסיבוב , ולא מעט הרימו גבה ...

לא נסחפנו קצת? שוב, לא ראיתי את השחקן, אבל אני לא חושב שמדובר פה באיזה שובר שוויון בליגה שלנו, בסופו של דבר שחקן שנותן מספרים סבירים בקבוצה שנמצאת במקום האחרון בליגה הטורקית. יותר מזה, אף אחד לא יודע איך הוא יתחבר לקבוצה ואיך הקבוצה תראה יחד איתו. לא שאני בהכרח טוען שאין לחולון סיכוי לסיים מקום ראשון, ביננו התחרות לא כזו קשה, אבל לקבוע את זה בכזו פסקנות עוד לפני שהוא הגיע ושיחק פה שניה אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 1:34 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לאומית, זה השחקן ששמעת עליו לאורך כל הדרך? אם לא, כמה שחקנים שונים עברו עד אליו?

כן. זה השחקן. אנחנו כבר 4 ימים על הזנב שלו.

לפני זה היה דיבור קצרצר עם שחקן אחר שלא הבשיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 3:00 am 
Sophomore

מה זה משנה מקום ראשון או רביעי? כל עוד יש ביתיות בסיבוב הראשון זה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 3:31 am 
Junior

מקום 4 עתיד לפגוש את מצרפלס ואולי את אילת, מקום 1 את ראשל"צ או נס ציונה.
זה ההבדל המהותי.

כבר ראינו שבעונה שעברה שאפקט הביתיות לא עזר לחולון להעפיל לפיינל פור.
וכמעט שלא להפועל. היו 5 משחקים חמישי מול נהריה העקשנית, כזכור.

מאוד חשוב לפגוש קבוצה נוחה בפלייאוף. לדעתי פרנקו & בית הלחמי סופר מסוכנים, ובאופן אישי אעדיף להימנע מסדרה עמם.

בנוסף מקום ראשון בוחר היכן ייערך הפיינל פור שזה נחמד. אבל לדעתי גם מכבי, גם חולון וגם אשדוד ייבחרו בהיכל מנורה מבטחים, ככה שמהבחינה הזו זה די חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 8:48 am 
מנהל פורום

STACK כתב:
ודים כתב:
שאלה בדיני חוזים -

בטוח יכול.
הסכם פיטורים הכוללים גם שלילת אפשרות עבודה במקום מתחרה בלי מתן פיצוי לא יעמוד במבחן בפני שום בית משפט ולהסכם כזה אין תוקף.
הוא יחתום בקבוצה אחרת, יוותר על כסף וסביר להניח שגם יועמד לדין משמעתי ויקבל חמישה משחקים בחוץ.

אני יודע שבהייטק למשרות מסוימות (כנראה ברובן בכירות) יש בהחלט סעיף שאם מישהו עוזב הוא לא יכול להיות מועסק תקופה מסוימת אצל מתחרה ישיר.
לא בטוח כמה פעמים זה בא לפתחו של בית המשפט, אבל אני מניח שיש בזה איזה גרעין חוקיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 9:13 am 
Senior

אדום88 כתב:
מקום 4 עתיד לפגוש את מצרפלס ואולי את אילת, מקום 1 את ראשל"צ או נס ציונה.
זה ההבדל המהותי.

כבר ראינו שבעונה שעברה שאפקט הביתיות לא עזר לחולון להעפיל לפיינל פור.
וכמעט שלא להפועל. היו 5 משחקים חמישי מול נהריה העקשנית, כזכור.

מאוד חשוב לפגוש קבוצה נוחה בפלייאוף. לדעתי פרנקו & בית הלחמי סופר מסוכנים, ובאופן אישי אעדיף להימנע מסדרה עמם.

בנוסף מקום ראשון בוחר היכן ייערך הפיינל פור שזה נחמד. אבל לדעתי גם מכבי, גם חולון וגם אשדוד ייבחרו בהיכל מנורה מבטחים, ככה שמהבחינה הזו זה די חתום.

דווקא העונה האחרונה היא לא דוגמא טובה לטענה שלך, כי הנה - המדורגת 8 בסוף הייתה קבוצה לא נוחה לפגוש והמדורגת 5 או 4, לעומת זאת (לא זוכר באיזה מקום הרצליה סיימו) הגיעה במצב שבו היא הקבוצה הכי נוחה שהיית יכול לבקש.

אבל אולי העונה שעברה היא פשוט לא דוגמא לכלום, כי אם כבר, אז היא מלמד אותנו שלא רק שאין הבדל בין 1-4, אלא בין 1-8, בסוף כולן אותו חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 10:29 am 
Freshman

Shiver כתב:
STACK כתב:
ודים כתב:
שאלה בדיני חוזים -

בטוח יכול.

אני יודע שבהייטק למשרות מסוימות (כנראה ברובן בכירות) יש בהחלט סעיף שאם מישהו עוזב הוא לא יכול להיות מועסק תקופה מסוימת אצל מתחרה ישיר.
לא בטוח כמה פעמים זה בא לפתחו של בית המשפט, אבל אני מניח שיש בזה איזה גרעין חוקיות.

הסעיף הזה נועד למנוע לקיחת קניין רוחני (טכנולוגיות וידע) למתחרה. וגם הוא לא עובר בית משפט, למרות שכל עובד בהייטק חותם עליו בגירסה כזאת או אחרת

קל וחומר שזה בבירור לא מצב דומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 11:02 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
shmueliki כתב:

לא נסחפנו קצת? שוב, לא ראיתי את השחקן, אבל אני לא חושב שמדובר פה באיזה שובר שוויון בליגה שלנו, בסופו של דבר שחקן שנותן מספרים סבירים בקבוצה שנמצאת במקום האחרון בליגה הטורקית. יותר מזה, אף אחד לא יודע איך הוא יתחבר לקבוצה ואיך הקבוצה תראה יחד איתו. לא שאני בהכרח טוען שאין לחולון סיכוי לסיים מקום ראשון, ביננו התחרות לא כזו קשה, אבל לקבוע את זה בכזו פסקנות עוד לפני שהוא הגיע ושיחק פה שניה אחת?

וודאי שנסחפנו , זה כל הכיף ...
אני פשוט לא חושב שמכבי ת"א וירושלים ינצחו יותר מדי משחקים .
שני ניצחונות ביתיים על אשדוד ( מסוכן ) ומכבי ת"א במשחקים הקרובים יכולים כבר לסגור את העסק .
לחולון יהיו כרגע ( בהנחה שהמילטון ישתלב כשורה ) 10 שחקנים שרוצים ומסוגלים לתרום ברמת ליגת העל . זה לא מעט , ובפרט יותר משתי הגדולות האחרות ( אך לא יותר מאשדוד דווקא ... ) .

אגב , יש כרגע פער של 2.5 משחקים בין מקום 4 למקום 5 , ובין מקום 7 למקום 8 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 12:22 pm 
Freshman

bangalaDesh כתב:
Shiver כתב:
STACK כתב:
ודים כתב:
שאלה בדיני חוזים -

בטוח יכול.

הסעיף הזה נועד למנוע לקיחת קניין רוחני (טכנולוגיות וידע) למתחרה. וגם הוא לא עובר בית משפט, למרות שכל עובד בהייטק חותם עליו בגירסה כזאת או אחרת

קל וחומר שזה בבירור לא מצב דומה

כשהוא מנוסח נכון ועם תגמול/פיצוי הולם, הסעיף הזה עובר בקלות כל בית משפט והוא סופר לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 12:48 pm 
Hall of Famer

המילטון עושה רושם שחקן איכותי.ריבואנדר לא פחות טוב מרייס עם יד טובה מ3 וגם ממוצע קריירה של 3 אסיסטים למשחק.
השאלה איך ההגנה שלו

הפועל תא במומ עם ראשלצ שקרובה לשחרר את סינגרס.אם העסקה לא תצא לפועל יחתימו את הקומבוגארד מוריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: