סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יום משחקים שלישי
הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 10:25 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
היה קצת יורת מדי הייפ סביב פילי אחרי הניצחון הראשון, דיברו עליהם כבר כקבוצה שתגיע לגמר, שיבחו והיללו את סימונס וברט בראון. לא שאני לא חושב שזה מרשים, אבל צריך לזכור שבפלייאוף אסור לזלזל בשחקנים כמו דווין וויד ומאמנים כמו ספולסטרה שכבר ראו ועשו דבר או שניים בפלייאוף.

never underestimate the heard of a champion

בהמשך לאותו קו הייתי ממתין לראות איך יתפתח הפלייאוף של לברון ושל ג"ס לאור כל הדיבורים אחרי המשחק מול אינדיאנה ובאופן כללי שג"ס לא מרשימים. לדעתי עדיין התרחיש הסביר הוא מפגש קאבס - ג"ס בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 10:30 am 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק השני גולדן-ספרס, אבל במשחק הראשון גולדן כן הרשימה. הספרס נראו מולם כמו קבוצת יורוליג במשחק ראווה. כמו שתומר אמר, נניח שבמשחק השני הם לא הרשימו-זה הספיק להם ל15 הפרש. וזה בלי סטף. אין ספק שגולדן מועמדת בכירה לגמר ואליפות, לא יודע אם לדרג אותם ראשונים או שניים לרוקטס אבל זה לא באמת משנה.

לגבי הקאבס, אופרה אחרת. לגולדן יש סופרסטארים, אבל היא קבוצה במהות שלה ויש לה צוות אימון מעולה. מה שאי אפשר לומר על הקאבס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 1:17 pm 
מנהל פורום

מאוד תלוי באיזה מוד יחזור קרי מהפציעה
הירידה אצל הווריורס באה בעיקר (מעבר לפציעה של קרי) ירידה בתפוקה ההתקפית של דריימונד, לוינגסטון ואיגודלה
עם קרי פצוע מספיק שתומפסון נכנס לבצורת סלים וזה קורה לו מידי פעם למשך יותר ממשחק אחד והם קבוצה סטייל אוקלהומה בפלייאוף בלי ווסטברוק (2015 נדמה לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 4:13 pm 
Sophomore

Att כתב:
צריך להודות, מיאמי עדיפה בהרבה על פילי היום.
כמו שחשבתי, הם קבוצה טובה יותר ללא אמביד.

אמביד לא שיחק גם הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 4:46 pm 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
Att כתב:

אמביד לא שיחק גם הלילה.

כן, זה מה שכתבתי.
כשפילי ללא אמביד, לטעמי מיאמי קבוצה (מעט) יותר טובה.
אני מקווה שאמביד יחזור בקרוב ובכושר סביר כדי להטות את הכף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 4:48 pm 
Hall of Famer

המשחק הלילה הראה את ההבדלים בין רדיק ובלינלי (שהם אחלה קלעים) לבין שחקן כמו דונובן מיטשל.
פילי זקוקה לכוכב נוסף שמסוגל ליצור לעצמו מצב זריקה, אחרת האפסייד שלהם יהיה מוגבל (והתלות שלהם באמביד כמעט אבסולוטית בכל הקשור להגעה להישגים גבוהים).

--
בגזרת התסכול, מצב בו לפילי יש את הבחירה של הלייקרס וזו של סקרמנטו היה יכול להציב אותה בעמדה מצוינת לעשות טרייד על קוואי ולמשוך פנימה גם את לברון. זו ה-optionality שהינקי דיבר עליה. לקולאנג׳לו כרגע יש הרבה פחות קלפים לשחק איתם.

וחבל כי רק בשנה האחרונה הסתובבו בשוק קיירי, פול ג׳ורג׳, באטלר ועכשיו אולי גם קוואי.
די מדהים בהתחשב בכך שכולם כוכבים צעירים יחסית, שכבר הוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 5:18 pm 
Sophomore

Att כתב:
פוציץ' כתב:
Att כתב:

אמביד לא שיחק גם הלילה.

כן, זה מה שכתבתי.

אה, סורי. חשבתי שהתכוונת שפילי קבוצה חזקה יותר ללא אמביד מאשר ביחד איתו(ויש לא מעט שחושבים ככה לפי מה שקראתי ברשת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 5:22 pm 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
Att כתב:
פוציץ' כתב:
Att כתב:

אמביד לא שיחק גם הלילה.

כן, זה מה שכתבתי.

אה, סורי. חשבתי שהתכוונת שפילי קבוצה חזקה יותר ללא אמביד מאשר ביחד איתו(ויש לא מעט שחושבים ככה לפי מה שקראתי ברשת).

חלילה :)
אני מאוד מאמין באמביד ובאפקט הסופר חיובי שיש לו על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 5:24 pm 
Hall of Famer

נו אחד השחקנים הכי טובים בליגה לא משחק ואתם תופסים את בלינלי ואת רדיק.
מה עוד חסר להם? איזה קווין דורנט במקום קובינגטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 5:30 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
נו אחד השחקנים הכי טובים בליגה לא משחק ואתם תופסים את בלינלי ואת רדיק.
מה עוד חסר להם? איזה קווין דורנט במקום קובינגטון?

כן. כדי לזכות באליפות בעתיד - בהחלט.
אבל למה במקום קובינגטון? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 5:47 pm 
Junior

קובינגטון, רדיק ובלינלי קלעו 4 מ-24 לשלוש.
אחוז הרבה יותר נמוך מהממוצע שלהם.

ראיתי איפשהו הצעה על קוואי בסגנון קובינגטון, הבחירה הגבוהה שנשארה להם ואולי עוד צעירים להשלמת שכר.
יחד עם רדיק ואליאסובה בחוזים סבירים זה עדיין משאיר מקום להחתים איזה פול ג'ורג' ב-FA.
ברור שעדיף היה להשאיר את קוב אבל גם קבוצה עם סימונס, קוואי, פולג' ואמביד אמורה לסיים טופ2 בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 6:20 pm 
Hall of Famer

קוואי די דומיננטי באחזקת כדור. לא ראסל או הרדן אבל כן מחזיק את הכדור.
לא רואה איך זה מסתדר יחד עם סימונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 6:23 pm 
Sophomore

נראה לי שעדיף לשתי הקבוצות בתסריט הזה טרייד סביב פולץ ולא סביב קובינגטון. לא יודע איך זה יעבוד מבחינת שכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 6:26 pm 
Hall of Famer

גם פול לא היה מסתדר עם הארדן, אבל עובדה. למרות שכן, קוואי באמת בשיאו כשהוא מחזיק את הכדור (ולכן סן אנטוניו גרסת 16-17 היתה הסן אנטוניו הכי מכוערת מאז שפופ הגיע, למרות שעדיין יעילה מאד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 6:37 pm 
Hall of Famer

בסופו של דבר, צריך 3-4 כוכבים (שבתקווה אחד או שניים מהם סופרסטארים) כדי לזכות באליפות, בכלל ובטח בעידן ג״ס הנוכחית.

התשובה לשאלה מה יותר חשוב, כשרון או התאמה, היא די ברורה בעיניי (דריל מורי ענה על כך חד-משמעית בראיון שנערך איתו בקיץ ולאחר מכן גם מעשית בצירוף של פול) - צריך לאסוף כשרון ולתת לחיבור להסתדר מעצמו (ובעזרתו האדיבה של מאמן טוב). אף אחד לא הציע לשדך את אמביד עם קאזינס. יש מעט מאוד קבוצות (לדעתי אין כאלו) שצירוף של קוואי לא יחמיא להן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 6:43 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
נראה לי שעדיף לשתי הקבוצות בתסריט הזה טרייד סביב פולץ ולא סביב קובינגטון. לא יודע איך זה יעבוד מבחינת שכר

אני שולח את פולץ אתמול תמורת קוואי והבחירה של הלייקרס, בהנחה שהוא מסוגל להתאושש מהפציעה. לדעתי אין סיכוי שהספרס לוקחים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2018 7:01 pm 
Sophomore

אני מניח שהספרס יעבירו את קוואי רק אם הוא ידרוש ולא ישאיר להם ברירה. בתסריט כזה, אני לא בטוח שיהיו להם הצעות יותר טובות מהפוטנציאל של פולץ בנוסף לבחירת לוטרי השנה.

עריכה: נניח פולץ, החוזה של בייליס והבחירה. אם אין ברירה, להוסיף עוד בחירה או את סאריץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 7:27 am 
מנהל פורום

Att כתב:
המשחק הלילה הראה את ההבדלים בין רדיק ובלינלי (שהם אחלה קלעים) לבין שחקן כמו דונובן מיטשל.
פילי זקוקה לכוכב נוסף שמסוגל ליצור לעצמו מצב זריקה, אחרת האפסייד שלהם יהיה מוגבל (והתלות שלהם באמביד כמעט אבסולוטית בכל הקשור להגעה להישגים גבוהים).

--
בגזרת התסכול, מצב בו לפילי יש את הבחירה של הלייקרס וזו של סקרמנטו היה יכול להציב אותה בעמדה מצוינת לעשות טרייד על קוואי ולמשוך פנימה גם את לברון. זו ה-optionality שהינקי דיבר עליה. לקולאנג׳לו כרגע יש הרבה פחות קלפים לשחק איתם.

וחבל כי רק בשנה האחרונה הסתובבו בשוק קיירי, פול ג׳ורג׳, באטלר ועכשיו אולי גם קוואי.
די מדהים בהתחשב בכך שכולם כוכבים צעירים יחסית, שכבר הוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות ביותר.

צריך מתישהו לממש את הפוטנציאל
עד עכשיו קולאנג'לו עשה את זה יפה מאוד עם החתמה בקיץ של רדיק (חוזה מצוין לעונה אחת בלבד) ופיק-אפים של אליאסובה ובלינלי.
נכון גם שבדרך היו כל מיני פאשלות (הבחירה בפולץ מפוקפקת, הטריידים על נואל וג'ליל), אבל חלאס כבר עם ההאדרה של הינקי
סביר להניח שהוא היה שולח אחד מבין אמביד/סימונס תמורת 7 בחירות סיבוב ראשון ו-15 בחירות סיבוב שני...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 8:05 am 
Hall of Famer

לא יודע כמה הטריידים על נואל ואוקאפור היו פאשלות. נכון שהתמורה היתה ברמה נמוכה, אבל מה בדיוק הנכסים שהיו ביד? אם כבר, הפאשלות הן של הינקי. נואל חסר התועלת הגיע מניו אורלינס שבחרה אותו בדראפט עבור ג'רו הולידיי שהרגע סיים לקלוע 33 נקודות בנצחון חוץ בפלייאוף המערב. ג'אליל היה כשרון מבטיח שנתן עונת רוקי אישית מצוינת, אבל המערכת ההו-כה-תחרותית ובונה צעירים שהינקי יצר (נוט!) בשילוב אופי בעייתי ובתוספת פציעות הפכו אותו לשחקן שאף אחד לא רוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 8:16 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:
Att כתב:

--

צריך מתישהו לממש את הפוטנציאל
עד עכשיו קולאנג'לו עשה את זה יפה מאוד עם החתמה בקיץ של רדיק (חוזה מצוין לעונה אחת בלבד) ופיק-אפים של אליאסובה ובלינלי.
נכון גם שבדרך היו כל מיני פאשלות (הבחירה בפולץ מפוקפקת, הטריידים על נואל וג'ליל), אבל חלאס כבר עם ההאדרה של הינקי
סביר להניח שהוא היה שולח אחד מבין אמביד/סימונס תמורת 7 בחירות סיבוב ראשון ו-15 בחירות סיבוב שני...

אולי לא היה מעביר את סימונס/אמביד, אבל די בטוח שלא היה מחתים את רדיק ובלינלי, והיה שומר בצמר גפן עצום על סימונס ואמביד גם העונה כי אסור לסכן אותם (משמע הרבה פחות משחקים ודקות), והסיקסרס היו מעבירים עוד עונת לוטרי, כשאין שום טעם להילחם על קאווי ולברון כי אתה עדיין בתהליך והם לא מעוניינים להתקרב אליו.
גם אם הייתה טעות בטרייד על פולץ, קורה קרה ויקרה, גם למנג'רים גרועים וגם למנג'רים מעולים. הטעות הזו של קולאנג'לו בקלות יכולה להתקזז עם ההצלחה שלו להוביל את הקבוצה גבוה בפלייאוף ולמצב אותה כיעד נחשק לכוכבים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 12:20 pm 
Senior

Hacohen כתב:
לא יודע כמה הטריידים על נואל ואוקאפור היו פאשלות. נכון שהתמורה היתה ברמה נמוכה, אבל מה בדיוק הנכסים שהיו ביד? אם כבר, הפאשלות הן של הינקי. נואל חסר התועלת הגיע מניו אורלינס שבחרה אותו בדראפט עבור ג'רו הולידיי שהרגע סיים לקלוע 33 נקודות בנצחון חוץ בפלייאוף המערב. ג'אליל היה כשרון מבטיח שנתן עונת רוקי אישית מצוינת, אבל המערכת ההו-כה-תחרותית ובונה צעירים שהינקי יצר (נוט!) בשילוב אופי בעייתי ובתוספת פציעות הפכו אותו לשחקן שאף אחד לא רוצה.

לגמרי.
הינקי העמיס 3 סנטרים שלא יכולים לשחק אחד עם השני דראפט אחרי דראפט, ייצר סביבה שבה אחד מהם הלך לאיבוד מבחינת התנהגות מחוץ למגרש, והבלוף של שניים מהם התחיל להיחשף.
אז נכון שקולאנג׳לו נפטר משניהם מאחורי מדי ובגלל זה גם בזול, אבל היום אנחנו רואים ששניהם שווים עוד פחות ממה שהוא קיבל עליהם, אז אחרי כל הסיפור הזה הפאשלה איתם היא שלו ולא של הג׳י אם שבזבז על שניהם בחירות דראפט גבוהות?

בעיני קולאנג׳לו בינתיים עושה עבודה יפה עם ההחתמות של רדיק, בלינלי ואיליאסובה.
הם נראים כמו התאמה נהדרת לסימונס ואמביד, מביאים הרבה ניסיון וככה הפכו את הקבוצה לאחת המובילות במזרח.
שאת ההחתמות האלו הוא גם מאפשר לשני הכוכבים הצעירים לצבור ניסיון בקבוצה משמעותית בפלייאוף וגם מראה לעולם את הפוטנציאל האדיר של הקבוצה הזו, מבלי שיסתמו לו את התקרה.

ברור שהמבחן שלו יהיה גם איך הוא ממנף את זה הלאה בעונות הבאות, אבל לי אין ספק שההחתמות האלו שלו הגדילו את הסיכוי של הקבוצה להחתים כוכב בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 2:23 pm 
Hall of Famer

זה לא מפתיע שבכל ההחלטות האסטרטגיות שישפיעו על עתיד הקבוצה בעוד שנתיים-שלוש קולאנג׳לו נכשל מרות בעוד שהוא מצטיין בהחלטות שמשפיעות על טווח הזמן הקצר בלבד ואף אחד לא יזכור בעוד שתי דקות.

איליאסובה ובלינלי הם אחלה פיק-אפס באמצע העונה. גם רדיק זו החתמה סבירה/טובה בסך הכל, אבל בתמונה הכללית ההחתמות האלו לא רלוונטיות ולא מעניינות. הם ככל הנראה ייהפכו די מהר לבורות שיהיה קשה להימנע מהם - אישית אני מקווה שהוא לא יעשה טעות ויחתים אותם על חוזים ארוכי טווח בסוף העונה.

לא נראה לי שאתם מבינים את האפסייד האפשרי של הקבוצה שקולאנג׳לו קיבל.
אם אתה מקבל את סימונס ואמביד, קובינגטון ושאריץ׳, בחירה מספר 3 בדראפט חזק ושתי בחירות דראפט לא מוגנות בשני הדראפטים לאחר מכן וים של קאפ ספייס ואתה לא מסוגל לבנות אלופה (3 כוכבים לפחות, רצוי 4 וביניהם שני סופרסטארים כדוגמת ג״ס), אז נכשלת.
אני לא רואה את רדיק ואליאסובה ובלינלי, חמודים ככל שיהיו, תורמים לכך.
ובינתיים קולאנג׳לו שרף חצי מהנכסים שהיו ברשותו ואין לקבוצה כוכב שלישי תוך כדי שהם יוצאים לשוק החופשי החשוב ביותר שלהם, רגע לפני שהם צריכים להתחיל לשלם לשחקנים הצעירים שלהם.

כאמור, אני אוהד של פילי ורוצה בטובתה. אני מקווה ומחכה שקולאנג׳לו יוכיח לי שאני טועה ושהוא למד משהו שלא הראה בטורונטו (או בתחילת הקדנציה שלו בפילי).

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אפריל 18, 2018 2:38 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 2:35 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זה לא מפתיע שבכל ההחלטות האסטרטגיות שישפיעו על עתיד הקבוצה בעוד שנתיים-שלוש קולאנג׳לו נכשל מרות

זה משפט שאין לו שום תוקף. כדי לדעת אם קולאנג'לו "נכשל" או "הצליח" בהחלטות אסטרטגיות שישפיעו על עתיד הקבוצה בעוד שנתיים-שלוש, חובה לחכות שנתיים-שלוש. בהמשך לויכוח הארוך שהיה לנו בזמנו, נראה שעדיין לא הפנמת את ההבדל בין החלטה נכונה/לא נכונה להחלטה טובה/רעה. אתה יכול להעריך החלטה כנכונה/לא נכונה בטווח מיידי ע"י בדיקת התאמה לאסטרטגיה. מהבחינה הזו כל ההחלטות של הינקי למשל-שאתה יודע מה דעתי עליו-היו נכונות, מפני שהן תאמו לאסטרטגיה שלו. החלטה טובה/רעה לעולם נמדדת לפי תוצאה סופית. דוגמה מצוינת לחידוד העניין הזה היא הבחירה של פורטלנד בסם בואי על חשבון מייקל ג'ורדן בדראפט 84. הבלייזרס גנבו במקום ה14 של הדראפט הקודם את מי שהפך במרוצת השנים לאחד מהסקנד גארדס הגדולים בתולדות המשחק-קלייד דרקסלר. האסטרטגיה שלהם אמרה שכדאי לצוות לדרקסלר שחקן גבוה דומיננטי, ואז יהיו לה יתרונות בקו האחורי ובקו הקדמי. בהתאם לאסטרטגיה הזו הם בחרו את בואי על חשבון ג'ורדן, החלטה נכונה אבל גרועה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 2:41 pm 
Hall of Famer

אני מאמין בדיוק בהיפך הגמור.
ובנוגע לדוגמא שהבאת, זה אחלה שפורטלנד החליטו את זה על סמך אסטרטגיה שהייתה להם אבל זו האסטרטגיה הלא נכונה. יש בעיניי מספר עקרונות שעומדים בבסיס של קבלת החלטות נכונה בנ.ב.א. והם עברו על אחת מהן, תוך כדי שקיבלו את ההחלטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2018 2:53 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שזה לא בדיוק עניין של דעה. יש תורת קבלת וניתוח החלטות ומה שכתבתי זה עקרון בסיסי שלה. החלטה נכונה או לא נכונה מודדים לפי התאמה לאסטרטגיה, טובה או לא טובה לפי התוצאה בפועל. אם אתה רוצה לנסח תורה חדשה, אתה מוזמן.

אפשר כמובן לומר שהאסטרטגיה של פורטלנד היתה מוטעית מיסודה, שיותר חשוב לצבור כשרון מאשר להיות נעול על עמדות. זה בסדר גמור, ואם אנחנו מניחים שהאסטרטגיה שלהם היתה גרועה אז אדרבא: כשאתה מבצע החלטה נכונה במסגרת אסטרטגיה גרועה, סביר להניח שהתוצאה תהיה גרועה. סוג של פלוס ומינוס שיוצר מינוס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], rony ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה