סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 02, 2018 2:51 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
באליפות הם לא יזכו בכל מקרה, וגם לא יהיו קונטנדרית, אבל עם קצת מזל הפליקנס יכולים להיות הממפיס של השנים הקרובות, ואני בטוח שהם קונים את התסריט הזה בשתי ידיים. זה חוזר לשאלה האם ההתמקדות צריכה להיות בניית קונטנדרית או קבוצה תחרותית. מבחינה שיווקית לפחות, אני בספק אם הפליקנס יכולים להרשות לעצמם דשדוש בתחתית. זה אולי מבאס מבחינת דייוויס, שהקבוצה שלו לא מכוונת להיות קונטנדרית, אבל כלכלית זה מודל שאולי יותר נכון להם כרגע, השאלה הגדולה היא כמובן מה יהיה עם קאזינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 02, 2018 3:47 am 
Hall of Famer

אם כל הרצון שלהם הוא להיות ממפיס אז בכלל קצת מביך שהם לא מצליחים בזה :?
זה נכון, מירוטיץ׳ יכול להיות שחקן ספסל טוב אבל דווקא לא נשמע לי שמכוונים שם לשנה הבאה.
הם לא רצו את השנה הנוספת בחוזה של מירוטיץ׳ וזה עיכב, לפי השמועות, את סגירת העסקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 02, 2018 5:02 am 
Sophomore

אני הבנתי שהבעיה הייתה שבגלל האופציה שנחשבת מול תקרת השכר, תהיה להם בעיה לתת מקס' לקאזינס,
והיו צריכים להנדס את הטרייד כך שיוריד עוד משכורות. אם הם לא מעוניינים במירוטיץ מעבר לשנה הנוכחית, זה מטומטם
לחלוטין, וטרייד אומלל בהחלט. בהנחה שהם כן רוצים בו להמשך, אני יכול להבין את הטרייד במסגרת המטרה הכללית של להגיע לפליאוף. מירוטיץ בסה''כ שחקן טוב (מעולה השנה), שיודע לעלות מהספסל. הוא בהחלט יכול לתת 20-30 דק' איכותיות במשחק לצד חדגבה/קאזינס, ופעם ב... להתפוצץ. הוא בגיל המתאים מבחינתם בשביל לעזור עכשיו, וסביר להניח שיתרום יותר בעונה הבאה מרוקי בבחירה 15 שיכול להיות דונובן מיטשל ויכול גם להיות שחקן שלא ימצא את מקומו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 02, 2018 6:20 am 
Hall of Famer

ido כתב:
שאלה: איך זה שניו אורלינס יכולה לתת את הבחירה, אחרי שהם לא בחרו גם בדראפט האחרון?

לא ברור גם לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 5:07 am 
Junior

satriani כתב:
ido כתב:
שאלה: איך זה שניו אורלינס יכולה לתת את הבחירה, אחרי שהם לא בחרו גם בדראפט האחרון?

לא ברור גם לי

ההגבלה אומרת שקבוצה חייבת להחזיק בחירת סיבוב ראשון באחד משני הדראפטים הבאים.
הדגש הוא על הבאים, העבר לא נחשב. ברגע שמסתיים דראפט, קבוצה יכולה למסור את הבחירה שלה לדראפט הבא, גם אם לא בחרה בדראפט שכרגע הסתיים (בהנחה שיש ברשותה בחירת סיבוב ראשון בדראפט של שנתיים אחרי).

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 5:51 am 
Hall of Famer

תודה.לומדים דברים כל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 5:52 am 
Hall of Famer

ido כתב:
אני הבנתי שהבעיה הייתה שבגלל האופציה שנחשבת מול תקרת השכר, תהיה להם בעיה לתת מקס' לקאזינס,
והיו צריכים להנדס את הטרייד כך שיוריד עוד משכורות. אם הם לא מעוניינים במירוטיץ מעבר לשנה הנוכחית, זה מטומטם
לחלוטין, וטרייד אומלל בהחלט. בהנחה שהם כן רוצים בו להמשך, אני יכול להבין את הטרייד במסגרת המטרה הכללית של להגיע לפליאוף. מירוטיץ בסה''כ שחקן טוב (מעולה השנה), שיודע לעלות מהספסל. הוא בהחלט יכול לתת 20-30 דק' איכותיות במשחק לצד חדגבה/קאזינס, ופעם ב... להתפוצץ. הוא בגיל המתאים מבחינתם בשביל לעזור עכשיו, וסביר להניח שיתרום יותר בעונה הבאה מרוקי בבחירה 15 שיכול להיות דונובן מיטשל ויכול גם להיות שחקן שלא ימצא את מקומו בליגה.

אני מקבל, עידו. אם המטרה היא להחזיק בו בשנה הבאה (ואולי גם אחרי) כשחקן ספסל משמעותי (משהו בסביבות 30 דקות), בין השאר כדי להוריד את מספר הדקות העצום שקאזינס ו-AD משחקים, אז אולי יש בטרייד היגיון מסוים.
אני לא הייתי עושה אותו כי אני מאמין שהאפסייד של בחירת דראפט הוא גבוה יותר (גם אם פחות סביר) ובעיקר מתמשך יותר.

אבל הבעיה שלי היא לא עם המהלך הספציפי הזה אלא עם שורת המהלכים הזו, שכוללת וויתור על העתיד לטובת ההווה. הפליקנס זורקים באופן די קונסיסטנטי את בחירות הדראפט שלהם ולאורך זמן - בין אם המהלכים עצמם הם סבירים או לא - זו טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 6:03 am 
Sophomore

מסכים איתך. אבל זו הדרך שהפליקנס הולכים בה, בין אם בגלל שכך הבעלים דורש ובין אם מסיבות אחרות, ובמסגרת הזו זה טרייד סביר לחלוטין בעיני. בודאי יותר הגיוני מנניח השכרה לחצי שנה של בוגדנוביץ בתמורה לבחירה דומה, בניסיון אומלל לנצח את לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 9:54 am 
Hall of Famer

ido כתב:
מסכים איתך. אבל זו הדרך שהפליקנס הולכים בה, בין אם בגלל שכך הבעלים דורש ובין אם מסיבות אחרות, ובמסגרת הזו זה טרייד סביר לחלוטין בעיני. בודאי יותר הגיוני מנניח השכרה לחצי שנה של בוגדנוביץ בתמורה לבחירה דומה, בניסיון אומלל לנצח את לברון

אני מסכים איתך. במסגרת הזו, זה טרייד סביר בהחלט.
אם זו לא תהיה השכרה לחצי שנה כמו שחשבתי מלכתחילה ובהתחשב בגיל של מירוטיץ׳ ובאפסייד שהוא מראה לאחרונה, זה יכול להיות אפילו טרייד יותר מסביר, אבל הוא לא משפר את הבסט קייס סנריו של הפליקנס וזה קצת מבאס אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2018 10:00 pm 
Hall of Famer

בדיעבד אפשר היום לומר שהטרייד הזה היה מצויין לפליקנס? כלומר ברור שלעולם לא נדע את מי הם היו בוחרים בדראפט, ואולי אותו שחקן היה הופך להיות הכוכב הבא (או שאולי היה גומר מחוץ לליגה), אבל ללא מירוטיץ הם בודאות לא בפלייאוף וכעת הם בסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2018 2:31 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע אם זה טרייד מצוין - בסופו של דבר, קאזינס כנראה יחזור לפליקנס ויחזיר את מירוטיץ׳ לספסל - אבל עד כה מירוטיץ׳ נהדר והטרייד משתלם לפליקנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2018 2:38 pm 
Sophomore

Att כתב:
אני לא יודע אם זה טרייד מצוין - בסופו של דבר, קאזינס כנראה יחזור לפליקנס ויחזיר את מירוטיץ׳ לספסל - אבל עד כה מירוטיץ׳ נהדר והטרייד משתלם לפליקנס.

לא בטוח שלספסל. מירוטיץ' יכול לשחק גם כסמול וזה לא שבעמדת הסמול של ניו אורלינס יש את לברון - כולה אטואן מור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2018 4:11 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שמירוטיץ' יכול לשמור על סמולים באופן אפקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2018 4:16 pm 
Junior

גם כגבוה מהספסל הוא יקבל 30 דקות משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2018 5:26 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא יודע אם קאזינס יחזור לפליקנס, יכול להיות שיחליטו שמה שיש עכשיו עובד להם מצויין וישתמשו בו כחומר טוב לטריידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2018 5:36 pm 
Hall of Famer

יש מצב שיעשו בלייק גריפין.יחתימו בשביל טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2018 8:33 pm 
Sophomore

ומה רע במירוטיץ' מהספסל? יכול לשחק גם עם חדגבה וגם עם קאזינס, ייתן את ה-30 דק' למשחק ויתרום. רוב הקריירה בשיקגו ההוא עלה מהספסל ועשה את זה טוב, לא רואה פה בעיה.
בנוסף, הבחירה בסוף היא רק 20 או 21 אאל''ט, ולא גבול לוטרי כמו שנראה בעת ביצוע הטרייד. ונפטרו מאשיק. אחלה עסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה