סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 9:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 2:56 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 12&lang=HE

ציטוט:
הפועל תל אביב קרובה להתחזק בגארד חדש העונה לשם איזייה בריסקו. השחקן בן ה-22 (1.91 מ') כבר סיכם את תנאיו בקבוצה של דני פרנקו, אך ממתין לשחרורו מהקבוצה האסטונית, קאלב קארמו.

העמיד העונה ממוצע של 21.9 נקודות ו-4 אסיסטים ב-VTB.

האם מישהו מסוגל להעלות על דעתו שהם באמת ישחררו את המצטיין שלהם לפני הפלייאוף? ומה זה הדבר הזה של לסכם עם שחקן ורק אז להמתין לשחרור מהקבוצה הנוכחית?! יש לי הרגשה שהם לקחו כמה קורסים מהשכנה מן העבר השני באיילון. מעניין איך פיתו אותו, בטח בסיוע החוזה הכפול המפורסם שניתן לדיז'ון תומפסון...קלף מנצח לעולם לא מחליפים.

הרי אלו אמורים להתחיל בימים הקרובים סדרת פלייאוף באסטוניה, ולמה שיועילו לשחרר שחקן כזה מטורף, שכן הם לא יזכו באליפות הם לא ישחקו בעונה הבאה ב-VTB.

דממה כרגע מצידם של רמי כהן וידידיה רפופורט, ושאר קברניטי תל אביב, לוחמי הצדק והשחיתות האמיצים והבלתי מעורערים !!!, נמשיך לעקוב...

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ה' אפריל 26, 2018 8:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 3:15 am 
Junior

מאיפה אתה יודע שהם סיכמו איתו מבלי לפנות לקבוצה? באמת נראה לך שהיו מסכמים עם שחקן סתם באמצע העונה כשלקבוצתו אין כוונה לשחרר אותו? אין בזה היגיון אפילו.
כמובן שכל הדברים האלה בכלל לא כתובים בכתבה והם בעיקר פרי דמיונך.
האובססיה שלך כבר מזמן חצתה את גבול המבוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 3:56 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
מאיפה אתה יודע שהם סיכמו איתו מבלי לפנות לקבוצה? באמת נראה לך שהיו מסכמים עם שחקן סתם באמצע העונה כשלקבוצתו אין כוונה לשחרר אותו? אין בזה היגיון אפילו.
כמובן שכל הדברים האלה בכלל לא כתובים בכתבה והם בעיקר פרי דמיונך.
האובססיה שלך כבר מזמן חצתה את גבול המבוכה.
חכמים ממני טענו שאמונה עיוורת פוגעת בתבונה שכן היא כל כולה נובעת מתחומי הנפש והרגש.
כפי שסיימתי את הפוסט; נמשיך לעקוב.

אם הכל לדעתך עושה שכל למרות שפרסתי היטב את העובדות ולא המצאתי שום דבר, אני בוודאי שלא אמנע ממך לחוש את התחושות הללו...

רק אתייחס לציטוט הזה:
ציטוט:
באמת נראה לך שהיו מסכמים עם שחקן סתם באמצע העונה כשלקבוצתו אין כוונה לשחרר אותו? אין בזה היגיון אפילו

ראשית זה לא סתם שחקן, אי אפשר להישאר אדיש למספרים
שנית בהרבה דברים אין היגיון. מי שישמע המצאתם את הגלגל ! זה קרה, קורה, וימשיך לקרות בעולם הספורט. כל שני וחמישי יש כתבות על מקרים כאלה.
האם זה ספורטיבי, נאות, ואינו כרוך באמצעים לא הכי כשרים בעולם? תענה על זה לבד אתה. בעיקר כאוהד לקבוצה שקופצת מיד בראש כאשר יש ולו בדל קטן של חשדות שחיתות בעולם הכדורסל. ישר מצייצים בטוויטר ויורים לכל עבר (ובחלק מהדברים אתם צודקים יש לומר).

לסיום, עם המבוכה תשאיר לי להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 7:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שמע, אני לא חשוד באהבה יתרה להפועל, אבל הוקיץ' באמת צודק.
לא הבנתי, אתה חושב שקודם משיגים שחרור רשמי מהקבוצה ואז נכנסים למו"מ עם השחקן? אולי הוא לא רוצה בכלל להשתחרר, או רוצה להשתחרר אבל לא דווקא אליך?
לפעמים אתה כקבוצה השנייה בכלל לא צריך לפנות מיוזמתך, למעשה בדרך כלל לא. אתה יודע בוודאות שהשחקן לא ביקש להשתחרר, או שהקבוצה לא ביקשה לשחרר אותו ולחסוך כמה גרושים ולא אישרה לו לנהל מו"מ מול אף אחד אחר? אם אתה יודע את זה תגיד מאיפה.

עכשיו לעובדות, כי אם אתה טוען שאתה "עוקב" אז אולי הגיע הזמן שבאמת תעשה את זה.
1. הליגה החשובה שקאלב משחקת בה היא ה-VTB, שם הכסף הגדול והפרסום. אבל שם היא במקום האחרון וכבר מזמן מחוץ למירוץ לפלייאוף.
2. הליגה האסטונית, שאני לא יודע כבר היא חשובה להם כי היא לא נותנת להם דבר - בכל מקרה, שם הם שולטים ברמות של מכבי של פעם. 6 אליפויות ב-7 השנים האחרונות - רק לפני 3 שנים התפלקה להם איזו אחת בטעות. גם השנה הם מובילים את הליגה שם ב-6 משחקים.
3. ומאחר שאתה כזה גשש בלש ש"ממשיך לעקוב", אתה בטח גם יודע כבר שלמרות מה שכתבת, הם שיחקו ב-VTB גם אחרי העונה שבטעות התפלקה להם איזו אליפות אסטונית לא מאד חשובה. למעשה היא משחקת בליגת ה-VTB באופן רציף מאז הקמתה ב-2009/10 בלי קשר לתוצאות שלה בליגה האסטונית, והיא הנציגה האסטונית היחידה שם מאז ומתמיד. משמע, האליפות האסטונית לא קובעת כלום ל-VTB.
מכל זה יוצא שבהחלט יש מצב שהם מרגישים שהם כבר לא צריכים אותו, והכסף שווה את זה.

בקיצור, צרף את זה לשחיתויות שאתה יודע שקיימות למרות שלא גילית אף אחד מהן (גם שם טענת שאתה ממשיך לעקוב, התחלוק עימנו את ממצאיך עד עכשיו?)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אפריל 23, 2018 8:26 am, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 8:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אוף, איזה טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 11:47 am 
מנהל פורום

בריסקו שחקן מסקרן מאוד, אם הפועל תל אביב הולכת עליו, שתנסה לעשות את זה לכמה עונות קדימה
פונציאל אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 12:57 pm 
Hall of Famer

על פי וואן אמור לחתום רישמית ביממה הקרובה .מקי לא ישוחרר אבל ירשמו בטופס רק 4 זרים.

בכל מקרה מדובר בשחקן צעיר ומוכשר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 1:15 pm 
Sophomore

אדום 88, קח עצה ידידותית, שים קרח ותלחץ כל הלילה.

ואם אתה חושף שחיתויות כזה גדול, תזדהה. נראה לי שיהיה קל ממש לקחת ממך כסף בבית משפט. יכול גם בפרטי. תודה והמשך יום מקסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 1:19 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ולמה שיועילו לשחרר שחקן כזה מטורף, שכן הם לא יזכו באליפות הם לא ישחקו בעונה הבאה ב-VTB.

אדום88 כתב:
פרסתי היטב את העובדות ולא המצאתי שום דבר

זה השילוב שאהבתי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 1:20 pm 
מנהל פורום

אפשר לנעול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 1:25 pm 
Junior

אדום88 כתב:
רק אתייחס לציטוט הזה:
ציטוט:
באמת נראה לך שהיו מסכמים עם שחקן סתם באמצע העונה כשלקבוצתו אין כוונה לשחרר אותו? אין בזה היגיון אפילו

ראשית זה לא סתם שחקן, אי אפשר להישאר אדיש למספרים.

לא "סתם שחקן", תקרא שוב עם נשימות ארוכות את מה שהוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 2:23 pm 
מנהל פורום

הייתי משאיר את זה פתוח רק כדי להבין איך הרכז הפותח של קנטאקי מגיע לליגה האסטונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 2:34 pm 
Hall of Famer

האח של סומו כתב:
אדום 88, קח עצה ידידותית, שים קרח ותלחץ כל הלילה.

ואם אתה חושף שחיתויות כזה גדול, תזדהה. נראה לי שיהיה קל ממש לקחת ממך כסף בבית משפט. יכול גם בפרטי. תודה והמשך יום מקסים

לפי הלוגיקה הזאת כמה כסף אפשר להוציא מכם על כל השחיתויות שחשפתם על שימון ומכבי לאורך עשרות השנים האחרונות?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 4:48 pm 
Junior

ראי לא הבנתי דבר אחד. גם אוהדי תל אביב יכולים לענות.

1. זה בסדר לדבר עם שחקן תחת חוזה?
2. אם התשובה לסעיף 1 חיובית, אז נראה לי שכל הטענות האחרונות בפורום על גניבות שחקנים בטלות בשישים.
3. מתי הופך "לא אתי" לשוחח עם שחקן תחת חוזה? האם בגלל שהקבוצה שלו במצב הנוכחי שלה זה הופך את המהלך האחרון של תל אביב לחוקי. כלומר - אם הקבוצה באסטוניה הייתה נמצאת כעת בתמונת הפלייאוף, ועדיין תל אביב היו פונים אליו בחשאי, היית מתחיחס לזה אחרת?
4. אם ישנו קונצנזוס בפורום על כך שמותר ונאות לשוחח עם שחקנים תחת חוזה, בכל סיטואציה, אני אשמור את הפוסט הזה במועדפים. יהיה לו שימוש נרחב בדיונים בפורום עם כל מיני צדקנים ומתייפיפים.

ראי שעל הקיר כתב:
לפעמים אתה כקבוצה השנייה בכלל לא צריך לפנות מיוזמתך, למעשה בדרך כלל לא. אתה יודע בוודאות שהשחקן לא ביקש להשתחרר, או שהקבוצה לא ביקשה לשחרר אותו ולחסוך כמה גרושים ולא אישרה לו לנהל מו"מ מול אף אחד אחר? אם אתה יודע את זה תגיד מאיפה.
אני חושב שזה די ברור וזה די מגוחך לחשוב אחרת. אפשר להשתמש ב'קייס' הזה בכל פרשייה של מעבר כדורסלן או כל ספורטאי מקבוצה a לקבוצה b.

כבר כתבתי למעלה שכנראה שזה חוקי. הרי במרוצות השנים מכבי תל אביב השתמשה יופי בשיטה הזו. ("אנחנו? שה תמים שבכלל פנו אלינו". עכשיו תל אביב השנייה הם השה התמים).

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' אפריל 23, 2018 4:55 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 4:51 pm 
מנהל פורום

יו... אתה מעייף לאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 4:52 pm 
Senior

ראובן כתב:
אוף, איזה טרול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 4:54 pm 
מנהל פורום

לא כל הטרולים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 5:07 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ראי לא הבנתי דבר אחד. גם אוהדי תל אביב יכולים לענות.

1. זה בסדר לדבר עם שחקן תחת חוזה?
2. אם התשובה לסעיף 1 חיובית, אז נראה לי שכל הטענות האחרונות בפורום על גניבות שחקנים בטלות בשישים.
3. מתי הופך "לא אתי" לשוחח עם שחקן תחת חוזה? האם בגלל שהקבוצה שלו במצב הנוכחי שלה זה הופך את המהלך האחרון של תל אביב לחוקי. כלומר - אם הקבוצה באסטוניה הייתה נמצאת כעת בתמונת הפלייאוף, ועדיין תל אביב היו פונים אליו בחשאי, היית מתחיחס לזה אחרת?
4. אם ישנו קונצנזוס בפורום על כך שמותר ונאות לשוחח עם שחקנים תחת חוזה, בכל סיטואציה, אני אשמור את הפוסט הזה במועדפים. יהיה לו שימוש נרחב בדיונים בפורום עם כל מיני צדקנים ומתייפיפים.

ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שזה די ברור וזה די מגוחך לחשוב אחרת. אפשר להשתמש ב'קייס' הזה בכל פרשייה של מעבר כדורסלן או כל ספורטאי מקבוצה a לקבוצה b.

כבר כתבתי למעלה שכנראה שזה חוקי. הרי במרוצות השנים מכבי תל אביב השתמשה יופי בשיטה הזו. ("אנחנו? שה תמים שבכלל פנו אלינו". עכשיו תל אביב השנייה הם השה התמים).

1. אם השחקן ביקש להשתחרר ו/או הקבוצה ביקשה לשחרר אותו, והוא קיבל אישור לחפש לעצמו קבוצה אחרת - כן, זה בסדר.
אם אתה לא יודע שזה לא המצב, זה מייתר את התשובות לכל השאלות האחרות. אמרת שאתה עוקב? בוא ופרוס לנו את ממצאיך. אם אתה מפריח כאלה האשמות אני בטוח שיש לך ממצאים לבסס אותן.
אני בטוח, למשל, שכעיתונאי חוקר כמוך שמציג רק האשמות מבוססות ומוצלבות, ניסית להתקשר לקבוצה האסטונית ולשאול את דעתם. אמצעי הקשר שלהם נמצאים באינטרנט, אבל זוכה פוליצר כמוך בטח כבר יודע את זה.

את הטיעון העיקרי שלך למה לא הגיוני לשחרר אותו, כאילו אליפות אסטוניה קריטית לקבוצה בגלל המקום ב-VTB, כבר היפלתי. תבדוק ותראה שקאלב משוריינת ב-VTB (או אולי מזוריינת), היא שיחקה ב-VTB מאז שה-VTB נוסדה בלי לפספס אף שנה גם כשלא זכתה באליפות אסטוניה, ואף קבוצה אסטונית אחרת לא שיחקה מעולם ב-VTB. וזה אחרי שטענת שפרסת את העובדות במדויק ולא המצאת שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 5:22 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לא כל הטרולים!

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 9:20 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אם השחקן ביקש להשתחרר ו/או הקבוצה ביקשה לשחרר אותו, והוא קיבל אישור לחפש לעצמו קבוצה אחרת - כן, זה בסדר.

צריך להיות תמים או עיוור על מנת לחשוב שזה המצב בסיפור הזה.
אתה נראה לי סתם תמים וחושב שהכל ורוד ונפלא. כנראה כי גם המועדון שלך פעל שנים על גבי שנים בשיטה הזו. וממשיך לפעול.

אם ככה, למה הוא עדיין לא משוחרר? מה מעכב את זה כל כך? הרי הם רוצים כל כך לשחרר אותו ולחסוך כסף (מי שישמע, בכמה כסף מדובר, ובנוסף זה רק משכורת חודש).

מה שכן אני מאושר שהאשכול הזה יצר איחוד מרגש בין 2 אוהדי התלאביביות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 9:56 pm 
Hall of Famer

אני באמת לא מבין מה רוצים מאדום 88. קבוצה פונה אל השחקן המוביל בקבוצה, מציעה לו לשחק אצלה, סגרה איתו את החוזה, למרות שהליגה במדינה שלו עוד לא הסתיימה והתואר הוא קריטי, זה בדוק!, ורק אוהדי הקבוצה לא מבינים מה הבעיה בלהביא את טיילר רוצ'סטי לקבוצה שלהם. הרי זה כבר מתועד וידוע שהקבוצה הזאת שנים על גבי שנים מחתימה שחקנים שחתומים בקבוצה אחרת, כמו למשל טימי באוורס, או למונט ג'ונס ודמטריוס אלכסנדר, שמול הקבוצה שלהם היה להם סדרת פלייאוף ורבים אחרים כפי שידוע ומתועד בתקשורת כל הזמן.
פשוט צביעות שאין כמותה לעומת עובדות חותכות שקיימות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 10:02 pm 
Hall of Famer

אדום, אתה המאשים פה, אז תביא ממצאים מהמעקב שאתה טוען שאתה מנהל שיתמכו בזה. עד אז יש לנו רק צעקות על בסיס תחושות, שהאמת, מעניינות את התחת. כלום בפיתה.
בכל אופן הדרך לפיב"א פתוחה עבור הקבוצה האסטונית העשוקה והאומללה.
מה עם המעקב הקודם שלך? יש ממצאים משם?

בעצם גם אני האשמתי פה. האשמתי אותך בזה שלא אמרת אמת כשטענת שאתה פורס עובדות מדוייקות ובדוקות ולא ממציא שום דבר. אבל אני הראיתי עם עובדות, לא דעות, שההאשמה שלי נכונה ואתה לא אומר אמת.
עכשיו תורך להוכיח עם עובדות את ההאשמות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 10:04 pm 
Junior

עמוס לב היקר-
תודה לך שהזכרת את הפרשיה הבוערת בתקופה האחרונה של טיילור רוצ'סטי, בהחלט נידון פה רבות על גבי דפי הפורום בסל ניוז.
לכן נשגב מבינתי להבין ולהסכים עם עמדת ההגנה חסרת תקדים על המקרה הנ"ל, עם שלל קווי הדימיון, במקרה הנוכחי של תל אביב...
דין זהה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 10:14 pm 
Hall of Famer

לא לא, חבר. אין פה סימטריה. אתה פה המאשים, לכן אתה צריך להוכיח. אנחנו לא צריכים להוכיח כלום חוץ מלהגיד שאין פה שום עובדות, רק תחושות שלך, והן מעניינות את התחת.
כשיהיו לך ממצאים ועובדות מהמעקב שאתה מנהל בשקדנות כה רבה, אז איברים אחרים שלי יתעניינו גם כן.
אני את ההאשמה שלי שאתה לא דובר אמת הוכחתי כבר. עכשיו תורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 10:26 pm 
Junior

צר לי אבל אתה מנסה להסיט את הדיון של עובדות שחור ולבן, כאילו שאני זבוב על הקיר במשרדי הקבוצה האסטונית, או מאזין לשיחות הטלפון האישי של אייזאה בריסקו.

המקרה הזה הוא די ברור. הנהלת תל אביב פנו לשחקן מוביל שנמצא תחת חוזה בקבוצה. בגלל סיבות שאתה מנית (ככל הנראה) הם החליטו על דעת עצמם לפנות אליו. אותי זה לא מעניין (איך אתה אומר, שווה לתחת?) מה היו הסיבות ששיכנעו אותם לעשות מעשה בזוי שכזה.

אם ה'אומללים' כל כך היו רוצים לשחררו הוא כבר היה על הטיסה לנתב"ג - הרי הם כל כך חושקים בזה, לא?

כפי כתבתי למעלה שאלתי אותך "מה היית אומר אם היו פונים אליו במידה וקאלב קראמו (האומללים כמובן, הרי זה מאוד חשוב לציין, כפי שאתה בחרת) היו נלחמים על תואר ב-VTB, האם אתה היית מתבטא אחרת?"

המצב הזה עבורי הוא לא נכון ומכוער. לא צריך להיות קשר לסיטואציה כזו או אחרת כדי לפנות לשחקן שנמצא תחת חוזה. כפי שעמוס לב הזכיר את הדוגמאות מהפועל. ויש עוד אלף אחת דוגמאות כאלה...עשרות של הקבוצה האהובה שלך, ראי. חבל שאתה מוצא לסיפורים כאלו לגיטימציה אבל כמו שאמרתי: מה אפשר לצפות ממכביסט דורסני (לא רק אתה, זה מאפיין כללי של אוהד מכבי שחושב שהכל כשר במסווה של סיבות, או במקרה שלך, במסווה של כתיבה מתנשאת).

לסיום אצרף את הכתבה הכי עדכנית בנושא זה ואצטט את החלק הרלוונטי ממנה (קרדיט; רועי כהן)-
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 45&lang=HE

ציטוט:
מאחורי הקלעים, האדומים ממשיכים לעשות פעולות כדי לחזק את הסגל - וכפי שפורסם אתמול באתר ערוץ הספורט, הושג סיכום עם אייזיאה בריסקו. הגארד בן ה-22 הביע נכונות להגיע לישראל, כשכרגע מה שמפריד בינו לבין הפועל הוא השחרור מקבוצתו האסטונית, קאלב קראמו.

קאלב סיימה את העונה במקום האחרון ב-VTB, אך צפויה להתחיל בקרוב את סדרת חצי גמר הפלייאוף, מה שכרגע מקשה על שחרורו של בריסקו. מה שבכל זאת מעודד את אנשי הפועל, היא העובדה שהליגה האסטונית נחשבת לליגה חלשה יחסית, וקאלב - שסיימה את העונה במאזן של 1:25, נחשבת לפייבוריטית ברורה לתואר ועל כן עשויה להסכים לשחרר את בריסקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה