סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 9:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבא 23/4
הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 6:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
G כתב:
Att כתב:
זה שרוז מסוגל לעדיין לשחק ברמה לא רעה ולייצר נקודות זה לא מפתיע, הוא עשה את זה בניקס בשנה שעברה, אבל מדובר בשחקן שמביא משהו לחדר ההלבשה שהוא לאו דווקא חיובי. ההפסקות המשונות באמצע העונה, היותו חלק מחדר ההלבשה הבעייתי של קליבלנד (באשמתו או שלא באשמתו) בתחילת העונה. הוא בעצם סוג של נכס אפשרי בעלות נמוכה שמגיע עם סימן שאלה. סטייל רונדו.

אלא שעל רונדו בסיטואציות מסוימות, חצי נואשות שאין הרבה מה להפסיד ויש הרבה מה להרוויח (כמו זו של שיקאגו של באטלר ו-ווייד והפליקנס הנוכחית) הייתי מהמר, האפסייד יותר גבוה ויש לי הרגשה שהנוכחות שלו חיובית יותר, אבל על רוז אני לא חושב שהייתי הולך.

האם שמעת, אי פעם, משהו על השפעה שלילית של דרק רוז על חדר הלבשה? למעט ההפסקה בקליבלנד שהוא לקח שנבעה מדיכאון, מעולם לא דובר על השפעה שלילית. יתרה מזאת, אם כבר הבעיה היא הפוכה, הוא שקט מדי.
הכי מצחיק שהכנסת את רונדו בהודעה שלך, אולי אחת האישיות הכי מגעילות ב-NBA היום (וברוך השם, בשנים האחרונות זה שובר שיאים).

בנוגע לאוקלהומה, שתי שאלות:
1. האם ווסטברוק הוא ה-MVP הגרוע אי פעם? שחקן שלא משפר כלום בקבוצה שלו.
2. האם סם פרסטי הוא בין ה-GM הגרועים בליגה: החזיק ב-3 MVPs (באותה תקופה בהווה ובעתיד) ונשאר עם הגרוע ביניהם. מצד שני, איכשהו, הוא מצליח להביא כל עונה צוות מסייע טוב לווסטברוק.

1. לא הבנתי שזה נבע מדיכאון. אני לא יודע מה בדיוק קורה עם רוז. אני רק יודע שהייתי עושה תחקיר מעמיק אם הייתי GM כי סופרסטאר שנפצע והופך לשחקן ספסל וכמעט נזרק מהליגה, הוא סוג של פוטנציאל עטוף בסיכון וצריך להבין כמה הוא יכול לתרום ומה המחיר שאתה משלם על ה-maintenance, אם אכן קיימת.
יכול להיות שאני טועה בנוגע לרוז ורונדו. לדעתי אלו מקרים קצת דומים. בפועל, הקבוצות רונדו קיבלו ממנו יותר ברגעים החשובים של העונה כך שאני חושב שהוא שווה (קצת יותר) את הסיכון.
שניהם צריכים סיטואציה מאוד מסוימת כדי להצליח.
2. בקיץ ביקרו אותי על זה ששמתי אותו במקום ה-15 בהנהלות הליגה ולא העליתי אותו לאחד המקומות הראשונים. פרסטי מוכשר אמנם אבל עם כמה נפילות הרות אסון. הפספוס (שהארדן התייחס אליו לא מזמן כשהוא מבכה את מה יכול היה להיות) הוא עצום. 3 MVP's צעירים בקבוצה היסטורית אחת זה נדיר ביותר והם איבדו את זה בצורה מביכה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' אפריל 24, 2018 7:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 6:36 pm 
Hall of Famer

אתה חושב שבלי ווסטברוק, אוקלהומה היתה עושה פלייאוף השנה, ויותר מכך - שנה שעברה?
במינימום הוא בהחלט משפר את סטיבן אדמס, וזה די חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 6:48 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אתה חושב שבלי ווסטברוק, אוקלהומה היתה עושה פלייאוף השנה, ויותר מכך - שנה שעברה?
במינימום הוא בהחלט משפר את סטיבן אדמס, וזה די חשוב.

חוכמה קטנה להוציא את השחקן הכי בולט בקבוצה ולהגיד בוא נראה מה יעשו השאר בלעדיו.
בוא ניקח סיטואציה אחרת, תוציא את ווסטברוק ותשים את לילארד/ג'ון וול ואז מה? משום מה נראה לי שנקבל תוצאות טובות יותר.
מספיק לראות מה עושים אולדיפו וסאבוניס באינדיאנה כדי להבין שמדובר בשחקן שלא משפר אף אחד. שים את סטיבן אדאמס עם רכז אחר וגם תקבל תפוקה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 7:10 pm 
Sophomore

ה-MVP של ווסטברוק מול הארדן הוא העוול הכי גדול מאז האוסקר של נטלי פורטמן מול ג'ניפר לורנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 7:29 pm 
Hall of Famer

די אופטופיק, אבל נדמה לי שאחרי השנתיים שלוש הראשונות, ההייפ של ג'ניפר לורנס דעך לחלוטין. ראיתי לאחרונה את RED SPARROW (המחורבן) והיא זוועה שם, בדיוק כמו ברוב הסרטים האחרונים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 8:31 pm 
Sophomore

אני חושב שאדאמס שחקן מעולה בפני עצמו. הוא אולי היה תורם פחות סקור (כי לא היה רכז שרק אכפת לו להשיג טריפל דאבלים ומוכן למסור מסירות גרועות אליו פנימה בשביל זה).

חייב להגיד שכמו שהיה ברור שמלו כבר לא שחקן כדורסל תחרותי בעצם כבר כמה שנים, אפשר גם להסתכל על פול ג'ורג' ולהניח שהוא גם כבר לא השחקן בעל ההשפעה שהיה בעבר ושאני לא ממש מבין קבוצות שמפנטזות עליו.

ולהשוות את אינגלס לפניני לא עושה חסד עם פניני שלפחות באירופה היה שחקן משמעותי הרבה יותר. גם לא מצליח לראות את הורסטיליות הכה גדולה של אדון אינגלס... האיש עליו אמרו בזמן במכבי שלא כל שחקן לבן ארוך עם קליעה חביבה מבחוץ הוא צ'אק אידסון. באמת שאם הוא מצליח בנבא גם פניני יכול היה. סיטואציה וארץ מוצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 8:41 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
ולהשוות את אינגלס לפניני לא עושה חסד עם פניני שלפחות באירופה היה שחקן משמעותי הרבה יותר. גם לא מצליח לראות את הורסטיליות הכה גדולה של אדון אינגלס... האיש עליו אמרו בזמן במכבי שלא כל שחקן לבן ארוך עם קליעה חביבה מבחוץ הוא צ'אק אידסון. באמת שאם הוא מצליח בנבא גם פניני יכול היה. סיטואציה וארץ מוצא.

לא כל השוואה היא השוואה ביכולת.
ההשוואה בקטנות, בטראש ובשלשות.
מן הסתם אינגלס טוב ממנו אחרת לא היה משחק ביוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 8:41 pm 
Hall of Famer

פניני היה שחקן משמעותי יותר באירופה? אינגלס היה שחקן די משמעותי גם במכבי וגם בברצלונה קודם לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 9:19 pm 
Junior

מאנו כתב:

הממוצעים של אניגלס באירופה יותר גבוהים מאלה של פניני בכל הקטגוריות, נקודות, אסיסטים, רבאונדים וחטיפות. הדבר היחיד שבו פניני קצת מעל אינגלס הוא האחוזים לשלוש.
מעבר לזה, לטעון שאינגלס לא יותר ורסטילי מפניני? אתה רואה את פניני עושה רבע ממה שאינגלס עשה השנה ביוטה?
להזכירך בעונה הסדירה הוא קלע 11.5 נקודות, לקח 4.2 רבאונדים ומסר 4.8 אסיסטים.

לפניני היו מעט מאוד עונות בליגה הישראלית בהן הוא קלע יותר מ 11 נקודות ובאף אחת מהן הוא לא הגיע לכמות הרבאונדים או האסיסטים של אינגלס והדבר היחיד שאפשר להגיד להגנתו שהוא שיחק בליגה הישראלית קצת פחות דקות ממה שאינגלס שיחק השנה ביוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 9:26 pm 
Junior

זה לא רק זה, אינגלס שחקן הרבה יותר נייד ואתלטי מפניני. אמנם באנ.בי.איי הוא מתחת לממוצע בדברים האלה, אבל פניני לא היה מסוגל אפילו להיות על המגרש ברמת האתלטיות.
אמירה די הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 9:46 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
זה לא רק זה, אינגלס שחקן הרבה יותר נייד ואתלטי מפניני. אמנם באנ.בי.איי הוא מתחת לממוצע בדברים האלה, אבל פניני לא היה מסוגל אפילו להיות על המגרש ברמת האתלטיות.
אמירה די הזויה.

הדבר היחיד שבו פניני היה מסוגל להיות על המגרש בנבא זה הטראש אוק, ודווקא היה משעשע לראות את פניני מסנן לאיזה שחקן, אבא שלך ניגר :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 9:54 pm 
Hall of Famer

פניני היה חוטף מכות באופן קבוע בנ.ב.א, לא רק מקבוצות שהיו משחקות נגדו, אלא גם מהשחקנים בקבוצה שלו. ואם במקרה הוא היה מגיע לנ.ב.א בשיאו, הוא היה נפלט תוך 12 משחקים עם שבר בצלעות ופנס בעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 10:10 pm 
Junior

פניני מעל 40% ל3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 11:27 pm 
Junior

https://www.reddit.com/r/nba/comments/8 ... to_induce/

לינק לתרגיל מבריק של פול על רוז:
מטעה אותו להעביר את הכדור ליד הקרובה אליו וחוטף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 11:42 pm 
Sophomore

לפניני היו עונות במכבי שהוא היה שחקן אשכרה סופר משמעותי ברמת היורוליג. בקליעה מבחוץ ובהפעלה של שחקנים אחרים. היה בורג משמעותי בהגעה להישגים של ממש. אינגלס באמת לא היה שווה הרבה... לא יודע על מה אתם מדברים. אולי טיפה סטטיסטית התבלט מעל פניני. מראה עיניים עדיף.

חייב להגיד שהסטטיסטיקות של אינגלס מהנבא מאוד מרשימות, בטח בהשוואה לאלה של פניני מהליגה הישראלית. יודעים בהשוואה למי עוד הן מרשימות? בהשוואה לאינגלס מהיורוליג ומהליגה הישראלית. לא יודע למה אתם קוראים להישאר על המגרש, ויש כאן בעיניי הגזמה פרועה (פנס בעין, שבר בצלעות, לא יכול לעמוד על המגרש... נו ב א מ ת) ביחוד לאור העובדה שאינגלס עצמו לא נפלט תוך 12 משחקים אלא נהיה שחקן לגיטימי בניגוד לכל התחזיות (אני מרשה לעצמי להניח שרוב מוחץ כאן לא חשב שיש לו מה להציע בנבא ואוהדי מכבי גם לא רצו שישאר במכבי מן הסתם). קיצר יש כאן חבורת אמריקנופילים, בלבלני ביצים חכמים רק בדיעבד ואוהדי הפועל תל אביב שונאי פניני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 11:54 pm 
Junior

נכון, התיאוריה שלך שנשענת על המוצא ה"עדיף" של אינגלס לעומת פניני הרבה יותר סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 11:55 pm 
Sophomore

ויודעים מה, אולי אני מגזים. אולי פניני פוטנציאל פחות טוב, אבל ברור לי שלא בהרבה. פניני בחור ווינר עם חתיכת קילר אינסטינקט ויכולת לתפור שלשות כשזה חשוב וגם יכולת מסירה נפלאה. וואלה באמת אחלה שחקן. אבל אולי אינגלס יותר מותאם לנבא, יותר פיזי קצת, יותר אתלטי. בסדר.

האם פניני היה מסוגל להיות שחקן נבא ביקום שבו אינגלס עושה מה שהוא עושה? ברור. אם פניני היה מנהל אורח חיים מקצועני ולא נראה כמו מופלטה, הוא היה יכול בעיניי למצוא מקום שם, וזה שאחד מהשחקנים ההכי טובים ומוכשרים שלנו ב20 שנה האחרונות נראה פיזית כמו שפניני נראה זה בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2018 8:27 pm 
Hall of Famer

פניני (כמו גם הרבה אחרים) יכל בשיאו לשחק באן בי איי. מה זה לשחק? שאלה טובה. אני בספק אם זה היה נופל תחת הקטגוריה של שחקן חמישיה בקבוצת פלייאוף במערב שעוד שנייה אולי גם תעלה לחצי גמר מערב. כנראה יותר בקטגוריה של ניסיון האן בי איי של גל מקל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2018 8:42 pm 
Senior

פניני, גם בשיאו, אם היה נכנס לסגל של קבוצת NBA היה מתחרה על תואר האתלט הגרוע בליגה.
אין ספק שזה בסוף גם עניין של סיטואציה, ואם הוא איכשהו היה מקבל צ'אנס בדיוק בתקופה שבה הקליעה נופלת לו, אני מאמין שהוא יכול היה למצוא את עצמו כשחקן שמקבל דקות במשך איזו עונה, כי הוא בהחלט שחקן התקפה חכם, אבל מלכתחילה אני לא מאמין שהוא היה מקבל ממש צ'אנסים בשום קבוצה גם אם היו מכריחים את הקבוצה לקחת אותו למחנה אימונים באוקטובר, בדיוק בגלל המצב הגופני שלו.
כמובן שהוא לא היה עושה שם חצי ממה שאינגלס עשה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2018 9:01 pm 
מנהל פורום

אני לא מאמין שאני קורא כאן דיון על התאמה של פניני לNBA
אתם יכולים לדמיין כמה סלים עושים עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2018 9:02 pm