לדעתי מצדיק ת'רד חדש. קודם כל, אני די נדהם שהשנה 2019 מופיעה בכותרת של ת'רד שעוסק בהאם הספרס עם טוני פארקר ומאנו ג'ינובילי ילכו סוף סוף לריבילדינג, זה לא יאומן כמה זמן המועדון הזה החזיק בצמרת ובגלל זה גם כל-כך מעניין לתהות מה יקרה איתו עכשיו.
אז קוואי הושבת לרוב העונה, בגלל מה שטוני פארקר בין היתר כינה כפציעה לא רצינית במיוחד, עושה רושם שלא נראה אותו במדים השחורים-אפורים בעונה הבאה. נוסיף לזה את פופ שנראה פחות שמח מהרגיל במשך רוב העונה ואיבד עכשיו את אשתו, שעושה רושם שהקשר ביניהם היה חזק מאוד, גם לגביו יש לי תחושה, די פסימית, שהוא עלול לעזוב ונקבל אוירה שונה משהתרגלנו סביב המועדון הזה. פארקר מסיים חוזה ויהיה בן 36, ג'ינובילי יהיה בן 41 ומתכנן להמשיך לעוד עונה, גאסול יהיה בן 38 ועם חוזה גדול לעוד שנתיים. אולדרידג' היה נהדר העונה, אבל גם לא כל-כך צעיר ויהיה בן 33 בקיץ - זו אולי ההזדמנות הטובה ביותר לסחור בו תמורת חבילה ראויה. כל השאר לא מבוגרים במיוחד ולא על חוזים גדולים במיוחד, אבל גם לא מוכשרים במיוחד.
מה אתם הייתם עושים, מה האופציות שלהם ומה לדעתכם פופ את ביופורד יעשו? אני לא חושב שתהליך של פירוק עד אפס וטאנקינג יהיה הכרחי להם, הם כן יוכלו לנסות להמיר את למרכוס וקאווי בכשרונות ולנסות לצבור קצת נכסים מבלי להפוך לקבוצה הגרועה בליגה, אבל בסופו של דבר זה נראה כאילו אם קוואי עוזב, אין שם כרגע אף שחקן צעיר ששווה לבנות סביבו או לפתח אותו כשחקן משמעותי ויכול להיות שתהליך של לקחת שני צעדים אחורה לבנייה יהיה מה שיפלוט גם את פופ החוצה.
|