G כתב:
Att כתב:
זה שרוז מסוגל לעדיין לשחק ברמה לא רעה ולייצר נקודות זה לא מפתיע, הוא עשה את זה בניקס בשנה שעברה, אבל מדובר בשחקן שמביא משהו לחדר ההלבשה שהוא לאו דווקא חיובי. ההפסקות המשונות באמצע העונה, היותו חלק מחדר ההלבשה הבעייתי של קליבלנד (באשמתו או שלא באשמתו) בתחילת העונה. הוא בעצם סוג של נכס אפשרי בעלות נמוכה שמגיע עם סימן שאלה. סטייל רונדו.
אלא שעל רונדו בסיטואציות מסוימות, חצי נואשות שאין הרבה מה להפסיד ויש הרבה מה להרוויח (כמו זו של שיקאגו של באטלר ו-ווייד והפליקנס הנוכחית) הייתי מהמר, האפסייד יותר גבוה ויש לי הרגשה שהנוכחות שלו חיובית יותר, אבל על רוז אני לא חושב שהייתי הולך.
האם שמעת, אי פעם, משהו על השפעה שלילית של דרק רוז על חדר הלבשה? למעט ההפסקה בקליבלנד שהוא לקח שנבעה מדיכאון, מעולם לא דובר על השפעה שלילית. יתרה מזאת, אם כבר הבעיה היא הפוכה, הוא שקט מדי.
הכי מצחיק שהכנסת את רונדו בהודעה שלך, אולי אחת האישיות הכי מגעילות ב-NBA היום (וברוך השם, בשנים האחרונות זה שובר שיאים).
בנוגע לאוקלהומה, שתי שאלות:
1. האם ווסטברוק הוא ה-MVP הגרוע אי פעם? שחקן שלא משפר כלום בקבוצה שלו.
2. האם סם פרסטי הוא בין ה-GM הגרועים בליגה: החזיק ב-3 MVPs (באותה תקופה בהווה ובעתיד) ונשאר עם הגרוע ביניהם. מצד שני, איכשהו, הוא מצליח להביא כל עונה צוות מסייע טוב לווסטברוק.
1. לא הבנתי שזה נבע מדיכאון. אני לא יודע מה בדיוק קורה עם רוז. אני רק יודע שהייתי עושה תחקיר מעמיק אם הייתי GM כי סופרסטאר שנפצע והופך לשחקן ספסל וכמעט נזרק מהליגה, הוא סוג של פוטנציאל עטוף בסיכון וצריך להבין כמה הוא יכול לתרום ומה המחיר שאתה משלם על ה-maintenance, אם אכן קיימת.
יכול להיות שאני טועה בנוגע לרוז ורונדו. לדעתי אלו מקרים קצת דומים. בפועל, הקבוצות רונדו קיבלו ממנו יותר ברגעים החשובים של העונה כך שאני חושב שהוא שווה (קצת יותר) את הסיכון.
שניהם צריכים סיטואציה מאוד מסוימת כדי להצליח.
2. בקיץ ביקרו אותי על זה ששמתי אותו במקום ה-15 בהנהלות הליגה ולא העליתי אותו לאחד המקומות הראשונים. פרסטי מוכשר אמנם אבל עם כמה נפילות הרות אסון. הפספוס (שהארדן התייחס אליו לא מזמן כשהוא מבכה את מה יכול היה להיות) הוא עצום. 3 MVP's צעירים בקבוצה היסטורית אחת זה נדיר ביותר והם איבדו את זה בצורה מביכה.