Hacohen כתב:
Att כתב:
לא כל כך מבין את הדיון התיאורטי הזה. בואו נחכה כמה שבועות ונראה אם לברון מתרסק או מצליח להוביל את הקאבס הנוכחיים למשהו. כרגע המזרח פתוח. קליבלנד בהחלט יכולה לקחת אותו ואני לא חושב שזה יהיה כזה הישג מרשים, בהתחשב בכך שלברון הוא אחד השחקנים הטובים בליגה, אם לא הטוב שבהם ושהיריבות שלהם הם:
אינדיאנה שבכלל הייתה אמורה לבלות במרתפי הליגה
קבוצה בינונית פלוס כמו טורונטו
וושינגטון הבינונית (פלוס במקרה הטוב)
מילווקי החלשה-בינונית
קבוצה סופר צעירה ולא מנוסה כמו פילי
קבוצה ששני הכוכבים המרכזיים שלה פצועים כמו בוסטון
קודם כל ברור שכרגע המצב של לברון בפלייאוף הזה הוא מאד עדין. נפילה בסיבוב הראשון תהיה כשלון בקנה מידה היסטורי, גם בחצי הגמר זה יהיה מביך. אבל אליפות מול גולדן או יוסטון...מטיס אותו למעלה מבחינת מעמד. אז ברור שצריך לחכות ולראות. אבל אני מאד לא אוהב את הזלזול ברמת היריבות.
מה זה "אינדיאנה שבכלל היתה אמורה לבלות במרתפי הליגה"? מישהו בהנהלת הליגה נתן להם פרמיה של 30 נצחונות או משהו? הם איפה שהם שווים, והם אחלה קבוצה. נכון שזה סותר את כל האש והגופרית שרשפת (מלכתחילה לא בצדק) על הטרייד עם אוקלהומה, אבל הערכות מוטעות שלך לא משנות את המציאות.
נוח ליפול על טורונטו ולכנות אותה בינונית, אז רק אזכיר שהם העונה 0-2 על יוסטון וניו אורלינס, ואמנם הפסידו את 2 המשחקים מול הווריירס אבל בהפרשים קטנים (2 בבית ו5 בחוץ). קבוצה מאוזנת ומאומנת לעילא עם ספסל מצוין וכוכב שהולך ומתפתח מעונה לעונה. אחלה קבוצה.
וושינגטון בפועל בינונית אבל יש לה קו אחורי ברמה הגבוהה של הליגה, תשווה אותם לפורטלנד אם תרצה, ופורטלנד גמרה שלישית במערב.
פילי, תודה לאל מאז שהינקי הלך, כבר לא "צעירה ולא מנוסה". הכוכבים שלה צעירים ולא מנוסים, אבל קולאנג'לו השכיל לשים לידם שחקנים מנוסים, ובגלל זה העסק נראה מצוין עד כאן (ד"ש מג'יי ג'יי רדיק שהשמצת כה רבות את החוזה שלו, עם 20 נקודות למשחק עד כה בפלייאוף הזה).
בוסטון זו תופעת טבע. מילווקי אכן בינונית אבל עם כוכב עצום, מה שהרבה פעמים בהסטוריה הספיק להרבה קבוצות כדי להגיע לסיבוב ראשון.
את טורונטו לא כיניתי בינונית אלא בינונית פלוס והיא אכן קבוצה כזו.
קבוצה נמדדת בפלייאוף בעיקר על פי הכוכבים שלה ולאורי את דרוזן הם אחלה (את דרוזן אני אוהב) אבל לא הרבה יותר מזה. את וושינגטון אתה משווה במקרה הטוב לפורטלנד שעפה בבושת פנים במערב בסיבוב הראשון. enough said.
הכוכבים של פילי צעירים ולא מנוסים ולמען האמת, גם החבר׳ה ה״ותיקים״ מלבד רדיק לא מנוסים במעמדים כאלו. רדיק עצמו התייחס לכך ואמר שלרובם זו הפעם הראשונה במעמדים האלו, זה חדש להם.
אם ראית משחקים של פילי אתה יכול לראות שפילי מתבססת על סימונס ועל אמביד (שמשחק עם מסיכה שמפריעה לו). שניהם יהיו חייבים לתפקד ברמה גבוהה בפלייאוף על מנת להוות יריבה חזקה. אגב, לא זכור לי שהשמצתי רבות את החוזה של רדיק. אחרי החתימה אמרתי את דעתי אבל חוזים לעונה אחת בד״כ לא מעסיקים אותי רבות
בוסטון אולי תופעת טבע אבל היא קבוצה מאוד מוגבלת ומילווקי... ראית אותם משחקים?
בקיצור, קבוצות חביבות והכל אבל מלבד האפסייד של פילי וקצת טורונטו אני לא רואה כאן יריבות שמהוות הישג מרשים ללברוניה. הם עדיין פייבוריטיים בעיניי לקחת את המזרח.