סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף 25.4
הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 1:19 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
היו פה המון דיונים על האם לברון יכול לפרוש כגדול מכולם ולעבור את מייקל.
עד עכשיו דעתי הייתה שכמעט לא משנה מה הוא עוד יעשה, למייקל הוא לא יגיע - כי הוא הפסיד לא מעט פעמים בגמר, כי הוא התבזה באולימפיאדה והוא גם כמובן נופל עדיין במספר האליפויות. אבל הסיבה העיקרית היא שהוא היה צריך ללכת לקבוצה של וויד כדי לקחת אליפות. אחרי המעבר חשבתי שרק 7-8 אליפויות רצופות ישימו אותו בלבל של מייקל.
אז עכשיו אני אומר - אם לברון לוקח אליפות השנה הוא לדעתי הגדול מכולם והאליפות הזו תהיה אולי ההישג הכי משמעותי בספורט הקבוצתי אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 1:34 pm 
Hall of Famer

צריך לחלק את זה לגבי לברון.

גמר 2007 שלו עם קליבלנד, למרות שנגמר בהפסד בסוויפ, לא רק שלא היה כשלון אלא היה הישג אדיר. הוא סחב לגמר הליגה חבורה שהיתה שווה גמר יורוליג, לא NBA. רק להזכיר, השחקנים שקיבלו הכי הרבה דקות בסדרת הגמר חוץ מלברון היו דניאל "בובי" גיבסון ואלכסנדר "סשה" פבלוביץ', שחקנים שאם אתם לא זוכרים אותם הבעיה היא ממש לא אצלכם.

על ההפסדים בגמרים עם מיאמי בהחלט אפשר לדבר כשעושים השוואות.

לגבי ההווה, לברון מציל את קליבלנד ונותן הופעות אלוהיות בסדרה, אבל כמו שכתבתי-במידה רבה הוא גם זה שאחראי לאיך שקליבלנד נראית ולעובדה שהקבוצה שמשלמת הכי הרבה בליגה צריכה אותו במוד אלוהים כדי לנסות לעבור סיבוב ראשון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 1:38 pm 
Junior

דניאל כתב:
עד עכשיו דעתי הייתה שכמעט לא משנה מה הוא עוד יעשה, למייקל הוא לא יגיע - כי הוא הפסיד לא מעט פעמים בגמר

מת על הטיעון הזה... אם הוא היה עכשיו עם מאזן של 3 מ3 בגמרים (מעולם לא הפסיד גמר!) לדעתך המורשת שלו הייתה גדולה יותר?

(לא חושב שהוא ברמה של ג'ורדן, 6 מול 3 זה פער גדול מדי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 1:41 pm 
מנהל פורום

אני עדיין בהלם... שלא ידעתי שקלדרון בקליבלנד עד שראיתי אותו מתחבק עם לברון אחרי הסל!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:11 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
דניאל כתב:
עד עכשיו דעתי הייתה שכמעט לא משנה מה הוא עוד יעשה, למייקל הוא לא יגיע - כי הוא הפסיד לא מעט פעמים בגמר

מת על הטיעון הזה... אם הוא היה עכשיו עם מאזן של 3 מ3 בגמרים (מעולם לא הפסיד גמר!) לדעתך המורשת שלו הייתה גדולה יותר?

התשובה היא כן. מצד שני גם אם הוא היה מפסיד רק גמר אחד, 2011, זה מספיק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:15 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
דניאל כתב:

גם אני לא מת על הטיעון הזה כטיעון ראשי, אבל בכל זאת-לברון שיחק ב8 גמרים. עם מאזן מושלם הוא היה השחקן הכי גדול בכל הזמנים, נקודה. עם מאזן חיובי סביר (75% נניח) היה לו קייס רציני. עם מאזן של 50% היתה לו תקווה. עם ה3/8 שיש לו, ועזוב את הנסיבות המקלות של פציעות וקבוצות חלשות בקליבלנד, הוא לא באמת נותן את הפייט למייקל. ככה זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:18 pm 
מנהל פורום

ודים כתב:
אני עדיין בהלם... שלא ידעתי שקלדרון בקליבלנד עד שראיתי אותו מתחבק עם לברון אחרי הסל!!!

לידיעת הקורא ודים
1. הוא לא רק חיבק את לברון בסוף המשחק אלא גם שיחק 20 דק' קלע 6 נק' ועשה 4 עבירות
2. בפלייאוף (ארבעה משחקים) קולע 4 נק' בממוצע ומשחק 15 דק'
3. בעונה הסדירה שיחק 57 משחקים קלע 4.5 נק' למשחק ומסר 2.1 א'

אכן, עוד חוזה חי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:23 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
sheky כתב:
דניאל כתב:

אז לפי ההיגיון הזה עצם זה שהוא ניצח עוד 5 גמרים אזוריים למעשה פוגע במורשת שלו ובמעמד ההיסטורי שלו?
זה טיעון שאני לא מצליח להבין, איך ניצחון ביותר סדרות פוגע במורשת של השחקן.

אני לא מדבר עכשיו על השוואה למייקל או לקובי או לרוברט הורי - נטו מדבר על טיעון האחוזים מהגמר. טיעון מצוין יהיה זה שיש לו רק 3 אליפויות אבל עצם זה שהוא הגיע לגמר 5 פעמים ולא ניצח זה בעייני עדיף בהרבה על לא להגיע לגמר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:23 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
ודים כתב:

לידיעת הקורא ודים
1. הוא לא רק חיבק את לברון בסוף המשחק אלא גם שיחק 20 דק' קלע 6 נק' ועשה 4 עבירות
2. בפלייאוף (ארבעה משחקים) קולע 4 נק' בממוצע ומשחק 15 דק'
3. בעונה הסדירה שיחק 57 משחקים קלע 4.5 נק' למשחק ומסר 2.1 א'

אכן, עוד חוזה חי

כן... אני פשוט לא ממש עוקב העונה, ורואה רק היילייטס פה ושם. אז ההיילייט שהוא כן הופיע בו, זה כשהוא רץ לחבק את לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:33 pm 
מנהל פורום

יוסטון גומרת את הסדרה בתוצאה די צפויה של 1:4 אין כאן חדשות אפילו לא מצדיק פוסט בסלניוז
אממה, קלינט קפלה היה אתמול הקלע המוביל בקבוצה וזו הזדמנות לדבר על כמה נהדר ונאדר השחקן הזה, איזה התקדמות ואיזה שקט וצניעות מהצד שלו
בחירה 25 דראפט לא אנקוט בדמגוגיה המתבקשת ואנקוב בשמות של שחקנים שנבחרו לפניו (סטאוסקס..) לא שיחק בקולג' לא גדל בכדורסל האמריקאי אלא הצרפתי שלא מפסיק לספק כישרונות לNBA וליורוליג
בלעדיו, כל הקונספט של יוסטון קורס בקול רעש אדיר
אני מסתכל מסביב בNBA ושואל מי יכול היה לעשות את העבודה שלו באותה יעילות שהוא עושה ולא בטוח שיש מישהו כזה
מספיק לראות את הנפילה ביעילות של השיטה היוסטונית בזמן שננה מחליף אותו בשביל להבין איזה שחקן נדיר זה קפלה
גיבוי סטיסטי? במשחקים שהוא לא שיחק 2 נצחנות וחמישה הפסדים
רוצים את זה בדמגוגית? בלעדיו יוסטון קבוצת לוטרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עד עכשיו דעתי הייתה שכמעט לא משנה מה הוא עוד יעשה, למייקל הוא לא יגיע - כי הוא הפסיד לא מעט פעמים בגמר, כי הוא התבזה באולימפיאדה והוא גם כמובן נופל עדיין במספר האליפויות. אבל הסיבה העיקרית היא שהוא היה צריך ללכת לקבוצה של וויד כדי לקחת אליפות. אחרי המעבר חשבתי שרק 7-8 אליפויות רצופות ישימו אותו בלבל של מייקל.
אז עכשיו אני אומר - אם לברון לוקח אליפות השנה הוא לדעתי הגדול מכולם והאליפות הזו תהיה אולי ההישג הכי משמעותי בספורט הקבוצתי אי פעם.

יש לי קצת בעיה עם ההנחה הזו, אם קליבלנד תעבור את המזרח כשהיריבות המרכזיות שלה לא מאוד מרשימות (בוסטון בגלל הפציעות וחוסר הניסיון, פילי בגלל חוסר הניסיון, מילווקי, אם וכאשר, היא בכלל קבוצה מאוד בינונית וטורונטו בגלל ההחנקויות הסדרתיות בפלייאוף ובגלל שגם היא, בסופו של דבר, לא יותר מקבוצה בינונית-טובה ולא קונטנדרית אמיתית לדעתי) ואז, נניח, תנצח בגמר את ג"ס או יוסטון גם בזכות פציעות של היריבה, אני אחשוב שזה הישג גדול, אבל לא באמת מדהים בקנה מידה היסטורי. אם לעומת זאת היא תנצח את יוסטון או ג"ס בהרכב מלא כשהוא ביכולת שהוא מראה בסדרה מול אינדיאנה, זה בהחלט יהיה הישג מדהים, ולטעמי מרשים יותר מכל אליפות נקודתית של ג'ורדן בפער לא מבוטל. אבל, וזה אבל משמעותי, לטעמי זה עדיין לא ייתן לו קייס חזק מול ג'ורדן כגדול ביותר בהיסטוריה, אני חושב שכל דבר שהוא פחות מאליפות חמישית ביכולת הנוכחית בכלל לא מכניס אותו לדיון רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 2:44 pm 
Sophomore

אני מסתכל על לברון ואני תוהה עד איזה גיל רוב הנק' שלו יגיעו מחדירות לסל. אומנם הוא שיפר עם השנים את הג'אמפר מחצי מרחק ומהשלוש, אבל עדיין, הוא לא זורק משם הרבה והחדירות זה הנשק העיקרי שלו. מצד שני, גם לפני 4 שנים חשבתי שאוטוטו היכולת לעבור שחקנים על מהירות והצעד הראשון תגמר בקרוב והוא עדיין עושה זאת כשהוא נושק לגיל 34. מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 3:21 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:

אהה כי ג'ורדן שיחק עם פקסון וקרטרייט בלבד.
אם ג'ורדן פוגש במקום הלייקרס החבולים,פיניקס וסיאטל ויוטה את גולדן סטייט, הוא על 2 מ6.
אפשר לשחק במשחק האם עד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 3:32 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
עמוס לב כתב:
sheky כתב:
דניאל כתב:

אז לפי ההיגיון הזה עצם זה שהוא ניצח עוד 5 גמרים אזוריים למעשה פוגע במורשת שלו ובמעמד ההיסטורי שלו?
זה טיעון שאני לא מצליח להבין, איך ניצחון ביותר סדרות פוגע במורשת של השחקן.

אני לא מדבר עכשיו על השוואה למייקל או לקובי או לרוברט הורי - נטו מדבר על טיעון האחוזים מהגמר. טיעון מצוין יהיה זה שיש לו רק 3 אליפויות אבל עצם זה שהוא הגיע לגמר 5 פעמים ולא ניצח זה בעייני עדיף בהרבה על לא להגיע לגמר בכלל.

אבל אנחנו כן מדברים על ההשוואה למייקל. יכול להיות שה-4 גמרים שהוא הפסיד בהם (גמר 2011 לא נותן לו כמובן שום נק' זכות) נותנים לו נק' זכות לעומת 3 גמרים בלבד, אבל הם עדיין נקודה שחורה לעומת 6 הגמרים המושלמים של ג'ורדן.
אף אחד לא אומר שלברון היה נזכר בהיסטוריה כשחקן יותר גדול אם הוא היה מגיע רק ל-3 גמרים וזוכה בכולם. אומרים שההפסדים בגמרים הללו מחקו לו את הקייס מול מייקל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 3:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם לברון ייקח השנה אליפות (מה שמגוחך לחלוטין לדבר עליו כרגע), אז אין לי ספק שההשוואות לג'ורדן יצוצו מחדש והפעם לא ייפסלו על הסף.

נכון, יש ללברון מה שאין לג'ורדן וזה אליפות שהופסדה בצ'וקריות מוחלטת (פלוס ההפסד לסן אנטוניו עם הביתיות). אבל מצד שני, למייקל אין את האליפות שהושגה מעמדת אנדרדוג מוחלטת כשלצידך קבוצות פדלאות חסרת ניסיון ואת קווין לאב. ג'ורדן בכל האליפויות שלו זכה לקבוצה משמעותית שנבנתה סביבו על ידי מאמן על.

אבל קודם שקליבלנד תעבור סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 3:52 pm 
מנהל פורום

וג'ורדן גם שיחק באחת מהתקופות החלשות של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 3:55 pm 
Hall of Famer

וגורדן פרש גם. קצת יותר קל לחזור להתחרות שוב אחרי הפסקה. יותר קשה מנטלית לעשות זאת במשך 7-8 עונות רצוף.
ג'ורדן היה ענק אבל גם הוא התחיל לזכות שכל הכוכבים שבעטו בו התחילו לפרוש (בירד תומאס ומגיק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 3:57 pm 
Senior

לא, כי המזרח שממנו לברון הגיע לשבעת הגמרים האחרונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 4:00 pm 
מנהל פורום

חזק יותר מהליגה העלובה שהיתה מול ג'ורדן. בטח שבת'ריפיט השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 4:05 pm 
Hall of Famer

לא כל כך מבין את הדיון התיאורטי הזה. בואו נחכה כמה שבועות ונראה אם לברון מתרסק או מצליח להוביל את הקאבס הנוכחיים למשהו. כרגע המזרח פתוח. קליבלנד בהחלט יכולה לקחת אותו ואני לא חושב שזה יהיה כזה הישג מרשים, בהתחשב בכך שלברון הוא אחד השחקנים הטובים בליגה, אם לא הטוב שבהם ושהיריבות שלהם הם:
אינדיאנה שבכלל הייתה אמורה לבלות במרתפי הליגה
קבוצה בינונית פלוס כמו טורונטו
וושינגטון הבינונית (פלוס במקרה הטוב)
מילווקי החלשה-בינונית
קבוצה סופר צעירה ולא מנוסה כמו פילי
קבוצה ששני הכוכבים המרכזיים שלה פצועים כמו בוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 4:48 pm 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

כן, הסתובבו אז בליגה רק איזה עשרים HOFים, עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 5:12 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

כן, הסתובבו אז בליגה רק איזה עשרים HOFים, עלוב

זה נכון לכל תקופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 5:18 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לא כל כך מבין את הדיון התיאורטי הזה. בואו נחכה כמה שבועות ונראה אם לברון מתרסק או מצליח להוביל את הקאבס הנוכחיים למשהו. כרגע המזרח פתוח. קליבלנד בהחלט יכולה לקחת אותו ואני לא חושב שזה יהיה כזה הישג מרשים, בהתחשב בכך שלברון הוא אחד השחקנים הטובים בליגה, אם לא הטוב שבהם ושהיריבות שלהם הם:
מילווקי החלשה-בינונית

קודם כל ברור שכרגע המצב של לברון בפלייאוף הזה הוא מאד עדין. נפילה בסיבוב הראשון תהיה כשלון בקנה מידה היסטורי, גם בחצי הגמר זה יהיה מביך. אבל אליפות מול גולדן או יוסטון...מטיס אותו למעלה מבחינת מעמד. אז ברור שצריך לחכות ולראות. אבל אני מאד לא אוהב את הזלזול ברמת היריבות.

מה זה "אינדיאנה שבכלל היתה אמורה לבלות במרתפי הליגה"? מישהו בהנהלת הליגה נתן להם פרמיה של 30 נצחונות או משהו? הם איפה שהם שווים, והם אחלה קבוצה. נכון שזה סותר את כל האש והגופרית שרשפת (מלכתחילה לא בצדק) על הטרייד עם אוקלהומה, אבל הערכות מוטעות שלך לא משנות את המציאות.

נוח ליפול על טורונטו ולכנות אותה בינונית, אז רק אזכיר שהם העונה 0-2 על יוסטון וניו אורלינס, ואמנם הפסידו את 2 המשחקים מול הווריירס אבל בהפרשים קטנים (2 בבית ו5 בחוץ). קבוצה מאוזנת ומאומנת לעילא עם ספסל מצוין וכוכב שהולך ומתפתח מעונה לעונה. אחלה קבוצה.

וושינגטון בפועל בינונית אבל יש לה קו אחורי ברמה הגבוהה של הליגה, תשווה אותם לפורטלנד אם תרצה, ופורטלנד גמרה שלישית במערב.

פילי, תודה לאל מאז שהינקי הלך, כבר לא "צעירה ולא מנוסה". הכוכבים שלה צעירים ולא מנוסים, אבל קולאנג'לו השכיל לשים לידם שחקנים מנוסים, ובגלל זה העסק נראה מצוין עד כאן (ד"ש מג'יי ג'יי רדיק שהשמצת כה רבות את החוזה שלו, עם 20 נקודות למשחק עד כה בפלייאוף הזה).

בוסטון זו תופעת טבע. מילווקי אכן בינונית אבל עם כוכב עצום, מה שהרבה פעמים בהסטוריה הספיק להרבה קבוצות כדי להגיע לסיבוב ראשון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 5:37 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
מילווקי החלשה-בינונית

קודם כל ברור שכרגע המצב של לברון בפלייאוף הזה הוא מאד עדין. נפילה בסיבוב הראשון תהיה כשלון בקנה מידה היסטורי, גם בחצי הגמר זה יהיה מביך. אבל אליפות מול גולדן או יוסטון...מטיס אותו למעלה מבחינת מעמד. אז ברור שצריך לחכות ולראות. אבל אני מאד לא אוהב את הזלזול ברמת היריבות.

מה זה "אינדיאנה שבכלל היתה אמורה לבלות במרתפי הליגה"? מישהו בהנהלת הליגה נתן להם פרמיה של 30 נצחונות או משהו? הם איפה שהם שווים, והם אחלה קבוצה. נכון שזה סותר את כל האש והגופרית שרשפת (מלכתחילה לא בצדק) על הטרייד עם אוקלהומה, אבל הערכות מוטעות שלך לא משנות את המציאות.

נוח ליפול על טורונטו ולכנות אותה בינונית, אז רק אזכיר שהם העונה 0-2 על יוסטון וניו אורלינס, ואמנם הפסידו את 2 המשחקים מול הווריירס אבל בהפרשים קטנים (2 בבית ו5 בחוץ). קבוצה מאוזנת ומאומנת לעילא עם ספסל מצוין וכוכב שהולך ומתפתח מעונה לעונה. אחלה קבוצה.

וושינגטון בפועל בינונית אבל יש לה קו אחורי ברמה הגבוהה של הליגה, תשווה אותם לפורטלנד אם תרצה, ופורטלנד גמרה שלישית במערב.

פילי, תודה לאל מאז שהינקי הלך, כבר לא "צעירה ולא מנוסה". הכוכבים שלה צעירים ולא מנוסים, אבל קולאנג'לו השכיל לשים לידם שחקנים מנוסים, ובגלל זה העסק נראה מצוין עד כאן (ד"ש מג'יי ג'יי רדיק שהשמצת כה רבות את החוזה שלו, עם 20 נקודות למשחק עד כה בפלייאוף הזה).

בוסטון זו תופעת טבע. מילווקי אכן בינונית אבל עם כוכב עצום, מה שהרבה פעמים בהסטוריה הספיק להרבה קבוצות כדי להגיע לסיבוב ראשון.

את טורונטו לא כיניתי בינונית אלא בינונית פלוס והיא אכן קבוצה כזו.
קבוצה נמדדת בפלייאוף בעיקר על פי הכוכבים שלה ולאורי את דרוזן הם אחלה (את דרוזן אני אוהב) אבל לא הרבה יותר מזה. את וושינגטון אתה משווה במקרה הטוב לפורטלנד שעפה בבושת פנים במערב בסיבוב הראשון. enough said.
הכוכבים של פילי צעירים ולא מנוסים ולמען האמת, גם החבר׳ה ה״ותיקים״ מלבד רדיק לא מנוסים במעמדים כאלו. רדיק עצמו התייחס לכך ואמר שלרובם זו הפעם הראשונה במעמדים האלו, זה חדש להם.
אם ראית משחקים של פילי אתה יכול לראות שפילי מתבססת על סימונס ועל אמביד (שמשחק עם מסיכה שמפריעה לו). שניהם יהיו חייבים לתפקד ברמה גבוהה בפלייאוף על מנת להוות יריבה חזקה. אגב, לא זכור לי שהשמצתי רבות את החוזה של רדיק. אחרי החתימה אמרתי את דעתי אבל חוזים לעונה אחת בד״כ לא מעסיקים אותי רבות :)
בוסטון אולי תופעת טבע אבל היא קבוצה מאוד מוגבלת ומילווקי... ראית אותם משחקים?

בקיצור, קבוצות חביבות והכל אבל מלבד האפסייד של פילי וקצת טורונטו אני לא רואה כאן יריבות שמהוות הישג מרשים ללברוניה. הם עדיין פייבוריטיים בעיניי לקחת את המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 5:47 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אם לברון ייקח השנה אליפות (מה שמגוחך לחלוטין לדבר עליו כרגע), אז אין לי ספק שההשוואות לג'ורדן יצוצו מחדש והפעם לא ייפסלו על הסף.

נכון, יש ללברון מה שאין לג'ורדן וזה אליפות שהופסדה בצ'וקריות מוחלטת (פלוס ההפסד לסן אנטוניו עם הביתיות). אבל מצד שני, למייקל אין את האליפות שהושגה מעמדת אנדרדוג מוחלטת כשלצידך קבוצות פדלאות חסרת ניסיון ואת קווין לאב. ג'ורדן בכל האליפויות שלו זכה לקבוצה משמעותית שנבנתה סביבו על ידי מאמן על.

אבל קודם שקליבלנד תעבור סיבוב.

נדמה לי ששכחת אחד, קיירי אירווינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], סאבוניס ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה