סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 10:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 10:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא, המקרה הזה לא ברור, חוץ במוחך הקודח. לכן גם כל ההנחות בבסיס השאלות שלך הן במוחך הקודח.
ומי שהתחיל את הדיון על עובדות שחור ולבן היית אתה, כשטענת שפרסת עובדות, מלאות ומדוייקות, ולא המצאת דבר בסיפור. התברר, די בקלות, שאתה לא דובר אמת (ואם לא היית כזה עצלן היית יכול לבדוק את זה בעצמך בחמש דקות, כמו שאני עשיתי), ובדית מראשך "עובדה" מהותית בסיפור. אז עם כל הכבוד, בתור מישהו שהוכח שלא דובר אמת וממציא דברים, למה שנתחשב בתחושותיך הלא מוכחות בעליל? הבטחת שאתה פורס עובדות, טענת שהעובדות מוכיחות את טענותיך, אז כן, תביא עובדות. אם אתה לא יודע כלום, תגיד "אני לא יודע כלום", זה בסדר. אבל אז אל תאשים אף אחד.

אתה מדבר על לגיטימציה? להאשמות על בסיס תחושות בלי שום הוכחות יש לך לגיטימציה? עובדות. הוכחות. תביא משהו, עיתונאי חוקר שקדן שכמותך, שאפילו לבדוק את ה"עובדות" שהוא ממציא לא טורח.

למה לא שיחררו אותו עדיין? הדבר הכי סביר שזה עניין של כסף. הם רוצים פיצוי X, הפועל מוכנה לשלם Y. כמו בכל מו"מ. זה המצב ב-99.9% של מקרים כאלה. בסוף יגיעו לאיזה Z באמצע וישחררו, או שלא יגיעו והוא יישאר בקבוצה שלו או יחפש קבוצה שלישית.
גם הכתבה של רועי כהן, מה הוכחת בזה? אתה חושב שקודם משחררים את השחקן ורק אז מישהו אחר נכנס איתו למו"מ? זה לא עובד ככה. יש לו חוזה בקבוצה שלו, ואם אין לה סעיף שמאפשר את זה בבירור - היא לא יכולה לשחרר אותו בלי שיש קבוצה אחרת שתיקח על עצמה את החוזה שלו (או לשפר אותו). המו"מ מתבצע הרבה לפני השחרור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 10:57 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
אני באמת לא מבין מה רוצים מאדום 88. קבוצה פונה אל השחקן המוביל בקבוצה, מציעה לו לשחק אצלה, סגרה איתו את החוזה, למרות שהליגה במדינה שלו עוד לא הסתיימה והתואר הוא קריטי, זה בדוק!, ורק אוהדי הקבוצה לא מבינים מה הבעיה בלהביא את טיילר רוצ'סטי לקבוצה שלהם. הרי זה כבר מתועד וידוע שהקבוצה הזאת שנים על גבי שנים מחתימה שחקנים שחתומים בקבוצה אחרת, כמו למשל טימי באוורס, או למונט ג'ונס ודמטריוס אלכסנדר, שמול הקבוצה שלהם היה להם סדרת פלייאוף ורבים אחרים כפי שידוע ומתועד בתקשורת כל הזמן.
פשוט צביעות שאין כמותה לעומת עובדות חותכות שקיימות.

בלי להכנס לויכוח הנוכחי, אשמח רק אם תביא את הראיות לכך שהפועל ניהלה משא ומתן עם באוורס, ג׳ונס ואלכסנדר, ללא ידיעת הקבוצות שלהם, הרי זה מתועד בתקשורת כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 11:03 pm 
Hall of Famer

למה צריך ראיות?
זה הרי בדיוק מהות הת'רד הזה. מספיק שהוא חושב ככה, לא צריך ראיות.
אם הבנתי נכון את עמוס, רק חיזקת את הנקודה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 11:18 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
למה צריך ראיות?
זה הרי בדיוק מהות הת'רד הזה. מספיק שהוא חושב ככה, לא צריך ראיות.
אם הבנתי נכון את עמוס, רק חיזקת את הנקודה שלו.

אני הבנתי אותו אחרת. כל מקרה אני בודאי מסכים שצריך ראיות, ובודאי שזה שהגיעו עם שחקן לסיכום עדיין לא אומר שבהכרח זה נעשה מאחורי גבה של הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2018 11:37 pm 
Sophomore

OUTRAGE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 12:28 am 
Hall of Famer

אדום 88, אני כל כך שמח שאתה מסכים איתי על ההתנהגות הקלוקלת של הפועל ירושלים בנוגע לרוצ'סטי. משום מה הזעם הקדוש שבוער בך על מקרים כאלו לא גרם לך לפתוח הודעה במקרה של רוצ'סטי, אלא רק במקרה של בריסקו. כמובן שגם אזכור שמה של מכבי תל אביב כקבוצה הנוהגת בצורה דומה (עשרות מקרים??? פרט, נמק, הסבר ותן דוגמאות לכמות הזאת) הגיע באופן מפתיע, אבל לא למשל גינוי חריף להפועל ירושלים, שאתה בעצמך מסכים שנוהגת בצורה זהה ומחפירה כמו הפועל תל אביב. מעניין מאד.
מנחם, חבל שהתגובות שלך פבלוביות. בסה"כ הודעה צינית שנלקחה ממדריך ההודעות של אדום 88. אבל במקרה טימי באוורס, לפי מיטב זכרוני, דני קליין בעצמו סיפר שהוא החתים אותו עוד לפני תום העונה, כשהוא שיחק בגבעה. במקרה של ג'ונס ואלכסנדר רק היו ידיעות בתקשורת על מגעים, אין לי שום מידע מה היה שם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 1:09 am 
Junior

אוריאל אפשר לנעול אם אתה מפחד שזה יגלוש לדיונים לא רלוונטים.
אבל אל תמחק את הפוסט בבקשה, מפני שהוא ישמש אותי עוד רבות פה אני משער.

יש פה ציטוטים מופלאים.
ואפילו ערן הגיב שזה בכלל מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 1:25 am 
Hall of Famer

I can't wait.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 1:35 am 
Junior

עמוס 3> - אין בי שום זעם קדוש, רק לשים את הדברים על דיוקם ולהראות שמועדון תל אביב ה'נאור' מהול בהרבה פרשיות בעייתיות. אז לפני שהם קופצים ומחנכים את שאר הליגה והעולם באופן כללי, שיעצרו להביט במראה כי הרשימה השחורה רק הולכת ומתארכת.

הרי כבר בהודעה השנייה בשרשור שלי ציינתי שכולם עושים את זה. אין כאן שום רצון להתחסד (זה שמכבי עושה את זה יותר מכולם ובאופן נרטיבי משנים עברו: זה כבר לדיון אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 2:17 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אדום 88, אני כל כך שמח שאתה מסכים איתי על ההתנהגות הקלוקלת של הפועל ירושלים בנוגע לרוצ'סטי. משום מה הזעם הקדוש שבוער בך על מקרים כאלו לא גרם לך לפתוח הודעה במקרה של רוצ'סטי, אלא רק במקרה של בריסקו. כמובן שגם אזכור שמה של מכבי תל אביב כקבוצה הנוהגת בצורה דומה (עשרות מקרים??? פרט, נמק, הסבר ותן דוגמאות לכמות הזאת) הגיע באופן מפתיע, אבל לא למשל גינוי חריף להפועל ירושלים, שאתה בעצמך מסכים שנוהגת בצורה זהה ומחפירה כמו הפועל תל אביב. מעניין מאד.
מנחם, חבל שהתגובות שלך פבלוביות. בסה"כ הודעה צינית שנלקחה ממדריך ההודעות של אדום 88. אבל במקרה טימי באוורס, לפי מיטב זכרוני, דני קליין בעצמו סיפר שהוא החתים אותו עוד לפני תום העונה, כשהוא שיחק בגבעה. במקרה של ג'ונס ואלכסנדר רק היו ידיעות בתקשורת על מגעים, אין לי שום מידע מה היה שם.

אני ממש לא חושב שהתגובה שלי פבלובית, אתה יכול לבדוק את ההודעות שלי בנושא לאורך השנים.
אבל אם כבר הזכרת, נדמה לי שעד היום שברוב הפעמים (הבודדות) ששחקנים הוחתמו על חוזה בעודם משחק בקבוצה אחרת וללא ידיעת הקבוצה שלהם זה נעשה על ידי מכבי, עיין ערך צירבס ומילר. לגבי באוורס - לא זכור לי שקליין אמר את זה ובדקתי עכשיו ולא מצאתי שום התייחסות לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 6:37 am 
Hall of Famer

זה לא משנה אם אמר או לא אמר. מספיק שמישהו אמר שכך זה קרה, מה שמוביל לזה שאדום88 מאמין שזה קרה, מה שמוביל לזה שזה באמת קרה. לוגיקה פשוטה שעולה מהת'רד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 7:03 am 
Junior

אם הלוגיקה שלי איננה נכונה אין טעם ל95 אחוזים מהדיונים בפורום הזה אשר מבוססים על כתבות מהתקשורת
גם אני לא חסיד של עיתונאי הספורט אבל לא ידעתי שיש מישהו קיצוני ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 7:08 am 
Hall of Famer

אתה לא התבססת על כתבה בתקשורת אלא על אינטרפרטציה שלה שהמצאת, השתלשלות עניינים שהחלטת שהיא הנכונה ואין בלתה, שלא נתמכת בשום דבר בכתבה.
למעשה בת'רד הזה יש רק דבר אחד שבאמת הוכח בעובדות.

אגב, מר עיתונאי חוקר "נמשיך לעקוב", באתר של הקבוצה האסטונית יש את כל פרטי הקשר שלהם. אתה יכול לבדוק את אמיתות טענותיך ישר מפי האתון. כמובן שלא תעשה את זה, כמו שלא בדקת את ההמצאה שלך על המקום של קאלב ב-VTB, אבל תדע שזה קיים.

אבל תישאר. מאז שעומר11 הלך אנחנו זקוקים לבמח"ן (אני שואל שוב אגב, אתה בטוח שאתם לא אותו אדם? בעצם למה אני שואל אותך, אני יכול להחליט שאתם אותו אדם וזה יהיה נכון, לא צריך שום ראיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 24, 2018 9:24 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
עמוס לב כתב:

אני ממש לא חושב שהתגובה שלי פבלובית, אתה יכול לבדוק את ההודעות שלי בנושא לאורך השנים.
אבל אם כבר הזכרת, נדמה לי שעד היום שברוב הפעמים (הבודדות) ששחקנים הוחתמו על חוזה בעודם משחק בקבוצה אחרת וללא ידיעת הקבוצה שלהם זה נעשה על ידי מכבי, עיין ערך צירבס ומילר. לגבי באוורס - לא זכור לי שקליין אמר את זה ובדקתי עכשיו ולא מצאתי שום התייחסות לזה.

במקרה הזה היית לגמרי פבלובי על הודעה צינית לחלוטין לאדום 88, מה לעשות.
לגבי באוורס, אני זוכר משהו שנאמר על ידי קליין על פגישה באיזה סמטת רחוב. אבל זה לא האישיו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 7:44 pm 
מנהל פורום

יש שם חדש

http://m.ynet.co.il/Articles/5240901

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 8:00 pm 
Junior

עדכנתי את הכותרת

כמו כן על פי ברק חקלאי מynet גם פול סטול מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 8:46 pm 
Hall of Famer

אז מה קרה עם הסיכום הנוראי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 10:08 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אז מה קרה עם הסיכום הנוראי?
כצפוי - הקבוצה לא משחררת אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 11:08 pm 
Hall of Famer

מזל שהוכחת לנו שהפועל תל אביב החתימה את השחקן הזה בלי ידיעת הקבוצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 11:22 pm 
Hall of Famer

הוא דווקא כן הוכיח שתל אביב דיברו וסיכמו עם השחקן מאחורי הגב של הקבוצה שלו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 11:28 pm 
Hall of Famer

לא, הוא לא הוכיח. יכול להיות שלא הגיעו להסכמה על הפיצוי, למשל - שזה דבר שקורה המון פעמים במו"מ כאלה.
הוא מוזמן להביא טרוניה כלשהי של הקבוצה האסטונית, אני לא שמעתי כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2018 11:39 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
מזל שהוכחת לנו שהפועל תל אביב החתימה את השחקן הזה בלי ידיעת הקבוצה.
יש הבדל בין סיכום לחתימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 12:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שאני לא מבין זה למי איכפת. אני מבין שיש כאן איזה ניסיון לטעון שקבוצה X נרדפת כי היא מואשמת במעשים כאלה בעוד קבוצה Y נחשבת נקיה והנה הוכחה לצביעות הנוראית שלה או משהו כזה.

השורה התחתונה היא שבאירופה עושים דברים כאלה כל הזמן. אוסטין דיי לדעתי חוזר על ידי הקבוצה האיטלקית הנוכחית שלו עוד כשהיה שחקן פעיל בקבוצה וסירב להצעה. זה לא נחמד וזה לא יפה אבל אלה החיים. אין לי מושג מה מוכיח זה שאולי גם הפועל תל אביב עשתה או לא עשתה זה ביחס לקבוצה בVTB שהיא לא מחויבת לה בכלום ושלא מעניינת אף אחד. כמובן שאם פיב"א והיול"ב היו טורחים לאכוף התנהלות נורמלית כפי שעושים בNBA זה היה עניין אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 9:32 am 
Hall of Famer

לאדום 88 מאד אכפת. הוא פותח על כך הודעות. אבל אכפת לו רק כשזה קורה בתל אביב משום מה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 11:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כן, זה שלו איכפת שמתי לב. אבל כולם מגיבים לו כאן ב"תוכיח שזה נכון" ו"איך אתה יודע שזה מה שקרה" ולא ב"למי איכפת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, ציפה דריפה אלמדלסי ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה