סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 9:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף 25.4
הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 12:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שוויק1 כתב:
אולי שאר הקבוצות במזרח לא מרשימות, אבל הסגל שמסביב ללברון עוד הרבה פחות מרשים (אולי באשמתו, אבל זה לא הדיון) ואם לברון יקח השנה את המזרח זה הישג נאה ביותר.

מסכים, וזו הברכה/קללה של לברון. הוא כל כך טוב שהוא יכול לקחת את החבורה הכי עלובה בהסטוריה לגמר הליגה (2007) או שיצפו ממנו כמובן מאליו לקחת את המזרח עם קבוצה לא טובה מסביבו (שאני חוזר ואומר שהוא האחראי העיקרי לאיך שהיא נבנתה), אבל הקרדיט אליו נמדד באליפויות בלבד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 3:25 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
שוויק1 כתב:
אולי שאר הקבוצות במזרח לא מרשימות, אבל הסגל שמסביב ללברון עוד הרבה פחות מרשים (אולי באשמתו, אבל זה לא הדיון) ואם לברון יקח השנה את המזרח זה הישג נאה ביותר.

מסכים, וזו הברכה/קללה של לברון. הוא כל כך טוב שהוא יכול לקחת את החבורה הכי עלובה בהסטוריה לגמר הליגה (2007) או שיצפו ממנו כמובן מאליו לקחת את המזרח עם קבוצה לא טובה מסביבו (שאני חוזר ואומר שהוא האחראי העיקרי לאיך שהיא נבנתה), אבל הקרדיט אליו נמדד באליפויות בלבד.

זה אולי יהיה הישג נאה (כמו כל הגעה לגמר) אבל הסגל שליד לברון הוא טוב לפחות כמו מה שיש לשאר קבוצות המזרח להציע.

בואו נבחן את זה בראי הכוכבים:
ליד לברון יש את קווין לאב, עדיין אחד ממספרי ה-4 הטובים בליגה.
ליד יאניס יש את מידלטון.
ליד אולדיפו יש את מיילס טרנר.
ליד אל הורפורד (?) יש את... רוזייר?
ליד דרוזן (שמשמעותית פחות טוב מלברון) יש את לאורי.
ליד וול (שמשמעותית פחות טוב מלברון) יש את ביל.
ליד אמביד יש את סימונס (המבריק אך חסר הניסיון)

מלבד אולי סימונס, לאב לא פחות משמעותי מאף אחד מהשחקנים האלו.
ומלבד לאב, יש לו רול פליירס חביבים מסביב. לברון לא משחק לבד. הגעה שלו לגמר ממש לא תהיה הפתעה או הישג מטורף.

וזה בהתעלם מכך שהוא עצמו יצר את המצב בו הוא נמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 5:40 pm 
Hall of Famer

אבל למה שנבחן את זה בראי הכוכבים כשאפשר לבחון את זה בראי המציאות? קליבלנד עם לברון ביכולת מעולה בעונה הסדירה ובמוד אלוהים בחלק מהסדרה הנוכחית סיימה רביעית במזרח ומתקשה בסיבוב הראשון. היא קבוצה לא טובה שתלויה לחלוטין בלברון. הוא אחראי לזה? במידה רבה. אבל זו המציאות, גם אם תקרא לקווין לאב "כוכב" ותזרוק שמות לאוויר.

מהצד השני בוסטון הפצועה שיש לה סגל שעל הנייר שווה לוטרי או מקום שמיני רחוקה משחק בית אחד מהסיבוב השני. במערב יוטה שיש לה כוכב רוקי ולידו סגל יורוליג מחוזק רחוקה משחק אחד מהסיבוב השני על פני "טריו כוכבים" מנוסה של אוקלהומה. מה זה אומר? שקבוצה טובה בכדורסל לא מורכבת מטבלאות אקסל של כשרון תיאורטי. יש אימון, יש חכמת משחק, יש תשוקה, יש לכידות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 6:16 pm 
Hall of Famer

נו, וחלק מהלכידות זה לברון.
בסופו של דבר, הוד וג'ורדן קלרקסון הם שחקנים של 15 נקודות למשחק בשנים האחרונות. לאב היה סופרסטאר והוא עדיין שחקן עם סט כלים מרשים במיוחד. ג'יי אר סמית' תמיד היה קלעי מצוין. ג'ורג' היל נתן עונת קריירה אשתקד. ג'ף גרין הוא תמיד שחקן משמעותי. יש לו שחקנים, וזה שהם לא נראים כמו כלום, זה גם (ולדעתי בעיקר) באשמת לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 6:56 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אבל למה שנבחן את זה בראי הכוכבים כשאפשר לבחון את זה בראי המציאות? קליבלנד עם לברון ביכולת מעולה בעונה הסדירה ובמוד אלוהים בחלק מהסדרה הנוכחית סיימה רביעית במזרח ומתקשה בסיבוב הראשון. היא קבוצה לא טובה שתלויה לחלוטין בלברון. הוא אחראי לזה? במידה רבה. אבל זו המציאות, גם אם תקרא לקווין לאב "כוכב" ותזרוק שמות לאוויר.

מהצד השני בוסטון הפצועה שיש לה סגל שעל הנייר שווה לוטרי או מקום שמיני רחוקה משחק בית אחד מהסיבוב השני. במערב יוטה שיש לה כוכב רוקי ולידו סגל יורוליג מחוזק רחוקה משחק אחד מהסיבוב השני על פני "טריו כוכבים" מנוסה של אוקלהומה. מה זה אומר? שקבוצה טובה בכדורסל לא מורכבת מטבלאות אקסל של כשרון תיאורטי. יש אימון, יש חכמת משחק, יש תשוקה, יש לכידות.

קצת קשה לנהל דיון כשאתה מתרחק בנוחיות מתיאור הוגן של המציאות.
ליוטה אין כוכב רוקי ולידו סגל יורוליג מחוזק. יש לה את פאקינג רודי גובר שהוא אחד הגבוהים הטובים בליגה (שני רק לאמביד בין הסנטרים המשחקים בפלייאוף) שמנהיג הגנה חזקה מאוד. כמובן שמעבר לזה, מדובר בקבוצה שמאומנת היטב.
אתה יכול להשוות אותם לטריו כוכבים אבל זו תהיה דמגוגיה בגרוש. מלו של ימינו הוא שחקן חביב (בימים טובים שלו; בימים אחרים הוא נזק) אבל הוא בטח לא כוכב.

לגבי זה שבוסטון נמצאת במרחק נצחון בית מהסיבוב השני?
מדובר בקבוצה שמאומנת היטב (ברמות פופיות, למעשה) ומתקשה מול קבוצה בינונית-חלשה כמו מילווקי.
אני מנחש שהם לא היו מתקשים אילו הכוכבים שלהם היו בריאים.

אין ספק שהאימון הוא חשוב וגם הלכידות (שהיא חלק ממנו) ובעניין הזה לברון יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
הוא בחר את המאמן, הוא בחר שלא להתאמן במהלך השנה, הוא חלק משמעותי מהבעיות והדרמה בחדר ההלבשה (וממה שהבריח את קיירי משם).

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אפריל 27, 2018 6:58 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 6:56 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בסופו של דבר, הוד וג'ורדן קלרקסון הם שחקנים של 15 נקודות למשחק בשנים האחרונות. לאב היה סופרסטאר והוא עדיין שחקן עם סט כלים מרשים במיוחד. ג'יי אר סמית' תמיד היה קלעי מצוין. ג'ורג' היל נתן עונת קריירה אשתקד. ג'ף גרין הוא תמיד שחקן משמעותי. יש לו שחקנים, וזה שהם לא נראים כמו כלום, זה גם (ולדעתי בעיקר) באשמת לברון.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 7:36 pm 
Hall of Famer

מהת'רד של יום המשחקים הראשון אני כותב שלברון אחראי ראשי לאיך שהחבורה מסביבו נראית, כך שאין לי ויכוח עם אף אחד בנושא הזה. אבל תוציאו את לברון עכשיו מקליבלנד ותחליפו אותו ביאניס נניח-הם יהיו יותר טובים? העובדה היא שזה מה שהם כרגע. ואגב, אין סיבה לזרוק סתם קלשיאות לאוויר. קווין לאב לא היה בעיניי סופרסטאר מעולם והוא בוודאי לא קרוב לזה בשנים האחרונות. הוא כוכב קבוצה קטנה קלאסי שעשה מספרים אדירים בואקום של מינסוטה בזמנו, וכל מי שרואה אותו משחק בקליבלנד ראה כבר מזמן שהוא במקרה הטוב ספק שלשות וריבאונד ברמה גבוהה, אבל אין בו שום דבר מהחומר של מנהיג קבוצה טובה. קלרקסון והוד גם עשו נקודות בואקום, מה ההבדל הגדול בינם לבין מידלטון ובלדסו של הבאקס? האם ג'ף גרין טוב במובהק מג'בארי פארקר? אפשר לשחק את המשחקים האלה בלי סוף. שורה תחתונה, ללברון יש מסביבו היום קבוצה לא טובה.

עכשיו, ליוטה יש כוכב רוקי, מה לעשות. גם הוא כמו סימונס לא מתרגש מדי מעניין הנסיון הפלייאוף. כשיש לך את זה אז יש לך. אינגלס היה שחקן יורוליג בינוני פלוס ורוביו שחקן שרבים חשבו שהגיע זמנו לחזור לשם. גובר סנטר הגנתי נהדר, גם פייבורס גבוה הגנתי טוב, אבל האם Att-שלהזכירנו דוגל באיסוף כשרון-חשב בתחילת העונה שיוטה עדיפה על אוקלהומה? שיענה בכנות. הוא גם טען שוב ושוב שהטרייד של אוקלהומה ואינדיאנה היה נוראי לפייסרס, כי מחשבון הכשרון הוירטואלי שלו סיפר לו שעדיף ג'ורג' בעונת חוזה על דיפו וסבוניס. מה לעשות.

לגבי בוסטון-לא הבנתי מה אתה רוצה. בוסטון בסגל של היום יותר כשרונית ממילווקי? ברור שלא. היתרון שלה באימון ובלכידות, לא בכשרון. ובעיניי היא תהיה פייבוריטית גם מול פילי בגלל התכונות האלה. אז בהנחה הסבירה שהסלטיקס עם סגל כזה יגיעו לגמר מזרח-האם זה לא מראה שיש יתרונות לאימון ולכידות על כשרון עדיף אך פחות מאומן ומלוכד? האם זה לא מה שהפיסטונס הראו בכל האליפויות של הפרנצ'ייז?

היתרונות הגדולים באמת הם של הקבוצות שמשלבות כשרון עם אימון ולכידות. זו הגדולה של גולדן תחת סטיב קר או של סן אנטוניו בגדולתה וכו'. אגב, לכידות לא בהכרח אומרת יחסים טובים בין הכוכבים, יעיד פיל ג'קסון הן בשיקגו והן בלייקרס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 7:45 pm 
Hall of Famer

מסכים בהחלט שאפשר להשוות את מידלטון, בלדסו ופארקר להוד, קלארקסון וגרין (ובעיניי, השלישייה של מילווקי אף טובה יותר), למעשה אפשר גם לצרף השוואה בין ג'יי אר לבין ברוגדון (למרות שהם ממש לא בדיוק אותו שחקן), ועדיין מילווקי תהיה מעט טובה יותר. אבל -

לא מסכים בכלל לגבי לאב, אחד הריבאונדים הטובים בעולם. הסטרץ' 4 הטוב בעולם, ושחקן עם יכולות פוסט. כמו שאמרתי, הסקיל-סט שלו גבוה מאד מאד, בוודאי אחד מ 4-5 הפאוורים הטובים במשחק (למצער). ליאניס אין שום דבר כזה לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 9:04 pm 
Hall of Famer

עמדה 4 זו העמדה החלשה בליגה כיום, אז צריך לקחת את מעמדו הפנימי של לאב בעמדה בפרופורציה המתאימה. לא הזכרת הגנה גרועה, אתלטיות לא קיימת, ואפס יכולת הורדת כדור. אני חושב שלאב מאד אוברייטד בכללי וביכולת ההתקפית שלו בפרט. מדובר על שחקן עם ממוצע קריירה של 44% מהשדה, שלא עבר מעולם 47% מהשדה בעונה. שחקן שלא יוצר לעצמו כלום. נחמד שיש אותו לריבאונד ולשלשה, אבל הוא לא קרוב להיות סופרסטאר. במערב הוא גם ספק אולסטאר. בכושר הנוכחי של מירוטיץ' אני חושב שהייתי מעדיף אותו על לאב בקבוצה שלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 9:26 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
עמדה 4 זו העמדה החלשה בליגה כיום, אז צריך לקחת את מעמדו הפנימי של לאב בעמדה בפרופורציה המתאימה. לא הזכרת הגנה גרועה, אתלטיות לא קיימת, ואפס יכולת הורדת כדור. אני חושב שלאב מאד אוברייטד בכללי וביכולת ההתקפית שלו בפרט. מדובר על שחקן עם ממוצע קריירה של 44% מהשדה, שלא עבר מעולם 47% מהשדה בעונה. שחקן שלא יוצר לעצמו כלום. נחמד שיש אותו לריבאונד ולשלשה, אבל הוא לא קרוב להיות סופרסטאר. במערב הוא גם ספק אולסטאר. בכושר הנוכחי של מירוטיץ' אני חושב שהייתי מעדיף אותו על לאב בקבוצה שלי.

ניתוח מדוייק. גם אני לוקח את מירוטיץ בגלל ניידות וקליעה טובה יותר.
לאב זז כמו בן 50

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 9:34 pm 
Sophomore

רוצה רק לומר שלא סביר שהסלטיקס יעשו גמר מזרח. קבוצה שמתקשה לעבור את מילווקי סביר שלא תעשה כלום פרט לאולי לעבור את מילווקי.

מילווקי באמת אחת מהקבוצות המגעילות שיש בנמצא. עם צבע סתום מרוב שחקנים גבוהים שהם כאילו שחקני חוץ... קבוצה בלי מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 9:43 pm 
Hall of Famer

מילווקי מאומנת רע אבל כשרון יש שם וסופרסטאר אמיתי כמו יאניס יש גם יש. לא רואה למה זה אמור להיות פשוט לעבור אותם. לגבי מי יקח את סלטיקס-סיקסרס אם וכאשר, נחיה ונראה מי צדק (לא אתבאס במיוחד לראות את סימונס ואמביד בגמר מזרח, אבל כאמור חושב שהסלטיקס יהיו פייבוריטים).

אגב נוסף לתיאוריית ה"כוכב השלישי" של Att: בעצם, למה ביכולת הנוכחית שלו רדיק הוא לא כוכב? במה הוא שונה בהרבה מריי אלן של הסלטיקס?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 9:49 pm 
Hall of Famer

מידלטון אחלה שחקן. בפלייאוף עומד על 23 נק׳ ב60 אחוזים מהשדה כולל 62% מהשלוש (על חמש זריקות). אחוזים מעולים. הוא לא סתם ווליום סקורר.
הוא פשוט משחק בשוק קטן ולא דאנקר ולא מקבל חשיפה.
אני לא בטוח שאני לא לוקח אותו לפני דרוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 10:18 pm 
Sophomore

פשוט לעבור את מילווקי כי הם משחקים כמו שהם משחקים, כי הכדור נמצא בידיים של יאניס לקבל החלטות כאוות נפשו והוא לא שחקן מספיק חכם בעיניי למרות שבלי ספק הוא ניחן באיכויות יוצאות דופן. מזכיר לי מחשבה בנוגע לויכוח על גדולתו של לברון והשוואה בין דורית. יאניס לפני 20 שנה לא היה נחשב פריק יווני אלא אל יווני והוא היה מפרק את הליגה באמת.

בעיניי, מזלם שיש להם את מידלטון שהוא באמת סקורר טוב שגם משחרר מעט את הלחץ באיזור הלייאפ.

ופילי לדעתי הכי מרשימים במזרח. נחיה ונראה.

ושאלה ממש טובה בנוגע לרדיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 10:41 pm 
Hall of Famer

בכלל, הלבנים של פילי הם חתיכת נכס בהתקפה, ואחד המבדילים העיקריים ביניהם לבין שאר הקבוצות במזרח (ולכן לדעתי הם פייבוריטים), פשוט חבורה של שחקנים שיודעים לשים כדור בסל. סאריץ', איליאסובה, רדיק ובלינלי. כשגם מקונל אולי עושה את זה פחות, אבל הוא תמיד רכז שאני אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 11:42 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

הודעת המספרים החלולים.
רודני הוד קלע עונה אחת בסביבות ה-15 נק', לפני 3 עונות. בעונה שעברה הוא שם 12.7 נק' ב-40.8% מהשדה. העונה הוא איבד את המקום שלו בחמישיה ביוטה והמשיך לקלוע באחוזים נמוכים. משום מה הוא המשיך להיות שחקן ספסל בקליבלנד.
קלקרסון אכן קלע 15 נק' למשחק בעונות האחרונת, אבל כשחקן ספסל בואקום של אחת הקבוצות הכי גרועות באן.בי.איי.
ג'ורג' היל אמנם נתן עונת קריירה בגיל 30 והתסריט הכי שקוף היה שהוא יחזור לבינוניות שאפיינה אותו כל הקריירה. נחש מה? זה בדיוק מה שקרה עוד בסאקטאון לפני שהוא עבר לקליבלנד.
ג'ף גרין היה בשנים האחרונות הרבה דברים, בעיקר אכזבה, אבל שחקן משמעותי לא. למעשה ב-3 העונות האחרונות בכל עונה הוא הלך אחורה.

הסגל שליד לברון חלש למדי בעיני. קווין לאב כסנטר זה נשמע טוב על הנייר עם הקליעה מבחוץ, אבל זה פוגע בצורה רצינית בהגנה של קליבלנד. וזה לא רק השמות, הדינימיקה של הקאבס הפכה את הסגל למעין פילדלפיה של 2001. לברון ומשרתים מסביב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 11:45 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
נורטון כתב:

הודעת המספרים החלולים.
רודני הוד קלע עונה אחת בסביבות ה-15 נק', לפני 3 עונות. בעונה שעברה הוא שם 12.7 נק' ב-40.8% מהשדה. העונה הוא איבד את המקום שלו בחמישיה ביוטה והמשיך לקלוע באחוזים נמוכים. משום מה הוא המשיך להיות שחקן ספסל בקליבלנד.
קלקרסון אכן קלע 15 נק' למשחק בעונות האחרונת, אבל כשחקן ספסל בואקום של אחת הקבוצות הכי גרועות באן.בי.איי.
ג'ורג' היל אמנם נתן עונת קריירה בגיל 30 והתסריט הכי שקוף היה שהוא יחזור לבינוניות שאפיינה אותו כל הקריירה. נחש מה? זה בדיוק מה שקרה עוד בסאקטאון לפני שהוא עבר לקליבלנד.
ג'ף גרין היה בשנים האחרונות הרבה דברים, בעיקר אכזבה, אבל שחקן משמעותי לא. למעשה ב-3 העונות האחרונות בכל עונה הוא הלך אחורה.

הסגל שליד לברון חלש למדי בעיני. קווין לאב כסנטר זה נשמע טוב על הנייר עם הקליעה מבחוץ, אבל זה פוגע בצורה רצינית בהגנה של קליבלנד. וזה לא רק השמות, הדינימיקה של הקאבס הפכה את הסגל למעין פילדלפיה של 2001. לברון ומשרתים מסביב.

הטובים שבהם הם רול פליירס.
החלשים מבינהם גם זה לא . JR סמית לא אמור לפתוח בקבוצה עם יומרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2018 11:55 pm 
Hall of Famer

אבל עמוס, זה בדיוק מה שאני אומר. הדינמיקה היא גם ולדעתי בעיקר באשמת לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 12:00 am 
Hall of Famer

לא, אתה אומר שללברון יש אחלה שחקנים, אבל הדינמיקה הופכת את הקבוצה לחלשה.
אני אומר שללברון יש סגל לא טוב, אבל הדינמיקה מקשה עוד יותר על השחקנים להתבטא, כך שהדרך היחידה להצליח היא סופר לברון.
אני לא בטוח בכלל שאם קליבלנד הייתה משחקת כדורסל קבוצתי זורם ומענג התוצאה הייתה כל כך שונה.
האכזבה הגדולה ביותר היא כמובן קווין לאב. אם קווין לאב היה עוגן התקפי, כפי שהוא אמור להיות, אז אפשר היה לחיות במזרח עם שאר הסגל הבינוני מינוס מינוס.
עם קווין לאב ביכולת שהוא מציג, התוצאות של הקאבס לא מפתיעות.
ועדיין, אני חושב שהקאבס הם הקבוצה המועמדת להגיע לגמר האן.בי.איי. למען האמת, אני חושב שתעשה סוואפ בכל קבוצה במזרח של השחקן הטוב ביותר שלה על לברון ואותה קבוצה תהיה המועמדת הראשית להגיע לגמר האן.בי.איי. זה לא בגלל שאני חושב שלברון כל כך ענק, אלא בעיקר בגלל שאני חושב שהמזרח כל כך גרוע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 12:57 am 
Junior

איך הגענו לדבר על ג׳ף גרין?
מילא בלדסו נותן סדרה מזעזעת וג׳בארי עוד לא בעניינים
אבל מידלטון לבד עדיף על הוד קלארקסון וגרין גם יחד
קורבר קשיש ללא הגנה אבל הקאבס נותנים לו יותר דקות כי השלישייה הזו מאכזבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 2:37 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אגב נוסף לתיאוריית ה"כוכב השלישי" של Att: בעצם, למה ביכולת הנוכחית שלו רדיק הוא לא כוכב? במה הוא שונה בהרבה מריי אלן של הסלטיקס?

הוא שחקן הגנה בינוני (כלומר לא two way player) והוא לא מסוגל לייצר לעצמו ברמה גבוהה אלא ניזון משני כוכבים גדולים שהוא משחק איתם (ומשיטת משחק מוצלחת שהתאים בראון) ובעיקר, הוא בהחלט לא בטופ5 של העמדה שלו (כלומר לא בין 20 או 25 - אם נרצה להיות פחות קיצוניים - השחקנים הכי טובים בנ.ב.א.).

הכוכבים בעמדה שלו הם:
הארדן
קליי
באטלר
אולדיפו
דרוזן
מיטשל

כתבתי שישה כוכבים במקום 4-5 ועדיין מבחוץ מחכים להם בראדלי ביל (שאולי צריך להיכנס לרשימה) ומקולום שמגרדים את הרשימה המצומצמת (שלא לדבר על מידלטון ובוקר).

בקיצור, רדיק לא רלוונטי בהקשר הזה. אי אפשר להשוות אותו ברצינות לכוכבים של העמדה. בכושר הנוכחי שלו הוא יכול אולי לגרד את הטופ10. לא יותר מזה.
זה אחלה אבל זה לא כוכב שלישי ראוי לקונטדרית (קליי לעומת זאת...)
ורואים את זה כשהוא יוצא מהמשחק ומרקו בלינלי נכנס. הרמה לא יורדת באופן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 10:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ריי אלן היה שחקן שבשיאו הוביל לבד קבוצות לפלייאוף, והגיע לסלטיקס קרוב מאוד לשיאו. למה הוא נבחר כקורבן כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 12:17 pm 
Hall of Famer

כפרה על ריי אלן, אחד השחקנים האהובים עליי בהסטוריה. לא משווה חלילה בין היכולות של רדיק ליכולות של ריי-ריי, רק אומר שבטריו ההוא של בוסטון לאלן היה את תפקיד הקלעי (גארנט היה שחקן הפנים הקשוח ופירס האול-אראונד והמנהיג הותיק של המועדון) וזה בעצם מה שרדיק עושה כיום בפילדלפיה ככינור שלישי לסימונס ואמביד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 1:32 pm 
Hall of Famer

כשמנסים לעוות דברים כדי לנצח בוויכוח, פתאום רדיק הופך לריי אלן.
שניהם קלעים אז... זה הגיוני בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 2:35 pm 
Hall of Famer

אני אשתדל להיות מנומס ולהסביר לך לאט (וגם להבהיר שאני לא מתווכח ובטח לא "מנסה לנצח"): לא טענתי שרדיק שווה לריי אלן במכלול היכולות ובמהלך הקריירה. אלן היה אלפא דוג שנים ארוכות, סקורר עצום שהוביל קבוצות כמו שראובן אמר, ברור שהוא היה שחקן מוכשר יותר מרדיק. אבל. כשריי אלן עבר לסלטיקס הוא עבר לנגן כינור מאד ברור-כינור הקלע. הוא לא הוביל ולא התיימר להוביל, הוא סיפק נקודות עם היד המעולה לשלוש. כלומר, התפקיד שלו בסלטיקס היה זהה לתפקיד של רדיק היום בפילי. והתפוקה? לך תראה מספרים. נניח תשווה בין עונת 2009 של אלן לעונה הנוכחית של רדיק ותסביר לי מה ההבדל הגדול בין ריי אלן בסלטיקס לרדיק בפילי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה