סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף 25.4
הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פלייאוף 2009, ריי אלן:
https://www.youtube.com/watch?v=poVuS0PAuu8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 2:49 pm 
Hall of Famer

כן, זה ריי אלן אולי במשחקו הגדול בקריירה עושה הרבה נקודות בקליעה כי הוא היה ממש טוב בלקלוע. משחק התפוצצות. ועכשיו לממוצעים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 2:56 pm 
Hall of Famer

אז אין חשיבות ליכולות ולמה שאתה מסוגל לעשות על הפרקט? או ליכולת לסחוב קבוצה עליך?
כוכב נמדד בממוצעים בלבד. צורת הסתכלות מעניינת.

יש לי הרגשה שכשריי אלן והסלטיקס זכו באליפות, אלן לא היה במקרה הטוב השוטינג גארד העשירי בטיבו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 3:05 pm 
Hall of Famer

כל מה שאני אומר זה ש20 נקודות למשחק זה בפועל יכולת של כוכב שלישי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 3:15 pm 
Hall of Famer

ואני אומר שזו נקודת הסתכלות צרה מאוד ולא נכונה, גם על ההגדרה של ״יכולת״ וגם על ההגדרה של כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 3:24 pm 
Hall of Famer

אתה אומר שזו הסתכלות לא נכונה? אז זו בטח הסתכלות לא נכונה!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 3:41 pm 
Hall of Famer

תשמע, לא עובד לך להיות מנומס. אתה יהיר ומתנשא בקטע אחר.

אתה מעוות את ״התיאוריה שלי״ ומצמצם אותה לכדי 3 כוכבים. אוקיי, נניח.
אחר כך אתה מתווכח איתי על מה זה אומר כוכב בתפיסה הזו
וטוען שכוכב הוא מי שקולע 20 נק׳.

הליגה מזמן עברה להסתכל בפריזמה יותר רחבה על ״יכולת״.
יש אחוזים מהשדה, יש אחוזים משוקללים, יש יכולת הגנתית, יש יכולת להגיע לטבעת ולסיים, יש יכולת ליצור מצב זריקה בעצמך (ולייצר לאחרים) מבלי להתבסס על קבוצה שלמה שפועלת עבורך.

ולגבי מהו כוכב, רדיק לא עונה על אף אחת מההגדרות לכוכב חוץ מההגדרה הצרה שלך.
אולי בלינלי עם עוד כמה דקות היה גם כוכב שלישי לגיטימי לקונטנדרית וזוכה להשוואות לריי אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 3:53 pm 
Hall of Famer

אתה לא הבחור שקרא לקווין לאב כוכב בעמוד הקודם? מה מבין הקריטריונים שהגדרת לכוכבות מתאים לו?

בוא נתקדם לניו אורלינס. לכאורה קבוצה שהיו לה 2 כוכבים מובהקים-דיוויס וקאזינס. האחרון נפצע ולנעליו נכנס שחקן שנחשב לגבוה שקולע טוב וזהו בערך-מירוטיץ'. כולנו יודעים איך ההורנטס נראו לפני פציעת ה"כוכב" ואיך אחרי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 4:03 pm 
Hall of Famer

קווין לאב כוכב בעונה הרגילה מול קבוצות כמו שרלוט, קינגס ושאר ירקות חסרות אינטנסיביות והגנה. 32 אחוז מהשדה בסדרה כאשר האחוז מהשלוש דווקא מעלה את זה. מה2 הוא על 29 אחוז....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 6:00 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה לא הבחור שקרא לקווין לאב כוכב בעמוד הקודם? מה מבין הקריטריונים שהגדרת לכוכבות מתאים לו?

בוא נתקדם לניו אורלינס. לכאורה קבוצה שהיו לה 2 כוכבים מובהקים-דיוויס וקאזינס. האחרון נפצע ולנעליו נכנס שחקן שנחשב לגבוה שקולע טוב וזהו בערך-מירוטיץ'. כולנו יודעים איך ההורנטס נראו לפני פציעת ה"כוכב" ואיך אחרי.

זה לא ההורנטס אלא הפליקנס.
דייוויס וקאזינס זה מצב לא שגרתי בעליל שבו אין התאמה בין שני כוכבים וכאשר אחד מהם הוא סופרסטאר (הכי טוב בעמדה שלו וטופ5 בליגה) והשני מאט אותו, לוקח לו נגיעות, מרחיק אותו מהמקומות שהוא אוהב להיות בהם ומוריד מהאפקטיביות שלו, יש כאן שלם שקטן מסכום חלקיו. שלא לדבר על פלייאוף רונדו שהתעורר.
אגב, קאזינס בכלל הוא סימן שאלה. שחקן מאוד מוכשר אבל בספר שלי סנטר צריך לתת לפני הכל הגנה והקבוצות של קאזינס תמיד נראות רע בהקשר הזה.

ללאב הייתה עונה טובה ובה הוא בהחלט נראה כמו כוכב. הקריטריון של להיות טופ4 או טופ5 בעמדה שלו בהחלט מתאים והוא הצדיק זאת במהלך העונה הסדירה (AD, גרין, אולדריג׳ היו לפניו כך שהוא נכנס בקושי), אם כי זה ברור שמתאים לו להיות כוכב שלישי בקונטנדרית והוא לא יכול להחזיק את התפקיד של כוכב שני.
יכול להיות שאתמול היה משחק נקודתי והוא יתעורר במשחק הבא.
כך או כך, לפחות בחלק מזה אשם לברון ג׳יימס והמאמן שהוא מפעיל.
העבירו אותו לעמדה שלא מתאימה לו בשום צורה, הוא הרבה פחות פעיל בהתקפה ממה שהוא צריך להיות וברוב הזמן שלו בקאבס הוא נראה מתוסכל וממורמר.
יכולהיות שמשהו עובר על לאב מבחינה פסיכולוגית (הוא דיבר בגלוי על התקפי חרדה).
ויכול גם להיות שפשוט עמדה מס׳ 4 היא כל כך חלשה עד שחייבים להכניס שחקנים מעמדה אחרת. לא עשיתי דירוג כזה לאחרונה אבל בהתחשב באיך שעמדה מס׳ 2 נראית (7 שחקנים מובילים שעל פניו אמורים להיכלל) ובאיך שלאב נראה והעמדה שלו באופן כללי, יכול להיות שלאב הוא כבר לא טופ20 או טופ25 בליגה. זה עדיין לא אומר כמובן שלברון משחק לבד, כמו שנטען בת׳רד האחר. מלבד פילי, אני לא רואה אף קבוצה שיש לה שחקן מרכזי שני טוב יותר מלאב במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 6:31 pm 
Junior

Att כתב:
זה עדיין לא אומר כמובן שלברון משחק לבד, כמו שנטען בת׳רד האחר. מלבד פילי, אני לא רואה אף קבוצה שיש לה שחקן מרכזי שני טוב יותר מלאב במזרח.

בראדלי ביל העונה עם 22.6 נקודות ( 4.4 ריב ו4.5 אסיסטים) לא נופל מלאב בתור אופציה שניה
לא בטוח שקריס מידלטון עם 20.1 נקודות (5.2 ריב' ו4.2 אסיסטים) נופל מלאב
נזכיר רק שלאב העונה עם 17.6 נקודות ו9.3 ריב' עם 46% מהשדה

אני בהחלט לא חושב שלברון משחק לבד, אבל מכל הקבוצות שבפלייאוף המזרח לדעתי קליבלנד עם השחקן השלישי הכי חלש ( ג'יי אר? קורבר בן ה37? היל?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 7:08 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
זה עדיין לא אומר כמובן שלברון משחק לבד, כמו שנטען בת׳רד האחר. מלבד פילי, אני לא רואה אף קבוצה שיש לה שחקן מרכזי שני טוב יותר מלאב במזרח.

בראדלי ביל העונה עם 22.6 נקודות ( 4.4 ריב ו4.5 אסיסטים) לא נופל מלאב בתור אופציה שניה
לא בטוח שקריס מידלטון עם 20.1 נקודות (5.2 ריב' ו4.2 אסיסטים) נופל מלאב
נזכיר רק שלאב העונה עם 17.6 נקודות ו9.3 ריב' עם 46% מהשדה

אני בהחלט לא חושב שלברון משחק לבד, אבל מכל הקבוצות שבפלייאוף המזרח לדעתי קליבלנד עם השחקן השלישי הכי חלש ( ג'יי אר? קורבר בן ה37? היל?)

הם אולי לא נופלים מלאב כאופציה שנייה אבל כשאתה מוסיף את לברון זה כבר נוטה לטובת הקאבס.
לממוצעים של ביל צריך להתייחס בקונטקסט מתאים. הוא היה השחקן המוביל של וושינגטון בזמן שוול היה פצוע, מה שבהחלט העלה את ה-usage והממוצעים שלו (לשמחתה של קבוצת הפנטזי שלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 7:51 pm 
Junior

Att כתב:
הם אולי לא נופלים מלאב כאופציה שנייה אבל כשאתה מוסיף את לברון זה כבר נוטה לטובת הקאבס.
לממוצעים של ביל צריך להתייחס בקונטקסט מתאים. הוא היה השחקן המוביל של וושינגטון בזמן שוול היה פצוע, מה שבהחלט העלה את ה-usage והממוצעים שלו (לשמחתה של קבוצת הפנטזי שלי).

אני קצת איבדתי את הטיעון שלך.
ברור שלברון הוא השחקן הטוב במזרח והוא לבד נותן יתרון לקאבס על כל קבוצה אחרת.
הטענה כמו שהבנתי אותה היא שהסגל מסביב ללברון הוא סבבה, כן?

אני אשאל ככה - תיקח כל אחת משמונת קבוצות הפלייאוף ותוציא את השחקן הטוב ביותר שלה (תחליט מי זה כרצונך בסלטיקס\פילי), מה לפי דעתך דירוג קבוצות הפלייאוף במזרח ללא השחקן הטוב שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 8:49 pm 
Hall of Famer

בעיניי זה די שוויוני (למעט אולי סימונס אין שם שחקן טופ20) ותלוי יותר במערך הקבוצתי והאימון.
נדמה לי שהייתי לוקח את פילי, טורונטו ובוסטון ואז מיאמי, וושינגטון/הקאבס, אינדי ומילווקי.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' אפריל 28, 2018 8:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 8:49 pm 
Hall of Famer

ריי אלן בבוסטון עלה על רדיק עשרות מונים, ממוצעים או לא.
קודם כל בהגנה, ריי אלן מיצב את עצמו אז כאולי שחקן ההגנה הטוב של הקבוצה (אחרי גארנט מן הסתם). והוא גם היה שחקן יוצר שאפשר היה לבוא אליו בשביל לעשות סל יש מאין.

פילדלפיה, והקרדיט לבראון אבל בעיקר לסימונס - היא קבוצה שנעה פשוט יפה. הלבנים של הקבוצה, כולל רדיק מאד נהנים מהעובדה הזאת. הם נעים טוב יותר משבוסטון נעה בזמנו בקצת (למרות שרונדו ופירס היו יופי של מנהלי משחק, הבעיה היתה בדוק). רדיק הוא מסיים נהדר והוא תמיד היה, אבל להשוות אותו לאלן של אז... הבדל של שתי רמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 9:10 pm 
Hall of Famer

https://twitter.com/jphanned/status/990 ... 55936?s=19
לברון היה לוקח את סבוניס על לאב למחר בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 9:15 pm 
Hall of Famer

סבוניס (כמו אלדרידג') הוא סטאדי קייס מושלם למה שאני טוען. האופן בו אוקייסטי שיחקו איתו והאופן בו אינדיאנה משחקת איתו שונה לגמרי, שמיים וארץ - ממש כאילו הוא לא אותו שחקן. המקומות בהם הוא מקבל את הכדור ,הדברים שמבקשים ממנו לעשות, פשוט שונים ב 180 מעלות.
וזה מה שאני טוען בדיוק, הבעיה של לאב היא בעיקר מאמן נורמלי, כי אני פשוט לא מבין איזה כלי התקפי אין לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 10:56 pm 
Hall of Famer

אם לאב צריך כדור במקום מאד ספציפי, הוא רול פלייר.
אם הוא כוכב הוא קולע יותר מ29 אחוז מ2. ואגב רוב הבחורות שלו זה שהוא מנסה לטחון בצבע.

סבוניס פשוט היה משקיף על ווסטברוק. לא היה לו מושג אם יקבל כדור או לא. היה עומד על השלוש ומעיף כדור כי נשארו כמה שניות על השעון (כי מנהל המשחק שרף 18 שניות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:35 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ריי אלן בבוסטון עלה על רדיק עשרות מונים, ממוצעים או לא.
קודם כל בהגנה, ריי אלן מיצב את עצמו אז כאולי שחקן ההגנה הטוב של הקבוצה (אחרי גארנט מן הסתם). והוא גם היה שחקן יוצר שאפשר היה לבוא אליו בשביל לעשות סל יש מאין.

פילדלפיה, והקרדיט לבראון אבל בעיקר לסימונס - היא קבוצה שנעה פשוט יפה. הלבנים של הקבוצה, כולל רדיק מאד נהנים מהעובדה הזאת. הם נעים טוב יותר משבוסטון נעה בזמנו בקצת (למרות שרונדו ופירס היו יופי של מנהלי משחק, הבעיה היתה בדוק). רדיק הוא מסיים נהדר והוא תמיד היה, אבל להשוות אותו לאלן של אז... הבדל של שתי רמות.

יאפ, מדויק מאוד (אולי מלבד חלוקת הקרדיט; אני חושב שבראון הוא האשם המרכזי כאן ורק מעט אחר כך הגאונות של סימונס במסירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:02 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
ואגב רוב הבחורות שלו זה שהוא מנסה לטחון בצבע.

?

:?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:34 am 
Hall of Famer

ההחטאות. ההשלמה האוטומטית יודעת משהו אחר עליו :hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 121 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: