סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 12:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לפיינלפור הזה יהיה כתם של דיקטטורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 2:28 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
uriel17 כתב:
איזה סל של דוניץ' וואוו
אי אפשר להאשים שופטים בסל הזה

אי אפשר להאשים את השופטים בסל של דונציץ, וגם לא באיבוד המטופש של פאפאס 2-3 התקפות לפני, אבל בהחלט אפשר להאשים אותם שעצרו את הריצה 15-2 של פאו מתחילת הרבע (שהורידה ל4 הפרש עם כדור ביד) עם השריקה ההזויה לתוקף של סינגלטון אחרי הצגה ברורה של רייס.

אנטטקונפו ניסה להוציא שריקה עם פלופ סטייל רודי לקראת הסיום אבל מישהו היה צריך לספר לו שזה עובד בעיקר לספרדים ולא מולם.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 2:35 pm 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
לא כל כך קשור לסדרות ההצלבה, אבל תהיתי מדוע ביורוליג לא עוברים לשיטת חלוקת פרסים אחרת.
אם נניח סך כל הפרסים הוא 30 מיליון, אז מדוע לא להקצות 10 מיליון לעונה הרגילה - ממוצע של 625,000 יורו לקבוצה).
עוד 10 מיליון לקבוצות שמעפילות לפלייאוף - 1,250,000 יורו בממוצע לקבוצה.
ועוד 10 מילון לעולות לפיינל פור - 2,500,000 לקבוצה בממוצע.
כל המספרים לעיל הם ממוצע. כלומר אפשר לשחק עם הסכומים איך שתרצו בהתאם לכמות ניצחונות, ניצחון בסדרה, זכייה וכו'.

מצב העניינים הנוכחי בו האלופה לכל היותר יכולה לקבל מפרסים פחות מ-2.5 מיליון לא ממצה את פוטנציאל הרווחים של הקבוצות המצליחות, כפי שצריך להיות. חבל.

אתה יוצר מצב שהקבוצות העשירות יהיו עוד יותר עשירות ולכן ימשיכו ויזכו בפרסים עד אין סוף ולאף קבוצה חוץ מקבוצות הפיינל פור שהן אותם קבוצות בשינויים 1-2 קבוצות ימשיכו ויגדילו את הפער ויעשו את המפעל עוד יותר עלוב ממה שהוא עכשיו
אתה מבין שלקבוצה שהתקציב שלה 40 או 30 מיליון דולר (ריאל, פנר וצסקא) הפרסים מהמפעל הכי גדול הם פחות מ10% מהתקציב
את המספר הכי מזעזע נתן הבעלים של פאו. 35 מיליון יורו לקבוצות שמביאות 300 מיליון תקציב מצטבר זה כנראה היחס העלוב ביותר אי פעם שהושג עבור קבוצות שמתחרות בספורט מקצועני
היורוליג צריך להתפרק ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 6:43 pm 
Junior

אוריאל, קודם כל אשמח לדעת איפה ראית את הנתון הנ"ל שהביא נשיא פאו.

שנית, זה ממש לא יפגע בקבוצות הקטנות. מכבי שנה שעברה למשל קיבלה מהיורוליג 400,000 על נצחונות. לפי השיטה שאני הצעתי זה יותר מ-600,000. חוץ מזה, לקבוצות שמצליחות מגיע תגמול הולם. מה לעשות? זה היה ככה מאז ומעולם וימשיך להיות ככה. המצב הנוכחי בו האלופה מקבלת לכל היותר פחות משני מיליון וחצי יורו הוא על הפנים. לפי מה שהצעתי זה כמעט 5 מיליון יורו.

ואתה נראה לי שבוי בטענות של בעלי עניין כאלה ואחרים. אתה אומר שהיורוליג צריך להתפרק. מה האלטרנטיבה בדיוק? הכלום והשום דבר שפיב"א תצליח להרים? לא תודה.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ש' אפריל 28, 2018 6:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 6:44 pm 
Sophomore

ג'יאנקופולוס העלה תמונה ערוכה של ג'ורדי לאינסטגרם, ובה הוא לבוש במדים נאצים.
הבחור מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:49 am 
Hall of Famer

goldman כתב:
מי לא מובן מאליו שיהיו שחקנים משמעותיים?
וסלי? דאטומה? סלוקאס? קאליניץ'? מלי? גודוריץ'?
אלו השחקנים האירופאים מהשורה הראשונה פרט לאלו שמעבר לים...
לא יודע מה חוקי הזרים/אירופאים/מקומיים בטורקיה אבל אין לו אף טורקי (מליח יחיד נדמה לי) שמשחקים ברוטציה. משהו שמכבי ת"א נגיד לא יכולה לעשות. חייבת ישראלים, ורמתם מה לעשות, לא גבוהה.

רק לאחרונה הוזכר כאן סלוקאס , שנחשב בעבר לגירסה המקבילה של יוגב אוחיון ביוונית .
גורודיץ' וקאליניץ' עברו לפנרבחצ'ה היישר מהכוכב האדום בלגרד , לאחר שלא נתנו מספרים מפוצצים שם ( 7-9 נקודות למשחק ביורוליג ) , ופחות או יותר נותנים את אותה התפוקה בקבוצה מהטובות באירופה . זה לחלוטין לא מובן מאליו . למשל אתה רואה תסריט שבו הנ"ל חותמים באותה סיטואציה בקריירה במכבי ת"א ואכן מתפתחים כך כשחקנים של 15-20 דקות למשחק ביורוליג ( ואף יותר , כי עם כל הכבוד למכבי אין סגל ברמה הזו ) ?!
בכל מקרה , הטורקים הצברים שם לא משחקים פחות מהמקבילים שלהם במכבי ( רק העונה יש לציין ) .

זה כן אני כתב:
שנית, זה ממש לא יפגע בקבוצות הקטנות. מכבי שנה שעברה למשל קיבלה מהיורוליג 400,000 על נצחונות. לפי השיטה שאני הצעתי זה יותר מ-600,000. חוץ מזה, לקבוצות שמצליחות מגיע תגמול הולם. מה לעשות? זה היה ככה מאז ומעולם וימשיך להיות ככה. המצב הנוכחי בו האלופה מקבלת לכל היותר פחות משני מיליון וחצי יורו הוא על הפנים. לפי מה שהצעתי זה כמעט 5 מיליון יורו.

אני לא בטוח איפה הכשל בטיעון , אבל מן הסתם עבור גודל עוגה נתון - בלתי אפשרי לחלק יותר גם למצליחות יותר וגם למצליחות פחות ...
מפה אני מניח שסך הפרסים הנוכחי ( או לצורך העניין זה שהיה בשנה שעברה אז אכן פורסם הנתון עבור מכבי ) הוא פשוט קטן הרבה יותר מאותם 30 מיליון יורו שהצעת לחלק.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הוא פשוט חושב שהסכום שמכבי קיבלה על נצחונות, 400000 יורו, הוא כל הסכום שמכבי קיבלה. ופה הוא נופל.
הסכום על הנצחונות הוא רק תוספת לסכום הבסיס, שחישובים שונים בפורומים שמו אותו על 600000 יורו בערך. כלומר מכבי קיבלה בערך מיליון יורו רק בתשלומים ישירים (לפני טלויזיה, כרטיסים , חסויות של הקבוצה וכו').

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:35 am 
Hall of Famer

נתון מעניין ( אפרופו חשיבות יתרון ביתיות וכו' ) - בכל הסדרות שוחקו 4 משחקים , והושג ניצחון חוץ אחד בודד בכל אחת מהן .

אני מניח שאפשר להגדיר כרגע את פנרבחצ'ה כפייבוריטית לזכייה . גם בכלל הרקורד של העומד על הקווים , וגם כי ( כביכול לפחות ) היא הפייבוריטית הגדולה לעלות לגמר מבין כל 4 הקבוצות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:09 am 
Junior

בפיינל פור אין שום אפשרות לקבוע מי תזכה, חבל על המאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:38 pm 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
אוריאל, קודם כל אשמח לדעת איפה ראית את הנתון הנ"ל שהביא נשיא פאו.

ואתה נראה לי שבוי בטענות של בעלי עניין כאלה ואחרים. אתה אומר שהיורוליג צריך להתפרק. מה האלטרנטיבה בדיוק? הכלום והשום דבר שפיב"א תצליח להרים? לא תודה.

1. מאיפה הנתון? מעבר לזה שהוא כתב את זה בחשבון האינסטיגרם שלו, זה פשוט לחישוב 16 קבוצות כשברצלונה, ריאל וצסקא סביבות 40 מיליון, פאו ופנר איזור ה30, אולימפיאקוס לא רחוק מאחוריהם, מילאנו 25 בערך חימקי ומכבי איזור ה20 ולנסיה ומלאגה סביבות ה15 אפס בערך 20 ויש כמובן גם את באמברג שהיא רק 10 ז'לגריס בערך 7 הכוכב 4-5 בסקוניה 15. לי יוצא 260 בערך ככה שמהספר שלו לא מופרך.
2. על אופן החישוב שלך אני חושב שראי כבר ענה, מעבר לזה בדיון קודם העלו פה מספרים של הרוגבי ונדמה לי כדוריד והליגה הגרמנית.
3. מה החלופה? פירוק היורוליג, הקמת פורום הקומישנרים של הליגות המקומיות שינהלו את התחרות הזו, אפשר עם חסות של פיבא, לא הניהול המזעזע של פיבא

הבעלים של פאו הוא פרא אדם, ופושטק אבל זה לא סיבה לפסול על הסף כל מה שהוא אומר, השופטים עצרו את הקאמבאק של פאו במו ידיהם, החלטת השופטים לבטל את הסל של חימקי בגלל טעות מזכירות, נראית כמו הטיה של השיפוט לטובת צסקא, השופט שדפק את בסקוניה בעונה שעברה מול צסקא הושעה לחצי שנה על ידי היורוליג, מה יצא לבסקוניה חוץ מהדחה? כלום
עונה אחרונה שאני קונה את הליגפאס שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 6:06 pm 
Junior

כבר ראינו שהטענה על הכדוריד הגרמני שמגלגל מיליונים זהה לנתון שהליגה הגרמנית בכדורסל מגלגלת יותר מהכדוריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 6:11 pm 
Hall of Famer

הנתונים מגרמניה הם מעוותים (זה סך תקציבי הקבוצות כנראה) אבל הנתון על חוזה הטלויזיה של הרוגבי בצרפת הוא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 6:45 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הנתונים מגרמניה הם מעוותים (זה סך תקציבי הקבוצות כנראה) אבל הנתון על חוזה הטלויזיה של הרוגבי בצרפת הוא נכון.

אגב, באותה טבלה מופיעה גם הליגה הספרדית עם משהו כמו 30 מיליון. לא נראה לי הגיוני מן הסתם שסך כל התקציבים שם הוא 30 מיליון כשלריאל לבדה יש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 7:50 pm 
Hall of Famer

כן, נו, זה ויקיפדיה. הרבה עורכים לרגע מביאים שם נתונים מכל מיני מקורות וכל אחד מביא סכום שהמשמעות שלו אחרת. אין בטבלה הזו באמת בסיס להשוואה תפוחים לתפוחים. סייגתי את זה כבר כשהבאתי נתונים משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה