זה כן אני כתב:
אוריאל, קודם כל אשמח לדעת איפה ראית את הנתון הנ"ל שהביא נשיא פאו.
שנית, זה ממש לא יפגע בקבוצות הקטנות. מכבי שנה שעברה למשל קיבלה מהיורוליג 400,000 על נצחונות. לפי השיטה שאני הצעתי זה יותר מ-600,000. חוץ מזה, לקבוצות שמצליחות מגיע תגמול הולם. מה לעשות? זה היה ככה מאז ומעולם וימשיך להיות ככה. המצב הנוכחי בו האלופה מקבלת לכל היותר פחות משני מיליון וחצי יורו הוא על הפנים. לפי מה שהצעתי זה כמעט 5 מיליון יורו.
ואתה נראה לי שבוי בטענות של בעלי עניין כאלה ואחרים. אתה אומר שהיורוליג צריך להתפרק. מה האלטרנטיבה בדיוק? הכלום והשום דבר שפיב"א תצליח להרים? לא תודה.
1. מאיפה הנתון? מעבר לזה שהוא כתב את זה בחשבון האינסטיגרם שלו, זה פשוט לחישוב 16 קבוצות כשברצלונה, ריאל וצסקא סביבות 40 מיליון, פאו ופנר איזור ה30, אולימפיאקוס לא רחוק מאחוריהם, מילאנו 25 בערך חימקי ומכבי איזור ה20 ולנסיה ומלאגה סביבות ה15 אפס בערך 20 ויש כמובן גם את באמברג שהיא רק 10 ז'לגריס בערך 7 הכוכב 4-5 בסקוניה 15. לי יוצא 260 בערך ככה שמהספר שלו לא מופרך.
2. על אופן החישוב שלך אני חושב שראי כבר ענה, מעבר לזה בדיון קודם העלו פה מספרים של הרוגבי ונדמה לי כדוריד והליגה הגרמנית.
3. מה החלופה? פירוק היורוליג, הקמת פורום הקומישנרים של הליגות המקומיות שינהלו את התחרות הזו, אפשר עם חסות של פיבא, לא הניהול המזעזע של פיבא
הבעלים של פאו הוא פרא אדם, ופושטק אבל זה לא סיבה לפסול על הסף כל מה שהוא אומר, השופטים עצרו את הקאמבאק של פאו במו ידיהם, החלטת השופטים לבטל את הסל של חימקי בגלל טעות מזכירות, נראית כמו הטיה של השיפוט לטובת צסקא, השופט שדפק את בסקוניה בעונה שעברה מול צסקא הושעה לחצי שנה על ידי היורוליג, מה יצא לבסקוניה חוץ מהדחה? כלום
עונה אחרונה שאני קונה את הליגפאס שלהם