סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 8:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לאב ריבאונדר חלש... זה די מוריד מהקרדיביליות של כל ההודעה.

אני עדיין בדעה שלאב הוא שחקן גדול, הוא היה עצום במינסוטה, והוא היה מצוין לפרקים בקליבלנד. הוא אולי שחקן הגנה בינוני מינוס, אבל אני באמת לא מבין מה אין לו בהתקפה, מלבד כמובן העובדה שלו ולברון יודעים להשתמש בו, בערך כמו שפופ ידע להשתמש באלדרידג' עד השנה. בקיצור, ממש לא טוב. שימו את לאב עם מאמן שיודע מה הוא עושה (פופ של אלדרידג') והוא חוזר להיות הסטאר שהוא.

ואני גם לא לגמרי מסכים לגבי ווסטברוק, יש לו המון בעיות בהחלטות המשחק, אבל בשני המשחקים האחרונים הוא הוכיח לחלוטין שהוא לא הבעיה. האיש היה מדהים, הן כיוצר והן כמנהל משחק רוב הזמן. אחד מהמשחקים הם ניצחו, אחד הם הפסידו. קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 8:47 pm 
Hall of Famer

לברון אחד המוסרים הטובים ביותר בהיסטוריה ואחד שמשחק בשביל למסור. ווסטברוק מוסר רק שהוא חייב ולכן יש לו גם מלא איבודים.

ושום דבר שלאב מראה הופך אותו לגדול. ואם היה גדול במינסוטה, הוא היה רואה שם פלייאוף. בגלל הכובד והחוסר אתלטיות שלו הוא גם פחות מתאים למשחק מודרני. מירוטיץ ואפילו ראיין אנדרסון יותר קלילים ממנו וקולע אף יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 8:51 pm 
Hall of Famer

ווסטברוק מוסר כשהוא חייב וגם כשהוא רוצה למלא את טור הסטטיסטיקה
אבל למען האמת, ווסטברוק הוא מוסר די נהדר (רק שלא תמיד הוא רוצה למסור), שיתוף הפעולה בינו לבין הגבוהים (אדמס היום, ובעבר גם קאנטר), הוא בעיניי אות ומופת, ואפשר ללמוד אותו בבתי ספר לכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 8:53 pm 
Hall of Famer

מוסר בינוני. לברון מוסר נהדר. מוסר נהדר היה ממלא את ההיילייטס עם מסירות. לך תחפש היילייטס של מסירות של ווסטברוק. תתקשה למצוא.
מנהל משחק....אהבתי. 82 זריקות לסל בשני משחקים. ממש רונדו קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 8:55 pm 
Hall of Famer

ראית את שני המשחקים האחרונים? כן, האיש זרק המון אבל גם קלע המון, ועדיין תפעל יופי את הקבוצה רוב הזמן. אני באמת לא מבין איך אפשר לבוא לווסטברוק דווקא בטענות על שני המשחקים האחרונים.
למלו? בהחלט. לג'ורג'? במשחק האחרון בהחלט. לדונובן - במשך כל הסדרה בהחלט. לווסטברוק? כן, בארבעת המשחקים הראשונים של הסדרה, אבל פשוט לא בשניים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 9:05 pm 
Hall of Famer

מלו עגלה. יש לי יהיו לי טענות אליו כבר שנים עוד לפני שאנשים הפנימו שהוא גמור. דומה קצת ללאב בהקשר הזה.
ווסטברוק לא האחראי היחיד. קלע המון כן , שאתה זורק המון אתה תקוע הרבה. 39 אחוז מהשדה בסדרה זה גרוע.
פול ג'ורג' נתן סדרה מעולה למעט המשחק האחרון.
בסופו של דבר, הטענות לווסטברוק באות כי שאתה כוכב שמתוייג טופ 5 בליגה, יש ממך ציפיות. להגדיר אותו כמנהל משחק זה מצחיק. הוא מנהל את הזריקות שלו. מאבד מלא כדורים, שחקנים לא מעורבים בהתקפה. אל תתלהב מ30 נק' למשחק. זה בא על חשבון דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 9:14 pm 
Hall of Famer

אמרתי שבשני המשחקים האחרונים הוא ניהל משחק, לא יותר מזה. באופן כללי כמנהל משחק הוא אכן לוקה מאד בחסר. אבל הוא בהחלט יודע למסור (קראתי פעם ב 538, נדמה לי, מאמר סטטיסטי מרהיב על זה. אולי ננסה למצוא). ובהחלט אחד המפעילים היותר טובים בליגה לגבוהים (מי טוב כמוהו? אולי רק רונדו ודריימונד גרין). אם כי מוסר פחות טוב לפינה, ואכן מקבל החלטות בינוני בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 10:31 pm 
Junior

kakon3 כתב:
עדיין לא שותף בווסטבורק הוא רעל, חושב שהוא יכול להצליח עם התאמה טובה מסביבו.
הבעיה הגדולה העונה זה כרמלו שהוא פשוט שחקן מזיק, מעולם לא היה מאוד יעיל ובתקופה הזאת הוא רק יכול להציע הרבה זריקות באחוזים רעים כשאין לו יכולת קליעה מ3, רק בשני המשחקים האחרונים הבינו את זה והוא לא לקח הרבה זריקות אבל זה היה מאוחר מדי.
לראסל לא היה שחקן קאטש' אנד שוט טוב ל3 שזה יהיה רק התפקיד שלו וביחד עם אדאמס זה בעיני כל מה שהוא צריך בהתקפה, נתקע עם רוברסון, ואולדיפו גם לא יכל למלא את התפקיד הזה ובטח לא אנטוני, תתנו לו אינגלס, קרובר, ביל, רדיק, ועוד מספרי 2 סולידים שפשוט יודעים לקלוע ולא צריכים הרבה את הכדור ביד והוא יעבור סיבוב ראשון.

התאמה טובה? הוא קיבל בערך שלוש קבוצות שונות מסביבו, שחקנים מסגנונות שונים, שחקנים מצוינים. זה תמיד נגמר אותו דבר. איך אפשר שוב לטעון שהבעיה היא בצוות המסייע?

ונורטון, אתה שואל איך אפשר לבוא בטענות לווסטברוק בשני המשחקים האחרונים? פשוט מאוד, הוא הצליח להפסיד סדרה ליוטה ג'אז עם שחקנים מובילים כמו ריקי רוביו וג'ו אינגלס (עם כל ההערכה והחיבה). אין מצב שבעולם שזה יכול לקרות לאוקלהומה והאשמה לא תיפול עליו.
גם מן הסתם זה לא מתנקז רק לשני המשחקים האלה, מדובר בהשפעה הכוללת שלו על הקבוצה. הוא כופה על הקבוצה סגנון משחק מסוים ואז כבר אי אפשר להפריד ולהגיד "אבל דווקא פה הוא היה אחלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 10:42 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
kakon3 כתב:
עדיין לא שותף בווסטבורק הוא רעל, חושב שהוא יכול להצליח עם התאמה טובה מסביבו.
הבעיה הגדולה העונה זה כרמלו שהוא פשוט שחקן מזיק, מעולם לא היה מאוד יעיל ובתקופה הזאת הוא רק יכול להציע הרבה זריקות באחוזים רעים כשאין לו יכולת קליעה מ3, רק בשני המשחקים האחרונים הבינו את זה והוא לא לקח הרבה זריקות אבל זה היה מאוחר מדי.
לראסל לא היה שחקן קאטש' אנד שוט טוב ל3 שזה יהיה רק התפקיד שלו וביחד עם אדאמס זה בעיני כל מה שהוא צריך בהתקפה, נתקע עם רוברסון, ואולדיפו גם לא יכל למלא את התפקיד הזה ובטח לא אנטוני, תתנו לו אינגלס, קרובר, ביל, רדיק, ועוד מספרי 2 סולידים שפשוט יודעים לקלוע ולא צריכים הרבה את הכדור ביד והוא יעבור סיבוב ראשון.

התאמה טובה? הוא קיבל בערך שלוש קבוצות שונות מסביבו, שחקנים מסגנונות שונים, שחקנים מצוינים. זה תמיד נגמר אותו דבר. איך אפשר שוב לטעון שהבעיה היא בצוות המסייע?

ונורטון, אתה שואל איך אפשר לבוא בטענות לווסטברוק בשני המשחקים האחרונים? פשוט מאוד, הוא הצליח להפסיד סדרה ליוטה ג'אז עם שחקנים מובילים כמו ריקי רוביו וג'ו אינגלס (עם כל ההערכה והחיבה). אין מצב שבעולם שזה יכול לקרות לאוקלהומה והאשמה לא תיפול עליו.
גם מן הסתם זה לא מתנקז רק לשני המשחקים האלה, מדובר בהשפעה הכוללת שלו על הקבוצה. הוא כופה על הקבוצה סגנון משחק מסוים ואז כבר אי אפשר להפריד ולהגיד "אבל דווקא פה הוא היה אחלה".

שואל בשביל חבר: נגיד היפוטתית שיוטה מנצחת גם את יוסטון. זה משנה במשהו את הדעה שלך על ההיחנקות של ווסטברוק?
אני חושב שהמצ'אפ של אוקייסי מול יוטה היה לא טוב, ושווסטברוק הוא מאוד דומיננטי עד רמה שהוא מנוון את השחקנים שלידו. מלו היה נזק מהלך, שכנראה אחראי לכמה מההפסדים בעצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 10:47 pm 
Junior

האם זה ישנה במשהו את הדעה שלי? אולי, תלוי באיך תיראה הסדרה.
על מנת שדבר כזה יקרה דרושה היחנקות די רצינית של יוסטון, אבל אין ספק שזה יגרום לאוקלהומה להיראות קצת יותר טוב.
אבל זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2018 11:38 pm 
מנהל פורום

מעניין מה ההפסד הגדול ביותר שספגה קבוצה בפלייאוף ולאחריו זכתה באליפות. יש לי הרגשה שזה רחוק מ-34.

ולאב שחקן מצוין וריבאונדר מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:03 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
ולאב שחקן מצוין וריבאונדר מצוין.

מעולה. הוא רק לא מקבל כדורים לדאנק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:08 am 
Sophomore

Shiver כתב:
מעניין מה ההפסד הגדול ביותר שספגה קבוצה בפלייאוף ולאחריו זכתה באליפות. יש לי הרגשה שזה רחוק מ-34.

הלייקרס באליפות הראשונה בעידן קובי ושאק הפסידו ב 33 הפרש במשחק החמישי מול אינדיאנה, ולקחו את האליפות במשחק השישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], סאבוניס ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה