סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 11:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
החתול יובב כתב:
ראשון נטולת פציעות? הקורא שמוליק ברנר יקפוץ ראשון כדי לחלוק..

כל ההודעה שלך שמואליקי מתעלמת מהעניין הזה שנקרא הגנה. ואתמול ראשון חטפה מעל מאה נקודות מקבוצה בלי טל דן (הנשגב) ושדקוואן קוק 1-מעשר מחוץ לקשת ושכדיר מדדה על רגל אחת (לא שהרגל השנייה עוזרת במשהו אבל עדיין).

למה? זה די ברור. אין לה הגנת פנים, בכלל. זלמנסון, הולוואי וטולפסן בקושי מסתדרים עם השומר שלהם. בשאר העמדות שחקני ההגנה היחידים המתפקדים הם קרופורד (שצביקה בצדק מחזיק ממנו השומר המוביל של הקבוצה) וקצת ניצן חנוכי. הקבוצה גם מאוד פריכה מנטלית.. ואתמול גם נכתשה על ידי נס צי בריבאונד. חסר להם שחקן פנים נורמלי והתוספת של לנגפורד מראה על חוסר הבנה בסיסי קצת מכמיר לב של ההנהלה ואולי גם צופים מסויימים כדי להבין שסיגרס לא היה הבעייה של הקבוצה.

את סולומון אין טעם למנות. ברנר הטמבל היה צריך לשלם את מס הלימוד איתו ולשחק איתו דקות יציבות וארוכות על חשבון חנוכי. עכשיו, זה כבר קצת מאוחר מידי וראשון ללא לנגפורד במשחקים הקרובים יכולה להסתבך במאבקי התחתית.

אגב טולפסן נכנס לצינוק של צביקה.

בנס צי, בראון נתן את משחק העונה שלו. וזה לא רק שהוא הכפיל את שיא העונה הקודם בנקודות. הגנה, ריבאונד, ניהל את המשחק, תקף ללא הפסקה והדלילות של ראשון בצבע שירתה אותו היטב.

בסך הכל לנס צי, במיוחד במשחקים כאלה של בראון, יש גם ארבעה זרים תורמים (לא עניין של מה בכך בליגה). כדיר ושרון הם מגה פלופים, אך גוט השתפר השנה לאופציית 3 וd הגונה והופמן גם שחקן חמוד. הם בסך הכל בנויים טוב והמועמדת הבולטת לתפוס את המקום השמיני לדעתי.

לא הבנתי האם אתה טוען שהיו פציעות , או שברנר טוען כך למרות שזו לא בדיוק המציאות ...
בפועל הם שיחקו בשני משחקים בלבד עם 3 זרים ( ד"ש מאשדוד וגליל למשל ) , וגם הישראלים היו פחות או יותר זמינים תמיד עד כמה שאני רואה בנתונים וזוכר .
מה שאתה מתאר אלו בעיות אנדוגניות בתוך הקבוצה , שמסבירות מדוע יש כישלון , אבל לחלוטין לא מקטינות אותו . אם יש בעיה תמידית בהגנה - אפשר להחליף שיטה הגנתית או פשוט שחקנים ( בפרט זרים ) .
כמו שתיארת את נס ציונה ( ואני לחלוטין מסכים איתך ) , זה עלבון שהם עוברים את ראשון בטבלה . למשל לא ששם כדיר ופיטשון זה קו קדמי שיכול לעצור זרים בליגה שלנו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:50 pm 
Junior

כמובן שעניין הפציעות זה דיסאינפורמציה שברנר פיזר, מן הסתם כקמפיין לג'וב הבא. ראה ערך "הוא לא בחר את הזרים" של עופר רחימי.

נס צי יכולה לספוג את כדיר (שעדיין נותן ריבאונד) ופיטשון כי בניגוד לראשון יש לה שחקן 2.06, חזק עם זרועות ארוכות שמשנה זריקות בצבע. לראשון יש פאואר פורוורד שמתופקד כסנטר עם מוטת ידיים קצרה ובלי הרבה חשק להגנה - הולוואי, שחקן קו קדמי הכי חלש פיזית בליגה - טולפסן ואת עידן זלמנסון. הבעיה נפוצה בכפילות של טולפסן והולוואי צריך רק אחד מהם. ואת הכסף של לנגפורד/סיגרס להשקיע באריק גריפין כזה. זה היה משדרג את ראשון פלאים.

כאמור, אני לא מוציא מכלל אפשרות שאם חיפה מגרדת ניצחון במחזור הזה, ראשון יכולה לבוא למשחק מול חיפה בלי לנגפורד ועם פוטנציאל אמיתי להסתבך. הרבה תלוי במצב הרוח והמקצוענות של סיגרס שבטח לא מרוצה מהמצב הקיים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 12:55 pm 
Hall of Famer

בשקט בשקט גליל עם 6 ניצחונות רצופים כולל על ירושלים חולון ומכבי תא בחוץ....
זו קבוצה שב2 המשחקים האחרונים חזרה ברבע האחרון מפיגור דוספרתי לניצחון.
והכל בלי יחזקאל סקורר שגמר את העונה.....

היום מכבי תא בלי פארגו גקסון ובולדן מול אשדוד.
הפועל תא מול חולון גם הולך להיות משחק מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:00 pm 
Junior

Bozzy כתב:
נביא בעירו כתב:
Bozzy כתב:
אני אחזור ואומר דעתי: אם בר טימור משחק דקות משמעותיות, הקבוצה לא תגיע לכלום. כל סנגוריו של המאמי הלאומי בטח יאמרו שהוא דווקא טוב במשחקים האחרונים, שהוא נקודת האור בהפועל ירושלים. ולדעתי, זה בדיוק ההיפך. הוא אמנם עושה נקודות גרבג' וגירד דו-ספרתי במשחקים האחרונים, אבל קבלת ההחלטות שלו מזעזעת. הוא בעיקר מעביר את החצי ומוסר לדייסון או קינזי. זה לא רכז, ואפילו לא קרוב. הוא גם שומר בינוני. אתמול לא הייתה שום סיבה שהוא ישחק 25 דק', והיה צריך לתת להלפרין עוד 5 דק' על חשבונו.
Bozzy כתב:

אז אני אחזור ואחלץ שוב להגנת המאמי הלאומי, כי נאמרות פה לא מעט שטויות. לא חושב שיש מישהו, גם לא מאוהביו הגדולים ביותר, שחושב שבר טימור צריך להיות הרכז הראשון של הפועל. הוא פשוט לא מספיק טוב לתפקיד. מצד שני, בתקופה האחרונה שבה הוא משחק הרבה יותר טוב, גם הפועל נראית יותר טוב. הוא שומר טוב, בטח הרבה יותר טוב מהלפרין שבשלב הזה של הקריירה לא מסוגל לשמור על אף גבר או אישה שרשומים אצל נפתלי גושן באיזשהי ליגה. בכלל, מצחיק שבמשחק שטימור נותן 14 נק׳ 5 ריב׳ ו4 אס׳ עם 18 מדד, המסקנה של מישהו פה היא שצריך היה לתת יותר דקות להלפרין שב-8 דק׳ שקיבל, לא הורגש בכלל. לא ברור איזה נק׳ גארבג׳ הוא מלקט, כשכל המשחקים של הפועל נגמרים בסל לפה או לפה, עם לא מעט סלי קלאץ׳ שלו (כולל אחד מרשים מאוד גם אתמול). לגבי קבלת ההחלטות: אני לא חושב שקבלת ההחלטות שלו מזעזעת. יש לו נטייה מסוימת לחדור ליער, אבל הוא שומר על הכדור לא רע בכלל (מקום ראשון או שני בליגה ביחס אס׳-איב׳) ואם כבר, כמו שנאמר כאן, צריך להוסיף אגרסיביות והרפתקנות למשחק שלו ולא להיפך.

שומר בינוני במקרה הטוב. תנועות ידיים וטפיחה על החזה לא הופכים אותך לשומר טוב, אפילו אם אתה מאוד מנסה. הוא אכן שומר הרבה הרבה יותר טוב מהלפרין בשלב זה של הקריירה, מה שמעיד יותר על הלפרין מאשר על טימור. ואכן, אני עדיין חושב שהלפרין אפקטיבי יותר מאשר טימור במשחק ההתקפה של הפועל, גם בשלב זה בקריירה שלו. הדקות שהלפרין שיחק (אמצע הרבע השני עד המחצית) היו הטובות של הפועל במחצית הראשונה.

אתה מצטט כל מיני סטטיסטיקות (כמו הסטטיסטיקה המטעה של יחס אס'-איב, שהרי טימור פסיבי לחלוטין רוב המשחק ולכן לא מאבד, אבל גם כמעט לא מוסר), אבל הסטטיסטיקה לא עושה רושם על מי שרואה את טימור משחק. ולדעתי, הוא משחק לא מספיק טוב כדי להצדיק את הקרדיט העצום שניתן לו שבוע אחר שבוע. בכל מקרה, הטענה שלי הייתה שאפילו אם טימור עושה סטטיסטיקות טובות - הוא לא טוב לקבוצה.

לגבי קבלת ההחלטות: חלק מקבלת החלטות זה גם לדעת מתי להיות אגרסיבי והרפתקני יותר ומתי לא. משום מה, נראה שטימור הרפתקני בצורה יוצאת דופן בדקות מסוימות, ופסיבי באחרות. זו בדיוק הבעיה. המשחק שלו, כפי שתיאר אוריאל קודם, פשוט לא בוגר. והוא כבר בן 27.

ואגב: בוא לא נגזים. לא נאמר שהלפרין צריך לקבל את כל הדקות של טימור, אלא שהלפרין היה צריך לקבל קצת יותר דקות על חשבון טימור (כ- 5, מה שהיה מעמיד את טימור על 20 דק' למשחק ואת הלפרין על 12-13).

הגנה: וואי, מה זה תודה. עד היום הייתי בטוח שהגנה טובה זה רק טפיחות על החזה, ממש סגרתי לי פה פינה שמשנה את האופן שבו אני מבין את המשחק. עכשיו, עזוב רגע את זה שטימור הוא לא שחקן שעושה פוזות בהגנה, למה לא לתת יותר קרדיט לקולגה בפורום? אני רואה בערך 95% מהמשחקים של בר טימור בארבע השנים האחרונות והתרשמתי שהוא שומר טוב (אתה יודע - מזיז רגליים, קורא מצבים, עירני, מגיע לעזרה, משתמש נכון בפאולים, מבין את ההגנה שמשחקים, מכיר את השחקן שעליו הוא שומר, מנפנף בידיים - כל הדברים החשובים). למה להניח שאני אהבל שמתרשם מהטפיחות על החזה שאתה המצאת?

לגבי שאר העניינים, לא נראה לי שהבנת עד הסוף את החלק של *יחס*, כשמדובר על יחס אס׳-איב׳. בכל מקרה, נראה שהויכוח בינינו מצטמצם פחות או יותר לשאלה האם טימור בליגה צריך להיות שחקן של 15דק׳ למשחק או 20 דק׳ ולכן לא נראה לי שיש טעם להמשיך ולדון בסוגייה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:06 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
היום מכבי תא בלי פארגו גקסון ובולדן מול אשדוד.

משכורות חודש מאי ( לצורך העניין ) של מי מהנ"ל גדולות יותר - 3 השחקנים או כל קבוצת אשדוד ?!

מה ידוע על הפציעה של לנגפורד ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:14 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
Bozzy כתב:
נביא בעירו כתב:
Bozzy כתב:
אני אחזור ואומר דעתי: אם בר טימור משחק דקות משמעותיות, הקבוצה לא תגיע לכלום. כל סנגוריו של המאמי הלאומי בטח יאמרו שהוא דווקא טוב במשחקים האחרונים, שהוא נקודת האור בהפועל ירושלים. ולדעתי, זה בדיוק ההיפך. הוא אמנם עושה נקודות גרבג' וגירד דו-ספרתי במשחקים האחרונים, אבל קבלת ההחלטות שלו מזעזעת. הוא בעיקר מעביר את החצי ומוסר לדייסון או קינזי. זה לא רכז, ואפילו לא קרוב. הוא גם שומר בינוני. אתמול לא הייתה שום סיבה שהוא ישחק 25 דק', והיה צריך לתת להלפרין עוד 5 דק' על חשבונו.
Bozzy כתב:

אז אני אחזור ואחלץ שוב להגנת המאמי הלאומי, כי נאמרות פה לא מעט שטויות. לא חושב שיש מישהו, גם לא מאוהביו הגדולים ביותר, שחושב שבר טימור צריך להיות הרכז הראשון של הפועל. הוא פשוט לא מספיק טוב לתפקיד. מצד שני, בתקופה האחרונה שבה הוא משחק הרבה יותר טוב, גם הפועל נראית יותר טוב. הוא שומר טוב, בטח הרבה יותר טוב מהלפרין שבשלב הזה של הקריירה לא מסוגל לשמור על אף גבר או אישה שרשומים אצל נפתלי גושן באיזשהי ליגה. בכלל, מצחיק שבמשחק שטימור נותן 14 נק׳ 5 ריב׳ ו4 אס׳ עם 18 מדד, המסקנה של מישהו פה היא שצריך היה לתת יותר דקות להלפרין שב-8 דק׳ שקיבל, לא הורגש בכלל. לא ברור איזה נק׳ גארבג׳ הוא מלקט, כשכל המשחקים של הפועל נגמרים בסל לפה או לפה, עם לא מעט סלי קלאץ׳ שלו (כולל אחד מרשים מאוד גם אתמול). לגבי קבלת ההחלטות: אני לא חושב שקבלת ההחלטות שלו מזעזעת. יש לו נטייה מסוימת לחדור ליער, אבל הוא שומר על הכדור לא רע בכלל (מקום ראשון או שני בליגה ביחס אס׳-איב׳) ואם כבר, כמו שנאמר כאן, צריך להוסיף אגרסיביות והרפתקנות למשחק שלו ולא להיפך.

שומר בינוני במקרה הטוב. תנועות ידיים וטפיחה על החזה לא הופכים אותך לשומר טוב, אפילו אם אתה מאוד מנסה. הוא אכן שומר הרבה הרבה יותר טוב מהלפרין בשלב זה של הקריירה, מה שמעיד יותר על הלפרין מאשר על טימור. ואכן, אני עדיין חושב שהלפרין אפקטיבי יותר מאשר טימור במשחק ההתקפה של הפועל, גם בשלב זה בקריירה שלו. הדקות שהלפרין שיחק (אמצע הרבע השני עד המחצית) היו הטובות של הפועל במחצית הראשונה.

אתה מצטט כל מיני סטטיסטיקות (כמו הסטטיסטיקה המטעה של יחס אס'-איב, שהרי טימור פסיבי לחלוטין רוב המשחק ולכן לא מאבד, אבל גם כמעט לא מוסר), אבל הסטטיסטיקה לא עושה רושם על מי שרואה את טימור משחק. ולדעתי, הוא משחק לא מספיק טוב כדי להצדיק את הקרדיט העצום שניתן לו שבוע אחר שבוע. בכל מקרה, הטענה שלי הייתה שאפילו אם טימור עושה סטטיסטיקות טובות - הוא לא טוב לקבוצה.

לגבי קבלת ההחלטות: חלק מקבלת החלטות זה גם לדעת מתי להיות אגרסיבי והרפתקני יותר ומתי לא. משום מה, נראה שטימור הרפתקני בצורה יוצאת דופן בדקות מסוימות, ופסיבי באחרות. זו בדיוק הבעיה. המשחק שלו, כפי שתיאר אוריאל קודם, פשוט לא בוגר. והוא כבר בן 27.

ואגב: בוא לא נגזים. לא נאמר שהלפרין צריך לקבל את כל הדקות של טימור, אלא שהלפרין היה צריך לקבל קצת יותר דקות על חשבון טימור (כ- 5, מה שהיה מעמיד את טימור על 20 דק' למשחק ואת הלפרין על 12-13).

הגנה: וואי, מה זה תודה. עד היום הייתי בטוח שהגנה טובה זה רק טפיחות על החזה, ממש סגרתי לי פה פינה שמשנה את האופן שבו אני מבין את המשחק. עכשיו, עזוב רגע את זה שטימור הוא לא שחקן שעושה פוזות בהגנה, למה לא לתת יותר קרדיט לקולגה בפורום? אני רואה בערך 95% מהמשחקים של בר טימור בארבע השנים האחרונות והתרשמתי שהוא שומר טוב (אתה יודע - מזיז רגליים, קורא מצבים, עירני, מגיע לעזרה, משתמש נכון בפאולים, מבין את ההגנה שמשחקים, מכיר את השחקן שעליו הוא שומר, מנפנף בידיים - כל הדברים החשובים). למה להניח שאני אהבל שמתרשם מהטפיחות על החזה שאתה המצאת?

לגבי שאר העניינים, לא נראה לי שהבנת עד הסוף את החלק של *יחס*, כשמדובר על יחס אס׳-איב׳. בכל מקרה, נראה שהויכוח בינינו מצטמצם פחות או יותר לשאלה האם טימור בליגה צריך להיות שחקן של 15דק׳ למשחק או 20 דק׳ ולכן לא נראה לי שיש טעם להמשיך ולדון בסוגייה...

קבל את התנצלותי אם האמירה על טפיחות החזה התפרשה כמזלזלת כלפייך, זו לא הייתה הכוונה. אם כי, אציין שהרגישות שלך מעט תמוהה לאור העובדה שרק הודעה קודם לכן הכתרת בערך את כל מי שלא מסכים איתך בנושא בר טימור כ- "מדבר לא מעט שטויות". נאה דורש, נאה מקיים.

טימור גם יכול להיות שחקן של 25 דקות למשחק, אבל הקבוצה שלו פשוט לא תשיג את המטרות שלה, לדעתי (כמובן). בהינתן העובדה שהלפרין, למרבה הצער, לא יכול לשחק יותר מ- 12-13 דק' משחק אפקטיביות, במיוחד לא בהגנה, ואוחיון פצוע, צריך לסבול את טימור ליותר מ- 7-8 דק' משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 1:23 pm 
Hall of Famer

טימור והלפרין הם הרבה יותר ס.גארדים מרכזים .אבל כרגע הבעיה הכי גדולה של ירושלים היא חוסר הביטחון המוחלט של ליאור אליהו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:33 pm 
Junior

חולון מתפרקת בדרייב אין ולא מצליחה להראות קשר לכדורסל ללא שמש העמים שלהם.

מה אתם אומרים, להזכיר ללאומית שהוא אמר שהוא מעדיף שרייס ג'וניור ייפצע (!!!!) ע"ח של קורי וולדן, או שלא נעים גם ככה לזרוע מלח..?

מועדון של One man show. הם לא ייעברו פלייאוף מול אף קבוצה כמעט. רק אם יסיימו מקום ראשון ויקבלו את ראשון/נסטי/הרצליה.
אבל נראה לי שמכבי/אשדוד יסיימו ראשונות, ולכן לחולונים צריך להיות הרבה דאגה.

מה שכן עכשיו ועד סוף הסיבוב השלישי מתחיל עבורם לוח משחקים קל יותר - ייאמר לזכותם:
אילת בית, נהריה חוץ, ראשל"צ בית, נ"צ חוץ, הרצליה בית, חיפה חוץ.

אף קבוצה לא "תיתן משחק" כי כולן נלחמות על מיקום טוב יותר בפלייאוף, נהריה וחיפה נגד הירידה, ככה שזה משחקים פשוטים יותר רק על הנייר.
מה שכן העזיבה של שמש העמים פשוט טרפה את הקלפים, לא ייאמן.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' אפריל 29, 2018 8:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:39 pm 
Sophomore

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאללה לפחות יש NBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:45 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
מה אתם אומרים, להזכיר ללאומית שהוא אמר שהוא מעדיף שרייס ג'וניור ייפצע (!!!!) ע"ח של קורי וולדן, או שלא נעים גם ככה לזרוע מלח..?
.

אני לא מבין...אתה בכוח מנסה להיות הבן אדם הכי מאוס ומציק פה? כמה פעמים אפשר לחזור על כל דבר? הולך על השיא?

לעניין,
כן חולון עם עוד משחק זוועתי...לא יאמן איך מקבוצת ההתקפה הטובה בליגה, הפכנו לחבורה של שחקנים שלא מסוגלים לעשות סל.
מה שכן, צריך לזכור שג'ורדן המילטון פה בקושי שבועיים, ולוקח זמן לכולם להתרגל לסגנון המשחק החדש...בקטע הזה הסיבוב השלישי לחלוטין לטובתנו...
אין באמת לחץ רציני על המשחקים עכשיו, ועדיין יש מרווח ביטחון של 2 משחקים מהמקום ה5.
מקווה שעד הפלייאוף זה יראה קצת יותר טוב, לפחות כדי לא לעוף בסוויפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:47 pm 
Junior

עדכון- חיפה מפסידה 75-77 באילת.

כנראה שלפחות לחולון יהיה ניצחון אחד מתוך הרשימה שציינתי, הרי במחזור האחרון חיפה כבר יהיו רשמית בליגה השנייה......

Krembo2 כתב:
אני לא מבין...אתה בכוח מנסה להיות הבן אדם הכי מאוס ומציק פה? כמה פעמים אפשר לחזור על כל דבר? הולך על השיא?
מה נסגר איתכם-כל אחד מסנגר על השני, קודם כל ראי עכשיו אתה, ללאומית יש פה (במקרה הזה ידיים) ושכל, אל תדאג לו.
ומן הסתם ההודעה שלי מהולה גם בציניות, אם נשגב מבינתך להבין אותה, אני כבר לא אשם

ולעניין,
מצטער אבל זה פשוט מבדר אותי כל פעם מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:52 pm 
Sophomore

נראה שדן שמיר חסר אונים. הוא בנה את כל ההתקפה של הקבוצה סביב רייס, ועכשיו נראה שאין לו את הפתרונות להתמודד עם אסופת השחקנים (המוכשרים) שנשארה לו בידיים. שם את כל הביצים בסל אחד שהיה בכל מקרה עשוי מפלסטלינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:54 pm 
Junior

ערן כתב:
נראה שדן שמיר חסר אונים. הוא בנה את כל ההתקפה של הקבוצה סביב רייס, ועכשיו נראה שאין לו את הפתרונות להתמודד עם אסופת השחקנים (המוכשרים) שנשארה לו בידיים. שם את כל הביצים בסל אחד שהיה בכל מקרה עשוי מפלסטלינה.
הוא לא אשם. תראה לי מאמן אחר שיש לו פנומן כמו רייס שלא בונה סביבו ה-כ-ל.

כל מאמן היה פועל כפי שדנשה פעל. הרי עד לפני חודש כולנו הכתרו את חלון לדאבליסטית מובהקת (ובצדק). כל אחד. עם רייס, הדבר היחידי שהיה מונע מחולון אליפות, זו שיטת הפיינל פור אשר בה הכל מתנקז למשחק בודד. ואחת הקבוצות האחרות היו מצליחות לגנוב לה את הצלחת.

כעת, באמת שהכל אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:57 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
ערן כתב:
הוא לא אשם. תראה לי מאמן אחר שיש לו פנומן כמו רייס שלא בונה סביבו ה-כ-ל.

כל מאמן היה פועל כפי שדנשה פעל. הרי עד לפני חודש כולנו הכתרו את חלון לדאבליסטית מובהקת (ובצדק). כל אחד. עם רייס, הדבר היחידי שהיה מונע מחולון אליפות, זו שיטת הפיינל פור אשר בה הכל מתנקז למשחק בודד. ואחת הקבוצות האחרות היו מצליחות לגנוב לה את הצלחת.

כעת, באמת שהכל אפשרי

להראות לך? בערך כל מאמן טוב שקיים. פציעה יכולה להתרחש בכל רגע, ואתה תמיד חייב להכין תוכנית גיבוי, אסור שקבוצה שלמה תתבסס רק על שחקן אחד.

ולשם הבהרה, אני מאוד מעריך את דן שמיר כמאמן, אבל כאן הוא טעה טעות קשה.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך א' אפריל 29, 2018 9:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 8:58 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:

כנראה שלפחות לחולון יהיה ניצחון אחד מתוך הרשימה שציינתי, הרי במחזור האחרון חיפה כבר יהיו רשמית בליגה השנייה......

Krembo2 כתב:
מה נסגר איתכם-כל אחד מסנגר על השני, קודם כל ראי עכשיו אתה, ללאומית יש פה (במקרה הזה ידיים) ושכל, אל תדאג לו.

ולעניין,

לא עניין של סנגוריה. עניין של התנהגות ילדותית ומציקה בפורום שאמור להיות בעיקרו ענייני.
אין בעיה עם הקנטה קטנה פה ושם, אבל להגיד את אותה נקודה 7 פעמים ביום זה כבר משהו אחר.

בזאת סיימתי עם העניין הזה...אם תרצה לדבר על כדורסל,
בשמחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:02 pm 
Junior

שדן שמיר יפסיק למכור אותנו תעדכנו אותי.
ובלי קשר, יכולות האימון המשובחות שלו נחשפות שבוע אחרי שבוע ואם יש דבר טוב שקרה אחרי גלן רייס זה שחלקו של דן בגביע נחשף במלוא הדרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:02 pm 
Sophomore

Krembo2 כתב:
אדום88 כתב:

Krembo2 כתב:

ולעניין,

לא עניין של סנגוריה. עניין של התנהגות ילדותית ומציקה בפורום שאמור להיות בעיקרו ענייני.
אין בעיה עם הקנטה קטנה פה ושם, אבל להגיד את אותה נקודה 7 פעמים ביום זה כבר משהו אחר.

בזאת סיימתי עם העניין הזה...אם תרצה לדבר על כדורסל,
בשמחה

שניהם מלכי האד הומינם של הפורום.
ההתכתשות הזו טבעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:17 pm 
Freshman

Krembo2 כתב:
אדום88 כתב:
.

לעניין,
כן חולון עם עוד משחק זוועתי...לא יאמן איך מקבוצת ההתקפה הטובה בליגה, הפכנו לחבורה של שחקנים שלא מסוגלים לעשות סל.
מה שכן, צריך לזכור שג'ורדן המילטון פה בקושי שבועיים, ולוקח זמן לכולם להתרגל לסגנון המשחק החדש...בקטע הזה הסיבוב השלישי לחלוטין לטובתנו...
אין באמת לחץ רציני על המשחקים עכשיו, ועדיין יש מרווח ביטחון של 2 משחקים מהמקום ה5.

לא מאמין שיראה יותר טוב.
הלך שחקן מצויין שעשה את השחקנים שלידו טובים יותר, המילטון טוב אבל לא יעשה את השחקנים שלידו טובים יותר.
שמיר חזר לחוסר אונים מתחילת העונה, בלאט הגרוע עולה רבע רביעי כדי להשלים לו את ה 20 דקות שהתחייבו.
אפילו בעונת גביע נראה שנסיים עם טעם מר ובלי אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:20 pm 
Junior

לאומית כתב:
שדן שמיר יפסיק למכור אותנו תעדכנו אותי.
דווקא תמיר בלאט קיבל "רק" 15 דק' הערב.

גיא פניני נמצא בתקופה לא טובה בכלל. היום עם 16 נקודות ו-0 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:24 pm 
Junior

ג'ו קופר כתב:
Krembo2 כתב:
אדום88 כתב:
.

לעניין,

לא מאמין שיראה יותר טוב.
הלך שחקן מצויין שעשה את השחקנים שלידו טובים יותר, המילטון טוב אבל לא יעשה את השחקנים שלידו טובים יותר.
שמיר חזר לחוסר אונים מתחילת העונה, בלאט הגרוע עולה רבע רביעי כדי להשלים לו את ה 20 דקות שהתחייבו.
אפילו בעונת גביע נראה שנסיים עם טעם מר ובלי אירופה.

לא רק בלאט עולה בתחילת הרבע הרביעי אלא בלאט והרוש, ביחד. והולוואי שהראה סימני חיים ברבע השלישי בחוץ והמילטון שהיה הכי טוב אצלנו גם בחוץ. קורי וולדן התחיל את הרבע כאופציה הראשונה בהתקפה. קבוצה שחסרת בטחון באופן טבעי עם רצף של הפסדים וזה ההרכב שהוא עולה איתו. לא חוכמה להגיד בדיעבד, אני קיללתי אותו כבר ב-55:58 וצרחתי שהוא גומר את המשחק. מישהו צריך להוציא את המאמן הזה מהסרט שהוא חי בו אבל אין שום סמכות מקצועית בקבוצה שתמנע ממנו להתעלל בקבוצה ובאוהדים. יאללה שבלאט יקבל כבר את הג'וב בניקס ויקח כבר את הגאון הזה מאיתנו. או אולי מסינה בשרלוט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:30 pm 
Hall of Famer

איזה שחקן סק הנרי..... מעניין איפה ישחק בעונה הבאה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:46 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
איזה שחקן סק הנרי..... מעניין איפה ישחק בעונה הבאה.

הפועל ירושלים קלאסי, מינימום סקאוטינג כמו שגיא הראל אוהב "יסיקו מסקנות" אחרי הפספוס עם קלייבורן ועודד קטש שזה שחקן שמתאים לו בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 9:54 pm 
Junior

רוצה להזכיר לכם שסק הנרי בן 31...
אם דייסון יעזוב אני לוקח אותו למלא את המשבצת של דייסון (כלומר - לא שחקן חמישייה. בתקווה שלא בונים על דייסון כחמישייה לעונה הבאה אלא לשחקן משלים).

עוד גארד זר מעניין זה ג'ורדן לויד של אילת וכמובן שדיאנג'לו הריסון מגלבוע/גליל (שניהם הרבה יותר צעירים).

שלושתם בעונה הבאה חייבים למצוא קבוצות בכירות יותר. שחקנים פשוט אדירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 10:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

באמת שמכבי לא יכולים להיראות יותר פתטים מאיך שהם נראים בתחילת המחצית השנייה. לא מסוגלים לתפוס אף ריבאונד לא בהתקפה ולא בהגנה, לא מפסיקים לאבד ולהיחסם ופשוט לא מסיימים אף פוזשן הגנתי בלי לחטוף סלים או עבירות. המזל היחיד שלהם בינתיים שהגבוהים של אשדוד מחטיאים מהקו.
כהן פשוט לא יכול לתפוס ריבאונד או להגן (גאוני מבחינת ספאחיה לא לשתף את בולדן מול קבוצת הריבאונד הטובה בליגה).

זוכרים את התקופה לא לפני הרבה זמן שלמכבי היו את הסנטרים המאיימים בליגה? אז אלכס צוברוביץ כבר בשני משחקים רצוף נראה מול הגבוהים של מכבי כמו סנטר טופ יורוליג.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך א' אפריל 29, 2018 10:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2018 10:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מתברר שאני כותב ממש לאט כי מכבי הספיקו בינתיים לצמצם ממינוס 13 לפיגור נקודה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: