סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 1:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עידן שגיב כתב:
שאלה. משחק חצי גמר, הקבוצה מהחמות בליגה במשחק ביתי. איך זה שהמון מהשורות הראשונות פשוט ריקות? לא פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה בשלבי פלייאוף

אתה יודע איזה סוג של אנשים קונים שם מנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 2:14 am 
Sophomore

ברור לי שמדובר בחברה שאיך לומר? מצליחים לגמור במאזן חיובי את החודש. עדיין, פלייאוף. עדיין, היו יכולים להשאיל את המנוי לאיזה פונקציונר\שותף עסקי\אינטרס כלשהו.
מוזר לי שבמשחקים כאלו, באולמות מסוימות יש תחושה של מלחה של לפני 25 שנה שישיבה על המדרגות ראויה למחיר כרטיס מלא, ובאולמות אחרים כמעט יציעים ריקים (כשברור שלא מדובר בכרטיסים שלא נמכרו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 2:28 am 
Hall of Famer

קודם כל הרבה משחקים האולם מתמלא עם הזמן.
דבר שני האנשים האלו לא אוהדים שרופים. הם לרוב אנשים עם כסף ולרוב אנשים עם כסף יש להם לא מעט תוכניות בחיים כמו נסיעות לפנאי או עסקים. יש גם כאלו שאני אישית מכיר שפשוט באים ברבע השני בגלל פקקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 8:06 am 
Hall of Famer

יוסטון שוחטת. ראיתי את המחצית הראשונה. פול, הארדן, קאפלה וטאקר בהצגה ושמישהו ינסה לעצור אותם עם כאלו אחוזי שלוש.

קליבלנד - אינדיאנה. הפייסרס פשוט נחנקו במאני טיים. דווקא בדקות שבהן לברון לא היה על המגרש הם פשוט קרסו ונתנו לקליבלנד לבנות יתרון שלא שמטו אותו עד הסיום. אם היו מנצלים את הדקות האלו לעלות ליתרון, לא היה קל להם לחזור. עשו גם לא מעט פאולים מיותרים ושלחו את קליבלנד לקו, וגם איבודים טיפשיים.
בצד של קליבלנד, חוץ מלברון שכצפוי הגיע להצגה הכי טובה בעיר (45 נק' 9 ריב' 7 אס' ו-4 חט'), טיי לו שלף כמה שפנים מהכובע שגם אשכרה עשו תעלול לקהל - ג'יי אר 3/8 לשלוש, תומפסון 15 ו-10 ריב' ולאב 14 נק' (4/8 לשלוש).

ואם טורונטו התקשו מול וושינגטון, מול קליבלנד הם בסרט אחר. אין להם מישהו שיעצור את לברון. אולי הם צריכים להתמקד יותר בלעצור את האחרים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 8:08 am 
Sophomore

עידן שגיב כתב:
ברור לי שמדובר בחברה שאיך לומר? מצליחים לגמור במאזן חיובי את החודש. עדיין, פלייאוף. עדיין, היו יכולים להשאיל את המנוי לאיזה פונקציונר\שותף עסקי\אינטרס כלשהו.
מוזר לי שבמשחקים כאלו, באולמות מסוימות יש תחושה של מלחה של לפני 25 שנה שישיבה על המדרגות ראויה למחיר כרטיס מלא, ובאולמות אחרים כמעט יציעים ריקים (כשברור שלא מדובר בכרטיסים שלא נמכרו)

אתה צודק. שורות ריקות לא היינו רואים לפני כמה שנים במשחקי פלייאוף (ועוד בסיבוב השני). הסיפור פה הוא שיש משבר כלכלי חמור הולך ומתהווה בארה"ב (ובעולם כולו). אחד הביטויים הגדולים שלו הוא קריסה של הקמעוניים הגדולים הגדולים בארה"ב, ובמיוחד חנויות הכלבו הגדולות. תופעה שזכתה לכינוי, Retailers Apocalypse. אתה יכול לחפש Retailer closing, ולראות כמה תוצאות תקבל רק בחודש האחרון. והמצב הולך ומתדרדר.

מהזווית שלנו, יש ירידה במכירות של מוצרי ספורט ורשתות ספורט כמו footlocker נסגרות. יש גם הרבה בעלי קבוצות בנבא שיש להם חשיפה לנדל"ן. אין ספק שהמשבר הכלכלי ישפיע על הליגה בצורה דרמטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 8:21 am 
Hall of Famer

הטעות הקריטית של מקמילן הייתה בדקות שלברון היה בחוץ והוא המשיך עם הרכב שלא יודע לשים סל..... היה צריך בדקות האלה ללכת בכל הכח עם אלדיפו וטרנר כדי לנסות לקחת קצת יתרון ומומנטום.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 8:32 am 
Hall of Famer

הרגע המגדיר של המשחק מבחינת הפייסרס היה בפיגור 98-92, 2 דקות לסיום. דארן קוליסון, קלע השלשות הטוב בליגה בעונה הסדירה (שבפלייאוף ירד משמעותית ביכולת), מקבל שלשה פנויה לחלוטין מהפינה-הזריקה הכי קלה בכדורסל לקלע. ברגע שהוא החטיא את זה היה ברור שהפייסרס גמרו.

מה יש לומר על לברון. היכולת הפיזית שלו לא תיאמן. ראיתי את תחילת המשחק בליגפאס ואז קפצתי להורים ושם רואים בערוץ הספורט, אז שמעתי את שימי אומר שבמחינת יכולת אישית לברון גדול מג'ורדן. לא רוצה לפתוח פה עוד דיון לברון-ג'ורדן, אבל אני מסכים איתו. לא היה כזה שילוב של יכולות פיזיות, יכולת מנהיגות, עשיית נקודות, מסירה, ריבאונד, הגנה-הכל ביחד. הוא החבילה המושלמת. עוד משחק לפנתיאון. שוב חבל שמה שסביבו מבאס לאללה (חוץ מטריסטאן קרדישיאן שקפץ לבקר) אבל זה מה שזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 8:38 am 
מנהל פורום

itay2 כתב:
עידן שגיב כתב:

אתה צודק. שורות ריקות לא היינו רואים לפני כמה שנים במשחקי פלייאוף (ועוד בסיבוב השני). הסיפור פה הוא שיש משבר כלכלי חמור הולך ומתהווה בארה"ב (ובעולם כולו). אחד הביטויים הגדולים שלו הוא קריסה של הקמעוניים הגדולים הגדולים בארה"ב, ובמיוחד חנויות הכלבו הגדולות. תופעה שזכתה לכינוי, Retailers Apocalypse. אתה יכול לחפש Retailer closing, ולראות כמה תוצאות תקבל רק בחודש האחרון. והמצב הולך ומתדרדר.

מהזווית שלנו, יש ירידה במכירות של מוצרי ספורט ורשתות ספורט כמו footlocker נסגרות. יש גם הרבה בעלי קבוצות בנבא שיש להם חשיפה לנדל"ן. אין ספק שהמשבר הכלכלי ישפיע על הליגה בצורה דרמטית.

לא רק נדל"ן, הקריסה של רשתות מסוימות פגעה ממש במפרסמים ובחברות מדיה (אני יודע כי פרויקט ענקי שעבדתי עליו נסגר לנו מהיום להיום בגלל קריסה כזו, לכאורה לא קשורה) וכשאלו נפגעים זה יותר גלי הדף שעוד יותר גדלים.
מצד שני, סביר להניח שהשורות הראשונות שם, האילו שריקות, זה של אלו ששמו שורט על טויז אר אס, אז אין להם תירוץ לא להגיע, הן בטוח לא שייכות לעובדי נקיון של אמריקן אפרל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 10:17 am 
Hall of Famer

בשקלול כל התוצאות בסדרה , הפייסרס מבחינת הפרש הסלים נמצאים ב40+ על הקאבס. קבוצה יותר טובה , שהפסידה בעיקר בגלל חוסר נסיון. מקווה שיתחזקו בעיקר בפנים לעונה הבאה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 11:40 am 
Hall of Famer

קבוצה פחות טובה, שהפסידה לכוכב על אחד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 11:46 am 
Hall of Famer

לא רואה במה אינדיאנה הראתה שהיא פחות טובה מקליבלנד בסדרה הזאת, התיאור של עופר די מדויק. לאולדיפו רעדו הביצים במחצית הראשונה של משחק 7, סאבוניס החטיא זריקות של בטחון וכאמור הזריקה ההיא של קוליסון שלאורך כל העונה הוא היה קובר בעיניים עצומות. תוסיף לזה את ההפסד ההוא באינדיאנה ותקבל שהפייסרס אכן היו קורבנות של חוסר הנסיון שלהם בסדרה הזאת, חוץ מזה שלברון שחקן על וזה ברור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:10 pm 
Junior

אז מה הכוונה בקבוצה יותר טובה? שיש שם יותר כישרון? שהם מאומנים יותר? שאם הייתה סדרה של הטוב מ9 הם היו מנצחים?

אינדיאנה הראתה שהיא פחות טובה מקליבלנד כי היא הפסידה את הסדרה. חוסר ניסיון זה תכונה של קבוצה בדיוק כמו יכולת הגנתית או רמת אימון או כל תכונה "קלאסית" אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:17 pm 
Sophomore

יותר מאומנת, יותר מאוזנת. לברון מספיק טוב כדי לעבור אותם כי יש שם כישרון מוגבל וכי רעדו להם הביצים.
גם אני לא מבין את המשמעות של קבוצה יותר טובה, ברור שקליבלנד יותר טובה כי היא עברה סדרה של 7 משחקים. אבל קליבלנד תעוף מול פילי כי היא באמת קבוצה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:23 pm 
Sophomore

אמביד בצבע לא יאפשר ללברון לעשות מה שהוא עשה מול סבוניס.
ואני לא מסכים שלברון טוב יותר. לברון נהנה מליגה פיזית הרבה פחות מתחת לסלים ולכן זה שהוא לא מאוד מגוון (כמו מייקל) בלייצר נקודות לא מפריע לו. הוא הנהנה הראשי מהמעבר לסמול בול, ומההתרככות של הגבוהים שנהיים שחקני חוץ.

אתה מסתכל על אנטוני דיוויס ואומר, למה לעזאזל אתה לא מוסיף איזה 20 קילו מסת שריר, והוא עונה לך "בלה בלה אני נייד אני גארד. כל מני שטויות". תהיה מסיבי, תשלוט בצבע קיבינימט.

אז אמביד רוצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:28 pm 
מנהל פורום

נכון כי דיוויס לא טוב בצבע, הוא בעצם ראיין אנדרסון עם קליעה פחות טובה ודריבל טוב במקצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:35 pm 
Sophomore

כן, זה מה שאמרתי.

דיוויס שחקן טוב מאוד, אבל האימפקט שלו במובנים של לעזור לקבוצה לנצח הוא לא האימפקט של הגבוהים הגדולים ביותר בהיסטוריה למרות שהוא בהחלט נמצא בשורה הראשונה מבחינת כישרון. עוד 20 קילו והוא לא רק סלאשר פנטסטי עם קליעה מצויינת מזריקות 2 ארוכות. עוד 20 קילו הוא מסה אדירה שיכולה להתמקם מתחת לסלים בהגנה ובהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:37 pm 
Hall of Famer

אינדיאנה הרבה יותר מאומנת ומאוזנת, לא מעט יותר-הרבה יותר. קליבלנד עלתה כי מישהו צריך לשבור שוויון ולעלות והיה לה את השחקן הנכון לעשות את זה, אפשר לשחק עם הטרמינולוגיה אבל בסופו של דבר אינדיאנה נראתה יותר טוב מקליבלנד בחלקים גדולים של הסדרה (אגב, לא במשחק 7).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:39 pm 
מנהל פורום

דיוויס משמיד אנשים בצבע כי הוא סופר חזק, עם כתפיים רחבות ועדיין זריז ומהיר מספיק בשביל להוסיף על הכוח והאתלטיות שלו עוד איזה 17 תנועות שונות ומגוונות. את מי הוא מזכיר לי? המממ... אני חושב שאת הסנטר הקמרוני של הסיקסרס!
עוד 20 קילו לדיוויס ולא רק שהמשחק שלו ייפגם לדעתי, אני גם חושב שהוא ישמיד לעצמו את הברכיים או הקרסוליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:40 pm 
Sophomore

בכל סדרה יש נקודת הכרעה, ואם קבוצה מסויימת לא מתפקדת בנקודות ההכרעה ולא מספיק טובה כדי לשייט לסיבוב הבא, אי אפשר לומר שהיא קבוצה טובה יותר. זה לא עניין של טרמינולוגיה.

אינדיאנה מאומנת יותר, אבל היא גם לא פאר היצירה. פשוט קליבלנד מאומנת בדיחה הרבה בגלל לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:44 pm 
מנהל פורום

אני גם די בטוח, ואני מודה שאין לי סטטיסטיקה מול העיניים, רק מצפיה בדיוויס (ואמביד) העונה, שדיוויס בילה בצבע העונה יותר מאמביד, ואני גם די בטוח שהוא נגע בכדור פחות ממנו, מה שיהפוך את אחז הפוזשנים שהיה בצבע לגבוה יותר משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:47 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
דיוויס משמיד אנשים בצבע כי הוא סופר חזק, עם כתפיים רחבות ועדיין זריז ומהיר מספיק בשביל להוסיף על הכוח והאתלטיות שלו עוד איזה 17 תנועות שונות ומגוונות. את מי הוא מזכיר לי? המממ... אני חושב שאת הסנטר הקמרוני של הסיקסרס!
עוד 20 קילו לדיוויס ולא רק שהמשחק שלו ייפגם לדעתי, אני גם חושב שהוא ישמיד לעצמו את הברכיים או הקרסוליים.

את מי בדיוק הוא משמיד? מה אתה מקשקש. אחד מה"סופרסטארים" סו קולד- הכי פחות הישגיים בליגה.

אם דיוויס היה מזכיר את אמביד הוא היה מצליח להראות דומיננטיות קרובה במעט לאמביד בכל שנותיו בליגה. לא מזכיר בשיט. דיוויס סלאשר עם קליעה מחצי מרחק, אמביד פחות נייד מעט, אבל הרבה יותר מגוון ומעל להכל- מסוגל להיות סנטר (מרכז) של התקפה ועוגן הגנתי. דיוויס עלה נידף. בגלל זה כשקאזינס היה שם היה ברור שהכל עובר דרכו. אתה מדמיין את זה קורה עם אמביד? (כשהוא לא פצוע).

ואפשר להעלות מסה באופן הדרגתי, אתה יודע. הרבה שחקנים עושים את זה במהלך 6 שנים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 12:53 pm 
מנהל פורום

https://stats.nba.com/vs/scoring/#!?Pla ... ode=Totals

אם הבנתי נכון את הסטטיסטיקה, ויש סיכוי שלא כי אני אוויל לעיתים, דיוויס זורק יותר זריקות מהצבע מאשר אמביד, אחוז גדול יותר מהזריקות של אמביד מגיע מבחוץ, אחוז גדוליותר מהנקודות של דיוויס מגיע בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 1:01 pm 
מנהל פורום

אמביד העונה מ-6 פיט ומטה, 259 זריקות ב-63 משחקים. 4.1 זריקות למשחק.
דיוויס מ-6 פיט ומטה, 493 זריקות ב-75 משחקים 6.5 זריקות למשחק.

גם האפקטיב פילד גול של דיוויס גבוה יותר בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 1:03 pm 
Sophomore

דיוויס לא "זורק" יותר זריקות מ-2. דיוויס מקבל מסירה לדאנק אחרי שהוא חותך לכיוון הסל. לא נכנסתי לראות את הסטט' כי אני מאמין שאין שם תשובה למה שאני מעלה כאן כנראה. אם יש אז תגיד.

אפשר לראות בקרב גבוהים מי מתפקד כמרכז של התקפה מתחת לסלים במספרי אסיסטים לדוג'. מי מושך יותר אש, מי גורם לכיווץ של ההגנה. דיוויס לא עושה את זה, הוא לא מסוגל. אגב, שנים שככה ניסו להשתמש בו בניו-אורלינס וזה עשה לו עוול, כי הוא לא מסוגל לעשות את זה. חייב לקבל את הכדור בתנועה לסל ויתרון של חצי מטר על ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 1:05 pm 
מנהל פורום

יש שם תשובה אני מניח, אבל אני צריך למצוא את השאילתה המדוייקת לנסח. מעניין דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Majestic-12 [Bot], oren_80 ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה