סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 11:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2018 10:53 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רגע, לא הבנתי מי קבע שלא היו שריקות בוז במשחק של סכנין? אני אישית לא ראיתי את המשחק, אבל למה טענה של הארץ היא יותר מהימנה מטענה של ערוץ 7?

וכמובן שנחמד לראות את עופר האדום ממשיך לזמר את הקלישאות והמנטרות הקבועות שלו אודות הציבור הימני, "שטוף השנאה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 6:31 am 
Hall of Famer

https://www.facebook.com/yuvalganor/posts/10156465030963000?hc_location=ufi

אגב, בדרך כלל אם מישהו טוען טענה, הוא זה שאמור להביא את ההוכחה ולא להיפך..... ראית איפשהו הוכחה לכך שהיו שריקות בוז?

ולגבי השנאה, מה לעשות שחלק גדול מאוד מאנשי הימין הם כאלה, ועל זה ביבי רוכב כבר שנים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 7:45 am 
Junior

זה כן אני כתב:
רגע, לא הבנתי מי קבע שלא היו שריקות בוז במשחק של סכנין? אני אישית לא ראיתי את המשחק, אבל למה טענה של הארץ היא יותר מהימנה מטענה של ערוץ 7?

וכמובן שנחמד לראות את עופר האדום ממשיך לזמר את הקלישאות והמנטרות הקבועות שלו אודות הציבור הימני, "שטוף השנאה".

אנשי מפתח מרעננה טוענים שלא היו שום שריקות

אני מניח שהקטע של שטוף שנאה קשור לזה שביבי מעלה פוסט כזה
אבל שום ציוץ על זה שבסרטון שרגב העלתה, כל הקהל של ביתר מאחוריה שר ״שישרף לכם הכפר״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 8:04 am 
Junior

עופר האדום כתב:
זה בדיוק הטענה שלי..... מרוב שהציבור הימני ברובו מושתת על פילוג ושנאה , לא שווה לו להתנצל אפילו על הכפשה ברורה.

חרא על הפרצוף של כל הימנים המניאקים האלה. הייתי שולח אותם למשרפות את הפלגנים האלה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 8:09 am 
Senior

צוד כתב:
עופר האדום כתב:
זה בדיוק הטענה שלי..... מרוב שהציבור הימני ברובו מושתת על פילוג ושנאה , לא שווה לו להתנצל אפילו על הכפשה ברורה.

חרא על הפרצוף של כל הימנים המניאקים האלה. הייתי שולח אותם למשרפות את הפלגנים האלה.

בלי להתיחס קונקרטית לטענה, משעשע שהטרמינולוגיה שהשתמשת בה נפוצה בהרבה מאוד (מאוד מאוד) בפוסטים מהצד הימני של המפה הפוליטית מאשר משמאל. טוב שלא כתבת "לכו לעזה, נראה אם שם תמשיכו להיות ימניים הזויים" או "שיאנוס אותכם איש יחידת עוז"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 8:10 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:

כי הארץ גיבו את הטענה שלהם בסרטון וידאו ובעדויות של אנשים (יהודים!) שהיו שם ומזדהים בשמם. בערוץ 7 לא כ"כ יכולים לעשות את זה, כי הם פשוט הפיצו סיפור שנאה חסר שחר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 9:31 am 
Junior

תומר כתב:
צוד כתב:
עופר האדום כתב:

בלי להתיחס קונקרטית לטענה, משעשע שהטרמינולוגיה שהשתמשת בה נפוצה בהרבה מאוד (מאוד מאוד) בפוסטים מהצד הימני של המפה הפוליטית מאשר משמאל. טוב שלא כתבת "לכו לעזה, נראה אם שם תמשיכו להיות ימניים הזויים" או "שיאנוס אותכם איש יחידת עוז"

I believe the subtext here is rapidly becoming, uh, text

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 9:41 am 
Junior

אני לא אומר שהיו שריקות בוז, אבל ראיתי עכשיו את הסרטון שאמור להוכיח כי לא היה ולא נברא, ולא יכולתי להתעלם משני דברים:
1. בתחילת הסרטון ולקראת סופו היה רעש ניכר ("ניכר" אם לא מתעלמים מהעובדה כי היו במגרש כמה מאות אוהדים, כן?)
2. הקהל הוחרש על ידי הטלוויזיה קצת לאחר תחילת דקת הדומיה ועד כמספר שניות לפני סיומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 9:44 am 
Junior

עופר האדום כתב:
ולגבי השנאה, מה לעשות שחלק גדול מאוד מאנשי הימין הם כאלה, ועל זה ביבי רוכב כבר שנים.

עובדה שאתה קבעת בלבד, ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 9:49 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אני לא אומר שהיו שריקות בוז, אבל ראיתי עכשיו את הסרטון שאמור להוכיח כי לא היה ולא נברא, ולא יכולתי להתעלם משני דברים:
1. בתחילת הסרטון ולקראת סופו היה רעש ניכר ("ניכר" אם לא מתעלמים מהעובדה כי היו במגרש כמה מאות אוהדים, כן?)
2. הקהל הוחרש על ידי הטלוויזיה קצת לאחר תחילת דקת הדומיה ועד כמספר שניות לפני סיומה.

1. זה היה המאבטח שצעק "סרק".

2. זה כבר האילומינטי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 9:50 am 
Hall of Famer

זה לא היה המאבטח , זו הייתה הקרן החדשה לישראל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 9:59 am 
Junior

או סתם עוד מישהו שמתמיד בעקביות בדרדור הדיונים לרמה של גן חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 10:15 am 
Hall of Famer

רמה של גן חובה של הפצת קונספירציות הזויות , כאשר מבחינה עובדתית כל מי שהיה במגרש (מכל הצדדים) שלל לחלוטין שריקות בוז , קיים וידאו (כן , ברור שהושקט ועבר עריכות למיניהן) שמראה שלא היה ולא נברא , ובשום מקום לא הובאה אפילו עשירית הוכחה לכך שהייתה איזושהי שריקת בוז. אבל תמשיך , זה משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 10:19 am 
Junior

אם זו היתה הפעם היחידה, ניחא. אבל התרגלתי כבר לסגנון ולרמה. שיהיה המשך יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 10:23 am 
Hall of Famer

שמח שנתתי לך סולם נוח לרדת מההאשמות ההזויות שהיו שריקות בוז. יום נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 10:27 am 
Junior

נו טוב, לייחס לי האשמות (מומצאות לחלוטין) לגביי עניין זה או אחר הוא עניין שהייתי צריך לצפות לו ממך. אך מאחר שאין לי עניין וסבלנות לחנך אנשים מבוגרים, אסיים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 11:42 am 
Hall of Famer

בחייאת עופר, למה אתה בגן חובה עופר. מה אתה מייחס לו האשמות מומצאות. הוא רק שאל ורק לא יכל להתעלם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 11:43 am 
Hall of Famer

לא מכיר את הבחור, אבל הוא טכנאי קול. לטענתו היו רעשי רקע (ללא שריקות בוז) והנמכה של הסאונד בזמן השידור

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 507&type=3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 12:11 pm 
Junior

למה להתייחס לתוכן הדברים (ונשבע שלא קראתי את מה שאורן הביא פה לפני כן) כשאפשר פשוט (כרגיל, כשמדובר באותם משתמשים) להתלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 12:19 pm 
Hall of Famer

התייחסתי לתוכן הדברים כששאלת למה הארץ ולא ערוץ 7.

כשעברת לנתח את הסרטון למרות עדויות ברורות מצד אנשים שהיו שם (אשר אלון למשל) שלא היו שריקות בוז וכשאין שום עדות בשם של מישהו ששמע את השריקות הללו, היה ברור (היה ברור מלכתחילה, אבל בכל זאת) שכמו הרבה ימנים טובים אתה לא מתכוון להודות שזו היתה האשמת שווא אלא רק להמשיך "לתהות", "להעלות שאלות" ושאר ירקות רקובים ומוכרים היטב (אהלן רצח רבין). לכן ההתייחסות אליך כפי שג'ון קלי מתייחס לטראמפ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 12:23 pm 
Hall of Famer

גם לקונספירצייה של רצח רבין יש כל מיני הוכחות...... בכל מקרה , כל הנוכחים באירוע מכל הכיוונים שלו העידו חד משמעית שלא היו שריקות בוז כמו שטענו הכהניסט וראש הממשלה האמיץ שנגרר אחריו. אין ספק ששמעו צעקות בהתחלה של ילדים (ההנהלה שם גם דיברה על כך שהטקס היה בעברית והייתה שם קבוצת ילדים שלא הבינו על מה מדובר). אני די משוכנע שלא היה שם שום "ביזוי דקת הדומיה" , בוודאי שהרבה פחות מביזוי דקת דומייה לרצח רבין בטדי למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 12:26 pm 
Junior

אני מבין שעברנו לשלב הדמיונות.
תהיתי את שתהיתי לאחר שהסרטון הנ"ל הובא כראיה לכך שהיתה דממה בזמן דקת הדומיה, כשבבירור שמים לב שהקהל בסרטון הוחרש על ידי הצוות הטלוויזיוני (ולראיה, לא הייתי צריך להיות איש מקצוע כדי לשים לב לכך). אם הקהל הוחרש, המסקנה המתבקשת היא שהדבר שהיה מה להחריש (מסיבותיהם שלהם). למה הם בחרו להחריש? שאלה שצריך להפנות אליהם.

אגב, נא להשאיר את דמגוגית רצח רבין בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 12:28 pm 
Hall of Famer

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=280486&lang=HE

בסרטון כאן אין השקטה של הווליום (דקת הדומייה בערך מ-00:30), אתה מוזמן לחוות את דעתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 12:32 pm 
Hall of Famer

לא יודע למה מתכוון המשורר ב"דמגוגיית רצח רבין", אבל התגובה של הימין-בעיקר הימין הדתי הסרוג-לרצח היתה מופת של הכחשה ובריחה מאחריות. אז כשמשהו מזכיר משהו, נזכרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2018 12:32 pm 
Junior

שוב, לא טענתי לכלום. טענתי שבסרטון שאני ראיתי מבחינים בבירור החרשה של הקהל. אני מבין שבעולם בו אתם חיים אסור לתהות ולשאול שאלות לגיטימיות, וצריך לאכול בכפית כל טענה שתניח את דעתכם. אני פועל אחרת, ולמרבה המזל (ולצערכם?) איננו חיים בדיקטטורה קומוניסטית, כך שאמשיך לפעול כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 421 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: קרטמן ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: