תומר כתב:
sir charles כתב:
לפולץ בינתיים אין כל כך על מה להשתחצן אבל אם הוא ישתפר הוא בטח גם יתקשה לנגן כינור שלישי מאחורי שני הראשונים (ע"ע התשובה שלו בטוויטר לד"ר ג'יי).
האר נא את עינינו
הדוקטור כתב בעקבות התצוגה של טייטום במשחק 2 שהוא היה צריך להיבחר ראשון ובתגובה פולץ ענה שהוא נבחר ראשון בזכות הדברים שהוא הראה בקולג', שזה קצת כמו שאדם מוריסון היה אומר שמגיע לו להיות כוכב במנש כי הוא היה שחקן השנה במכללות. בקיצור היה עדיף שישתוק וימשיך לזרוק לסל.
Att כתב:
זה מה שיפיל את הפרויקט של פילי? לא זה שפילי תלויה כמעט לחלוטין בשני הכוכבים שלה ויש לה אפסייד מוגבל (כי מה לעשות שבליגה של היום שני כוכבים זה לא מספיק)? זה שהיא עברה מאחד הג׳י-אמים הטובים בליגה ומי שבנה את ה-core הנוכחי לאחד הג׳י-אמים הגרועים בליגה שהיה בלי עבודה עד שהליגה ואבא שלו התערבו?
היו לו את כל הכלים כדי לבנות רביעיית כוכבים והוא זרק שתי בחירות גבוהות לפח, במקום להשתמש בהן בטרייד עבור כוכב או לנצל אותן כדי לבחור שחקן איכותי לעשור הקרוב.
לגבי האגואים של אמביד וסימונס, שניהם חבר׳ה לא קלים בהקשר הזה, הם מאוד תחרותיים, אבל הם גם נראים לי מספיק חכמים כדי לא להתקוטט ביניהם.
זה התפקיד של ברט בראון לאזן את האגואים השונים. נדמה לי שהוא כבר שוחח איתם מספר פעמים על זה.
כל עוד מתקדמים ומנצחים הכל טוב...
יש 4 כוכבים בג״ס שמסתדרים להם בשלווה.
וזה מחזיר אותנו לנקודה למעלה. אני מעריך שהם הולכים להתקל בחומת הסלטיקס של איינג׳ בחמש-שש השנים הבאות ואז התסכול יגבר... יכול להיות שמכאן יפרצו מלחמות פנימיות.
אולי מספיק עם המנטרה הזאת כבר. הינקי לא היה אחד ה-GMים הטובים בליגה. הוא אפילו לא זה שבחר את סימונס (מי אומר שהוא לא היה מוותר עליו בגלל הקליעה החשודה ובוחר על פניו את אינגרם?), הוא כן בחר את אוקפור על פני פורזינגיס (ב-2015) וב-2013 את נרלנס נואל ומק"וו כשעל הלוח היו סי ג'יי מקולום, סטיבן אדמס וכמובן יאניס, כך שמבחינת דראפט עומדת לזכותו בעיקר הבחירה באמביד שלא היתה מובנת מאליה (בגלל החשש מהפציעות של הקמרוני) ומבחינת השוק החופשי את ההחתמה של קובינגטון ונראה לי שגם מקונל, אבל לא הרבה מעבר.
גם להגיד שלפילי יש אפסייד מוגבל זו הגזמה מופרכת. יש להם שניים מהכוכבים הצעירים הטובים בליגה + צוות מסייע לא רע בכלל (רדיק, שאריץ, קובינגטון, בלינלי, איליסובה, מקונל) שגם אם הם לא ירצו להחתים את חלקם מחדש לא יחסרו שחקנים וטרנים שישמחו להגיע במקומם + גארד רוקי שאמנם בינתיים מאכזב בגדול אבל עדיין הצליח תוך כמה משחקים להביא ט"ד וברגע שיפתור את בעיית הקליעה שלו (שלא היתה בקולג'ים, בניגוד לסימונס שגם שם לא קלע) יוכל להתפתח לגארד מצוין.