סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 5:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.281931.html

ציטוט:
אלא שבמנהלת כבר נערכים לתרחיש של פיצוץ השיחות, ואם לא תושג הסכמה במנהלת מתכוונים לסיים את הליגה בעוד עשרה ימים. המשמעות: האליפות תוכרע ללא פלייאוף ופיינל פור אלא על פי מיקום. הקבוצה שנמצאת כרגע במקום הראשון היא מכבי ת"א, ואם תשמור על המקום הזה היא תוכרז כאלופה.

ידעתי שלשמעון היה משתלם למנות את חבר שלו פרנקל ליו"ר המנהלת.

:lol: :lol: :lol:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:08 am 
Senior

שיטה לא פחות ספורטיבית מפיינל פור
sudden death זו שיטה מקובלת להכריע משחקים, למה לא ליגות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:11 am 
Hall of Famer

מה לא פחות ספורטיבי מפיינל פור...? להפסיק סיבוב משחקים באמצע ולהכריז על האלופה ? באיזה מקום "שיטה" כזאת נהוגה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:21 am 
Senior

כל דבר הוא לא פחות ספורטיבי מפיינל פור
והכתם הקטן על הקיר מאחוריך (הכחלחל עם השוליים הכתומים שמטפטף) זו האירוניה שהחמיצה אותך בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:23 am 
Freshman

רעיון מצוין.
איגוד השחקנים מאיים, האיגוד מחזיר ולוקח את המושכות בידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:29 am 
Junior

אגב זאת השיטה שנותנת הכי הרבה סיכוי לכך שהאלופה תהיה הקבוצה הטובה ביותר (אלופה אחרי ליגה , לא שינוי שיטת ההכרעה באמצע)

אני מניח שאוהדי מכבי בשנות ה80 התבייכנו על המעבר מהשיטה הזאת למשחקי גמר סל כהכנסת שיטה לא ספורטיבית.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:32 am 
מנהל פורום

beatla כתב:
אגב זאת השיטה שנותנת הכי הרבה סיכוי לכך שהאלופה תהיה הקבוצה הטובה ביותר (אלופה אחרי ליגה , לא שינוי שיטת ההכרעה באמצע)

אני מניח שאוהדי מכבי בשנות ה80 התבייכנו על המעבר מהשיטה הזאת למשחקי גמר סל כהכנסת שיטה לא ספורטיבית.

זה בדיוק מה שאני אומר לכל חובבי הפלייאוף
הפלייאוף נועד להכניס מתח וכסף לסיפור של הכדורסל ובאופן "מפתיע" זו גם הסיבה שהפיינל פור נולד

אבל עופר צודק שזה לא ספורטיבי כי הקבוצות ערוכות להתחרות בשיטה אחת, אי אפשר לשנות באמצע, רוצה לשנות? סבבה תן קיץ להתארגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:37 am 
Hall of Famer

חוץ מזה שכאן מדובר (אם זה לא הנפצה) לסיים את הליגה עוד לפני סוף הסיבוב השלישי.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 11:44 am 
Junior

הפלייאוף לא נועד רק להכניס מתח, הוא גם נועד כדי ליצור מנגנון שבו הקבוצות הטובות בליגה משחקות ביניהן יותר משחקים ואז יש יותר משחקים מעניינים / הזוכה באליפות היא "הטובה שבטובים".

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 12:08 pm 
מנהל פורום

המנגנון הזה חוטא להגדרה של הקבוצה הכי טובה מתוך מאגר של קבוצות הליגה. מה אם אני מסיים ראשון אבל יש לי חרא של מאצ' מול קבוצה מהמקום השמיני, אבל אני שולט בליגה ללא עוררין, רק בעיה של מאצ'אפ מול קבוצה אחת. איך זה שיטה של הטובה בין הטובים. אם הקבוצות האחרות טובות, יואילו נא וינצחו לאורך כל העונה את כל הקבוצות. כי האלופה היא הקבוצה הכי טובה מתוך מאגר מוגדר מראש של קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 12:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
beatla כתב:

ברור שזה מה שקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 12:18 pm 
Junior

uriel17 כתב:
המנגנון הזה חוטא להגדרה של הקבוצה הכי טובה מתוך מאגר של קבוצות הליגה. מה אם אני מסיים ראשון אבל יש לי חרא של מאצ' מול קבוצה מהמקום השמיני, אבל אני שולט בליגה ללא עוררין, רק בעיה של מאצ'אפ מול קבוצה אחת. איך זה שיטה של הטובה בין הטובים. אם הקבוצות האחרות טובות, יואילו נא וינצחו לאורך כל העונה את כל הקבוצות. כי האלופה היא הקבוצה הכי טובה מתוך מאגר מוגדר מראש של קבוצות.

שלא נדבר על פציעות , הרחקות וסתם יום חלש במשחק ביתי שהפסדת ומשנה את כל הדינימיקה של הסדרה.

בקיצור :
ליגה , פליאוף , משחק אחד

סדר עולה של מקריות ושל סיכוי להפתעה. כל השיטות ספורטיביות ולכל אחת מהן יתרונות וחסרונות (כסף , מתח , בניית יריבות וכו)

בשום שיטה המטרה לא אמורה להיות שהקבוצה הכי טובה על הנייר תזכה באליפות. מהות הספורט הוא העניין והסיכוי להפתעה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 12:52 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שמזרחי אכן התלונן על השיטה אז (אם כי אני לא זוכר שנתקלתי בדיווחים על כך בעיתונות, אבל אולי אם אחפש טוב אמצא).
מה שכן, בניגוד לפיינל פור שם טענת ה"בכל אירופה זה ככה" אכן עמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 1:26 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
כזכור, אירגון השחקנים הציע לבטל את החוק הרוסי ואף לרשום שישה זרים בכל קבוצה, בתנאי אחד: רק שלושה זרים יהיו פטורים ממס וקבוצה שתרשום יותר משלושה זרים תשלם "מס מנהלת" של 100% על כל הזרים שרשמה.
על פי המתווה שהשחקנים הציעו, כל קבוצה תוכל לרשום שישה זרים ולא להיות כפופה לחוק הרוסי. אלא שההתניה בעלת השלכות כלכליות משמעותיות: קבוצה שתרשום יותר משלושה זרים, תשלם על כעל הזרים שרשמה מעין "מס מנהלת" שלפיו עלות ההעסקה של הזרים תושווה לעלות ההעסקה של הישראלים, וההפרש יילך לקופת המנהלת. לשם המחשה, אם קבוצה תחתים שישה זרים בעלות 100 אלף דולר כל אחד, היא למעשה תשלם למנהלת 100 אלף דולר נוספים על כל שחקן.

מתי בדיוק דובר על זה ?
ומה זו ההצעה המזעזעת הזאת ?
למעשה אם אתה מחתים 3 זרים אתה משלם על 3 .
ואם אתה מחתים 4 - אתה משלם על 8 ... :shock:

לפחות זה מה שאני מבין מהנ"ל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 1:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

beatla כתב:
uriel17 כתב:

שלא נדבר על פציעות , הרחקות וסתם יום חלש במשחק ביתי שהפסדת ומשנה את כל הדינימיקה של הסדרה.

בקיצור :
ליגה , פליאוף , משחק אחד

סדר עולה של מקריות ושל סיכוי להפתעה. כל השיטות ספורטיביות ולכל אחת מהן יתרונות וחסרונות (כסף , מתח , בניית יריבות וכו)

בשום שיטה המטרה לא אמורה להיות שהקבוצה הכי טובה על הנייר תזכה באליפות. מהות הספורט הוא העניין והסיכוי להפתעה
.

בבקשה תגיד שאתה צוחק. אתה באמת חושב שגמר של משחק אחד הוא ספורטיבי ושמהות הספורט הוא הסיכוי להפתעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 1:40 pm 
Junior

uriel17 כתב:

הוא חוטא ברמה מסוימת, אבל אין דרך אחרת להבטיח שבסוף העונה יהיה קליימקס. ליגה יכולה להסתיים הרבה זמן לפני ההגעה לשיא העונה, ואז יש זמן מת של גארבג' טיים. חוץ מזה, בפלייאוף כמות הפעמים שבה הקבוצות הכי טובות מתמודדות זו מול זו מובטחת ברמה זו או אחרת (כל עוד משחקים אותו עד הסוף, בלי פיינל פור) ויש כן תוספת של עניין והוכחה ניצחת של מי הוא הטוב ביותר.

אני חושב שביטלא ניסח את זה היטב, אבל אני אתן את הגרסא שלי:
ליגה - הכי אובייקטיבי והכי מעיד על חוזק למשך עונה שלמה.
פלייאוף (עד הסוף) - מצמצם נזקים מצטברים של מהלך העונה (פחות ספורטיבי לא לשלם על טעויות) ומכריע בצורה טובה יחסית בין הקבוצות הבכירות, מי הכי טוב.
פיינל פור - עדיף להפליץ בחדר סגור ולראות באיזה צד שלו מתלוננים על הריח.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 2:01 pm 
Hall of Famer

גם ליגה לא נותנת את התשובה הטובה ביותר. הדוגמא שישר קופצת לי לראש היא דווקא מתחום הכדורגל. מכבי נתניה ב-82 הייתה קבוצה מדהימה. פיזרה חמישיות על ימין ועל שמאל. אממה, הייתה לה נטיה לשמוט פה ושם משחקים מפגרים. הפועל כפר סבא אהובתי לעומת זאת הייתה פחות מבריקה, הרבה פחות. אבל יותר יציבה. בזמן ההוא גם היית מקבל 2 נק' על ניצחון, אז לא היית נענש כל כך בחומרה על תיקו. בקיצור, למרות שבמפגשים ביניהן נתניה הראתה שהיא רמה אחרת, כפר סבא אספה מספיק נק' בשביל לקחת אליפות. אם היה פלייאוף, אין בכלל ספק שהאלופה הייתה נתניה. אז מי הקבוצה הטובה יותר? הקבוצה היציבה יותר שהצליחה פחות לפספס מול הקבוצות החלשות, או הקבוצה שבמפגש הישיר הייתה העדיפה מבין השתיים?

בדיוק בגלל זה הגיע הפלייאוף. בארה"ב הפלייאוף הוא הטוב מ-7, כך שאלמנט המזל קטן יחסית. אני מעדיף כך את ההכרעה על האליפות. ראש בראש מי הטובה ביותר. זה גם נותן לקבוצות אפשרות להתגבר על פציעות שמעכבות אותן.
לגבי פיינל פור? זאת שיטה חושרמוטה ספורטיבית. גמר גביע. מישהו אי פעם טען שהגביע הוכרע בצורה בלתי ספורטיבית במשחק אחד? מה שהפיינל פור עושה זה להוריד מהמשמעות של האליפות כמובן. עליית המקריות.

וכמובן שמהות הספורט היא לא העניין והסיכוי להפתעה. מהות הספורט בעיני היא תחרות שהטוב ביותר מנצח בה. הסיכוי להפתעה יכול לגרום לעניין רב יותר, אבל זה לא מהות הספורט. לפי ההגיון הזה, השיטה הכי טובה היא הפיינל פור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 2:04 pm 
Junior

sir charles כתב:
beatla כתב:
uriel17 כתב:

בקיצור :
ליגה , פליאוף , משחק אחד

בשום שיטה המטרה לא אמורה להיות שהקבוצה הכי טובה על הנייר תזכה באליפות. מהות הספורט הוא העניין והסיכוי להפתעה
.

בבקשה תגיד שאתה צוחק. אתה באמת חושב שגמר של משחק אחד הוא ספורטיבי ושמהות הספורט הוא הסיכוי להפתעה?

אני ממש לא צוחק.

רוב התחרויות הגדולות בעולם מוכרעות במשחק אחד - אליפות העולם בכדורגל וכדורסל , האולימפיאדה , היורולייג.

אפשר להגיד שזה גורם לכך שלא תמיד הקבוצה הטובה מנצחת אבל להגיד שזה לא ספורטיבי??? תגיד לי אתה שאתה לא צוחק.

וכן המהות של הספורט בעיניי היא חוסר הידיעה מי ינצח את התחרות (לא בהכרח הפתעה). אתה היית מוכן לצפות בתחרות שבה המנצח ידוע מראש? אתה תשב ותצפה עם חברים בשידור חוזר של משחק שהתוצאה בו ידועה??

לכן יש ארגונים שנאלצים בעל כורחם ליצור את המתח הזה על ידי תקנון , לפעמיים התקנון נשמע הזוי ויורד מהפרק אחרי תקופה קצרה (חוק הקיזוז בכדורגל שרץ פה שנתיים) , לפעמיים התקנון תופס והופך לשיטה מקובלת ולגיטימית (משחקי גמר סל שלהזכירך לא היו פה עד שנות ה80 , הם ספורטיבים? להכריע אליפות רק ב5 משחקים? ומה עם ה33 משחקים שלפני? נזרקים לפח?). לא מבין איך בכלל ניתן לטעות שהכרעה שמקובלת להכריע עונת יורולייג , את גביע המדינה בכדורסל ואת המונדיאל יכולה להיקרא לא ספורטיבית.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 2:07 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
גם ליגה לא נותנת את התשובה הטובה ביותר. הדוגמא שישר קופצת לי לראש היא דווקא מתחום הכדורגל. מכבי נתניה ב-82 הייתה קבוצה מדהימה. פיזרה חמישיות על ימין ועל שמאל. אממה, הייתה לה נטיה לשמוט פה ושם משחקים מפגרים. הפועל כפר סבא אהובתי לעומת זאת הייתה פחות מבריקה, הרבה פחות. אבל יותר יציבה. בזמן ההוא גם היית מקבל 2 נק' על ניצחון, אז לא היית נענש כל כך בחומרה על תיקו. בקיצור, למרות שבמפגשים ביניהן נתניה הראתה שהיא רמה אחרת, כפר סבא אספה מספיק נק' בשביל לקחת אליפות. אם היה פלייאוף, אין בכלל ספק שהאלופה הייתה נתניה. אז מי הקבוצה הטובה יותר? הקבוצה היציבה יותר שהצליחה פחות לפספס מול הקבוצות החלשות, או הקבוצה שבמפגש הישיר הייתה העדיפה מבין השתיים?

בדיוק בגלל זה הגיע הפלייאוף. בארה"ב הפלייאוף הוא הטוב מ-7, כך שאלמנט המזל קטן יחסית. אני מעדיף כך את ההכרעה על האליפות. ראש בראש מי הטובה ביותר. זה גם נותן לקבוצות אפשרות להתגבר על פציעות שמעכבות אותן.
לגבי פיינל פור? זאת שיטה חושרמוטה ספורטיבית. גמר גביע. מישהו אי פעם טען שהגביע הוכרע בצורה בלתי ספורטיבית במשחק אחד? מה שהפיינל פור עושה זה להוריד מהמשמעות של האליפות כמובן. עליית המקריות.

וכמובן שמהות הספורט היא לא העניין והסיכוי להפתעה. מהות הספורט בעיני היא תחרות שהטוב ביותר מנצח בה. הסיכוי להפתעה יכול לגרום לעניין רב יותר, אבל זה לא מהות הספורט. לפי ההגיון הזה, השיטה הכי טובה היא הפיינל פור.

דוגמא קלאסית (וייחודית)
אבל אתה לא חושב שחלק, אולי חלקיק, חלקיקונצ'יק ממה שמגדיר קבוצה כטובה הוא גם היכולת שלה לא לפזר נקודות מול יריבות נחותות? יציבות?
ואם לנתניה היה מצ'אפ מושלם נגד כפר סבא אבל פחות מול הגנות חזקות ומגנים תוקפים כמו בני יהודה נגיד (אין לי מושג), אז זה אומר שמגיע לה חיותר?
אני בכלל לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 2:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
beatla כתב:
uriel17 כתב:

בקיצור :
ליגה , פליאוף , משחק אחד

.

כל הנושא של פלייאוף הוא לא לתת לקבוצה הכי טובה את הפרס של אליפות , כן ?

מה השיטה שצריכה להיות נכונה/צודקת/ספורטיבית זה עניין של השקפה אבל זה סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 2:20 pm 
Junior

אני חושב שהעניין בפליאוף הוא לא בהכרח לתת את האליפות לקבוצה הכי טובה.

המהות של הפליאוף להבנתי היא לתת לעונה לבנות את הציפייה ולהביא את המתח והשיא בסוף העונה - פליאוף נותן הזדמנות לקבוצות שפישלו במהלך השנה להצליח לייצר ריצה טובה של חודש ולקחת את התואר , שלא נדבר על האפשרות החדשה והיא לחזק את הקבוצה רגע לפני הפליאוף.

בליגה בלי גמר סל אתה עשוי למצוא את עצמך משחק את משחק העונה (בליגה של שתי מתמודדות דומיננטיות על התואר) בתחילת פברואר ובסופו כבר הכל ברור ונשאר רק להעביר את הזמן (כמו נניח הליגה הספרדית בכדורגל השנה)

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 3:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פלייאוף לדעתי הוא דרך הזהב בין שני החסרונות הגדולים של השיטות האחרות. גם בכדורגל אגב. אפילו הפלייאוף שיש עכשיו בליגה הישראלית הוא סיום הרבה יותר שווה מליגה רגילה. ואם היה אפשרי מבחינת לוחות זמנים וכו' הייתי מכריע גם את המונדיאל ככה.

דוגמאות של קבוצות שגרועות כל השנה ואז לוקחות אליפות בפלייאוף הן נדירות ולא בכדי. אתה צריך לא רק "לייצר ריצה של חודש", אלא לעשות את זה מול היריבות הכי טובות ולנצח אותן כמות לא זניחה של משחקים. לא בדקתי אבל בכדורסל זה כנראה עוד יותר נדיר מאשר בענפים כמו הוקי למשל, שבדומה לכדורגל יכול להיות שקבוצה פחות טובה עם שוער טוב ו/או הרבה מזל תנצח למרות לחץ של הקבוצה השנייה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 3:56 pm 
Junior

מתנגדי הפלייאוף מדברים על כך שהוא יכול להביא למצב שהקבוצה הכי טובה לא תזכה באליפות, אבל במציאות שבה יש פלייאוף, קבוצות משחקות מראש אחרת בעונה הרגילה, נותנות לשקחנים יותר מנוחה וכד׳ כי הן יודעות שתהיה אפשרות לתקן. הידיעה שיש פלייאוף מאפשרת ללברון לשחק באופן אחד בעונה הסדירה ואז באופן אחר בפלייאוף. אני בטוח שקבוצות היו משחקות אחרת אם היו יודעות שהתוצאה בסוף עונה ללא פלייאוף קובעת את גורל האליפות.
הפלייאוף מוסיף המון עניין, יוצר יריבויות היסטוריות וגם לדעתי הוא הדרך הטובה ביותר שיש, למרות החסרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 4:06 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
עמוס לב כתב:

דוגמא קלאסית (וייחודית)
אבל אתה לא חושב שחלק, אולי חלקיק, חלקיקונצ'יק ממה שמגדיר קבוצה כטובה הוא גם היכולת שלה לא לפזר נקודות מול יריבות נחותות? יציבות?
ואם לנתניה היה מצ'אפ מושלם נגד כפר סבא אבל פחות מול הגנות חזקות ומגנים תוקפים כמו בני יהודה נגיד (אין לי מושג), אז זה אומר שמגיע לה חיותר?
אני בכלל לא בטוח

גם מכבי מול חיפה בכדורגל ב-95' היה ככל הנראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 5:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ביטלא, לסיים ליגה (לא טורניר גביע) במשחק גמר אחד ועוד אחרי פלייאוף, זה אחושרמוטה לא ספורטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה