סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק שני במזרח
הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 2:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
תומר כתב:
sir charles כתב:
לפולץ בינתיים אין כל כך על מה להשתחצן אבל אם הוא ישתפר הוא בטח גם יתקשה לנגן כינור שלישי מאחורי שני הראשונים (ע"ע התשובה שלו בטוויטר לד"ר ג'יי).

האר נא את עינינו

הדוקטור כתב בעקבות התצוגה של טייטום במשחק 2 שהוא היה צריך להיבחר ראשון ובתגובה פולץ ענה שהוא נבחר ראשון בזכות הדברים שהוא הראה בקולג', שזה קצת כמו שאדם מוריסון היה אומר שמגיע לו להיות כוכב במנש כי הוא היה שחקן השנה במכללות. בקיצור היה עדיף שישתוק וימשיך לזרוק לסל.
Att כתב:
זה מה שיפיל את הפרויקט של פילי? לא זה שפילי תלויה כמעט לחלוטין בשני הכוכבים שלה ויש לה אפסייד מוגבל (כי מה לעשות שבליגה של היום שני כוכבים זה לא מספיק)? זה שהיא עברה מאחד הג׳י-אמים הטובים בליגה ומי שבנה את ה-core הנוכחי לאחד הג׳י-אמים הגרועים בליגה שהיה בלי עבודה עד שהליגה ואבא שלו התערבו?
היו לו את כל הכלים כדי לבנות רביעיית כוכבים והוא זרק שתי בחירות גבוהות לפח, במקום להשתמש בהן בטרייד עבור כוכב או לנצל אותן כדי לבחור שחקן איכותי לעשור הקרוב.

לגבי האגואים של אמביד וסימונס, שניהם חבר׳ה לא קלים בהקשר הזה, הם מאוד תחרותיים, אבל הם גם נראים לי מספיק חכמים כדי לא להתקוטט ביניהם.
זה התפקיד של ברט בראון לאזן את האגואים השונים. נדמה לי שהוא כבר שוחח איתם מספר פעמים על זה.
כל עוד מתקדמים ומנצחים הכל טוב...
יש 4 כוכבים בג״ס שמסתדרים להם בשלווה.

וזה מחזיר אותנו לנקודה למעלה. אני מעריך שהם הולכים להתקל בחומת הסלטיקס של איינג׳ בחמש-שש השנים הבאות ואז התסכול יגבר... יכול להיות שמכאן יפרצו מלחמות פנימיות.

אולי מספיק עם המנטרה הזאת כבר. הינקי לא היה אחד ה-GMים הטובים בליגה. הוא אפילו לא זה שבחר את סימונס (מי אומר שהוא לא היה מוותר עליו בגלל הקליעה החשודה ובוחר על פניו את אינגרם?), הוא כן בחר את אוקפור על פני פורזינגיס (ב-2015) וב-2013 את נרלנס נואל ומק"וו כשעל הלוח היו סי ג'יי מקולום, סטיבן אדמס וכמובן יאניס, כך שמבחינת דראפט עומדת לזכותו בעיקר הבחירה באמביד שלא היתה מובנת מאליה (בגלל החשש מהפציעות של הקמרוני) ומבחינת השוק החופשי את ההחתמה של קובינגטון ונראה לי שגם מקונל, אבל לא הרבה מעבר.
גם להגיד שלפילי יש אפסייד מוגבל זו הגזמה מופרכת. יש להם שניים מהכוכבים הצעירים הטובים בליגה + צוות מסייע לא רע בכלל (רדיק, שאריץ, קובינגטון, בלינלי, איליסובה, מקונל) שגם אם הם לא ירצו להחתים את חלקם מחדש לא יחסרו שחקנים וטרנים שישמחו להגיע במקומם + גארד רוקי שאמנם בינתיים מאכזב בגדול אבל עדיין הצליח תוך כמה משחקים להביא ט"ד וברגע שיפתור את בעיית הקליעה שלו (שלא היתה בקולג'ים, בניגוד לסימונס שגם שם לא קלע) יוכל להתפתח לגארד מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 2:57 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זה מה שיפיל את הפרויקט של פילי? לא זה שפילי תלויה כמעט לחלוטין בשני הכוכבים שלה ויש לה אפסייד מוגבל (כי מה לעשות שבליגה של היום שני כוכבים זה לא מספיק)? זה שהיא עברה מאחד הג׳י-אמים הטובים בליגה ומי שבנה את ה-core הנוכחי לאחד הג׳י-אמים הגרועים בליגה שהיה בלי עבודה עד שהליגה ואבא שלו התערבו?
היו לו את כל הכלים כדי לבנות רביעיית כוכבים והוא זרק שתי בחירות גבוהות לפח, במקום להשתמש בהן בטרייד עבור כוכב או לנצל אותן כדי לבחור שחקן איכותי לעשור הקרוב.

לגבי האגואים של אמביד וסימונס, שניהם חבר׳ה לא קלים בהקשר הזה, הם מאוד תחרותיים, אבל הם גם נראים לי מספיק חכמים כדי לא להתקוטט ביניהם.
זה התפקיד של ברט בראון לאזן את האגואים השונים. נדמה לי שהוא כבר שוחח איתם מספר פעמים על זה.

וזה מחזיר אותנו לנקודה למעלה. אני מעריך שהם הולכים להתקל בחומת הסלטיקס של איינג׳ בחמש-שש השנים הבאות ואז התסכול יגבר... יכול להיות שמכאן יפרצו מלחמות פנימיות.

קצת מוקדם לחזות את העתיד. העתיד של בוסטון הכי ורוד בליגה ועדיין יש להם החלטות חשובות. סמרט חופשי ואם יקבל הצעה
גבוהה הם יאבדו אותו כנראה. שחקן חשוב מאד. יש להורפורד וקיירי עוד שנתיים בחוזה. בסיומם לא חושב שהם יוכלו להשאיר את שניהם ואת גיילן בראון.
השאלה האם איינג מבשל עוד טריידים. אשמח אם בראון יגיע לספרס אם קוואי עובר הטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 3:39 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
תומר כתב:
sir charles כתב:
לפולץ בינתיים אין כל כך על מה להשתחצן אבל אם הוא ישתפר הוא בטח גם יתקשה לנגן כינור שלישי מאחורי שני הראשונים (ע"ע התשובה שלו בטוויטר לד"ר ג'יי).

האר נא את עינינו

הדוקטור כתב בעקבות התצוגה של טייטום במשחק 2 שהוא היה צריך להיבחר ראשון ובתגובה פולץ ענה שהוא נבחר ראשון בזכות הדברים שהוא הראה בקולג', שזה קצת כמו שאדם מוריסון היה אומר שמגיע לו להיות כוכב במנש כי הוא היה שחקן השנה במכללות. בקיצור היה עדיף שישתוק וימשיך לזרוק לסל.
Att כתב:

אולי מספיק עם המנטרה הזאת כבר. הינקי לא היה אחד ה-GMים הטובים בליגה. הוא אפילו לא זה שבחר את סימונס (מי אומר שהוא לא היה מוותר עליו בגלל הקליעה החשודה ובוחר על פניו את אינגרם?), הוא כן בחר את אוקפור על פני פורזינגיס (ב-2015) וב-2013 את נרלנס נואל ומק"וו כשעל הלוח היו סי ג'יי מקולום, סטיבן אדמס וכמובן יאניס, כך שמבחינת דראפט עומדת לזכותו בעיקר הבחירה באמביד שלא היתה מובנת מאליה (בגלל החשש מהפציעות של הקמרוני) ומבחינת השוק החופשי את ההחתמה של קובינגטון ונראה לי שגם מקונל, אבל לא הרבה מעבר.
גם להגיד שלפילי יש אפסייד מוגבל זו הגזמה מופרכת. יש להם שניים מהכוכבים הצעירים הטובים בליגה + צוות מסייע לא רע בכלל (רדיק, שאריץ, קובינגטון, בלינלי, איליסובה, מקונל) שגם אם הם לא ירצו להחתים את חלקם מחדש לא יחסרו שחקנים וטרנים שישמחו להגיע במקומם + גארד רוקי שאמנם בינתיים מאכזב בגדול אבל עדיין הצליח תוך כמה משחקים להביא ט"ד וברגע שיפתור את בעיית הקליעה שלו (שלא היתה בקולג'ים, בניגוד לסימונס שגם שם לא קלע) יוכל להתפתח לגארד מצוין.

נחמד שאתה סותר את עצמך תוך כדי ההודעה וחוסך ממני את הצורך להגיב ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 3:42 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:

קצת מוקדם לחזות את העתיד. העתיד של בוסטון הכי ורוד בליגה ועדיין יש להם החלטות חשובות. סמרט חופשי ואם יקבל הצעה
גבוהה הם יאבדו אותו כנראה. שחקן חשוב מאד. יש להורפורד וקיירי עוד שנתיים בחוזה. בסיומם לא חושב שהם יוכלו להשאיר את שניהם ואת גיילן בראון.
השאלה האם איינג מבשל עוד טריידים. אשמח אם בראון יגיע לספרס אם קוואי עובר הטרייד.

אני סומך על קבלת ההחלטות של איינג׳. הכל תלוי בהערכת הכישרון שלו ובהזדמנויות שיופיעו לפתחו.
אומץ לא חסר לו. אם הוא יצטרך לשלוח בטרייד את בראון ובחירה כדי להביא את קוואי או משהו מעין זה והוא יחשוב שזה המהלך הנכון עבור הקבוצה, הוא לא יהסס ללחוץ על ההדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 4:26 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
ציפה.. כתבת מספר דברים מממ שנויים במחלוקת (ואני בסך הכל בעד מדיניות הלבוא קטן ולצאת גדול בכל מה שקשור לסלטיקס) אבל להגיד שהסיקסרס רחוקים "מאמן קליעה" אחד מ.. סימונס אוטוטו בן 22, הוא לא זורק אפילו חצי מרחק, הוא קולע רע מאוד מהעונשין וכל זה אחרי עונה שהוא ישב בחוץ. ההנחה שהוא רחוק מאמן טוב מלשפר חיסרון בולט כל כך במשחק היא מרחיקת לכת. אני חושב שיש יותר סיכויים שפולץ ימצא את הג'אמפר שלו ממנו.

שכחת להביא בחשבון גם את המצב הבריאותי של אמביד.

והטיימליין של הסלטיקס, בניגוד לפילי, מפוזר על ציר רחב יותר ולכן קשה לשפוט מה יהיה. מה שבטוח עכשיו נהדר ושנה הבאה בהנחת בריאות יהיה מרהיב ממש.

נו, הכל נכון, לא סותר את מה שכתבתי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 8:13 pm 
Hall of Famer

מהסגל הנוכחי יש 4 שחקנים שהינקי הביא - אמביד, סאריץ', קובינגטון ומקונל. לא הייתי אומר שזה ה - core. חלק חשוב, אבל למעט אמביד, השלושה האחרים יכולים להיות מוחלפים בקלילות ולמעשה בשביל שפילי תהיה קונטנדרית אמיתית לפחות אחד מסאריץ' את קובינגטון אם לא שניהם, צריך לעלות מהספסל. בכל מקרה זה נראה לי די הגיוני שאחרי 3 שנות טנקינג מטורף לפחות 4 שחקנים ישארו בסגל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 8:23 pm 
Hall of Famer

בעיניי זה דמגוגי לגמרי - בייחוד בהתחשב במה שפילי עשתה - לטעון שסימונס הוא לא שחקן שהינקי הביא למועדון.
פחות או יותר כמו בחירת סיבוב ראשון מוגנת טופ17 שקולאנג׳לו השיג מדאלאס עבור נרלנס נואל (שכולם ידעו שתהפוך בוודאות לבחירת סיבוב שני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 8:27 pm 
Hall of Famer

מאיפה אתה בטוח שהינקי היה בוחר את סימונס? אינגרם הוא לא שחקן שיותר מתאים לפרופיל הכדורסל החדש? אתה בעצמך בתחילת שנה שעברה היית על העגלה של אינגרם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 8:36 pm 
Hall of Famer

זה כבר מתחיל להיות מגוחך. סימונס היה בחירת קונצנזוס.
אני לא חושב שהינקי - שבחר בחירות קונצנזוס עד אותו רגע (זה היה הדבר היחיד שהוא עשה ״כמו כולם״) - היה הולך על אינגרם וזה עוד כשמתעלמים מהקשר בין ברט בראון לסימונס ואוסטרליה. זה היה ברור שלסימונס יש אפסייד להיות סופרסטאר, בדיוק השחקן שהינקי התחיל את התהליך בשבילו.

בעיניי זו טענה דמגוגית ומגוחכת אבל אתם מוזמנים להמשיך לחשוב כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 8:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
sir charles כתב:
תומר כתב:
sir charles כתב:

האר נא את עינינו

Att כתב:

נחמד שאתה סותר את עצמך תוך כדי ההודעה וחוסך ממני את הצורך להגיב ברצינות.

באמת? זו התשובה שלך? איפה סתרתי את עצמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 8:57 pm 
Junior

בשביל att
https://www.teepublic.com/t-shirt/11335 ... r-our-sins
בשביל השאר
https://www.basketball-reference.com/pl ... dx=players

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 11:02 pm 
Sophomore

ה"אסטרטגיה" של הינקי הייתה לאסוף כמה שיותר בחירות דראפט גבוהות ככל האפשר, מתוך הנחה שבגודל מדגם מספיק גדול, סטטיסטית הוא יפגע בכמה הבחירות. הוא טרח להעיף כל שחקן בינוני (כמו הולידיי) שלא היה מספיק אפסייד, כדי שחס וחלילה, הטאנקינג ייפגע.
בבחירות עצמן, הינקי לא גילה איזושהי יכולת סקטאוטינג מרשימה, שמשתמש בסלניוז לא היה יכול לעשות, או אפילו מעקב אחרי רשימות המוקים בלבד.
מתוך הראייה הזו, לא כ"כ הייתי זוקף לזכותו את הבחירה באמביד, שנעשתה לא רק בגלל האפסייד, אלא גם בגלל שאמביד היה פצוע, ואפשר לפילי להמשיך בעקביות בתהליך הטאנקינג. מצד שני, אני כן חושב שהוא היה בוחר בסימונס, שהיה בחירת קונצנזוס ומוקים ועם האפסייד העדיף.

אחרי כל הבלגן, ה"תהליך" של הינקי הצליח. יש לפילי את הסנטר הכי טוב בליגה, אחד מחמשת הרכזים הכי טובים בליגה, פאוור שהוא טופ10, ועוד 2 רול-פליירס טובים. זאת אסטרטגיה שאין בה שום תחכום או הברקה, והיא מנצלת בצורה צינית את מנגנון התמריצים לתחרותיות בליגה, אבל צריך לתת להינקי קצת קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 11:17 pm 
Hall of Famer

תקנו אותי אם אני טועה
אבל הרושם שלי היה שהבחירות באמביד ושאריץ הן די מכוונות ככאלו שלא יוסיפו ניצחונות לקבוצה בעונה העוקבת . זו בהחלט גישה מעניינת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2018 11:21 pm 
Sophomore

אני דווקא מסכים שעם היינקי היה נשאר היה עתיד טוב יותר.
יחד עם זאת שני דברים - השנה הם לא היו מגיעים לפליאוף (או מגיעים בקושי). זה שהם הגיעו לפליאוף ונראים טוב יכול לתת תמריץ לכוכבים להגיע לשם, כמו כן ניסיון חיובי לאמביד וסימונס, זה לא יתרון שמנצח בעיני את איכות השחקנים העתיידים הגבוהה יותר שהינקי היה מביא אבל יתרון.

הדבר השני זה שהם הלכו למהלכים אגרסיבים יותר להצליח עכשיו גם תודות לטנקינג רצחני שפגע בתדמית פילי, מה שהצריך התאוששות מהירה יותר.

לגבי הדראפט, ללכת על הקונצנזוס זה פשוט הדרך הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 4:55 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
אני דווקא מסכים שעם היינקי היה נשאר היה עתיד טוב יותר.
יחד עם זאת שני דברים - השנה הם לא היו מגיעים לפליאוף (או מגיעים בקושי). זה שהם הגיעו לפליאוף ונראים טוב יכול לתת תמריץ לכוכבים להגיע לשם, כמו כן ניסיון חיובי לאמביד וסימונס, זה לא יתרון שמנצח בעיני את איכות השחקנים העתיידים הגבוהה יותר שהינקי היה מביא אבל יתרון.

הדבר השני זה שהם הלכו למהלכים אגרסיבים יותר להצליח עכשיו גם תודות לטנקינג רצחני שפגע בתדמית פילי, מה שהצריך התאוששות מהירה יותר.

לגבי הדראפט, ללכת על הקונצנזוס זה פשוט הדרך הנכונה.

אני דווקא חושב שהינקי בהחלט היה בונה קבוצה טובה לשנה הנוכחית, בין השאר בגלל השוק החופשי המתקרב.
להיפך, יש סיכוי די טוב (אם הבנתי את הדרך בה הוא חושב ואת האמירות המרומזות שלו לאורך השנים) שהוא היה לוחץ על ההדק בעסקה כמו זו של באטלר/קיירי/קוואי ובסבירות נמוכה יותר פול ג׳ורג׳, מה שבהחלט היה מעלה את הסבירות להגעה של כוכב נוסף בשוק החופשי והשלמה של רביעיית כוכבים אמיתית.

מה שבטוח, הוא לא היה זורק בחירה לא מוגנת עבור משהו שהוא פחות מסופרסטאר עתידי בדראפט (פולץ מעולם לא היה כזה) או כוכב בשיא שלו שמתאים לטיימליין של הקבוצה.

מלבד כל מה שפורט לעיל, לפילי היו 4 בחירות סיבוב ראשון של קבוצות אחרות, כשהינקי עזב.
קולאנג׳לו קיבל כלים חלומיים ליצור קבוצה חלומית והוא פשוט זרק את זה מהחלון.
אני יודע שאני חוזר על עצמי אבל זה מתסכל מאוד :|

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 5:05 am 
Hall of Famer

idansha כתב:

עוד הסתכלות צרה להחריד :)
הוא אמנם התעורר כמה שנים אחרי וחזר לעצמו אבל פילי קיבלה תמורתו את הבחירה השישית בדראפט והזדמנות להתחלה חדשה.
אי אפשר להפריד בין הטרייד הזה לבין מה שקרה לאחר מכן. הטרייד של ג׳רו הולידיי בעיניי היה טרייד טוב לפילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 8:55 am 
מנהל פורום

אתה כל הזמן חוזר על זה שפולץ הוא בחירה של לא "סופרסטאר עתידי" וכל הזמן מתעלם מזה שהקונצנזוס היה וא שאם יש סופרסטאר איד סדראפט זה הוא (ואם יש שניים אלו הם הוא ובול), אין לי ספק שהינקי היה הולך על פולץ. וגם אין לי ספק שאם הטרייד לא היה קורה, גם איינג' היה הולך על פולץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 8:59 am 
Senior

אפילו להגיד שהויכוח הזה כבר מיצה את עצמו כבר מיצה את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 9:13 am 
מנהל פורום

אבל להגיד שהויכוח הזה כבר מיצה את עצמו כבר מיצה את עצמו לא מיצה את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 06, 2018 9:21 am 
מנהל פורום

מיצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 07, 2018 6:35 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אתה כל הזמן חוזר על זה שפולץ הוא בחירה של לא "סופרסטאר עתידי" וכל הזמן מתעלם מזה שהקונצנזוס היה וא שאם יש סופרסטאר איד סדראפט זה הוא (ואם יש שניים אלו הם הוא ובול), אין לי ספק שהינקי היה הולך על פולץ. וגם אין לי ספק שאם הטרייד לא היה קורה, גם איינג' היה הולך על פולץ.

סופרסטאר הוא שחקן טופ5 בליגה, אחד שיכול לסחוב קבוצה על הגב שלו לאליפות. אני לא זוכר שאף אחד דיבר על פולץ כשחקן כזה. זה מעולם לא היה האפסייד שלו (וגם לא יכול להיות בהתחשב בנתונים הפיזיים שלו). אני זוכר שדיברו על לברון ככה, על אנתוני דייוויס... את פולץ לקחו בגלל ה"התאמה" ולא בגלל כשרון של אחד בדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 07, 2018 8:39 am 
Junior

Att כתב:
idansha כתב:

עוד הסתכלות צרה להחריד :)
הוא אמנם התעורר כמה שנים אחרי וחזר לעצמו אבל פילי קיבלה תמורתו את הבחירה השישית בדראפט והזדמנות להתחלה חדשה.
אי אפשר להפריד בין הטרייד הזה לבין מה שקרה לאחר מכן. הטרייד של ג׳רו הולידיי בעיניי היה טרייד טוב לפילי.

והבחירה הייתה כושלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 07, 2018 9:56 am 
Hall of Famer

אני באמת קצת מבולבל. כל האסטרטגיה היא לבחור גבוה כדי להשיג כישרון, לא? בחירה מספר 1 כחזות הכול. אבל עכשיו אתה מספר שבחירה מספר 1 משתלמת היא בחירה בפרנצ'ייז פלייר. כלומר ב-15 הדראפטים האחרונים היה שווה לבחור את לברון, את דוראנט, את אנתוני דייוויס וזהו???
אם פולץ לא היה סופרסטאר, אלא סתם בחירה מספר 1 טובה, כמו נניח בלייק גריפין או אפילו ג'ון וול, פילי הייתה במצב טוב מאד. על שחקן ברמה של ג'ון וול, לא היית עושה את העסקה ההיא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 07, 2018 10:13 am 
Junior

אני מניח שכבר הסברת אבל אשמח להבהרה איך אתה משוכנע שהינקי היה עושה מהלכים נכונים עם כל הנכסים.
הינקי ידע לאסוף נכסים, שזה אומר פחות או יותר להשפיל את השחקנים שלו שנה אחרי שנה כדי לזכות בבחירות דראפט ולהעיף מהקבוצה את כל מי שלא נראה כמו שחקן מספיק טוב (שזה רק אמביד וקוביקנטון, לא?)

להינקי הייתה בחירה אחת טובה - אמביד. שחקן סופר מוכשר שעוד צריכים לראות אם הוא יוכל להחזיק בליגה מבחינה בריאותית. אחרי 3 עונות הוא הפסיד יותר מעונה וחצי וסיבוב ראשון בפלייאוף. אם לא יפצע בהחלט שיחוק

מעבר לזה איזה בחירה\טרייד משמעותיים היו לו?
לא נכסים - אני מדבר נטו על עין טובה לשחקנים.

איזה שחקנים טובים הינקי זיהה והביא לפילי?
כרגע בסגל השחקנים "שלו" זה אמביד, מקונול, סאריץ וקובינגטון לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 07, 2018 10:58 am 
Junior

לא הבנתי מה זה בדיוק משנה אם פולץ נחשב כ"סופרסטאר" עתידי או לא. בדיוק על הדברים האלה משלמים לקולאנג'לו כסף רב. הוא ועוד הרבה אנשים (זוכר שסימונס כתב שבוסטון אפילו צריכה לקבל גם את סאריץ בחבילה) התלהבו מחיבור "שלא יכול להיכשל" של פוינט גארד העתיד, פורוורד העתיד וסנטר העתיד. אז הרבה טעו איך זה מנקה אותו בדיוק?

והסיפור לא רק פולץ. הסיפור הוא גם הערכת החסר של טייטום שכולם חוץ מאיינג לא ראו. קשה לי להאמין לסיפורים שקולאנגלו נסחט על ידי איינג'. היו צריכות להידלק לו נורות אדומות.

כל שכן שאני מזכיר לכם שקולאנג'לו עשה את הטרייד הזה על הגב של דיווחים שהתחילו לצאת שהסלטיקס התקררו לגבי פולץ אחרי הביקור שלו אצלם ושהם נעולים על טייטום כבחירה ראשונה - הוא עשה את הטרייד, אם זכרוני משרת אותי נכונה, גם ימים ספורים אחרי שפולץ הגיע לאימון אישי מביך במיוחד שבו שבר טבעות מרוב החטאות. ויכול להיות שעניין האיבוד ביטחון/שינוי זריקה/פציעה התחיל כבר שם וקולאנגלו ישן על האף.

טרייד רע והדיון לא מוצה. מדובר על משהו שמעורר הרבה עניין ואמוציות לא רק כאן. והסדרה הזאת בהחלט יכולה לעורר מחדש מחשבות לגביו. ויהיה לטרייד הזה השלכות קשות אם הסלטיקס עם השלושה אחוזים של הלייקרס יקבלו בחירה השנה או שב86 אחוז יקבלו את הבחירה של סקרמנטו שנה הבאה.

הדבר היחיד שאני לא מסכים עם att שהטרייד הזה סגר את חלון ההזדמנויות של פילי לפצח את החומה של הסלטיקס וכו. יש עוד כל כך הרבה משתנים ולקולאנג'לו יש עדיין כלים לשפר את הקבוצה. אם הוא מסוגל לכפר על כך? יהיה מעניין לראות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה