סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 6:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 29 יוצא לדרך
הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:10 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
מסתבר שקורי וולדן הוא חתיכת אובר רייטד מטורף..... חולון נראית תמיד הרבה יותר טוב בלעדיו מאשר איתו.

זו עובדה שמשחקים טוב יותר בלעדיו.
גארד שלא מהווה בכלל איום על הסל עם קליעה גרועה, השומר שלו מגיע תמיד לעזרה ועוזב אותו חופשי. יעיל רק במשחק הפתוח וקולע עונשין טוב.
מהמר כל הזמן על חטיפות פעם מצליח ובפעמים שלא מצליח - יוצר בעייה להגנה.
עם כל זאת הקהל מאוהב בזינוקים המיותרים והוא חבר של ה"חתן" של - אז סביר שנראה אותו מקפץ פה גם בעונה בהאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:48 am 
Junior

ג'ו קופר כתב:
עופר האדום כתב:
מסתבר שקורי וולדן הוא חתיכת אובר רייטד מטורף..... חולון נראית תמיד הרבה יותר טוב בלעדיו מאשר איתו.

גארד שלא מהווה בכלל איום על הסל עם קליעה גרועה, השומר שלו מגיע תמיד לעזרה ועוזב אותו חופשי. יעיל רק במשחק הפתוח וקולע עונשין טוב.
עם כל זאת הקהל מאוהב בזינוקים המיותרים והוא חבר של ה"חתן" של - אז סביר שנראה אותו מקפץ פה גם בעונה בהאה...

ציטוט של שלמה אייזיק משיחה פרטית: "זה השחקן הראשון שאני מחתים לשנה הבאה".

הדיון עליו, שהתחיל בהודעה של עופר האדום, עמוק כמו הסטטיסטיקה שמראה שהמאזן של מודי מאור שווה לזה של קטש.

ומי אמר שמשחקים יותר טוב בלעדיו ? בשבוע שעבר ניצחנו את אילת שניצחה את מכבי וג'ורדן לויד נעצר על 11 נקודות ולא היה פקטור. וגם אם כן, זה נסיבתי.

הסיבה ששיחקנו אתמול יותר טוב היא טו הולוואי שחזר לשחק כדורסל ועלה מעבר ל-0 הנקודות. שום קשר לזה שוולדן לא ישחק.

בלעדי וולדן אנחנו נהיה בבעיה מול קבוצות עם שני גארדים דומיננטים, למשל גלבוע, למשל נס ציונה בכושר של בראון רמירז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 10:07 am 
Freshman

לאומית כתב:
ג'ו קופר כתב:
עופר האדום כתב:

ציטוט של שלמה אייזיק משיחה פרטית: "זה השחקן הראשון שאני מחתים לשנה הבאה".

הדיון עליו, שהתחיל בהודעה של עופר האדום, עמוק כמו הסטטיסטיקה שמראה שהמאזן של מודי מאור שווה לזה של קטש.

ומי אמר שמשחקים יותר טוב בלעדיו ? בשבוע שעבר ניצחנו את אילת שניצחה את מכבי וג'ורדן לויד נעצר על 11 נקודות ולא היה פקטור. וגם אם כן, זה נסיבתי.

הסיבה ששיחקנו אתמול יותר טוב היא טו הולוואי שחזר לשחק כדורסל ועלה מעבר ל-0 הנקודות. שום קשר לזה שוולדן לא ישחק.

בלעדי וולדן אנחנו נהיה בבעיה מול קבוצות עם שני גארדים דומיננטים, למשל גלבוע, למשל נס ציונה בכושר של בראון רמירז.

וולדן שיחק נגד גלבוע, בראון סיים עם 6 מ 6 לשלוש...
הריסון + בראון קלעו יחד 50 נקודות.
אני יודע שנזכה לראות אותו מקפץ בעונה הבאה, אישית אני חושב שיש לו יותר חסרונות מיתרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 10:08 am 
Junior

מכבי באמת מפתיעה, עוד עונה עם כמות הפסדים דו ספרתית. אני עדיין חושב שהיריבות בצמרת חלשות יותר, אבל נחיה ונראה.
באמת מדהים איך קבוצה עם תקציב כל כך יותר גדול משאר הקבוצות מצליחה לחבר 4 עונות כל כך גרועות. מזכיר את מכבי חיפה כדורגל, רק שאם שם יש הסבר מדעי מאד ברור לעונות החלשות (סבתא של רפי דהאן הטילה עליהם קללה) אני מחפש ולא מוצא פה את הסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 10:24 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז יש קטע אודיו של ספאחיה מאבד את זה וצורח על השחקנים. האמת היא שאני חושב שזה פייק ניוז. הוא למעשה הסתכל במראה וצרח על עצמו למה הוא השאיר את ג'קסון על הפרקט ונתן לו לחרב את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:12 am 
Junior

טוב אם לפני כן חשבתי שספחיה צריך להישאר המאמן, עכשיו אני מתחיל לחשוב אחרת. התרסקות מנטלית טוטאלית של הקבוצה לקראת השלב החשוב ביותר של העונה. למזלם יש פיינל פור והם עוד מסוגלים לזכות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:42 am 
Sophomore

sir charles כתב:
אז יש קטע אודיו של ספאחיה מאבד את זה וצורח על השחקנים. האמת היא שאני חושב שזה פייק ניוז. הוא למעשה הסתכל במראה וצרח על עצמו למה הוא השאיר את ג'קסון על הפרקט ונתן לו לחרב את המשחק.

אי אפשר לאבד את מה שלא היה לך מלכתחילה , מאמן כדורסל נורמאלי , לא היה מכניס את השחקן הכי רע שלך לקבל את ההחלטה הכי קריטית במשחק , אולי גודס עשה את החילוף (חשב שמה שעשה בחצי גמר גביע , זה מתכון מנצח) , אולי זאת היתה החלטה של ספחיה , בכל מקרה החלטה אומללה , לא שעלתה למכבי במשחק (ההפסד היה כתוב על הקיר ברגע שמכבי עלתה ליתרון נוח) , אבל עוד החלטה אומללה שמצטרפת למאות החלטות רעות שספחיה מקבל במשחק , ספחיה שם את כל הז'יטונים על ג'קסון , מחק את קול לחלוטין , ויחד עם הגארד הגמד שלו בעצם , הימר על כל העונה של מכבי והפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:44 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:
טוב אם לפני כן חשבתי שספחיה צריך להישאר המאמן, עכשיו אני מתחיל לחשוב אחרת. התרסקות מנטלית טוטאלית של הקבוצה לקראת השלב החשוב ביותר של העונה. למזלם יש פיינל פור והם עוד מסוגלים לזכות בו.

כבר מחצי גמר הגביע , ספחיה איבד את זה לחלוטין , כבר אז אפשר היה לראות שהוא לא מסוגל לקבל החלטות טובות , או להביא את הקבוצה לשיא בזמן , יש לו נסיבות מקלות במידה והוא לא היה אחראי בלעדי לסגל הזה , ועדיין , מלימונים אפשר לעשות לימונדה , ספחיה מייצר חומצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:47 am 
Sophomore

דניאל כתב:
מכבי באמת מפתיעה, עוד עונה עם כמות הפסדים דו ספרתית. אני עדיין חושב שהיריבות בצמרת חלשות יותר, אבל נחיה ונראה.
באמת מדהים איך קבוצה עם תקציב כל כך יותר גדול משאר הקבוצות מצליחה לחבר 4 עונות כל כך גרועות. מזכיר את מכבי חיפה כדורגל, רק שאם שם יש הסבר מדעי מאד ברור לעונות החלשות (סבתא של רפי דהאן הטילה עליהם קללה) אני מחפש ולא מוצא פה את הסיבה.

מה הבעיה למצוא סיבה? צוות מקצועי (מאמן,עוזר,סקאוט,מאמן כושר , מנהל מקצועי) ברמה מאד נמוכה , הנהלה שמייצרת בעיקר לחץ ומקבלת בעיקר החלטות רעות , קהל שכבר ברובו נוטש את הקבוצה , וסגל לא מאוזן ללא יתרונות בשום עמדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:52 am 
Hall of Famer

אין, אני מת על שרשורים של ליגה ישראלית. זאת ירדה בטוח, העונה של ההיא גמורה. אף אחד לא מסוגל פשוט להגיד שיש תקופה רעה אבל תכלס הכל פתוח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:12 pm 
Hall of Famer

גור שלף ורסקין נגד אוהדי הפועל שלשום:

https://www.facebook.com/PointsinPaint/ ... 948550895/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:26 pm 
Hall of Famer

מה היה שם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:28 pm 
Junior

אי אפשר להאשים אותי בחוסר אהדה לצד האדום במפה אבל זה כבר כל גבול.

אני חושב שערוץ הספורט צריך פשוט להמנע מלבוא לשדר בדרייב אין - נראה את הגאונים הללו כשלקבוצה שלהם לא יהיו מפרסמים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:31 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
חולון בפורמה הזאת, לא תעבור סדרה להערכתי.

אף קבוצה לא בטוחה בפיינלפור. כל 4 הראשונות יאכלו הרבה קש כדי להגיע למעמד וכנראה שחלקם לא יהיו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:33 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה היה שם?

קללות לצוות השידור, שלף נדלק ממשהו שאמרו לו, ואת היתר ראית כאן.
נדמה לי שקראתי כי היו גם קללות וכאלה בחוץ אח"כ, כשיצאו משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שוב משהו על אבא שלו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:

אפשר לצחוק על הקטע הזה, אבל הרי מישהו מהשחקנים הקליט את זה והדליף את זה. בקיצור אנרכיה, התפרקות מוחלטת, איש הישר בעיניו יעשה, בני אדם מאוסים משני הצדדים. מאמן אלים וחסר מודעות עצמית (בנוסף לזה שהוא פשוט מאמן רע, ולא מעניין אותי מה הוא היה לפני זה), ושחקנים חסרי אופי ומשמעת מינימלית (שגם מראים ברובם יכולת מחורבנת אבל חיים בסרט).
עונה אבודה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:42 pm 
Hall of Famer

חיפה שהיתה עם רגל וחצי בליגה השנייה עם סדר משחקים יותר נוח מנהריה והרצליה שבעוד 2 מחזורים קרב ישיר בין חיפה להרצליה ....

חולון לאט לאט יוצאת מהמשבר ופשוט לא יאמן שעם כל הפציעות וההרחקות היא במקום ה1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:53 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:

מתחיל לחשוב אחרת? גם אתה כמו ראשי מכבי מחכה לראות אם ינצח משחק אקראי באמצע יוני כדי לדעת אם ספאחיה צריך להישאר? הקבוצה כבר עברה עד קרוב ל-70 משחקים וזה מספיק בשביל להשתכנע מעל לכל ספק שספאחיה פשוט לא מתאים לכאן (וזה עוד אחרי עונה בה הוא הוכיח זאת היטב לפני 10 שנים). הוא לא רק מראה חוסר יכולת (בלשון המעטה) להתמודד עם הלחץ של מכבי, אלא גם בניית הקבוצה שלו לא היתה טובה, ניהול המשחקים שלו רע מאוד וניהול העונה שלו והתאמת הסגנון לשחקנים מזעזעים. אין שום סיבה בעולם להשאיר אותו, גם אם מעכשיו ועד סיום העונה הוא יביס את כל הקבוצות שיעמדו בדרך ויזכה באליפות בקלילות.
שמעתי כבר את כל הטענות לגבי החוזה הגבוה שיש לו לעונה הבאה ושאי אפשר להביא מאמן טוב יותר ממנו.
לגבי החוזה שיש לו - לא רלוונטי לגמרי, בטח אם בזמנו העדיפו לשלם יותר כסף לפיני גרשון (מאמן "טיפה" טוב יותר מספאחיה שגם הצליח במכבי כמו שאף מאמן אחר לא הצליח) רק כדי שישב עונה שלמה בבית. מעבר לכך, עם ספאחיה ימכרו מעט מאוד מנויים ועם מאמן רציני (שאראס/בלאט/פסקואל/איטודיס) ימכרו כמה אלפים, וזה עוד מבלי לדבר על הנושא המקצועי שבוודאי ישתפר אצל מאמן נורמלי יותר. כלכלית יהיה עדיף לשלם לו את כל החוזה ושישב בבית.
אי אפשר להביא מאמן טוב יותר? אז ספאחיה בצליח בדרך כלל בקבוצות "מוכנות" אליהן הגיע ולא סתם לא נשאר יותר מדי באף קבוצה. הקריירה שלו ב-NBA נראית על פניו מרשימה כעוזר מאמן אטלנטה, אבל קצת התעמקות תראה שהוא בסך הכל היה עוזר מאמן שולי שהיה אחראי על פיתוח השחקנים (העביר אימונים אישיים לשחקנים) ולא אחד מעוזרי המאמן הבכירים.
אני חושב שאם מכבי רוצה להפוך לקבוצה רלוונטית ולהחזיר את הניצוץ וההתלהבות שהיו לה בעבר, היא חייבת להתחיל עם השקעת סכום משמעותי מאוד בעמדה החשובה ביותר בכדורסל האירופי - המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 12:54 pm 
Hall of Famer

מה באמת הטיעון המרכזי של אוהדי הפועל - שרסקין ושלף מכביסטים ?!

juror13 כתב:
גלבוע עלולה לשחק מול הרצליה ביום חמישי עם שני זרים בלבד...לא טוב לנו

גם זה יכול להספיק , 3 זרים בוודאי .

קודי (יובל) כתב:
עם ספאחיה ימכרו מעט מאוד מנויים

כמו בכל שנה בתקופה זו נשמעים הקולות הללו , וכמו בכל שנה המציאות בקיץ תהיה שונה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 1:01 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:

juror13 כתב:

קודי (יובל) כתב:

כמו בכל שנה בתקופה זו נשמעים הקולות הללו , וכמו בכל שנה המציאות בקיץ תהיה שונה .

בכל קיץ בשנים האחרונות, כולל בקיץ האחרון, יש פיחות זוחל במספר המנויים. השנה עוד נתנו צ'אנס נוסף בגלל התזוזה הצידה (לכאורה) של ההנהלה והורדת המחירים ועדיין מספר המנויים ירד. אני מניח שהעונה הזו - שכבר הוציאה את כל החשק והעניין מהקבוצה הזו, גם לאוהדי הקבוצה השרופים - תוריד משמעותית את מספר המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 1:18 pm 
Hall of Famer

אז כמו שציינת מדובר ב"פיחות זוחל" , וכמו שציינת "השנה עוד נתנו צ'אנס נוסף" בגלל סיבה מסוימת , ובשנה הבאה ( כמו בכל שנה פחות או יותר , עיין מכבי חיפה בכדורגל למשל ) תהיה פשוט סיבה קצת אחרת .
אני אגב לא בטוח כיצד מבחינת "ניתוח רגישות" מכירת מנוי אחד פחות פוגעת בקבוצה , שכן היא משחררת כרטיס יחיד נוסף למשחקי היורוליג ( שתקנו אותי אם אני טועה - אבל חלקם מתמלאים לחלוטין , כולל מכירת כל הכרטיסים החד פעמיים ) . רוצה לומר - שעד מספר מנויים מסוים שיימכרו פחות ( נניח מאות ספורות ) בכלל לא בטוח שזה אכן פוגע כלכלית במועדון ( אבל שוב , זו סתם השערה וקשה במדויק לכמת ולנתח זאת ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 1:24 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
shmueliki כתב:

juror13 כתב:

קודי (יובל) כתב:

בכל קיץ בשנים האחרונות, כולל בקיץ האחרון, יש פיחות זוחל במספר המנויים. השנה עוד נתנו צ'אנס נוסף בגלל התזוזה הצידה (לכאורה) של ההנהלה והורדת המחירים ועדיין מספר המנויים ירד. אני מניח שהעונה הזו - שכבר הוציאה את כל החשק והעניין מהקבוצה הזו, גם לאוהדי הקבוצה השרופים - תוריד משמעותית את מספר המנויים.

בסופו של דבר, קשה למנוי של 20 שנה להימנע מלהגיד "עונה הבאה יהיה יותר טוב". בדיוק בגלל החשש שזה יקרה והוא לא יהיה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 1:32 pm 
Junior

beatla כתב:
אי אפשר להאשים אותי בחוסר אהדה לצד האדום במפה אבל זה כבר כל גבול.

אני חושב שערוץ הספורט צריך פשוט להמנע מלבוא לשדר בדרייב אין - נראה את הגאונים הללו כשלקבוצה שלהם לא יהיו מפרסמים.

לצערי אין שום דבר שאפשר להגיד לזכות חבורת האנרכיסטים בשקל הזאת.
בעיקר מעציב אותי שההנהלה שלנו לא עושה שום דבר אמיתי כדי להילחם בכלומניקים האלה, שהוכיחו מזמן ששאר הקהל של הפועל (קרי, 95 אחוז ממנו) או טובת הקבוצה לא מעניינים אותם כהוא זה.

ולא שאני חשוד בחיבה יתרה כלפי אנשי ערוץ הספורט, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gilsh, Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: