סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 5:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 29 יוצא לדרך
הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 1:42 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני הרבה זמן לא זוכר כזו עונה מבאסת, שבה רוב הקבוצות רק מתחרות מי יותר גרועה.
אצל חלק גדול מהקבוצות העונה הזו היא אכזבה, אולי פרט לאשדוד ולגלבוע, שזה נחמד אבל זה שתי קבוצות קטנות יחסית, לא איזה חיפה או חולון שנתנו בוסט משמעותי מאד לליגה בשנים הקודמות. בנוסף, רוב ההצלחה שלהן נובעת מאוסף זרים צעירים וטובים ולא איזה ישראלי מוביל, שזה מבאס בפני עצמו.
מבחינת שחקנים ישראלים המצב ממש מזעזע:
- אף שחקן ישראלי לא באמת פרץ השנה למעמד של שחקן מוביל, בסגנון של דאוסן לפני כמה שנים או אפילו משעור בשנה שעברה
- דור הותיקים יחסית ממש התדרדר, לא רק בנבחרת אלא גם בליגה - אליהו, הלפרין, אוחיון, כדיר, לימונד (שחזר לעצמו אבל רחוק מהשחקן שלפני שנתיים), בן שימול, יבזורי, חנוכי, אפיק ניסים. די עצוב
- הדור שאחריהם מתקשה להרים את הרמה - דאוסון, בלייזר, טימור, זלמנסון, שמחון, מנקו - כולם חוו עונה בינונית יחסית, אף אחד לא התקדם ביחס לשנה שעברה
- אינסוף מתאזרחים שלא ברור אם באמת שיפרו את הרמה - בנבחרת נשארנו כנראה עם הוואל שגם הוא נותן עונה חלשה מאד
- כמעט אף פריצה של שחקן צעיר - קודם כל נבחרת העתודה המופלאה שבה אף שחקן לא התקדם ביחס לשנה שעברה (בלאט, זוסמן), חלק נעלמו (ארצי, הובר) וקופרברג אחד שהיה מצויין בקיץ ונותן פחות מ-2 נקודות למשחק בקבוצה שהיא מקום אחרון בליגה.
- יש כמה בודדים שהתקדמו אבל ממש קצת - נמרוד לוי כנראה העיקרי, יפתח זיו הראה ניצוצות, תומר גינת מדהים אבל הקבוצה שלו שוב מתקשה, שוכמן נותן עונה נחמדה. אבל אף אחד מהם לא באמת שחקן מוביל, כולם עם 7-11 נק' למשחק. טיפה בים.

בקיצור, אולי הכי טוב שנסגור את הליגה עכשיו וניתן את האליפות ליחיד שהפגין רמה מקצועית גבוהה מתחילת השנה, גם הוא מתאזרח כמובן - בראד גרינברג.
מקווה שקברניטי האיגוד מתחילים לחשוב איך לשפר את המצב, כי העתיד לא נראה ורוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 1:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"הרבה זמן" כלומר שנה אחת?...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 1:58 pm 
Senior

חואקין שוכמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 2:33 pm 
מנהל פורום

דניאל אני לא שותף לדעה שלך, אני חושב שהליגה הישראלית היא פחות או יותר באותה רמה כבר כמה שנים טובות
העובדה שאין קבוצת על, בשנים האחרונות משחקת לשני הכיוונים, מעלה את המתח מצד אחד ומורידה את הרמה מצד שני
העניין הוא שהמנעד שהרמה יכולה לנוע בה בהינתן הדומיננטיות המוחלטת של הNBA כל כך קטן שזה ממש לא משנה
אתה לא רואה כדורסל ישראלי בגלל הרמה, גם אם ישתפר קצת אלא בגלל המקומיות, ההזדהות והיות הליגה חלק מסיפור גדול יותר

תגיד הנחיתות של הקבוצות הישראליות באירופה בעונות האחרונות מספרת סיפור על רמה נמוכה?
זה נכון אנחנו פחות טובים מהטורקים, הצרפתים, האיטלקים הספרדים. (ראית מה הם עשו לחולון ולהפועל העונה) אבל כאן זאת דווקא בעיה של מיומנות אימון באירופה ולא רמה. ראיתי את מורסיה ואאק והן לא ברמה אחרת מחולון וגלבוע למשל.
סימונה גרינברג (בהפועל) בלאט (במכבי) דרוקר (בירושלים וראשון) הוכיחו שעם אותו חומר שחקנים אפשר להגיע ליותר באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 2:50 pm 
Junior

uriel17 כתב:
דניאל אני לא שותף לדעה שלך, אני חושב שהליגה הישראלית היא פחות או יותר באותה רמה כבר כמה שנים טובות
העובדה שאין קבוצת על, בשנים האחרונות משחקת לשני הכיוונים, מעלה את המתח מצד אחד ומורידה את הרמה מצד שני
העניין הוא שהמנעד שהרמה יכולה לנוע בה בהינתן הדומיננטיות המוחלטת של הNBA כל כך קטן שזה ממש לא משנה
אתה לא רואה כדורסל ישראלי בגלל הרמה, גם אם ישתפר קצת אלא בגלל המקומיות, ההזדהות והיות הליגה חלק מסיפור גדול יותר

תגיד הנחיתות של הקבוצות הישראליות באירופה בעונות האחרונות מספרת סיפור על רמה נמוכה?
זה נכון אנחנו פחות טובים מהטורקים, הצרפתים, האיטלקים הספרדים. (ראית מה הם עשו לחולון ולהפועל העונה) אבל כאן זאת דווקא בעיה של מיומנות אימון באירופה ולא רמה. ראיתי את מורסיה ואאק והן לא ברמה אחרת מחולון וגלבוע למשל.
סימונה גרינברג (בהפועל) בלאט (במכבי) דרוקר (בירושלים וראשון) הוכיחו שעם אותו חומר שחקנים אפשר להגיע ליותר באירופה

לי אישית קשה מאד לעשות השוואות לגבי רמה של הליגה, זה משהו תיאורטי וכל אחד יכול לטעון מה שהוא רוצה.
אני דיברתי על שני דברים עיקריים - אחד הרבה יותר סובייקטיבי (ולכן לא אגן עליו בחירוף נפש) והוא שרוב הקבוצות חוות עונה מאכזבת יחסית.
מה שיותר מטריד זה הרמה של השחקן הישראלי, בין אם בגלל שהשחקן הישראלי הוא אחד הגורמים הכי משמעותיים לליגה כיפית ומהנה ובין אם בגלל הנבחרת הלאומית. כל כך הרבה שחקנים בליגה הלכו אחורה, נשארו במקום או לא פרצו. זה לא קשור לרמה ובדר"כ יש עניין של ואקום (יותר מקום לשחקנים לפרוץ), אבל איכשהו השנה המגמה השלילית הרבה יותר חזקה. חלק מההסבר הוא המקום המשמעותי יותר שתופסים המתאזרחים (שרק אחד מהם יכול לשחק בנבחרת), חלק אולי קשור לדור מוצלח יחסית שמזדקן, הרבה כנראה קשור לעצלנות של שחקנים או לשמרנות של מאמנים. בשורה התחתונה אם תסתכל על הסגל הרחב של הנבחרת, נניח 20-25 השחקנים הרלוונטיים, תראה שהמון הלכו אחורה, כולל כאלו שהיו אמורים להוביל אותה בשנים הקרובות, ומצד שני כמעט אף אחד לא התקדם משמעותית, לפחות לא לרמה שמעבר לשחקן 10 בסגל (נניח שוכמן גינת ונמרוד לוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 3:08 pm 
Hall of Famer

אם נסתכל ברמה הקבוצתית : אשדוד וגליל כמובן נהדרות , חולון ונס ציונה לצורך העניין גם כן עם עונה טובה באופן יחסי .
מאכזבות לא חסר : מכבי ת"א וירושלים , ראשון , הרצליה , נהריה , חיפה ( כל האחרונות זה לא רק בגלל התוצאות עצמן - שהרי תמיד יהיו קבוצות בתחתית הליגה , אלא יותר עניינים של ניהול סגל , קידום ישראלים , החלפות לא מעטות של מאמנים / שחקנים וכו' ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 3:14 pm 
Junior

uriel17 כתב:

סימונה? אני לא בטוח שהייתי מגייס דוקר אותו בשביל הטענה שלך. הוא לגמרי לא הוכיח שמאמן טוב יכול להוציא יותר מהשחקן הישראלי. אם כבר, הוא הוכיח שמאמן טוב מבין שאם קבוצה ישראלית רוצה הצלחה מסויימת באירופה, זה מחייב המון זרים ומחיקה כמעט מוחלטת של הישראלים מהרוטציה. למעשה, הוא גם סוג של הוכיח שזה חיוני גם כדי לקחת אליפות בארץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 3:58 pm 
מנהל פורום

תשמע יכול להיות שאני חריג בנוף הזה אבל אני עיוור לחלוטין למוצא האתני, דתי ולאומי של השחקנים, אני שופט שחקנים אך ורק לפי הכדורסל ואישיות שהם מביאים למגרש. ככה שהזווית הישראלית בליגת העל פשוט לא מעניינת אותי.
ההזדהות המקומית שלי היא מועדון הכדורסל של הפועל ירושלים כקהיליית אוהדים ולא הירושלמי או הישראלי או כיהודי וכו'
אז אולי אני בכלל לא כשיר לדיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 3:59 pm 
Junior

נמרוד לוי התקדם קצת? מהשרוך הארוך הזה שתקעו אותו בעמדה שלוש כדי שרק יזרוק מחוץ לקשת הפך לשחקן שהראה השנה שהוא מסוגל לעשות קצת הכל בהתקפה + הריבאונדר המוביל בקבוצת ריבאונד מעולה.

מ 7 מ22 מתוך הקשת שנה שעברה הוא תופר 84 מ146 השנה. לאור הנתונים הפיזיים שלו פריצה שלו שווה לכדורסל הישראלי יותר מהפריצה של תומר גינת שנה שעברה.

גם לפני שחותכים את הורידים כדאי להסתכל על ממוצעי הדקות. לגבי גינת, לוי, זלמנסון, זיו מדובר בממוצעים צנועים כי הם משחקים 20 דקות ולא 30-32. כמובן שהסיבה למה כל אחד מהם לא מנוצל לדקות שחקן פותח מלאות היא אחרת. אבל אם כבר נצמדים למספרים בלבד כדאי לדייק.

לא הייתי כולל את שמחון, שנושא לבד את הסגל הישראלי של אילת על גבו כשחקן מאכזב שלא השתפר. שוב הסתכלות צרה. הוא נהיה עם השנים שחקן התקפה הרבה יותר מגוון. שון דאוסן מאז שיבק עושה עבודה הגנתית מעולה והוא קבור בקבוצה עם שני שחקנים מתפקדים בלבד. למרות האופנה להאשים אותו בכל דבר.

מטימור, מנקו, בלייזר חבל שהיו לך ציפיות כי לי לא היו. שחקנים רכים, שבירים מנטלית. למנקו אין כשרון בניגוד לשניים האחרים. נסתפק בזה שהם שחקני ליגה סבירים ותו לא.

האכזבה הגדולה בקרב הדור הצעיר היא בעמדת הפוינט גארד. בלאט דרך במקום, נאור שרון ברגרסיה עמוקה. ויפתח זיו פשוט בחר בקבוצה והמאמן הלא נכונים.

קופרברג וארצי לא באמת קיבלו הזדמנות השנה.

האכזבה העיקרית השנה היא בעיקר סיפור גלן רייס (לא מצאתי בו שום חן), ורמת הזרים שבאו כתיקון הייתה נמוכה במיוחד ולא העלתה רמה של אף קבוצה, המתאזרחים השנה הם סיפור כישלון לרוב, חוסכים לקבוצות כמה מטבעות ותו לא.

עם כל זה אשדוד וגלבוע והפועל ת"א אם הייתה מחליפה את טיי מקי אלה קבוצות שכיף לראות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 4:03 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
אם נסתכל ברמה הקבוצתית : אשדוד וגליל כמובן נהדרות , חולון ונס ציונה לצורך העניין גם כן עם עונה טובה באופן יחסי .
מאכזבות לא חסר : מכבי ת"א וירושלים , ראשון , הרצליה , נהריה , חיפה ( כל האחרונות זה לא רק בגלל התוצאות עצמן - שהרי תמיד יהיו קבוצות בתחתית הליגה , אלא יותר עניינים של ניהול סגל , קידום ישראלים , החלפות לא מעטות של מאמנים / שחקנים וכו' ) .

מהזכרון שלי , לא נכנס לעומק הדברים כרגע, גם בשנה שעברה כמעט כל הקבוצה היו מאוכזבות ומאכזבות בשנה שעברה

חיפה ירושלים וגלבוע היו מרוצות, כמעט כל השאר היו מאוכזבות לגמרי (3 קבוצות שעשו עונה סדירה בליגה הסדירה נפלו בפלייאוף -חולון,הרצליה ואילת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 4:47 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
מעבר לכך, עם ספאחיה ימכרו מעט מאוד מנויים ועם מאמן רציני (שאראס/בלאט/פסקואל/איטודיס) ימכרו כמה אלפים, וזה עוד מבלי לדבר על

איטודיס זה כמובן חלום באספמיה. לפסקואל יש חוזה בפאו, אבל לכו תדעו עם כל הבלגאן של היורוליג. בלאט היה מסוכסך קשות עם ההנהלה, אבל זה לא ששני הצדדים (בלאט והנהלת מכבי) לא ידועים בגמישותם. שאראס זו ההחתמה הכי טובה שמכבי יכולה לקוות לה מכל הבחינות-אני הייתי נותן לו חוזה ל3 שנים וקארט בלאנש לעשות מה בא לו-אבל יש לי תחושה שהוא ילך לברצלונה.

מבין מה שבאמת ריאלי לדעתי, וכמו שכתבתי בת'רד אחר של הליגה, שיחתימו את גרינברג. נכון, לא שם נוצץ, אבל מאמן שיודע לאמן ושאף אחד לא זורק עליו זין. נראה מישהו עושה לו עוונטות כמו שפייר ג'קסון עושה.

החתול יובב כתב:
גם לפני שחותכים את הורידים כדאי להסתכל על ממוצעי הדקות. לגבי גינת, לוי, זלמנסון, זיו מדובר בממוצעים צנועים כי הם משחקים 20 דקות ולא 30-32. כמובן שהסיבה למה כל אחד מהם לא מנוצל לדקות שחקן פותח מלאות היא אחרת. אבל אם כבר נצמדים למספרים בלבד כדאי לדייק.

מטימור, מנקו, בלייזר חבל שהיו לך ציפיות כי לי לא היו. שחקנים רכים, שבירים מנטלית. למנקו אין כשרון בניגוד לשניים האחרים. נסתפק בזה שהם שחקני ליגה סבירים ותו לא.

האכזבה הגדולה בקרב הדור הצעיר היא בעמדת הפוינט גארד. בלאט דרך במקום, נאור שרון ברגרסיה עמוקה. ויפתח זיו פשוט בחר בקבוצה והמאמן הלא נכונים.

המספרים של גינת, לוי, זלמנסון וזיו סבירים לחלוטין. לזלמנסון יש לי אלרגיה קלה כי הוא שמן, וזיו-עם כל הכבוד לתלונות על אלפסי שנותן לו "רק" 21 דקות למשחק כולל 30 אתמול נגד חולון-פשוט צריך לשפר את הקליעה שלו. לרכז שקולע 66% מהקו ו-29% לשלוש כשהוא לוקח יותר מ2 זריקות למשחק יש גם איזושהי אחריות למספריו.

אנשים שונאים את בר טימור ולא ברור לי למה. מן הסתם הוא גם סוג של קורבן לסיטואציה הבלתי אפשרית בירושלים, הוא גם לא כוכב במהותו, אבל הוא שחקן טוב ויש לו מספרים טובים. עושה את הנקודות שלו ביעילות גבוהה מאד, מאבד 0.7 (!!) כדורים למשחק, חוץ מזה שהוא קלע עונשין מפוקפק בסך הכל הוא ממש לא הבעיה של אף אחד. גם לא מבין מה הקצף על רפי מנקו. מוכיח שנה שנייה שהוא שחקן חמישייה לגיטימי בקבוצות פלייאוף בליגה, נותן תרומה יציבה של ישראלי שהוא לא כוכב, אבל שחקן טוב. בלייזר מוכשר אבל מה שמאכזב אצלו זה חוסר היציבות: היו לו משחקים אדירים כמו בנצחון של חיפה על גלבוע בבית בסיבוב השני (קלע 25 בלי להחטיא מכל הטווחים כולל 9/9 מהקו) או בנצחון על הפועל ת"א בחוץ בסיבוב הראשון (29 נקודות ו-10 ריב')-מעט ישראלים יכולים לתת משחקים כאלה. מנגד, אתמול היה המשחק השמיני ברציפות שהוא לא הגיע לדאבל פיגרז בנקודות, עובר עליו משהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 5:17 pm 
Hall of Famer

juror13 כתב:
מהזכרון שלי , לא נכנס לעומק הדברים כרגע, גם בשנה שעברה כמעט כל הקבוצה היו מאוכזבות ומאכזבות בשנה שעברה
חיפה ירושלים וגלבוע היו מרוצות, כמעט כל השאר היו מאוכזבות לגמרי (3 קבוצות שעשו עונה סדירה בליגה הסדירה נפלו בפלייאוף -חולון,הרצליה ואילת)

אתה מדבר על אכזבה מהתוצאה הסופית ( מן הסתם , רק קבוצה אחת זוכה באליפות , רק שתיים עולות לגמר וכו' ) .
אבל חולון , אילת והרצליה שציינת בהחלט יכולות לטפוח לעצמן על השכם לאחר עונה סדירה טובה מאוד אשתקד . חלק מזה כמובן מלווה בשיפור של השחקנים הישראלים ( בעיקר בהרצליה : משעור , לאומי וכו' ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 5:38 pm 
Junior

לגבי שאר השחקנים כבר טחנתי אז רק על רגל אחת ההבדל בין בלייזר ללוי - כשיהיה סוויץ ושחקן נמוך יישאר להם על הגב, לוי מייד יתפוס עמדה בצבע ויבקש את הכדור באסרטיביות - בלייזר לעומת זאת יישאר מנומנם וילווה את מוביל הכדור במבט נוגה. מדובר בשחקן הכי הססן ורך בליגה. רוב הנקודות שלו זה נקודות זבל של מתפרצות וריבאונד. במשחק העומד הוא אבוד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 5:40 pm 
Hall of Famer

אתה לא יכול להגיד "הכי הססן ורך בליגה" כשיש בליגה חבר'ה כמו יותם הלפרין ואייל שולמן, אבל באמת הבעיה של בלייזר היא יותר בגישה מאשר בכשרון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 6:54 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
מבין מה שבאמת ריאלי לדעתי, וכמו שכתבתי בת'רד אחר של הליגה, שיחתימו את גרינברג. נכון, לא שם נוצץ, אבל מאמן שיודע לאמן ושאף אחד לא זורק עליו זין. נראה מישהו עושה לו עוונטות כמו שפייר ג'קסון עושה.

אתה מדבר על המאמן שדונטה סמית' זרק עליו כדור באימון, כן?

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 7:08 pm 
Hall of Famer

באימונים דונטה סמית' גם יכל לרכב על סקייטבורד לבוש בחצאית טו-טו ורודה כשהוא יורה חצים משוחים בדונג על המאמן. זה האיש. במגרש הוא עשה מה שצריך ושיחק את המשחק של המאמן שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:08 pm 
Hall of Famer

אני בספק כמה הוא באמת שיחק את המשחק של המאמן שלו (גם בירושלים) כמו שהוא היה גדול על ליגת הפח הזו מבחינה פיזית (בתפקידו) ומבחינת יכולת אישית, ודי עשה פה מה שהוא רוצה.
כשניסה לנגוע בדברים יותר גדולים למיטב זכרוני לא כל כך הצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:18 pm 
Junior

Hacohen כתב:
באימונים דונטה סמית' גם יכל לרכב על סקייטבורד לבוש בחצאית טו-טו ורודה כשהוא יורה חצים משוחים בדונג על המאמן. זה האיש. במגרש הוא עשה מה שצריך ושיחק את המשחק של המאמן שלו.

אתה באמת חושב שאין השפעה להתנהגות באימונים על איך שהשחקן והקבוצה משחקים אחר כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 12:47 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
juror13 כתב:

אתה מדבר על אכזבה מהתוצאה הסופית ( מן הסתם , רק קבוצה אחת זוכה באליפות , רק שתיים עולות לגמר וכו' ) .
אבל חולון , אילת והרצליה שציינת בהחלט יכולות לטפוח לעצמן על השכם לאחר עונה סדירה טובה מאוד אשתקד . חלק מזה כמובן מלווה בשיפור של השחקנים הישראלים ( בעיקר בהרצליה : משעור , לאומי וכו' ) .

כל השלוש עשו עונה שהיתה אמורה להסתיים בפיינל פור ונכשלו בפלייאוף , אז כן -עונה יפה אבל סיום מאכזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 1:00 am 
Junior

אני גם לא בטוח שדאנטה שיחק את המשחק של המאמן שלו. למען האמת, מהיכרותנו עם הבחור אפילו סביר להניח שכשהיו לו השגות על דעת המאמן הוא פשוט היה עושה מה שהוא רוצה.
הוא פשוט היה שחקן מאוד מאוד אינטליגנט וכזה שמאוד רוצה לנצח, אז הוא היה עושה מעט מאוד שטויות מה שגורם לחשוב שהוא עשה מה שהמאמן שלו ביקש. כאמור, אני די סקפטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 7:31 am 
מנהל פורום

לגבי גרינברג, זה לא רק דונטה בחיפה שלא אהב אותו, הוא מתכסח לא מעט עם שחקנים וככה"נ לא אדם נעים באופן כללי. הוא פשוט נהנה מתסמונת דיוויד בלאט, שבא אנחנו רואים יהודי עם מבטא אמריקאי וישר חושבים שהוא אליטה מעודנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 9:16 am 
Hall of Famer

הוא גם נהנה מתסמונת דייויד בלאט בכך שהוא אחלה מאמן כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 10:36 am 
מנהל פורום

מסכים לגבי שניהם. אבל לא על זה דיברתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 5:38 pm 
Sophomore

רוצים המחשה להתדרדרות של מכבי במהלך העונה? אז מכבי פתחה את הליגה עם מאזן נהדר של 8-0 ומאז היא עומדת על מאזן של 11-10 (52% הצלחה!). עם מאזן כזה היו מפטרים לא רק את מאמן מכבי אלא גם מאמנים של קבוצות הרבה פחות בכירות. בשנה שעברה זרקו את שרון אברהמי מהפועל תל אביב כשהוא היה במאזן של 50%... ועדיין חושבים ברצינות להשאיר את ספאחיה אם מקרה ינצח משחק אחד ביוני ויזכה בגביע האליפות. הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 6:35 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לגבי גרינברג, זה לא רק דונטה בחיפה שלא אהב אותו, הוא מתכסח לא מעט עם שחקנים וככה"נ לא אדם נעים באופן כללי. הוא פשוט נהנה מתסמונת דיוויד בלאט, שבא אנחנו רואים יהודי עם מבטא אמריקאי וישר חושבים שהוא אליטה מעודנת.

דיוויד בלאט אני מסכים, אבל לא ראיתי שגרינברג זוכה ליחס של אדם מעודן. אבל אני לא חושב שהוא מסתכסך עם שחקנים, יותר אמוציות מול שופטים במשחקים וכאלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה