קודי (יובל) כתב:
מעבר לכך, עם ספאחיה ימכרו מעט מאוד מנויים ועם מאמן רציני (שאראס/בלאט/פסקואל/איטודיס) ימכרו כמה אלפים, וזה עוד מבלי לדבר על
איטודיס זה כמובן חלום באספמיה. לפסקואל יש חוזה בפאו, אבל לכו תדעו עם כל הבלגאן של היורוליג. בלאט היה מסוכסך קשות עם ההנהלה, אבל זה לא ששני הצדדים (בלאט והנהלת מכבי) לא ידועים בגמישותם. שאראס זו ההחתמה הכי טובה שמכבי יכולה לקוות לה מכל הבחינות-אני הייתי נותן לו חוזה ל3 שנים וקארט בלאנש לעשות מה בא לו-אבל יש לי תחושה שהוא ילך לברצלונה.
מבין מה שבאמת ריאלי לדעתי, וכמו שכתבתי בת'רד אחר של הליגה, שיחתימו את גרינברג. נכון, לא שם נוצץ, אבל מאמן שיודע לאמן ושאף אחד לא זורק עליו זין. נראה מישהו עושה לו עוונטות כמו שפייר ג'קסון עושה.
החתול יובב כתב:
גם לפני שחותכים את הורידים כדאי להסתכל על ממוצעי הדקות. לגבי גינת, לוי, זלמנסון, זיו מדובר בממוצעים צנועים כי הם משחקים 20 דקות ולא 30-32. כמובן שהסיבה למה כל אחד מהם לא מנוצל לדקות שחקן פותח מלאות היא אחרת. אבל אם כבר נצמדים למספרים בלבד כדאי לדייק.
מטימור, מנקו, בלייזר חבל שהיו לך ציפיות כי לי לא היו. שחקנים רכים, שבירים מנטלית. למנקו אין כשרון בניגוד לשניים האחרים. נסתפק בזה שהם שחקני ליגה סבירים ותו לא.
האכזבה הגדולה בקרב הדור הצעיר היא בעמדת הפוינט גארד. בלאט דרך במקום, נאור שרון ברגרסיה עמוקה. ויפתח זיו פשוט בחר בקבוצה והמאמן הלא נכונים.
המספרים של גינת, לוי, זלמנסון וזיו סבירים לחלוטין. לזלמנסון יש לי אלרגיה קלה כי הוא שמן, וזיו-עם כל הכבוד לתלונות על אלפסי שנותן לו "רק" 21 דקות למשחק כולל 30 אתמול נגד חולון-פשוט צריך לשפר את הקליעה שלו. לרכז שקולע 66% מהקו ו-29% לשלוש כשהוא לוקח יותר מ2 זריקות למשחק יש גם איזושהי אחריות למספריו.
אנשים שונאים את בר טימור ולא ברור לי למה. מן הסתם הוא גם סוג של קורבן לסיטואציה הבלתי אפשרית בירושלים, הוא גם לא כוכב במהותו, אבל הוא שחקן טוב ויש לו מספרים טובים. עושה את הנקודות שלו ביעילות גבוהה מאד, מאבד 0.7 (!!) כדורים למשחק, חוץ מזה שהוא קלע עונשין מפוקפק בסך הכל הוא ממש לא הבעיה של אף אחד. גם לא מבין מה הקצף על רפי מנקו. מוכיח שנה שנייה שהוא שחקן חמישייה לגיטימי בקבוצות פלייאוף בליגה, נותן תרומה יציבה של ישראלי שהוא לא כוכב, אבל שחקן טוב. בלייזר מוכשר אבל מה שמאכזב אצלו זה חוסר היציבות: היו לו משחקים אדירים כמו בנצחון של חיפה על גלבוע בבית בסיבוב השני (קלע 25 בלי להחטיא מכל הטווחים כולל 9/9 מהקו) או בנצחון על הפועל ת"א בחוץ בסיבוב הראשון (29 נקודות ו-10 ריב')-מעט ישראלים יכולים לתת משחקים כאלה. מנגד, אתמול היה המשחק השמיני ברציפות שהוא לא הגיע לדאבל פיגרז בנקודות, עובר עליו משהו.