סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 9:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הליכה אחורה זה מתן נאור, שבגיל 23 היה בערך בשיא הקריירה שלו. ההאשמה כלפי אליהו אם כבר צריכה להיות שהוא מיצה מעט מאוד מהפוטנציאל שלו (מה שאולי נכון ואולי לא), לא שהוא הלך אחורה. אליהו של מכבי היה שחקן פחות טוב מאליהו של הגליל? וגם בהפועל הוא במפורש שיפר (בעונות הראשונות) דברים ביחס לקריירה הקודמת שלו - בפרט שיחק הגנה טובה בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 9:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ליאור אליהו הוא בפירוש שחקן שהלך אחורה. בתחילת הקריירה שלו הוא עשה כמה וכמה דברים. הוא סיים ליד הטבעת, הלך באגרסיביות לטבעת, אפילו להטבעות, הוביל התקפות מתפרצות, מדי פעם זרק זריקה סטנדרטית מאזור החצי מרחק ואפילו למעלה מכך. ככל שהתקדמו השנים כך הוא הוריד אלמנטים מהמשחק. הוא כבר לא זורק מעבר לאזור העונשין וגם משם זה זריקות גויאבה שנכנסות באחוזים נמוכים. הוא לא מטביע אף פעם כאשר יש גוף מולו. למען האמת הוא אלרגי למגע. בגלל זה כמובן הוא פיתח את מיומנות הגויאבה למקס', כדי שהוא יוכל לזרוק ללא שום מגע. מתפרצות הוא כבר לא מסיים כשהוא מוביל את הכדור. נשארנו עם שחקן עם תנועה מצויינת, אבל כל עוד הוא לא חופשי הוא לא זורק, עם שחקן עם זריקה אחת שאותה הוא זורק מכל הטווחים, למרות שהיעילות שלה פוחתת משמעותית כשהוא מתרחק מהסל ומוסר טוב. לא רק שהוא יכול היה להיות טוב בהרבה מכך, הוא כבר היה טוב בהרבה מכך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 9:36 pm 
מנהל פורום

מבלי לבדוק את זה, אני מהמר שאליהו הוא שיאן הקוסט-טו-קוסט בכל הזמנים מבין הגבוהים הישראלים וברור שהוא גם מסיים מתפרצות.

יכולת הובלת הכדור ויכולת המסירה אלה דברים שהוא שיפר והכניס עם הזמן. וזו הפעם הראשונה שאני שומע תלונה על שחקן שפיתח סגנון זריקה ייחודי (אין לי מושג מאיפה מגיע עניין האחוזים הנמוכים, לא כולל השנתיים האחרונות כמובן) שזו הליכה אחורה כי הוא היה צריך לדבוק בזריקה הסטנדרטית מחצי מרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 10:03 pm 
Junior

מה שעמוס, לצערי. מה שקרה לאליהו בעונשין הוא רק הביטוי הכי קיצוני של מה שקורה למשחק שלו בשנים האחרונות. אני לא ראיתי אותו משחק בהפועל הגנה טובה בהרבה. אם כבר, ראיתי שבפעם בחמישה שישה משחקים הוא מראה שהוא כן מסוגל לשמור, מה שאומר שבשאר המשחקים זה פשוט לא בזין שלו. בתור אוהד הפועל, אני מודה שהיה לו חלק לא קטן בכדורסל הטוב ששיחקנו בשנים האחרונות, כששיחקנו כדורסל טוב, אבל אני לא זוכר שחקן משמעותי של הקבוצה שאהבתי פחות. אגב, מעניין לציין שגם רוב הזרים שעברו בקבוצה, מאמנים ושחקנים, לא סובלים אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 10:42 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
בתור אוהד הפועל, אני מודה שהיה לו חלק לא קטן בכדורסל הטוב ששיחקנו בשנים האחרונות, כששיחקנו כדורסל טוב, אבל אני לא זוכר שחקן משמעותי של הקבוצה שאהבתי פחות.

מבחינתי מסכם את הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 11:14 pm 
Junior

סיכום יפה, אבל קצת חד מימדי. נראה לי שמן הראוי להוסיף שרוב הכדורסל הטוב ששיחקנו היה במשחקים מאוד לא חשובים ושהיה לו גם חלק מאוד גדול בזה שהיינו קבוצה מאוד רכה ובכדורסל הרע ששיחקנו בחלקים לא קטנים מהעונות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 11:08 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
מבלי לבדוק את זה, אני מהמר שאליהו הוא שיאן הקוסט-טו-קוסט בכל הזמנים מבין הגבוהים הישראלים וברור שהוא גם מסיים מתפרצות.

יכולת הובלת הכדור ויכולת המסירה אלה דברים שהוא שיפר והכניס עם הזמן. וזו הפעם הראשונה שאני שומע תלונה על שחקן שפיתח סגנון זריקה ייחודי (אין לי מושג מאיפה מגיע עניין האחוזים הנמוכים, לא כולל השנתיים האחרונות כמובן) שזו הליכה אחורה כי הוא היה צריך לדבוק בזריקה הסטנדרטית מחצי מרחק.

את יכולת הובלת הכדור הייתה לו תמיד. אני זוכר עוד בימי הגליל שזה היה אחד הדברים שהכי הרשימו.
עניין הזריקה היחודית הוא הליכה אחורה, לא בגלל הזריקה עצמה, אלא בגלל שהוא משתמש בה בטווחים שבהם הוא קולע אותה באחוזים נמוכים. קרוב לסל, הזריקה יעילה, ככל שהוא מתרחק היא יורדת. אני מודה שכיום הוא קולע יותר טוב את הגויאבה מאזור העונשין מאשר לפני 5 שנים, זה עדיין לא אומר שהוא קולע טוב מהאזור הזה.
הוא היה צריך לדבוק בזריקה הסטנדרטית, כי לא הייתה שום סיבה לא לעשות זאת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 11:46 am 
Hall of Famer

אני חושב שהנקודה "למה הוא פיתח את הגויאבה" היא החשובה כאן. זה לא בא כי הוא הגיע למסקנה שזה מאד יעיל. זה בא כי הוא אלרגי למגע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 12:20 pm 
מנהל פורום

לא יודע, כל אחד וחווית הצפיה שהוא מעדיף, יש כאלה שאוהבים קרבות פיסיים, וכדורסל שהוא עלך סף בושידו. לגטימי
ויש כאלה שאוהבים כדורסל קלאסי, בלי מגע פיסי על גבול הכדורעף. בז'אנר הזה ליאור הוא הבסט מבין השחקנים הישראלים
אני אוהב לראות אותו משחק אפילו היום, בכל פעם שהוא מקבל מספיק דקות הוא נותן את הברקה אחת או שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 12:24 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה "כדורסל קלאסי בלי מגע" כשזה נוגע לשחקנים גבוהים. אין בזה שום דבר קלאסי, ואני לא רואה איך זה יתרון לשחקן גבוה להמנע ממגע ברמות שאליהו הגיע אליהן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 12:28 pm 
מנהל פורום

זה לא יתרון אבל זאת חווית צפיה
משהו אישי שמשתנה מצופה לצופה
איך אתה כצופה אוהב לראות את הכדורסל שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 2:38 pm 
Junior

גם לך יש פוסטר של שרמנדיני בבית?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 2:54 pm 
מנהל פורום

של גרגור פוצ'קה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 3:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
גם לך יש פוסטר של שרמנדיני בבית?

:bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 4:35 pm 
Hall of Famer

אם אני זוכר נכון, אוריאל, אתה גם גדול חסידיו של גולמאץ.
לא יודע מה "קלאסי"בזה. בעולם האסוציאציות שלי, גבוהים קלאסיים זה דינו מנגין או צ'ארלס אוקלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 10:06 pm 
Junior

הילד ענק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 10:07 pm 
מנהל פורום

אבל הוא לא סיים את המתפרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 10:16 pm 
Junior

מתקיף את שיא האסיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 10:17 pm 
מנהל פורום

כן אני אוהב מאוד את גולם אץ

ואת ליאור

ופוצ'קה

אני אוהב מסירות ארוכות וחכמות ופחות אוהב מכות וחפירות בצבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 10:21 pm 
Junior

שיא אישי שלו הוא 12. שיא כל הליגה 17 של קורי גיינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 10:48 pm 
Sophomore

העניין הוא שבכל הקבוצות שהוא שיחק בהן, שחקנים שהיו איתו סיפרו שבאימונים הוא היה גאנר מטורף מהשלוש. לוקח את הכדור ודופק אחוזים פסיכיים. במשחקים? זוכר במעומעם איזו פעם אחת בצהוב שהוא זרק וקלע שלשה. עוד זיכרון מדהים שלי מהעונה הקודמת או זו שקדמה לה זו שלשה שלו עם גויאבה. לא זוכר איפה, אבל בדודה שלי שאני זוכר את זה בוודאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 11:04 pm 
Hall of Famer

כנראה מה שהפריע לו היה העול של הנבחרת. מאז שהוא מתרכז רק בהפועל, הוא נראה אחרת לגמרי...

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 11:18 pm 
Sophomore

עידן שגיב כתב:
העניין הוא שבכל הקבוצות שהוא שיחק בהן, שחקנים שהיו איתו סיפרו שבאימונים הוא היה גאנר מטורף מהשלוש. לוקח את הכדור ודופק אחוזים פסיכיים. במשחקים? זוכר במעומעם איזו פעם אחת בצהוב שהוא זרק וקלע שלשה. עוד זיכרון מדהים שלי מהעונה הקודמת או זו שקדמה לה זו שלשה שלו עם גויאבה. לא זוכר איפה, אבל בדודה שלי שאני זוכר את זה בוודאות

למיטב זכרוני זה היה במשחק חוץ בהרצליה בעונת פרנקו הראשונה. משחק בסיבוב השלישי שבסופו של דבר הפסדנו. מאז לא הפסדנו משחק עד (וכולל) האליפות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 10, 2018 11:58 pm 
Hall of Famer

אני זוכר משחק בין מכבי פ"ת ז"ל (בתור קבוצת ליגת על) לבין גליל עליון של ליאור אליהו שראיתי במגרש על מכבי פ"ת, שבו בוודאי ליאור אליהו המאד צעיר דפק שלשה אחת (או לפחות זרק כמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2018 12:11 am 
Junior

אז הנה כמה שלשות שאליהו קלע:

במדי מכבי ביורוליג
https://www.youtube.com/watch?v=pkVIqCPsn-s

קולע 4 רצופות באימון
https://www.youtube.com/watch?v=aKnes5h0nhE

וקליעה כמעט מחצי מגרש באולסטאר הישראלי
https://www.youtube.com/watch?v=tRYX58GIcPQ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, עופר האדום ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: