FLASH כתב:
אנשים פה לא הבינו מי זה ראסל ווסטברוק אבל הוא עוד יוכיח להם בעונות הבאות
העובדה ששחקן לא מצליח לנצח סדרה במערב בשנותיו הראשונות כאלפא דוג, לא מעידה דבר. גם ג'יימס הארדן הפסיד שנתיים רצוף בסיבוב הראשון כשהפך לאלפא דוג. גם קובי. הי, אפילו ג'ורדן.
ווסטברוק שחקן פלייאוף עצום נתן סדרות עצומות מול אלופות NBA כמו לייקרס 2010, היט 2012, ספרס 2014 וווריורס 2016. עצומות, לא טובות, אלא פשוט עצומות. פעמיים בגמר מערב ופעם בגמר NBA. שחקן מוכח בטירוף בכל פעם שנגע בבמה הגדולה. תראו לי איפה הוא נעלם בסדרה גדולה
בעיני הוא היה טוב מוייד בגמר ב2012, השתווה לקארי בעונתו הגדולה, בגמר מערב 2016, לאורך הסדרה רבים חשבו שהוא הראה עדיפות, אבל קארי סיים את הסדרה חזק וניצח את המצ'אפ במעט
במצ'אפ מול פול, ווסטברוק כבר מזמן עבר אותו, עוד בחצי גמר 2014 היה ניכר מי העדיף מהשתיים. ווסטברוק היה בלתי עציר
מאז הוא רק השתפר והפך לשחקן על. אמנם עוד לא למד לנצח כאלפא דוג, מה לעשות - זה תהליך של שנתיים שלוש שכמעט כל אחד עובר כאלפא דוג, במוקדם או במאוחר
פול אחלה רכז, טופ 5 בליגה, אבל אלפא דוג שמוביל קונטנדרית הוא לא היה ולא יהיה, גם לא בלבל של נאש וקיד. והיו לו המון הזדמנויות. ווסטברוק מזמן שם ביכולת, חסר לו רק הליטוש האחרון שהיה חסר לקובי פוסט שאקיל - איך לשלב את הקבוצה והיכולות האישיות בצורה האידיאלית עבורו. ההזדמנות שלו כמו קובי הגיעה מאוחר... אבל הוא בודאי לא בליגה של פול, אלא הרבה יותר למעלה עם קארי , רובם ככולם של ה GM יקחו אותו קודם.
החשד שלי שאתה כל כך אוהב את ווסטברוק בגלל ש..קובי אוהב את ווסטברוק והתבטא על כך לא מעט. בכל אופן, אני לא מבין למה אתה מבקש אותנו להעריך את ווסטברוק בגלל מה שאולי הוא יהיה עוד 3 שנים. יכול להיות שהוא ימצא את האיזון כמו קובי ויגיע רחוק, ויכול להיות שהוא יגמור כמו סטפן מרבורי ולא יבין את העניין אף פעם.