אני שמחה על הוקיץ' ומאנו ועוד כמה חבר'ה, אבל כמה חבל ועצוב שיש מעט מהם פה.
בחורות רוקדות בחזייה ובתחתונים, מנענעות ישבנים לפני ואחרי תנועות האגן, שהן כמובן חלק חשוב בכל השואו (אני יודעת שאתם לא אוהבים את השפה, אבל הרי תיארתי בדיוק את מה שניתן לראות בכל דוגמה אקראית של קבוצת מעודדות בליגה
https://www.youtube.com/watch?v=xJ0j0mc1gFg) ואתם אומרים לי שזו לא החפצת נשים? קוראים לזה פוריטניות ומשטרת ה-pc? ברצינות?
והטיעונים שנתתם! שומטי לסתות.
מה אכפת לי מה אשתו של איזה מישהו חשבה בעניין? יש בעולם הזה הומואים הומופובים, נשים ששונאות נשים או נשים שלא שונאות נשים, אבל חושבות שתפקידה של האישה לקבל את הגבר מהעבודה, לבשל ולטפל בילדים. נו, אז? יש הרבה אנשים עם דעות מפגרות, אוקי, ידוע. מה הפואנטה שלכם?
אז עכשיו תאמרו לי: "הא! למה הדעה שלך תקפה ושל אחרת לא? מוסר כפול! צביעות!". נכון? משהו כזה הייתם אומרים.
אז התשובה פשוטה: נשים הן לא הצעצוע שלכם (הי נטע). אני שוב אחזור: נראה לכם הגיוני שאישה עם בגדים תחתונים תרקוד ריקודים פרובוקטיביים על מגרש כדורסל כדי שגברים יוכלו לשטוף את העיניים ולהתרווח על הכיסא עד תום פסק הזמן?
יש רק דעה אחת נכונה פה. כמו שמקומה של האישה לא במטבח, כמו שיש לתת לה זכות הצבעה (וניתנה), כמו שהיא צריכה לקבל שוויון זכויות ושכר, ככה. אם אתם לא מעוניינים להקטין נשים, יש פה רק דעה אחת נכונה. סורי.
יש הרבה אנשים שקיבלו חינוך פטריארכלי והם מדברים את מה שלמדו בבית, חלקם, לצערי, נשים. אז אתם נותנים לי אותן כדוגמה, כי הרי אישה לא יכולה לומר משפט סקסיסטי! איזו בדיחה.
ולכל אלה שנורא דואגים מפיטורי המעודדות - כמה מאוד נחמד מצידכם - אולי יהיו כמה עשרות או מאות שיפגעו מזה כלכלית, אבל ערכית ותפיסתית אתה עושה צעד חשוב לשוויון (כי כשאישה מקבלת כסף כדי לנענע את עצמה בבגדים מינימליים להנאת גברים - היא הופכת לאובייקט, היא נחותה) וזה משפיע על החברה כולה. אתם באמת שמים את *זה* על כף המאזניים?
ורק כתוספת, אני אומר לכם שגם בלי קשר אין פה בכלל טיעון - כמו שהמעודדות איבדו עבודה, כך הרקדנים והאקרובטים החדשים *קיבלו* עבודה. יותר מזה, דווח שאת המעודדות תחליף קבוצה של 35 אנשים, ולדעתי זה כפול או יותר ממספר המעודדות שיש עכשיו, אז למעשה - לא רק שזה התקזז אלא אפילו נוספו עובדים! איזה יופי, הא?