אדום88 כתב:
לאומית כהרגלו, בסיטואציות שהוא יודע אשר הוא / הקבוצה שלו יצאו קטנים ומושחתים -
מתחבא מאחורי התגובות החלקלקות מאשר להגיב לעניין.
התחלנו עם שקשוקי ביצים, וכעת הוא מציע טישו.
בשלב הבא הוא יציע להתפיל את המים שזולגות מהעיניים של אוהדי שאר קבוצות הפיינל פור, כי ישראל מתייבשת.
אבל, כמובן, שום תגובה עניינית על הבעלים המביך והדו פרצופי שלו (כמה היללת אותו יא וואלי), שבחודש שלם הספיק לשנות את האג'נדה שלו ב-180 מעלות.
שום תגובה על המהלך הקומבינטרי שנגוע במלא סירחון
שום תגובה שפיו וליבם של אוהדי חולון (לא כולם; כבר יצא לי להתבונן בתגובות נגד המהלך) אינם שווים, והם מסונוורים מצלחת האליפות ע"ח ערכים, למרות שגלן רייס "האליל" שלח את פניני לבית חולים רק לפני חודש וקצת.
ושום תגובה שאם היינו מחליפים את מר אייזיק בד"ר אלון בסיטואציה המדוברת, לאומית היה נשאר ער עד 6:00 בבוקר כדי לעקוץ כל אוהד ואהד של הפועל הגולש בפורום הזה ולהזכיר לו כמה הם מזכירים לו את הסניף הצהוב ברחוב הירקון, וכמה דבריהם הם אחד בפה ואחד בלב.
ועוד שלל תגובות על כמה משרדי איגוד הכדורסל בעידוד מנהלת הליגה (ואפילו היה מכניס את איגוד השופטים) הם אדומים ודוחפים לשים את הפועל בגמר.
אבל...נאדה...שום התייחסות עניינית...רק גיבובים של בולשיט.
אז, איך אתם שרים את שיר הקונטרה?
"אתם מכבי בסגול, בסגול, בסגול..."
איך אומר זאת בעדינות ובמילים שאתה נוהג להשתמש בהן - אתה מביך. חולון יצאו מושחתים? על מה למה? זה שמלכתחילה אייזיק ואחרים דיברו על ערכים זה עניין (מיותר) אחד, אבל מה לא ערכי בלתת לשחקן הכי טוב שלך לשחק על האליפות אחרי שהוא הושעה לחודשיים? יש איזשהו חוק בלתי כתוב שאומר שמי שהולך מכות עם חבר לקבוצה צריך לגמור את העונה? אתה יודע כמה שחקנים היו נחתכים רק העונה אם זה היה נכון? ומה הקשר מכבי בסגול? אתה רואה את מכבי חותכת את השחקן הכי טוב שלה באמצע העונה בגלל התנהגות אלימה? אתה רואה את מכבי מתנהלת עם התביעה נגד השחקן ועם ההחזרה שלו בכזו חובבנות? אני מציע לך להירגע. כרגע עוד לא ברור שרייס בכלל יכול לשחק בחצי וגם אם כן, חודשיים בלי כדורסל, שלושה אימונים ויאללה למשחק הכי חשוב של העונה זו לא סיטואציה אופטימלית מבחינת חולון. גם אני מעדיף שהוא לא ישחק בחצי גמר, בעיקר כי אני רוצה לראות את השכונה שחולון עושה מתפוצצת לה בפנים, אבל מכאן ועד ההיסטריה של ההודעות שלך המרחק עדיין רב.