סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 8:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 8:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני יכול להבין שקליי הוא סוג של פטיש. אבל חי נפשי, שמעולם לא ראיתי שחקן שיכול לעלות לזריקה מזוויות הרגליים שהוא יכול. לא משנה איך הוא עומד כשהוא מקבל את הכדור, הוא יכול לעלות לזריקה, וזאת באמת יכולת נדירה במיוחד.
את פיט מרביץ' ראיתי רק ביוטיוב פה ושם, אבל נדמה לי שמעולם לא היה שחקן אסתטי כמוהו, עד שהגיע סטף קרי. וזאת כמובן הסיבה שבגללה אני אוהב אותו. בסופו של דבר, סוויש של סטף מעלה לי את מפלס הסבבה יותר מכל סוויש של כל שחקן אחר אי פעם (אולי חוץ מרג'י מילר, אבל זה היה מזמן). קיירי רוקד? כן, אבל הריקוד של קיירי, מבחינתי, גם אם טכנית הוא טוב משל סטף, הוא פשוט פחות יפה משל סטף.
זאת כאמור, דעתי הסובייקטיבית.

דוראנט הוא כמובן גם משהו מיוחד, כמו גם לברון, אבל בעיניי, הדברים שהם עושים פחות "יפים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 8:27 am 
Hall of Famer

ועוד נקודה או שתיים.
מגי נתן הגנה יפה בחילופים על לברון.
איגי נתן משחק טוב מאד.למעשה אולי השחקן השני או השלישי הכי חשוב הערב. בסיום בעיקר עם חטיפה גדולה על לאב ודאנק. פלוס 14 ב21 דקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 11:02 am 
Senior

מה שהכי מפתיע במשחק הלילה הוא שבמשחק שבו לברון פחות טוב מדוראנט, עדיין קליבלנד הגיעו למצב שבו הם מובילים משהו כמה 3 דקות לסוף.
כלומר, משחק טוב מאוד של החבורה המוגבלת והמושמצת סביב לברון וגרוע מאוד של החבורה המהוללת סביב דוראנט.
וזה למרות שג׳וויל לגמרי שיחק כמו סנטר טופ 15 בדקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 12:20 pm 
מנהל פורום

לא הייתי נותן להפרשים הקטנים ולחילופי ההובלה להטעות אותנו לגבי הבדלי הרמות. בתמונה הגדולה התוצאה הסדרה היא 0:3 כשהווריורס היו צריכים הם לקחו.
טוב אז העונה מסתיימת עוד משחק או שתיים
פלייאוף די מבאס בכל מה שקשור לתשוקה ודרמות כלומר רייטינג. תחושה שיש לליגה הזאת שליטה שפה ושם מנסים לאתגר אותה.
חוץ מסדרות הגמר האיזורי. הפלייאוף איכזב אותי כאוהד ניטרלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 1:07 pm 
Sophomore

ההגנה של הקאבס היא אחת הלא אינטלגנטיות שראיתי אי פעם. כל פיק אנד רול פשוט מרסק אותה ומשאיר שחקן של גולדן פנוי לקרש סל. אגב, נראה לי שאמרו את זה גם בשידור - לא מבין למה הקאבס לא מהמרים על הקליעות מבחוץ של גרין ואיגואדלה. בשביל מה השחקנים ששומרים עליהם שומרים אותם כ"כ קרוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 3:07 pm 
Hall of Famer

הם די הימרו עליהם.
מה שהרג אותם זה פיקנרול של קרי ודורנט.
הוד אגב שנתן סלים, בהגנה היה חלש. הדאנק של איגי בסיום הוא היה יכול לבוא לעזור ולא זז, והסל בסיום של גרין הוא שבר את ההגנה והשאיר את קרי חופשי מה שחייב את סמית לבוא לקרי והשאיר את גרין לדאנק.
אין ספק שיוסטון היו היריב ההגנתי הכי קשה ללוחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 3:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פוציץ' כתב:
ההגנה של הקאבס היא אחת הלא אינטלגנטיות שראיתי אי פעם. כל פיק אנד רול פשוט מרסק אותה ומשאיר שחקן של גולדן פנוי לקרש סל. אגב, נראה לי שאמרו את זה גם בשידור - לא מבין למה הקאבס לא מהמרים על הקליעות מבחוץ של גרין ואיגואדלה. בשביל מה השחקנים ששומרים עליהם שומרים אותם כ"כ קרוב?

זק לואו כתב על איך ההתקפה של הלוחמים מתעללת בהגנה של הקאבס. כעיקרון הבעיה בלא לשמור על איגודלה וגרין היא שהם כל הזמן נעים ואם הם לא חותכים לסל אז הם חוסמים אוף דה בול לאחד מהקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 07, 2018 4:16 pm 
Hall of Famer

הבעיה מתחילה מזה שהם זזים ושקליי וקרי זזים זה יוצר בעיה גדולה. פאניקה. השלשה היחידה של קרי קרתה כי שניים רצו לפינה על קליי.
לכן גם במשחק לא טוב שלהם עם אחוז קליעה נמוך, עצם היותם על המגרש עושה שמות בהגנה.
ואז כמובן אתה מוסיף את אחד הסקוררים הטובים אי פעם, היוניקורן האמיתי, שחקן בגובה של סנטר שמוריד כדור לרצפה ומנער כל שומר ועולה לגאמפ ללא מגבלה של טווח, ויש לך קבוצה שקשה לשמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 3:41 pm 
Junior

כאמור, הסיכוי של לברון לנצח הוא 0.0000%, שוב דוראנט פותח אותו במשחק הקריטי של העונה, בדיוק כמו שנה שעברה. שוב זה בקלאץ'. עם כל המספרים והגמרים והעמידות, אני באמת מתקשה לשים את לברון מעל בירד כשהתופעה חוזרת על עצמה . אבל נו.. אני מחכה לגמר שנה הבאה ומייחל שלברון ינצח שוב את המזרח ויקבל את הכאפה השלישית ברצף מדוראנט והווריורס , יעשה לכולנו טובה ויפרוש סוף שנה הבאה ויחסוך מאיתנו ומעצמו התנוונות אישית, הגיע הזמן לראות את הצעירים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 3:50 pm 
Hall of Famer

ואם היל שם את העונשין במשחק הראשון, היית כותב שוב לברון האכיל את דורנט במשחק הכי חשוב ,51 נק' מול 8-22 מהשדה לדורנט נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:06 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
כאמור, הסיכוי של לברון לנצח הוא 0.0000%

אמרת זאת במקרה גם לפני שנתיים ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:10 pm 
Junior

2 המשחקים הראשונים בסדרה הם ממש לא משחק העונה

המשחק הגדול של העונה הוא נצחון חוץ שגומר סדרה/משחק 7/משחק קריטי אחר

עליה ל3-0 עם שני משחקי בית בהמשך
עליה ל3-1 עם שני משחקי בית בהמשך
נצחון ל4-2 בחוץ. או 4-3

לקבוצה בלי הביתיות:
עליה ל3-1. אמנם זה קורה בבית, אבל זה משמעותי לשמור על השבירה שהשגת בחוץ
עליה ל3-2 במשחק חוץ.

הגדולים משתלטים על משחקים כאלה. ראה דאנקן מול הלייקרס משחק 6 2003 , קובי מול דנבר ופיניקס משחק 6, מול הנטס משחק 3, מול פילי משחק 3, דוראנט משחק 3 השנה ושנה שעברה. גורדן דאנקן בהמון דוגמאות

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' יוני 08, 2018 4:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:12 pm 
Junior

shmueliki כתב:
FLASH כתב:
כאמור, הסיכוי של לברון לנצח הוא 0.0000%

אמרת זאת במקרה גם לפני שנתיים ?

לא, היה שם את קיירי בשיאו. אבל כן, הסדרה ההיא היתה 80-20 לגולדן לדעתי, ומיצבה את לברון בטופ.

ואעפ"כ , אם לא התרגיל על דריימונד וההרחקה, גולדן כנראה היו היום עם 4 אליפויות רצוף, ולברון כבר בפרישה אחרי 5 הפסדים רצוף בגמר. אני מאמין שאת דוראנט הווריורס היו משיגים בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:27 pm 
מנהל פורום

עם כל כמה שמבאס אותי ההפסד והתוצאה בסדרה, שובו של פלאש עם הודעות שמגחיכות אותו ברמות אחרות, זה פשוט פרייסלס

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:38 pm 
Junior

הבעיה שלך היא שכמו כל שנה, אני צודק בכל מילה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:44 pm 
מנהל פורום

לי אין שום בעיה
הבעיה היא רק אצלך
אתה חוזר כמו לאסי כל פעם שמסתמן שאפשר יהיה לחתוך את לברון, רק בשביל להתאכזב ששוב הוא עושה את הבלתי יאומן עם חבורת זקנים בסוף הקריירה לידו
הפלייאוף הזה רק מאדיר וממצב את לברון גבוה יותר, בטח ובטח כשנזכרים איך הוא התחיל בסדרה נגד אינדיאני, שהקאבס שיחקו כדורסל מעורר תחושת גועל וכבס
אבל תמשיך. זה באמת הפך להיות ההצגה הכי טובה בעיר

רק אל תשכח פעם ב5 הודעות לנסות לדחוף את קובי למשוואה, שהוא לא ישכח בטעות אצל שאר המשתתפים

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:50 pm 
Junior

מקווה שאתה מרים לעצמך את המורל
לברון אם לא יפרוש ימשיך להפסיד בגמר עד שיפרוש

אני הולך להיעלם שוב בסוף הסדרה

אני 24/7 מנותק ממסכים.. חוץ משעה בשבוע + קצת גמר הnba שהפך לנחת השנתי מכדורסל-לראות את הווריורס מפרקים את לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 4:53 pm 
מנהל פורום

אם זאת הנחת שלך, תהנה
מפרגן, באמת.

נראה לי שכבר בזבזת את השעה השבועית, לא?
שבת שלום!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 5:00 pm 
Junior

בגמר נבא אני מרשה לעצמי אקסטרה:)
אל חשש, אני כאן לשמח אותך כל גמר נבא כולל שבוע הבא :wink:
שבת שלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 5:40 pm 
מנהל פורום

והנה, למרבה ההפתעה
אמנם זה בת'רד השני, אבל הצלחת לדחוף את קובי

ברכותיי!
שוב זכית בפרס ע"ש הצפוי ביותר בפלנטה...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 6:07 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
2 המשחקים הראשונים בסדרה הם ממש לא משחק העונה

המשחק הגדול של העונה הוא נצחון חוץ שגומר סדרה/משחק 7/משחק קריטי אחר

עליה ל3-0 עם שני משחקי בית בהמשך
עליה ל3-1 עם שני משחקי בית בהמשך
נצחון ל4-2 בחוץ. או 4-3

לקבוצה בלי הביתיות:
עליה ל3-1. אמנם זה קורה בבית, אבל זה משמעותי לשמור על השבירה שהשגת בחוץ
עליה ל3-2 במשחק חוץ.

הגדולים משתלטים על משחקים כאלה. ראה דאנקן מול הלייקרס משחק 6 2003 , קובי מול דנבר ופיניקס משחק 6, מול הנטס משחק 3, מול פילי משחק 3, דוראנט משחק 3 השנה ושנה שעברה. גורדן דאנקן בהמון דוגמאות

אבל היות שללברון יש 0% לקחת את הסידרה ( אתה אמרת ) , הוא לא באמת יכול להוביל את קבוצתו ליתרון של שני משחקים במהלכה - לכן לא משנה כמה טוב הוא יהיה ואם ינצח משחקים , מבחינתך על פי הגדרה אלו לא משחקים גדולים .
מנגד , ניצחון חוץ לקבוצה שכבר לקחה אליפות ב-100% ( שוב , כהגדרתך ) הוא ניצחון גדול , במקרה במקרה באותו משחק בדיוק בו השחקן ממול מראה עליונות אישית על אותו לברון ג'יימס .
מאוד הגיוני

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 8:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה עניין לדוקטורט למצוא את הנוסחה המדויקת שאיפשרה לפלאש להגדיר משחק חשוב ככה שכל המשחקים שלברון ניצח לא ייכללו בהם אבל איזה משחק של קובי נגד דנבר כן ייכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 08, 2018 8:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נו אל תהיו מצחיקים, אתם לא זוכרים את המשחק הגדול הראשון בהיסטוריה, כאשר הבלאק ממבה ניצח את דנבר הדינוזאור האחרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2018 10:57 pm 
Junior

עודד וולפסון כתב:
והנה, למרבה ההפתעה
אמנם זה בת'רד השני, אבל הצלחת לדחוף את קובי

ברכותיי!
שוב זכית בפרס ע"ש הצפוי ביותר בפלנטה...

אתה מתכוון שפשוט שאלו אותי ישירות "מי יותר גדול מלברון" ועניתי? "לדחוף את קובי" ;;-))) עולם המושגים של מעריצי לברון.... אחחח איזה הזיה

שמוליקי - ה0.00% הוא פשוט כי לברון ג'יימס הוא... לברון ג'יימס. אם באמת הוא היה טופ 2 הוא לא היה מושפל סדרת גמר חמישית בתבוסה מהדהדת (07, 14, 17 ו18, והיחנקות אגדית ב11)

ראובן כתב:
זה עניין לדוקטורט למצוא את הנוסחה המדויקת שאיפשרה לפלאש להגדיר משחק חשוב ככה שכל המשחקים שלברון ניצח לא ייכללו בהם אבל איזה משחק של קובי נגד דנבר כן ייכלל.

אתה באמת לא מצליח להבין למה ההופעות של דוראנט במשחק 3 השנה ובמשחק 3 בשנה שעברה הם המפתח לריפיט של גולדן סטייט ? אלו המשחקים ששברו את שתי הסדרות. דוראנט שם במאני טיים של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2018 11:05 pm 
Hall of Famer

אלו המשחקים ש"שברו סדרות" שהמנצחת בהן ידועה בהסתברות של 100% ( ואף יתרון של 0-2 ... )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רלפי ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: