shmueliki כתב:
נורטון כתב:
לא מדברים על זה, אבל סטף קרי בעיקרון שומר על לברון. לפעמים אחרי חילוף, אבל זה חילוף שלגולדן סטייט לא אכפת לעשות והאמת היא שזה מאד חכם, כי זה מאפשר:
א. לברון גם ככה קולע על כולם. קליי, דריימונד, איגי, זה לא משנה, אז לא נורא שסטף ישמור עליו כי:
ב. זה אומר שיש מישהו שיכול לעזור כשלברון מגיע לחדירה, ועובדה שזה קורה כל הזמן
ג. וזה גם אומר - שבגדול, על כל שאר השחקנים, אלה שלא קולעים על כולם יש שומר טוב.
ד. וזה גם אומר שסטף לא נותן חור על שחקן שלפעמים קולע ולפעמים לא.
זה מאד מאד חכם.
ראיתי נתון ( לא זוכר האם אחרי משחק 2 או 3 ) שלברון הוא משהו כמו 40 אחוז מהשדה כשקרי שומר עליו .
אני לא בטוח עד כמה אפשר להתחשב בנתון הזה ו"איך לאכול אותו" ( כי זה גם תלוי מן הסתם בעזרה שבאה , כמה שניות לסיום שעון הזריקות עבר קרי לשמור על לברון וכו' , ובכל מקרה מדובר במדגם פוזשנים לא עצום ) , אבל זה לחלוטין לא שלברון לוקח בעקביות את קרי לטיולים שהם סל קל .
אתה מדבר במקרה על זה:
In this year's NBA Finals, there were 54 plays that ended with Stephen Curry on LeBron James. Curry held LeBron to 12 points, and the Cavaliers shot 36% as a team on those plays.
https://t.co/8MpLioh7Sa?
כי אם כן, אז זה לא בדיוק אותו דבר. אני מודה שלא ראיתי את ארבעת המשחקים במלואם, אבל ממה שכן ראיתי, הרבה פעמים לברון התחיל לקחת את קרי לסל ואז הוציא לזריקה של שחקן אחר.
בהרבה מהפעמים האלה, כלומר שקרי קיבל את לברון בחילוף, זה לא היה קרי על לברון אלא 3 שחקנים על לברון. מצד שני, היו גם פוזשנים מוזרים שלברון התחיל טיפה פוסט אפ וישר מסר, עוד לפני ששומרים אחרים הגיעו או במקום פשוט לקחת את קרי עד הסל.
ובתגובה לנורטון - בתיאוריה אפשר להגיד דברים דומים על רוב החילופים בהגנה. לא חושב שזו הייתה טקטיקה כל כך גאונית. היא כן עבדה להם, אז מה אני כבר יכול להגיד... אבל זה יותר החוסר במאמן אמיתי בקליבלנד, מאשר גאונות של גולדן.