סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 7:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 09, 2018 11:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שאני לא מצליח להבין זה מה הקשר בין מה שכתבתי ובין ההערות של פלאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 8:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן, אתה עדיין מחפש הגיון בשגעון שלו?
הגיח לעשות עוד סיבוב על השחקן הכי גדול של ה-20 שנה האחרונות, רק כאשר היה ברור שהיריב גם יאפשר לעשות סיבוב
לא שמענו ממנו מילה לכל אורך הפלייאוף במזרח, כשלברון סחב חבורת כלומניקים על הכתפיים שלו עד לגמר
זה פשוט לא היה מסתדר עם הנרטיב

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 2:47 pm 
Junior

חחחחחחח הגענו למצב שלברון משחק עם כלומניקים? ;;-))) וואו גדול המסרסים בהיסטוריה משחק בקאבס, כי בעבר זה היה צוות לאליפות

אני לא עונה לראובן כי הקשר ברור, וגם בהודעה הראשונית שכתב הוא סתם מנסה להתגרות (הרי ההיגיון פשוט. ואין טעם לענות להודעות כאלו. אני לא מחדש לאף אחד, אנחנו יודעים מה זה משחק שובר סדרה-משחק שמעלה את זהות המנצחת לכמעט ודאות)

ולא הגבתי בפלייאוף כי פלייאוף המזרח הוא שעמומון גדול

אבל מה אני מגיב. קווין לאב, הוד, היל, סמית', קורבר, גרין, טריסטן, נאנס זה אוסף של כלומניקים :lol: תעשה לי טובה. לברון לקח קבוצה טובה למאזן ביזיוני ולגמר על חשבון מזרח ביזיוני והתבזה בגמר גם השנה, סוייפ משפיל מול דוראנט שהיה עצום בכל פרמטר. כל שחקן מתעלה מולו - מריון לאונרד דוראנט ... זה כבר שגרתי. לדעתי חוץ מסטט' אין לו מה למכור בנבא . בעבר לפחות הוא לקח את קבוצותיו רחוק בעונה הרגילה. היום נותרה רק הסטט. במערב הוא היה עף סיבוב שני כל עונה. דוראנט , אעפ שממוצע הקרירה שלו בעונה ובפלייאוף נופל מגיימס ב3 אס למשחק, אבל טוב יותר באחוזי 3 ועונשין. הוא השחקן הכי טוב בנבא פר נגיעות בכדור , ויעבור את גיימס תוך כמה אליפויות נוספות כשגיימס ימשיך להתבזות מולו

במספרים, גיימס יוביל ב3 אס למשחק. באליפויות , דוראנט יוביל ב3 טבעות עד סוף הקרירה, להערכתי, ובגמרים מול לברון הוא יסיים ב3 או 4 מול 1. כן דוראנט עבר לווריורס, אבל לפחות המעבר הצליח. גיימס נכשל גם בקבוצות העל שבנה במיאמי וגם בקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 9:25 pm 
Hall of Famer

רציתי להגיב, אבל זה מה שיצא לי :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
לפחות למדתי מונח חדש - הוא השחקן הכי טוב בנבא פר נגיעות בכדור. היכולת להמציא מדדים של פלאש היא עילאית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 10:08 pm 
מנהל פורום

אולי כדאי להזכיר לפלאש את ההצהרות שלו כשדוראנט הצטרף לג"ס (ומה הוא כתב לפני לגבי האפשרות הזו). לגבי כל השאר אני מסכים עם עמוס. ועדיין אני מציע את הדוקטורט שהצעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2018 10:24 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אבל מה אני מגיב. קווין לאב, הוד, היל, סמית', קורבר, גרין, טריסטן, נאנס זה אוסף של כלומניקים :lol: תעשה לי טוב.

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 1:42 am 
Hall of Famer

טוב, אז בוא נפרק מיתוסים ונעשה את אנליטי, כי למה לא.
ובעיקר כי BASKETBALL REFERENCE, התנ"ך הגדול מאפשר, ואפילו ממציא מדד רלוונטי במיוחד. WIN SHARE / 48/ כלומר כמה נצחונות תרם כל שחקן פר כל דקה על המגרש. באופן כמעט הכרחי הממוצע של הליגה הוא 0.1, למרות שסטיית התקן גדולה - למה? כי בקבוצות מנצחות יש עוגה יותר גדולה, ולכן הממוצע בהן הוא גבוה בהרבה מאשר 1. בקבוצות חלשות (נניח סקרמנטו או פניקס) זה יהיה בדיוק הפוך.
כך למשל, בעונה האחרונה, יוסטון בקיצוניות האחת לא פחות מתשעה שחקנים משמעותיים (באיזשהו שלב, של שחקנים שמשחקים מעט מאד, זה מאבד משמעות) שהיה להם מדד גבוה מ 0.1 כשפול, קפלה והארדן כמובן גם עוברים את ה 0.2
בקיצוניות השניה לעומת זאת של פניקס, רק לשניים מהשחקנים היו קצת יותר מ 0.1. כל השאר יוק
ועכשיו לקבוצה בינונית בדיוק - שהיא ה H עבור קליבלנד. ובכן, לקבוצה הזאת קוראים הל.א. קליפרס, שניצחה 42 משחקים העונה ובעשירייה העיקרית שלה, חמישה עברו את ה 0.1 וחמישה לא עברו אותו, כשהממוצע של אותם עשרה הוא 0.103, בהחלט מאשש את התיאוריה של קרבה ל 0.1 (ובכל זאת, הקבוצה ניצחה משחק אחד יותר מחמישים אחוז).

עכשיו ברור שזה לא מדד מושלם. הנה עובדה - לדווין בוקר יש מאזן נמוך יחסית, ובסופו של דבר אם אתה שחקן אדיר שמשחק 45 דקות בקבוצה שבה כל השאר קונוסים ולכן מפסידים, אתה די נדפק מהמדד הזה. ובכל זאת, הוא מלמד כמה דברים כי גם המצב ההפוך יכול בהחלט לקרות (שחקן בינוני בקבוצה מלאת כוכבים).

אז לקחתי את תשעת השחקנים הכי חשובים של קליבלנד בשנה האחרונה. עכשיו, ברור שאני לא יכול להתייחס למספרים שלהם ליד לברון כי הם מוטים, אז לקחתי את העונה האחרונה שבה כל אחד מהם (כולל טריסטן תומפסון ששיחק בלי לברון עד 2014) היה שווה בלי לברון. המדובר בלאב, נאנס, תומפסון, הוד, קורבר, גרין, קלרקסון, היל וסמית'. נדמה לי שאין עוררין שהם החשובים ביותר.
והנה האבחנות:
א. קודם כל הממוצע שלהם גבוה מ 0.1 (0.108 למעשה), שזה אמנם לא הרבה יותר ממה ששווה קבוצה בינונית.
ב. אבל מעניין מכך - הממוצע שלהם גבוה מ 0.1 למרות שכמעט כולם (פרט לקורבר למעשה) שיחקו בעונה האחרונה בקבוצות עם מאזן מפסיד. כלומר, תיאורטית הם היו צריכים להיות קרובים יותר ל 0.09 בממוצע, ובכל זאת - עובדה. .... אז כנראה שהם טובים יותר משחשבנו.
ג. עוד משהו מעניין הוא מספר הדקות. בין תשעת השחקנים, כולם שיחקו לפחות 22 דקות למשחק בקבוצות הקודמות שלהם (בעונות האחרונות שלהם). נאנס ,קלרקסון וגרין שיחקו בערך 22 או 23 דקות. (כלומר, מס' דקות של שחקן 7-8 בליגה בערך). הוד, קורבר והיל שיחקו 27-28 דקות. כלומר, שווים שחקן חמישייה פחות או יותר. ג'יי אר וטריסטן שיחקו כמו שחקן שלישי בערך, ולאב כמובן שיחק מספר דקות של סופרסטאר.
כלומר, איך שלא מסתכלים על זה, לברון שיחק לצד תשיעייה שכולם שווים לפחות מקום שמיני ברוטציה של נ.ב.א, כולל כוכב אחד, יותר מחמישה שחקנים נוספים שהם שחקני חמישייה לגיטימיים, ועוד שלושה שחקני ספסל מאד משמעותיים.
מצד שני, כבר דיברנו על כך שהם מקבוצות מפסידות, כך שכולם שווים שביעייה או שמינייה בקבוצות נ.ב.א, אבל סביר להניח שזה לא יהיה נכון לקבוצות צמרת
ד. ועדיין, אם מוסיפים את מספרי ה WS נדמה לי שיש די והותר אינדיקציה לומר שהחבר'ה שמשחקים לצד לברון, שווים לפחות סוג של קליפרס. כלומר ,קבוצה שלפחות צריכה להתמודד על מקום בפלייאוף, ולמעשה כנראה יותר. 0.108 קרוב יותר לקבוצה של 44 או 45 נצחונות בעונה מאשר משהו אחר. (הממוצע של עשרת השחקנים המובילים של דנבר השנה הוא 0.155

הדבר היחיד שאולי כן אפשר להוסיף הוא שצריך גם לקחת גיל בחשבון. נדמה לי שכל השחקנים של קליבלנד בגיל שבו האינדיקציה של הקבוצה הקודמת מספיק טובה, פרט אולי לקורבר. אז תורידו איזה 0.02. ... לא נראה לי שזה משנה את המסקנות, שהן - אני באמת מצטער, אבל קליבלנד היא בהחלט קבוצה שלכל הפחות שווה התמודדות על הפלייאוף (ובמזרח בהחלט גם כניסה אליו) עם או בלי לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 2:06 am 
Hall of Famer

תודה על הפוסט המעניין

תוכל להסביר מה כוונתך ב"עוגה" ? רוטציה רחבה יותר אולי ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 2:19 am 
Hall of Famer

לא. פשוט יותר נצחונות. יוסטון ניצחו 65 משחקים ולכן יש יותר win shares לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 2:53 am 
Hall of Famer

רגע
לקבוצות הגרועות הנתון אינו שלילי ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 3:04 am 
Hall of Famer

לא. כי רק נצחונות נלקחים בחשבון. לא הפסדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 4:10 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
טוב, אז בוא נפרק מיתוסים ונעשה את אנליטי, כי למה לא.
ובעיקר כי BASKETBALL REFERENCE, התנ"ך הגדול מאפשר, ואפילו ממציא מדד רלוונטי במיוחד. WIN SHARE / 48/ כלומר כמה נצחונות תרם כל שחקן פר כל דקה על המגרש. באופן כמעט הכרחי הממוצע של הליגה הוא 0.1, למרות שסטיית התקן גדולה - למה? כי בקבוצות מנצחות יש עוגה יותר גדולה, ולכן הממוצע בהן הוא גבוה בהרבה מאשר 1. בקבוצות חלשות (נניח סקרמנטו או פניקס) זה יהיה בדיוק הפוך.
כך למשל, בעונה האחרונה, יוסטון בקיצוניות האחת לא פחות מתשעה שחקנים משמעותיים (באיזשהו שלב, של שחקנים שמשחקים מעט מאד, זה מאבד משמעות) שהיה להם מדד גבוה מ 0.1 כשפול, קפלה והארדן כמובן גם עוברים את ה 0.2
בקיצוניות השניה לעומת זאת של פניקס, רק לשניים מהשחקנים היו קצת יותר מ 0.1. כל השאר יוק
ועכשיו לקבוצה בינונית בדיוק - שהיא ה H עבור קליבלנד. ובכן, לקבוצה הזאת קוראים הל.א. קליפרס, שניצחה 42 משחקים העונה ובעשירייה העיקרית שלה, חמישה עברו את ה 0.1 וחמישה לא עברו אותו, כשהממוצע של אותם עשרה הוא 0.103, בהחלט מאשש את התיאוריה של קרבה ל 0.1 (ובכל זאת, הקבוצה ניצחה משחק אחד יותר מחמישים אחוז).

עכשיו ברור שזה לא מדד מושלם. הנה עובדה - לדווין בוקר יש מאזן נמוך יחסית, ובסופו של דבר אם אתה שחקן אדיר שמשחק 45 דקות בקבוצה שבה כל השאר קונוסים ולכן מפסידים, אתה די נדפק מהמדד הזה. ובכל זאת, הוא מלמד כמה דברים כי גם המצב ההפוך יכול בהחלט לקרות (שחקן בינוני בקבוצה מלאת כוכבים).

אז לקחתי את תשעת השחקנים הכי חשובים של קליבלנד בשנה האחרונה. עכשיו, ברור שאני לא יכול להתייחס למספרים שלהם ליד לברון כי הם מוטים, אז לקחתי את העונה האחרונה שבה כל אחד מהם (כולל טריסטן תומפסון ששיחק בלי לברון עד 2014) היה שווה בלי לברון. המדובר בלאב, נאנס, תומפסון, הוד, קורבר, גרין, קלרקסון, היל וסמית'. נדמה לי שאין עוררין שהם החשובים ביותר.
והנה האבחנות:
א. קודם כל הממוצע שלהם גבוה מ 0.1 (0.108 למעשה), שזה אמנם לא הרבה יותר ממה ששווה קבוצה בינונית.
ב. אבל מעניין מכך - הממוצע שלהם גבוה מ 0.1 למרות שכמעט כולם (פרט לקורבר למעשה) שיחקו בעונה האחרונה בקבוצות עם מאזן מפסיד. כלומר, תיאורטית הם היו צריכים להיות קרובים יותר ל 0.09 בממוצע, ובכל זאת - עובדה. .... אז כנראה שהם טובים יותר משחשבנו.
ג. עוד משהו מעניין הוא מספר הדקות. בין תשעת השחקנים, כולם שיחקו לפחות 22 דקות למשחק בקבוצות הקודמות שלהם (בעונות האחרונות שלהם). נאנס ,קלרקסון וגרין שיחקו בערך 22 או 23 דקות. (כלומר, מס' דקות של שחקן 7-8 בליגה בערך). הוד, קורבר והיל שיחקו 27-28 דקות. כלומר, שווים שחקן חמישייה פחות או יותר. ג'יי אר וטריסטן שיחקו כמו שחקן שלישי בערך, ולאב כמובן שיחק מספר דקות של סופרסטאר.
כלומר, איך שלא מסתכלים על זה, לברון שיחק לצד תשיעייה שכולם שווים לפחות מקום שמיני ברוטציה של נ.ב.א, כולל כוכב אחד, יותר מחמישה שחקנים נוספים שהם שחקני חמישייה לגיטימיים, ועוד שלושה שחקני ספסל מאד משמעותיים.
מצד שני, כבר דיברנו על כך שהם מקבוצות מפסידות, כך שכולם שווים שביעייה או שמינייה בקבוצות נ.ב.א, אבל סביר להניח שזה לא יהיה נכון לקבוצות צמרת
ד. ועדיין, אם מוסיפים את מספרי ה WS נדמה לי שיש די והותר אינדיקציה לומר שהחבר'ה שמשחקים לצד לברון, שווים לפחות סוג של קליפרס. כלומר ,קבוצה שלפחות צריכה להתמודד על מקום בפלייאוף, ולמעשה כנראה יותר. 0.108 קרוב יותר לקבוצה של 44 או 45 נצחונות בעונה מאשר משהו אחר. (הממוצע של עשרת השחקנים המובילים של דנבר השנה הוא 0.155

הדבר היחיד שאולי כן אפשר להוסיף הוא שצריך גם לקחת גיל בחשבון. נדמה לי שכל השחקנים של קליבלנד בגיל שבו האינדיקציה של הקבוצה הקודמת מספיק טובה, פרט אולי לקורבר. אז תורידו איזה 0.02. ... לא נראה לי שזה משנה את המסקנות, שהן - אני באמת מצטער, אבל קליבלנד היא בהחלט קבוצה שלכל הפחות שווה התמודדות על הפלייאוף (ובמזרח בהחלט גם כניסה אליו) עם או בלי לברון.

תודה על ההשקעה.
אני טענתי לפני שבועיים שללא לברון זה קבוצת פח שבטח היתה משיגה 30 נצחונות בעונה ללא פציעות. כמובן שאז ענו לי על לאב שהוביל פעם אחת את מיני ל41 נצחונות. הבעיה שלאב היום פחות טוב והכדורסל השתנה מאז 2013. השתנה מאד . רמת השכל של השחקנים של הקאבס ירודה. לברון למעשה אמר זאת בסיום הסדרה. הגארדים והסווינגמנים שלהם הם שחקנים טיפשים ו/או חד גוניים.
הסדרה הזאת לא קרובה בכשרון. למעשה אני באמת חושב שבוסטון קבוצה יותר טובה וההישג של הקאבס הוא ממש טוב. לעבור את בוסטון זה לא קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 6:40 am 
מנהל פורום

אז קליבלנד בלי לברון "שווה התמודדות על הפלייאוף"? להזכיר שבוסטון בלי קיירי זו קבוצה שהגיעה לגמר מזרח? שגולדן סטייט בלי קרי היא עדיין קונטנדרית בלתי מעורערת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 7:03 am 
Hall of Famer

בוסטון ללא קיירי יש שני אולסטארים אמיתיים. ועוד כמה שחקנים ממש ממש טובים. ומאמן הכי טוב בליגה.
מה יש בקאבס? קלרקסון? סמית? אה רגע לאב...תכף תספר לנו שהוא שם 26 במיני ב2013 נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 7:35 am 
Hall of Famer

כן ראובן. עם זה אני מסכים. הניתוח שלי בסהכ אומר שהקבוצה שווה 40-45 נצחונות בלי לברון. מה שבטוח, קבוצת אשפה זה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 8:37 am 
Sophomore

לא הבנתי את המדד הזה.
לפי איך נקבע כמות הניצחונות שהשחקן תרם?
למה הממוצע הוא 0.1?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:18 am 
Junior

אשמח גם להסבר על המדד.

אם נסתכל על הצוות המסייע אז יש את לאב שהוא שחקן סף אולסטאר ( שנתיים אחרונות נבחר, שנתיים קודם לא) אז בוא נגיד שהוא בטופ 20-25 בליגה? (אולסטאר 24 כאמור ולא מדד מושלם).

מי חוץ מלאב נחשב בטופ 50 בליגה? אפילו בטופ 75? (המספר לא באמת חשוב, נגיד ואני מדבר על ה25 אחוז העליונים של החשקנים בליגה)

קורבר של אטלנטה בלי ספק נחשב אבל היום הוא בן 37 ויודע לעשות דבר אחד בלבד (ולעשות אותו מצוין) והוא לא שם.
קלארקסון ונאנס (אוהב יותר את האחרון) הם עד אמצע העונה היו שחקני ספסל בקבוצה שאפילו לא קרובה לפלייאוף (אם כי קלארקסון עלה מהספסל יותר מטעמי רוטציה ופחות מטעמי רמת משחק).
היל מגיע אחרי עונת שיא אבל כולנו ראינו מה הוא עשה בסקרמנטו העונה (גיל? לא מתחבר לסקרמנטו/קאבס?)
תומפסון אחלה שחקן אנרגיה אבל אני בספק אם הוא בטופ 15 בעמדה שלו.
על ג'יי אר ואוסמן אין מה להרחיב הרבה :) ג'יי אר בעיקר לא יציב בצורה קיצונית
השחקן שההשתלב הכי פחות טוב ביחס למה שהוא יכל לתת לדעתי זה רודני הוד. גם הוא לטעמי לא ב25 אחוז העליונים של הליגה אבל הוא לא רחוק משם.

הקאבס בלי לברון לא קבוצה עד כדי כך רעה ויכול להיות שהייתה נלחמת על הפלייאוף אבל פרט ללאב אני לא חושב שיש שם שחקנים שיכולים להוביל קבוצה... אולי היל אבל פתיחת העונה בסקרמנטו מראה שמשהו בו השתנה (שוב, אולי בגלל הסביבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 12:47 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהקאבס מגיעים לפלייאוף עם הסגל הנוכחי במזרח.
זה סגל של שחקנים משלימים (לא טופ15 בעמדה שלהם) + לאב.

בלי קשר, תמיד כיף לראות את אחת ההודעות המושקעות ומלאות הנתונים של נורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 1:58 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
אני לא חושב שהקאבס מגיעים לפלייאוף עם הסגל הנוכחי במזרח.
זה סגל של שחקנים משלימים (לא טופ15 בעמדה שלהם) + לאב.

בלי קשר, תמיד כיף לראות את אחת ההודעות המושקעות ומלאות הנתונים של נורטון.

סגל של שחקנים משלימים (שהם כנראה פחות טובים) פלוס לאב הגיע כבר לפלייאוף במערב לפני כמה שנים.
מה בדיוק ההבדל? לחשוב איזה אריות הגיעו לפלייאוף במזרח במקומות 4 ומטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 2:28 pm 
Junior

וואו איזו הודעה כיפית. היה שווה לצלוח את כל הספאם פה בשבילה.

קובי, לדעתי הכוונה היא כמות הנצחונות שלך חלקי מספר הדקות.

מכיוון שבכל רגע נתון יש לקבוצה 5 שחקנים על המגרש ומכיוון שבכל במשחק יש מנצחת אחת מתוך 2, יוצא שבממוצע כל משחק שווה חצי ניצחון לכל קבוצה, והחצי הזה מתחלק בין 5 שחקנים. ז''א 0.1 לכל שחקן.

נורטון, צדקתי?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 2:37 pm 
Junior

Shiver כתב:
סגל של שחקנים משלימים (שהם כנראה פחות טובים) פלוס לאב הגיע כבר לפלייאוף במערב לפני כמה שנים.
מה בדיוק ההבדל? לחשוב איזה אריות הגיעו לפלייאוף במזרח במקומות 4 ומטה.

מתי זה קרה? לאב לא הגיע לפלייאוף במיני
עונת השיא שלהם איתו הייתה עונה של 40 ניצחונות ( עם קווין מרטין שקלע 19.1 נקודות למשחק, יותר מלאב בכל עונה בקאבס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 2:57 pm 
מנהל פורום

משום מה זכרתי שהם הגיעו. בכל מקרה בעונה ה-40 ניצחונות הם היו על סף פלייאוף. (במזרח הם היו נכנסים עם המאזן הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 3:02 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
משום מה זכרתי שהם הגיעו. בכל מקרה בעונה ה-40 ניצחונות הם היו על סף פלייאוף. (במזרח הם היו נכנסים עם המאזן הזה).

סף הפלייאוף? הם היו מקום עשירי במערב כשדאלאס, השמינית, סיימה עם 49 ניצחונות ובין לבין הייתה את פיניקס במקום השמיני עם 48 ניצחונות. במזרח הייתה קבוצה אחת שנכנסה לפלייאוף עם מאזן פחות טוב-אטלנטה עם 38 ניצחונות, השביעית במזרח, שארלוט, כבר הגיעה ל-43 ניצחונות. לא הייתי מגדיר את העונה ההיא כ-"סף הפלייאוף" מבחינת מינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 3:39 pm 
Hall of Famer

ההודעה של נורטון מושקעת ועם מחשבה וזה נחמד שהוא משקיע, מצד שני בעיני הערך שלה לניתוח שווה לערך של הרבה כתבות שמנפנפות בסטט' "מתקדמת" וזה לא הרבה או מעט מאד.
הסגל של קליבלנד נוראי ללא לברון. הוא מורכב מקווין לאב, שבשיאו הוא לא היה ברור אם הוא מכונת מספרים, או שחקן שבאמת משפיע בצורה משמעותית על ניצחונות ואני חושב שדי קיבלנו תשובה. והוא מורכב מג'ורג' היל, שבמקרה הטוב הוא רכז פותח בקבוצה בינונית, אבל בוודאי לא שחקן מוביל. יש את טריסטן שהוא גבוה חביב. כל היתר הם רול פליירז שבסיטואציה הכי סבירה עולים מהספסל.
מאחר וגם מדובר בשחקני הגנה רעים ברובם, אז נראה לי ש-30 ניצ' זה רף הגיוני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 3:49 pm 
Freshman

לדבר על חולשת הסגל סביב ג'יימס ולהתעלם מזה שהוא האחראי הישיר לחולשת הסגל זו גניבת דעת .

הוא ורק הוא אחראי לזה שקיירי לא שם ולכן הוא צריך להישפט בראי ההיסטוריה בשילוב שבין יכולות הכדורסל שלו ויכולת ניהול הסגל סביבו כי בשניהם הוא שולט באופן ישיר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: