סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 8:29 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הפועל בנויה עקום כבר כמה וכמה שנים והקיץ, בכל תקציב שלא יהיה, זו הזדמנות טובה ליישר הרבה ממה שעקום. היחידים שאני רואה סיבה אמיתית להשאיר, מעבר לחוזים שהפועל מחויבת אליהם, זה האוול, טימור ורוברטס. יהיה נחמד מאוד אם שאר הסגל הישראלי יהיה מורכב משחקנים שישמחו לעלות לרבע שעה במשחק, להרביץ ולנצל הזדמנויות בהתקפה כשהם פנויים ועוד יותר נחמד אם יהיו איזה שני שחקני כדורסל מאוד מאוד טובים, שמצטיינים בלקלוע את הכדור לסל בכל מיני דרכים, כי אני באופן אישי די שבעתי מלראות את דייסון זורק שלשות מ12 מ׳ שמדי פעם נכנסות ולרוב יוצאות, או חודר 1 נגד 5 במגרש הפתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 8:48 am 
Junior

כל המתלוננים על גיא הראל חייבים להרגע. 2 אליפויות ב-4 שנים זה בטח לא כישלון. ברור שהיו הרבה מאד כשלונות מקצועיים, אבל גם היו הצלחות משמעותיות מאד, כמו לדוג' הבנייה של הקו האחורי בשנה שעברה וההבאה של הוואל בסוף השנה שהיה גיים צ'יינג'ר. גם ההבאה של ליאור בעונה הראשונה ותומפסון בעונה השנייה היו הברקות, וגם בבניית הקבוצה היו הרבה מאד הצלחות.
אני הייתי רוצה לראות את גיא הראל זז הצידה מהניהול המקצועי בעיקר בשביל שיתמקד בניהול הכלכלי. בלי קשר אם אורי אלון עוזב או לא, המועדון חייב להמשיך לגדול מבחינת הכנסות עצמיות, להביא יותר קהל וכן, גם להעלות את מחירי המנויים. לא הייתי מעלה את המחיר של מנויי הנוער או ביציעים העליונים, אבל כן בונה הצעת ערך יותר משמעותית ללקוחות פרימיום מה שיביא לעלייה בהכנסות למנוי. לדעתי ירושלים הרבה מאחורי מכבי בעניין הזה, יותר מהפער בין היכולות הכספיות של הערים. בשביל זה צריך מנהל מוכשר במשרה מלאה, ולפחות לדבר השני אפשר וצריך לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:07 am 
Hall of Famer

האוול היה נס, ולא בדיוק תוצאה של איזו עבודת סקאוטינג מרשימה. סתם אסף פרי בשל שמישהו אחר (הפועל תל-אביב) גידל. ובאופן כללי, לא חושב שהעונה שעברה, עם כל הכבוד לצחת בסופה, הייתה איזה מופת לניהול קובצה או לרמת כדורסל.
תומפסון היה יופי של החתמה, אבל ממחיש את אסטרטגית ה"נבנה עקום בקיץ ונתפלל לנס בחורף". ניסים קורים לפעמים, ולפעמים לא.

עכ"פ, הבנייה השנה, וניהול הסגל במהלכה, היו כל כך עקומים שאני בכלל לא מבין איך אפשר להתווכח על כך שמדובר בכישלון.

נערך לאחרונה על ידי אורן בתאריך ג' יוני 12, 2018 9:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:10 am 
Junior

אורן כתב:
האוול היה נס, ולא בדיוק תוצאה של איזו עבודת סקאוטינג מרשימה. סתם אסף פרי בשל שמישהו אחר (הפועל תל-אביב) גידל. ובאופן כללי, לא חושב שהעונה שעברה, עם כל הכבוד לצחת בסופה, הייתה איזה מופת לניהול קובצה או לרמת כדורסל.
תומפסון היה יופי של החתמה, אבל ממחיש את אסטרטיגגת ה"נבנה עקום בקיץ ונתפלל לנס בחורף". ניסים קורים לפעמים, ולפעמים לא.

עכ"פ, הבנייה השנה, וניהול הסגל במהלכה, היו כל כך עקומים שאני בכלל לא מבין איך אפשר להתווכח על כך שמדובר בכישלון.

אז גם הוואל היה נס וגם תומפסון היה נס. אם ככה אז גיא לא מנהל טוב אבל או קוסם או בעל מזל מטורף. לוקח גם את זה.
ברור שהיו סגלים עקומים והשנה דוגמא טובה. אני רק אומר שהתמונה יותר מורכבת מלהגיד 4 עונות של כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:15 am 
Hall of Famer

אני חושב שבנוגע לבניית הקבוצה העונה סתם נכנסים בגיא הראל בצורה מוגזמת ביותר. הוא הצליח להשאיר את כל שלושת הזרים הכי חשובים שלו מהעונה שעברה , הוא הביא שני זרים גבוהים שרוב אנשי הכדורסל והואהדים חשבו שמדובר בהחתמות טובות , הוא הביא רכז ישראלי בכיר (אוחיון) שזה מה שהיה חסר קצת מהעונה שעברה , הוא (עם אורי אלון כמובן) הצליח להשאיר את בר טימור לעוד 3 שנים. אם היינו חוזרים לאוגוסט של השנה שעברה אפשר היה די בוודאות לומר שלהפועל היה אחלה קיץ. כל הדברים שהתפרקו בדרך היו קצת פחות באחריותו (מאמן ויחסי השחקנים אליו), אבל לדעתי הוא עשה בניית קבוצה טובה פלוס בקיץ.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:19 am 
Hall of Famer

דניאל, לא הייתי אומר ארבע שנים של כישלון. למרות שגם אם מודדים בצורה בינארית, כישלון או הצלחה, היו הרבה יותר כשלונות, בגביע וביורוקאפ, מאשר הצלחות (לצורך העניין, העונה הקודמת הייתה הצלחה ביורוקאפ).

אבל אני לא מתכוון למדידה בינארית, אלא לאיזה מדד כולל של מקסום תועלת. היה אפשר להוציחא הרבה הרבה יותר מהמשאבים של הפועל. גם בעונה הכי מוצלחת בתקופת גיא הראל היו החתמות תמוהות מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:21 am 
Hall of Famer

עופר, לפחות לגבי שני הגבוהים, לי היה ברור מראש שמדובר בהחתמות לא נכונות. לא כי הם שחקנים רעים (לגבי דיי, לא יודע) אלא כי הם כל כך לא מתאימים לשחק אחד ליד השני וליד השחקנים האחרים בהפועל. ובאופן כללי, היה ברור לי שהולכים על בנייה נורא נורא כבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:26 am 
מנהל פורום

אוסטין דיי זה כבדה? הוא דווקא גבוה נייד עם יד טובה מבחוץ. ממש לא הייתי מאפיין אותו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:28 am 
Hall of Famer

בהגנה ובריבאונד הוא הכי כבד שניתן לדמיין. והוא בטח לא עונה להגדרה שאני מכיר ל"גבוה נייד". גבוה נייד זה אחד שחותך לסל, מסיים בפיקנרול וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 9:30 am 
Hall of Famer

וזה לא רק שניהם. זה גם אליהו, שכבר מזמן לא קופץ, ופרפרוגלו, והאוול שרחוק מלהיות שחקן אתלטי, והלפרין, גם קינזי לא אתלט גדול בגילו ובמצבו.

שוב, לגבי כל אחד מהנ"ל בהחלט אפשר למצוא נימוקים למה הוא צריך להיות בהפועל. ביחד - קיבלת קבוצה כבדה נורא. מן מזכרת מהכדורסל היווני בניינטיז, מינוס הקשיחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:16 am 
Senior

הפועל בנתה העונה קו קדמי שכנראה מפסיד לנבחרת הפורום במירוץ שליחים של 4*מגרש כדורסל, עד שרוברטס הגיע - זו בנייה עקומה לגמרי.
(ולראיה לגבי אוסטין דיי - במדידות קדם-דראפט הוא היה השחקן האיטי במחזור שלו בריצת 3/4 מגרש - יותר איטי מדחואן בלייר וביג'יי מאלס בפער לא קטן)

במידה מסוימת אני מרגיש שכל העונה הייתה הכנה לת'רד הזה. הפועל צריכה לעשות מהפכה לא קטנה בסגל.
מבחינתי, בישראלים הייתי משאיר רק את ברטי ואת האוול. כל האחרים, עם כל התודה שמגיעה להם על מה שעשו בקבוצה, מיצו את עצמם לגמרי והגיע הזמן לרענן את השורות.
הייתי מביא אחד מבין רוצ'סטי, דוסון ואלכסנדר וחוץ ממנו מנסה להביא רק ישראלים עם אופי של שחקנים משלימים - בטוח אחד מבין שמחון/שוכמן, אולי קולושוב, אולי ווילי וורקמן, בעמדה 4 כבר יש היצע פחות מוצלח, אז הפייבוריט שלי הוא תומר גינת, אבל גם בלייזר יכול להיות בסדר ומשעור, אם איכשהו ישוחרר ממכבי, יהיה הכי טוב.

מהזרים הייתי משאיר אולי את רוברטס כגבוה שלישי ואולי אולי אחד מבין פרפורגלו או קינזי.
קינזי זה בעיקר קטע של חיבה אליו, וזה שאני חושב שמבחינת אופי הוא נכס אמיתי, אבל לא הייתי משאיר אותו בלי עוד סמול פורוורד שאני סומך עליו.
פרפרוגלו זו כבר התלבטות יותר גדולה, כי אני חושב שהתרומה שהוא נתן בחצי השני של העונה הייתה נראית לנו כמו נכס אדיר אם מסביבו הייתה קבוצה טובה, ומצד שני הוא קצת המשך של מגמת הפורוורדים האיטיים וברמת היורוקאפ, כשההגנות אינטנסיביות יותר - הוא איום הרבה פחות גדול מעבר לקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:25 am 
Senior

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 30,00.html
בינתיים לפי אפרת עמורבן:
* אורי אלון יודיע בשבועיים הקרובים על המשך/עזיבה
* מהישראלים - אוחיון ואליהו ישארו כי יש להם חוזים גדולים לעונה הבאה. הלפרין יעזוב. בר טימור והאוול חתומים לעוד עונה, אבל ברטי אולי ישוחרר ועל האוול לא בטוח שילחמו.
* מהזרים אף אחד לא צפוי להישאר.
לא יודע אם זה מבוסס על משהו, אבל אם זו הגישה לגבי הישראלים - אפשר כבר לפתוח את הת'רד על עונת 2019-20.

עריכה:
https://sports.walla.co.il/item/3165241
בוואלה טוענים, לעומת זאת, שלדייסון יוצע חוזה חדש, את אליהו ינסו לשחרר ומקל ואלכסנדר על הכוונת.

בקיצור, כולם מחרטטים ולא ברור מי מחרטט את החירטוט הכי מדכא.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ג' יוני 12, 2018 10:29 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:25 am 
מנהל פורום

קודם כל, שיבנו קבוצה לא מגעילה, כי השנה נניח, לא ראיתי אף משחק בערך מחנוכה. אז שיחשבו עלי.

הבעיה הכי גדולה השנה היתה קציקאריס, זו הטעות הראשונית, שגזרה אחריה את כל השטויות האחרות בדמות בחירת השחקנים המטומטמת.
הבעיה השניה הכי גדולה, והיא נגזרת של הראשונה היתה הוויתור על אמארה, לא בגלל כישורים מקצועיים יוצאי דופן (ואני דווקא חושב שהוא היה טוב יותר ממה שאנשים פה נתנו לו קרדיט) אלא בגלל שהוא נתן (ביחד עם קרטיס) איזשהו סוג של מנהיגות ואחריות ודבק חברתי שהיה מאד חסר העונה. כי קבוצה שבנויה על ליאור "השובת מר"ג" אליהו, ג'רום "ספורט קבוצ-מה?" דייסון, יותם "הפסדתי לבטי וויט בתחרות ריצה" הלפרין וריצ'רד "לא בא לי עכשיו לזוז" האוול זו קבוצה ללא גרם של מנהיגות על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:27 am 
מנהל פורום

אה, ולהגדיר את 5 השנים האלו ככשלון זה קצת מוגזם.
אבל מצד שני, אנחנו חיים בעולם שבו אנשים מגדירים את לברון ככשלון, את אנתוני דיוויס כלוזר ואת KD כפחדן עלוב, אז ככה שאני מבין מאיפה זה בא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:32 am 
Hall of Famer

אה, גם יהיה נחמד אם ייקחו בחשבון את אחוזי העונשין של המלפפונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:33 am 
Hall of Famer

אה, אני מציע שמכאן, ובהמשך הפתיל, כל ההודעות תיפתחנה ב-"אה,".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:33 am 
מנהל פורום

כן, יהיה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:35 am 
מנהל פורום

עוד שמועות מהכתבות האחרונות:

רק דייסון יישאר, הלפרין יפרוש ואולי יתמנה לעוזר מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 10:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה לי שלפני שאורי אלון מגיע לארץ ויודעים מה קורה איתו, כל השמועות שוות למקום שהשמש לא זורחת בו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 11:43 am 
Hall of Famer

לגבי קטש, אני גם זוכר במעורפל שיש לו חוזה לעונה הבאה.
מה שאני מאמין, שגם אם הוא יתחיל את העונה הבאה, הוא לא יסיים אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 12:04 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
נראה לי שלפני שאורי אלון מגיע לארץ ויודעים מה קורה איתו, כל השמועות שוות למקום שהשמש לא זורחת בו.

מהניסיון - גם אחרי שהוא מגיע לארץ, ספקולציות של כתבי כדורסל לגבי הפועל ירושלים לא שוות כלום.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 12:07 pm 
Hall of Famer

אם אלון נשאר אז ימשיכו עם תקציב סביב ה10 מיליון בלעדיו זה כנראה ירד בחצי.
רק לטימור ואליהו יש חוזה בטוח למרות של השאיר את אליהו עם 440 אלף דולר נטו זה לא דבר חכם.
על דייסון ויוג,ב יש אופציה למועדון.
בקיצור כנראה רק 2_3 שחקנים ישארו מהסגל הקיים ויעשו ובצדק חריש עמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 12:11 pm 
Junior

מסכיים מאד לגבי קציקאריס. נראה לי שקצת הסתנוורו מזה שהוא מאמן זר והתעלמו מכל סימני האזהרה, והיו.
אני חושב שהעונה עם פיאניג'יאני המחישה שהצלחה באירופה דורשת מאמן ברמה האירופאית הגבוהה, ולצערי אין הרבה ישראלים שעונים להגדרה - דיוויד בלאט בוודאות, ואולי אולי דנשה. קטש לדעתי לא שם ולא יהיה שם, וכשהוא על הקווים אני לא רואה את הפועל מגיעה רחוק באירופה גם עם סגל איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2018 12:28 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

מהניסיון - גם אחרי שהוא מגיע לארץ, ספקולציות של כתבי כדורסל לגבי הפועל ירושלים לא שוות כלום.

בדיוק. מאז שאורי אלון הגיע הכתבים לא יודעים כלום ומשתגעים מכך.

גם אני חושב שינסו ללכת על מקל ואלכסנדר ואני לא כתב. עוד שלושה שמות לרשימה אם יש פה כתבים: סילבן לנדסברג, שון דאוסן וטיילור רוצ'סטי.

פרסמו על זה ידיעה... בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 10:32 am 
Hall of Famer

לפי ראיון של עודד אתמול בקשר לזרים - מתוך ה-5 שניים בטוח לא יהיו (לוקאס ו....?) , רוברטס לפני הליך רפואי משמעותי בברכיים לכן לא ברור , ושני האחרים הם אופצייה. אותי אישית מעניין מי הזר השני שבטוח לא ימשיך מבין קינזי , סטרטוס ודייסון (ידוע שעודד מת גם על קינזי וגם על סטרטוס).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 164 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: