סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 10:46 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ראיתי את הראיון, רק קראתי ברפרוף באתר ערוץ הספורט, אבל קטש באמת אמר ש'הצלחנו לגרום להם לשחק על יכולת אישית כי ניטרלנו את ניהול המשחק של תמיר בלאט'?
כלומר, הוא באמת התמקד בתמיר בלאט ומתגאה בזה שעצרנו אותו והכרחנו את חולון לנצח אותנו בעזרת השחקנים השוליים יותר - הולוואי והמילטון? או שלא הבנתי את זה נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 10:54 am 
מנהל פורום

מה לא ברור
הדרך היחידה של חולון לשחק קבוצתי, זה תמיר בלאט, אף אחד חוץ ממנו לא יודע למסור בהתקפה עומדת
אחרי שזה הצליח נשאר רק העניין הפעוט של השמירה האישית, כולל סוויטצ' ועזרה. והעניין הפעוט הזה הכריע את המשחק
היה יכול באותה מידה לנצח
לאגדה שקטש מתאים לקבוצות קטנות יש שני עוגנים
1. הרזומה
2. הוא מהמר, במשחק הזה הוא הימר בענק, מחק את לוקאס ויותם מהרוטציה הלך על אוחיון.
זה הימור שיכול היה להצליח, אבל הוא לא. אחד הדברים שקטש צריך ללמוד שבקבוצות גדולות בטח כשמתמודדות עם קבוצות חלשות יותר על הנייר (חולון של החצי גמר הגיעה עם סגל פחות טוב משלנו) צריך להשאיר להם את הממזרות ולשחק על הרוטציה והכישרון (ככה הוא ניצח את גלבוע, כי היה לו זמן ללמוד) כשאתה משחק נגד קבוצות טובות יותר ממך על הנייר, אז אין מה להפסיד וכדאי להמר
הוא מאמן טוב, איש חכם. ילמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 10:55 am 
Junior

עופר האדום כתב:
לפי ראיון של עודד אתמול בקשר לזרים - מתוך ה-5 שניים בטוח לא יהיו (לוקאס ו....?) , רוברטס לפני הליך רפואי משמעותי בברכיים לכן לא ברור , ושני האחרים הם אופצייה. אותי אישית מעניין מי הזר השני שבטוח לא ימשיך מבין קינזי , סטרטוס ודייסון (ידוע שעודד מת גם על קינזי וגם על סטרטוס).

אני לא הייתי מחתים אף אחד מבין קינזי, פרפרוגלו ודייסון. אם הולכים לזרים זולים יותר, נראה לי שדווקא השנה יש מבחר גדול יחסית של זרי ליגה ברמה גבוהה. הולוויי, המילטון, ג'ייקובן בראון, לידיי - לכולם לדעתי אין חוזה לעונה הבאה ואת כולם הייתי לוקח לפני קינזי ופרפרוגלו בשלב הזה של הקריירה שלהם, וכנראה שגם לפני דייסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 11:02 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
לא ראיתי את הראיון, רק קראתי ברפרוף באתר ערוץ הספורט, אבל קטש באמת אמר ש'הצלחנו לגרום להם לשחק על יכולת אישית כי ניטרלנו את ניהול המשחק של תמיר בלאט'?
כלומר, הוא באמת התמקד בתמיר בלאט ומתגאה בזה שעצרנו אותו והכרחנו את חולון לנצח אותנו בעזרת השחקנים השוליים יותר - הולוואי והמילטון? או שלא הבנתי את זה נכון?

יש מצב שעודד מצוי בניגוד עניינים לגבי תמיר בלאט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 11:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם תשאל את לאומית, כל המאמנים בישראל מצויים בניגוד עניינים לגבי תמיר בלאט...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 11:22 am 
Junior

ואני חייב לציין שאני קצת עם לאומית בעניין הזה. הקרבה לדיוויד בלאט במקום שבו הקריירה שלו נמצאת, היא פרס הרבה יותר גדול לכל בנאדם שקשור לכדורסל הישראלי מאשר עוד גביע או אליפות. אני באופן אישי חושב שאם תמיר, הילד של כולנו, ישפר קצת את ההגנה הוא הופך את עצמו לשחקן ברמה מאוד מאוד גבוהה, אבל מספיק לשמוע את ניב רסקין שואג אחרי כל אחד משלושת האסיסטים שלו בחצי גמר, במשחק שהוא מסיים עם 1/7 מהשדה ומינוס שתיים במדד, כדי להבין שמשהו כאן קצת מוזר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 11:54 am 
Hall of Famer

יוגב בתוכניות של קטש בעונה הבאה ויממשו עליו את האופציה יש גם את טימור עם חוזה.מי שתקוע כמו עצם בגרון הוא ליאור עם חוזה מופרך וחתום לעונה הבאה 440דולר נטו לעונה .בירושלים יעשו הכל כדי שימצא קבוצה נניח עם חצי מהסכום ויתנו לו פיצוי כספי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 1:16 pm 
Hall of Famer

נערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 2:54 pm 
Sophomore

קינזי ופרפרוגלו הם אחלה שחקנים משלימים/מחליפים גם בגילם. השאלה אם הם מוכנים להתפשר על משכורת של משלימים או מחפשים יותר. וכמובן גם תלוי כמה זרים מחתימים, אם ממשיכים בקו העונה הקודמת (למרות הקיצוץ) ומחתימים שבעה זרים. הייתי משאיר את שניהם ורושם אותם בהתחלה רק לאירופה כדי לא לתפוס רישום בליגה. אותו דבר הייתי עושה עם אמארה אם רק יסכים לחזור. אני חושב שהוא יכול מאד להתאים לפיקנרול שקטש כ"כ אוהב.
בליגה בשלב הראשון אין שום בעיה שישחקו ארבעה זרים צעירים. לא צריך יותר, בוודאי בהתחלה. ועם הקיצוץ בתקציב אולי גם הקנס שיקול. :)
מוכן להתפשר על שלושה חדשים +דייסון. הייתי מעדיף להיפרד ממנו אבל ריאלית זה נשמע שהוא ישאר.

בעקבות הכשלונות האחרונים של הראל בבחירת שחקנים, התקציב המצומצם והעיסוקים הרבים של הראל (אחרי הרחבת סמכויותיו) שאני ממש מקוה שימנעו ממנו מעקב אחרי שחקנים מחוץ לישראל (כי כשהוא מביא מבחוץ הוא לאחרונה די נכשל), בהחלט שלושה שחקנים זרים מתוך הליגה זה אחלה פתרון. מכבי ת"א עשתה כמה הצלחות מרשימות מאד עם שחקנים ששדרגה דווקא מתחת לפנס בליגה שלנו (שון ג'יימס, טרנס מוריס, אלכס טיוס, פרגו, רנדל, פרקינס וזה בשליפה), הייתי שמח לאמץ את השיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 3:06 pm 
Senior

קטש בקדנציה הקודמת שלו בהפועל הפגין בעונה הראשונה שלו את בחירת הזרים הכי פחות יצירתית אי פעם, כשכל 6 הזרים שהוחתמו במהלך העונה היו שחקנים עם עבר בישראל.
אין ספק שיש בליגה יופי של מציאות לפעמים (ואני בטוח שגם העונה אפשר למצוא כאלו), אבל כשזו האסטרטגיה העיקרית שלך קשה להצליח. אלכס יאנג למשל שהוזכר כישראל היום הוא אופציה נוראית.

בינתיים בYNET אומרים שאמארה בדרך חזרה, כשבהתחלה הוא לא יירשם לליגה, אלא רק באירופה. מניח שאם זה נכון, זה מתוך תקווה שיקבל אזרחות במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 3:12 pm 
Sophomore

stavs כתב:
קטש בקדנציה הקודמת שלו בהפועל הפגין בעונה הראשונה שלו את בחירת הזרים הכי פחות יצירתית אי פעם, כשכל 6 הזרים שהוחתמו במהלך העונה היו שחקנים עם עבר בישראל.
אין ספק שיש בליגה יופי של מציאות לפעמים (ואני בטוח שגם העונה אפשר למצוא כאלו), אבל כשזו האסטרטגיה העיקרית שלך קשה להצליח. אלכס יאנג למשל שהוזכר כישראל היום הוא אופציה נוראית.

בינתיים בYNET אומרים שאמארה בדרך חזרה, כשבהתחלה הוא לא יירשם לליגה, אלא רק באירופה. מניח שאם זה נכון, זה מתוך תקווה שיקבל אזרחות במהלך העונה.

מסכים שצריך לעשות את זה עם חשיבה ובירור רציניים בדיוק כמו שעושים כשמביאים מליגות אחרות.
אולי באמת להתבסס רק על זרים מכאן זה הימור גדול מדי, צודק. אבל שני זרים מתוך הלגיה, זה אחלה.
הייתי הולך על המילטון ורכז במקום או לצד דייסון. יאנג וגם הנרי, אני חושש שבאירופה לא יתאימו. כך גם לידיי כסנטר או פורווד.
דווקא הגארדים של גליל יותר מוצאים חן בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 3:15 pm 
Junior

לאור הידיעות על תומר גינת ואלכס יאנג, אני חושש שמישהו כמו המילטון, אחרי התקופה המרשימה בחולון, הוא כבר לא בליגה של הפועל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 3:22 pm 
Junior

תגובת הנהלת תל אביב לכתבה בספורט 5

https://www.facebook.com/story.php?stor ... 8279362361

ציטוט:
אנחנו שמחים לגלות מהתקשורת שתומר גינת מבוקש. בהזדמנות זו נעדכן שהוא מבוקש גם בלהב 433, באינטרפול ובהפועל תל אביב - בה ימשיך לשחק לפחות (!!!) בשנתיים הקרובות. אנו מציעים לקבוצות המעוניינות בו לא לבזבז את זמננו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 3:49 pm 
מנהל פורום

אמארה בדרך חזרה:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 95,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 4:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מעניין. רק לפני שלושה שבועות הוא אמר בראיון ל-CBS שהוא רוצה לחזור ל-NBA.

הוא צפוי להתחיל עוד שבוע לשחק 3 על 3 בליגת ה-big3 של אייס קיוב לאורך כל הקיץ. נייט רובינסון ישחק איתו בקבוצה ועוד כמה חבר'ה מעניינים. דוקטור ג'יי יאמן אותם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 5:24 pm 
Freshman

Shiver כתב:

ציטוט:
"אחת השאיפות של ההנהלה והצוות המקצועי היא לבנות בקיץ הקרוב סגל שמתבסס על שחקנים ״רעבים״ וצעירים כך שצירופו של סטודמאייר שזכור להם מעונתו הראשונה בקבוצה כמנהיג אמיתי יכול להתאים לרוח החדשה של המועדון"/

לא הבנתי, אמארה הוא מהצעירים או מהרעבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 5:35 pm 
מנהל פורום

רעב להיות צעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 6:06 pm 
Junior

דוגמה קלאסית לאיך ניתן לחסוך בכסף בצורה חכמה אם רק היה לנו ניהול מקצועי ברמה:
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

הרצליה שילמה לג'ף אדריאן 160,000$, בזמן שאנחנו בזבזנו על אלן אומיץ' 350,000-400,000$ (+הוא קיבל השלמה מאנדולו אפס).

אפשר להסתדר בפחות כסף - רק צריך לדעת להרכיב קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 6:55 pm 
Senior

אני באמת לא מבין מאיפה הבטחון הכל-כך חזק של כל-כך הרבה אוהדים שגיא הראל הוא זה שמקבל את ההחלטות המקצועיות.
ראינו כבר בכל-כך הרבה הזדמנויות התבטאויות של גורמים רשמיים על-כך שהוא לא בוחר את השחקנים, אני לא זוכר פעם אחת שבה גורם בקבוצה טען אחרת, למה זה נעשה כזה קונצנזוס?

ואני גם כן מעריך שהוא מעורב, אף פעם לא היו הכחשות לזה, אבל כנראה שהוא לא מתפקד כGM סטייל ניקולה במכבי, למה ההתעקשות הזו לחשוב שהוא כן?
זה קצת מרגיש לי כאילו הנה מצאו מישהו שנוח לעשות אותו השעיר לעזאזל ואז מאשימים אותו בכל צעד מקצועי שלא מסכימים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 7:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בכל אופן אני מעדיף שגיא הראל יבחר את השחקנים על שקטש יבחר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 7:05 pm 
Freshman

stavs כתב:
אני באמת לא מבין מאיפה הבטחון הכל-כך חזק של כל-כך הרבה אוהדים שגיא הראל הוא זה שמקבל את ההחלטות המקצועיות.
ראינו כבר בכל-כך הרבה הזדמנויות התבטאויות של גורמים רשמיים על-כך שהוא לא בוחר את השחקנים, אני לא זוכר פעם אחת שבה גורם בקבוצה טען אחרת, למה זה נעשה כזה קונצנזוס?

ואני גם כן מעריך שהוא מעורב, אף פעם לא היו הכחשות לזה, אבל כנראה שהוא לא מתפקד כGM סטייל ניקולה במכבי, למה ההתעקשות הזו לחשוב שהוא כן?
זה קצת מרגיש לי כאילו הנה מצאו מישהו שנוח לעשות אותו השעיר לעזאזל ואז מאשימים אותו בכל צעד מקצועי שלא מסכימים איתו.

בול. ויש אוהדים שמגדילים ועושים חלוקה ברורה: כל רכש כושל - ייבוא אישי של גיא הראל. הצלחה - בזכות מישהו אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 7:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
תגובת הנהלת תל אביב לכתבה בספורט 5

https://www.facebook.com/story.php?stor ... 8279362361

ציטוט:
אנחנו שמחים לגלות מהתקשורת שתומר גינת מבוקש. בהזדמנות זו נעדכן שהוא מבוקש גם בלהב 433, באינטרפול ובהפועל תל אביב - בה ימשיך לשחק לפחות (!!!) בשנתיים הקרובות. אנו מציעים לקבוצות המעוניינות בו לא לבזבז את זמננו

וואו איזו הודעה פאסיב-אגרסיב... טוב שלא הוסיפו שהוא מבוקש על אונס ורצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 9:48 pm 
Sophomore

אז ירושלים הודיעה שהיא הולכת לצ'מפיונס של פיב"א. מבחינתי זה שווה רק בשביל הציטוט האדיר הבא:

ציטוט:
הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

פרייסלס + שווה חתימה

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 10:12 pm 
Junior

והיא תרצה לקבל גם ויילד קארד או שתכנס דרך המוקדמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2018 10:14 pm 
Junior

אדום88 כתב:
דוגמה קלאסית לאיך ניתן לחסוך בכסף בצורה חכמה אם רק היה לנו ניהול מקצועי ברמה:
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

הרצליה שילמה לג'ף אדריאן 160,000$, בזמן שאנחנו בזבזנו על אלן אומיץ' 350,000-400,000$ (+הוא קיבל השלמה מאנדולו אפס).

אפשר להסתדר בפחות כסף - רק צריך לדעת להרכיב קבוצה.

קצת גניבת דעת. אדריאן לא היה מתפשר על המשכורת שהוא קיבל בהרצליה אם היה מקבל הצעה מירושלים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: