סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2018 5:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דווקא במנויים אני לא חושב שזה יפגע אבל שיגיע ה-1/10 נדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2018 7:16 pm 
Junior

אני חושב שברור לכולם שהמסר על כך שהצ׳מפיונס מפעל יותר ספורטיבי באופן שבו הוא מתנהל, זה קשקושים של יחסי ציבור, שממילא כמעט אף אחד לא מאמין להם. ברור גם שלא בגלל הזה הפועל החליטה לוותר על היורקאפ, ומשכך, ובמיוחד לאור זאת שמוסכם שהיורוקאפ מפעל יותר איכותי, השאלה למה הפועל מוותרת על היורוקאפ? אפשרות אחת היא כמובן השיקול הכספי, וזה שבצ׳מפיונס יש הכנסה מובטחת של קרוב למליון שקל, אבל אם זו הסיבה זה לא נראה טוב, משום שלכאורה מליון שקל על תקציב של בערך 30 מליון זה לא עד כדי כך משמעותי. אפשרות שניה שזה קשור למאבק ביורוליג/יורוקאפ, אבל גם אם כן, מה הפועל מרוויחה כאן, את האהדה של פיבא? זה שווה משהו בכלל? מה שבטוח היא כן פוגעת בסיכוי שלה להכנס ליורוליג בעתיד. יש אולי עוד הסברים אפשריים, שאני לא יודע מהם, כמו למשל האמונה שבצ׳מפיונס יש יותר סיכוי להתקדם ולהצליח, אבל כרגע לפחות, לי ההחלטה הזו לא ממש ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2018 8:28 pm 
Sophomore

הסיבה היא משהו בין "עזבנו בשביל הבונוסים הטיפה יותר גדולים בפיבא" לבין "עזבנו כי פחדנו מהמחשבה איך הפועל עם עונה פיננסית ומאמן כמו קטש תקבל בראש ביורוקאפ החזק של שנה הבאה". הראשון כמו שאמר מנחם הוא הסבר לא סביר אם אמרו לנו את האמת על התקציב הצפוי ובכלל נראית כמו התנהגות קבצנית שמתרכזת בפינות ללא חשיבה על התמונה הגדולה (מזכיר לי את הפועל ת"א שמכרו את האוול באמצע עונה בשביל 60K$) והשני הוא סתם לוזריות ואנדר אצ'יבריות (גם עם ירידה של 15% יהיה לנו אחד התקציבי םהגבוהים ביורוקאפ ואפשר בהחלט לבנות קבוצה שתילחם שם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 1:53 am 
Sophomore

מאדים כתב:
מיכאל, לא יודע אם זה רק גיל, זה גם כמו שאוריאל כתב בעקיפין הכדורסל הלא אסתטי שהיה, וגם מירוץ החימוש עם מכבי - שכמה שהוא מתבקש - הוא די טורן אוף. ובנוסף להכל, לא היה לי כזה כיף בארינה. אני חושב גם שהוויכוחים שהיו להנהלה השנה עם האולטראס הורידו לי עוד יותר.

הוא שאמרתי...

ההרגלים הישנים, ומה שבגיל צעיר יותר היה מעלה אותך על בריקדות, היום פשוט גורם לשאט נפש ולתחשות התרחקות.

גם פונקציה של גיל לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 1:56 am 
Sophomore

לא יודע נדב, אולי לא הישג שומט לסתות אבל כמו שאוריאל אמר , בעונה הראשונה הייינו עם תקציב נמוך.

לא מסכים כ"כ שהיינו עם תקציבים של 8 ספרות ונראה לי שלא נדע לעולם. לדעתי יותר ריאלית שהיינו סביב ה8-9 מיליון $. לא יודע אם תקציבים כאלו הם הטופ 4 במפעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 11:11 am 
Sophomore

מנחם כתב:
אני חושב שברור לכולם שהמסר על כך שהצ׳מפיונס מפעל יותר ספורטיבי באופן שבו הוא מתנהל, זה קשקושים של יחסי ציבור, שממילא כמעט אף אחד לא מאמין להם. ברור גם שלא בגלל הזה הפועל החליטה לוותר על היורקאפ, ומשכך, ובמיוחד לאור זאת שמוסכם שהיורוקאפ מפעל יותר איכותי, השאלה למה הפועל מוותרת על היורוקאפ? אפשרות אחת היא כמובן השיקול הכספי, וזה שבצ׳מפיונס יש הכנסה מובטחת של קרוב למליון שקל, אבל אם זו הסיבה זה לא נראה טוב, משום שלכאורה מליון שקל על תקציב של בערך 30 מליון זה לא עד כדי כך משמעותי. אפשרות שניה שזה קשור למאבק ביורוליג/יורוקאפ, אבל גם אם כן, מה הפועל מרוויחה כאן, את האהדה של פיבא? זה שווה משהו בכלל? מה שבטוח היא כן פוגעת בסיכוי שלה להכנס ליורוליג בעתיד. יש אולי עוד הסברים אפשריים, שאני לא יודע מהם, כמו למשל האמונה שבצ׳מפיונס יש יותר סיכוי להתקדם ולהצליח, אבל כרגע לפחות, לי ההחלטה הזו לא ממש ברורה.

לדעתי להגיע ליום האיחוד (שבסוף יגיע) כקבוצה בכירה בפיבא זה מנוף רציני יותר מאשר להגיע כקבוצה חסרת לובי ביול"ב.

מבחינה יחס תקציב-רמה מקצועית, לדעתי ברגע שאתה יורד ממספרי האולימפוס חסרי הפרופורציה שמשקיעות עשירות היורוליג לעבר תקציב ברמת החציון, הפערים המקוצעיים נמוכים.
סקאוטינג וצוות מקצועי איכותי מוחקים פערי תקציב בקלות.

הפועל ירושלים של העונות האחרונות דוגמה מצוינת, תקציב בין הגבוהים ביורוקאפ כל עונה, וביום נתון היא תקבל בראש מקבוצת תחתית באיטליה או קבוצה צנועה בליטא.

עונת גרינברג שמוזכרת כאן מראה את ההבדל מצוין.
אם יש מהלך ששווה לנסות אחרי שאורי אלון עוזב, הוא לנסות לחזור למודל הבעלות ששילב את ארן טלם ווסרמן גרופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 1:45 pm 
Freshman

מנחם כתב:

אני דווקא מאמין להם. אין לי ספק שנעשו גם חשבונות ושיקולי כדאיות קונקרטיים יותר, אבל יש שלב שבו נופל האסימון ואתה מבין שאתה נמצא במסגרת מושחתת שחוסמת אותך, מונעת ממך אופק, ונותנת ליריבה שלך יתרונות מבניים בלתי ניתנים לגישור שמנציחים את השליטה שלה בכדורסל המקומי. אורי אלון הבין את זה ועזב, חומסקי והראל הבינו את זה ונפרדים מהיול"ב, ומנחם עדיין חושש להשפעת הפרישה על סיכויי הכניסה ליורוליג בעתיד.
אני באמת לא מבין איך אפשר לרצות להמשיך להיות חלק מהשיטה הזאת, שהפועל היא אחד הקרבנות הכי מובהקים שלה (עם השריון ליורוקאפ והכל), כשיש אפשרות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 9:03 pm 
Sophomore

איך בדיוק הפועל ירושלים היא קורבן מובהק של השיטה?
הפועל ניצלה עד תום את השיטה הזאת עם כל הזיריון, אבל אולי שכחת.
וחוץ מזה, בינינו, לאור ההישגים המרשימים שלה באירופה איך לדעתך היתה נראית עונת היורוליג שלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2018 11:51 pm 
Junior

אני מקווה שאין לך אשליות שפיבא הוא ארגון נקי כפיים שמקדם קבוצות באופן ספורטיבי רק על סמך הישגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 12:52 pm 
Freshman

קובי כתב:
איך בדיוק הפועל ירושלים היא קורבן מובהק של השיטה?
הפועל ניצלה עד תום את השיטה הזאת עם כל הזיריון, אבל אולי שכחת.
וחוץ מזה, בינינו, לאור ההישגים המרשימים שלה באירופה איך לדעתך היתה נראית עונת היורוליג שלה?

לא שכחתי כלום. שלא ישריינו אותנו ליורוקאפ ולא יחסמו ליורוליג. הפועל הייתה במצב הרבה הרבה יותר טוב אם היא הייתה תלויה בהישגים שלה לטוב ולרע, ואורי אלון עדיין היה פה כנראה.
איך הייתה נראית עונת היורוליג שלה אם הייתה מגיעה ליורוליג ומתנהלת בתקציב יורוליג? אין לדעת. מן הסתם בהתחלה היה משולם שכר לימוד, בהמשך אולי הייתה משתלבת בכפוף להישגים בארץ ובאירופה, אולי לא. כמו כמעט כל קבוצה אחרת עם יומרות ליורוליג.

ופיקנרול, לא שיש לי אשליות בקשר לפיבא. פיבא לא מחכה לי. גם שם אהיה לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 1:36 pm 
Hall of Famer

אבל בפיב"א יש יותר סרטים , יש מוזיקה טובה וטלויזיה מצוינת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 1:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יותר משחקים בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 3:18 pm 
Freshman

אם למות כמו כלבה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 3:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז לפחות שהטלויזיה תהייה... רגע, מי משדר את זה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 3:28 pm 
Freshman

לא ערוץ איזוטרי יותר מאלו ששידרו אותנו ביורוקאפ בשנים האחרונות..

כך שהיאוש נעשה יותר נוח.

נערך לאחרונה על ידי יפתח בתאריך ש' יוני 16, 2018 3:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 3:28 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז לפחות שהטלויזיה תהייה... רגע, מי משדר את זה?

ענק :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:39 am 
Hall of Famer

אני רק שאלה
מה יקרה אם ירושלים לא תעפיל בשנה הבאה לפיינל פור המקומי ? היכן תשחק באירופה בשנה העוקבת ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 2:58 am 
Junior

shmueliki כתב:
אני רק שאלה
מה יקרה אם ירושלים לא תעפיל בשנה הבאה לפיינל פור המקומי ? היכן תשחק באירופה בשנה העוקבת ?

אני מניח שהשאלה עד כמה פיב"א ירצו אותנו ביחד עם הקהל שצפוי לתפוס את המקום ה-1 בליגה בפער (ועם ההישגים במפעל, שאני מקווה ששם הקבוצה לא תתבזה ותגיע לכל הפחות ל4 האחרונות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 27, 2018 3:42 pm 
Junior

לרגל כניסתו לרשימת 100 האנשים העשירים בישראל, אורי אלון התראיין למגזין פורבס היוקרתי, רועי כהן מביא את הדברים:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 98&lang=he

ציטוט:
אורי אלון, לשעבר בעלי הפועל ירושלים, התראיין לרגל כניסתו לרשימת 100 האנשים העשירים בישראל של מגזין "פורבס" והתייחס גם לפרק הפועל ירושלים בחייו: "תמיד גדלנו בתחושה שאף פעם לא זכינו באליפות ואף פעם לא נזכה, אפילו היו על זה שירים אבל הראיתי שזה אפשרי, שאם אתה עושה דברים נכון ומנהל את הקבוצה נכון\ אתה יכול לעשות את זה לא פעם, אלא פעמיים".

אלון, שמופיע בכתבת השער של מגזין, מדורג במקום ה-66 ברשימה. על ירושלים הוא אמר: "אין ספק שזו אחת ההצלחות הכי גדולות שהיו לי, אני מאוד גאה על מה שעשינו שם. העשייה הזאת היתה מדהימה כי יכולתי להחזיר לעיר שגדלתי בה, ולהביא כל כך הרבה שמחה אושר ושמחה לעיר היה גאווה עצומה בשבילי".

על שתי האליפויות אמר: "האליפות הראשונה היתה היסטורית ומדהימה, אבל האליפות השנייה היתה אולי הרגע שבו הייתי הכי מאושר. באנו כפייבוריטים וניצחנו כפייבוריטים, הראינו שזה לא יד המקרה".

על הסיבות לעזיבת הקבוצה אמר: "הייתי מאוד ברור בהודעה. יש לי פה חברה ואחריות גדולה ועל רקע הצמיחה המהירה אני צריך להיות בניו ניורק ולהתמקד. העברתי את הניהול לאנשים טובים ולשותפים שלי מהעבר ואני מאמין שהם יעשו עבודה טובה וימשיכו את הדרך... אין שום קשר בין העזיבה לעובדה שלא נכנסנו ליורוליג. אם הייתי רוצה להיכנס, היו דרכים כלכליות בזמנו, אבל הרגשתי שהקבוצה עוד צריכה להראות הישגים באירופה לפני שזה יקרה. ההחלטה לעזוב היתה רק ההצלחה של קומפאס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 12:17 pm 
Junior

חרטא בפיתה, כאילו הוא זה שמנהל את הקבוצה בפועל.
די מאכזבת הבריחה המהירה שלו. דווקא הוא היה היחיד שהצליח לשכנע אותי שהוא כאן להרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה