סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 10:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 11:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הצלחה סבירה , יחסית להורדת התקציב.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 11:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לקבוצה של 7-8 מיליון דולר, נניח, במפעל השלישי באירופה - זה נשמע לי הקטנת ציפיות מוגזמת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' יוני 17, 2018 11:51 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 11:51 am 
Hall of Famer

איך השיטה עובדת במפעל של פיב"א אחרי שלב הבתים ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 11:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם לא משנים כלום מהעונה שעברה - בית-חוץ עד הפיינל פור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:20 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
לגבי הסגל לעונה הבאה ולנוכח הירידה בתקציב והירידה למפעל של פיב"א , הייתי מהמר שהאוול לא יישאר , ושאמציה לא יגיע, ולנוכח החיבה המובנית והמובנת של גיא הראל לזרים שהיו כבר בליגה , הייתי בונה את הסגל בצורה כזאת (אני חובב המשכיות מסויימת בכל קיץ), של 5 זרים מוכחים ולא נורא יקרים:

סק הנרי , אוחיון, בר טימור
דייסון, הלפרין
שון דאוסן \ שוכמן, קינזי\פרפרוגלו
עוז בלייזר, ג'ף אדריאן
האוול\אלכסנדר, רונלד רוברטס

1. סק הנרי לא עושה עלי רושם של שחקן לקבוצה צמרת עם לחץ, גם מבוגר ובלי ניסיון. הייתי מנסה שחקן שיש לו קצת עבר באירופה. ג'ייקובן בראון אם הוא בריא זו אופציה טובה בעיני.
2. הלוואי ודאוסון יגיע, איכשהו יש לי תחושה שהוא שוב הולך עד הסוף על ההימור המסוכן של המנש.
3. אם האוול נשאר, או אלכסנדר מגיע ואחד מהם הוא הגבוה המוביל, לא הייתי פוסל הישארות של ליאור. אני ממש לא בטוח שבלייזר עדיף עליו ל15-16 דק' כגבוה רביעי, וזה גם יחסוך בעלויות.
4. יש לי חשש מקו קדמי כל כך נמוך, חסר קצת סייז. אני מחבב מאוד את רוברטס וחושב שהוא אחלה פוטנציאל, וחושב שאם אפשר להחתים אחד מהאוול/אלכסנדר זה מאסט. אבל הייתי מוותר על אחד מאדריאן/רוברטס לטובת גבוה עם סייז, במיוחד אם יש חשש אמתי מבעיות הברכיים של רוברטס. הייתי משקיע את הקיץ בחיפוש אחרי גבוה מתאים לפי מה שבשוק, אם יש מציאה, אפילו מהD-Leage או שחקן אחר חסר ניסיון משמעותי באירופה עדיין הייתי הולך על ההימור. הקו הקדמי הזה מרגיש לי מוגבל מדי לאירופה.
5. אם פרפרוגלו נשאר זה חתיכת נכס. אני לא בטוח שזה אפשרי.
6. כמו שאפשר להבין, אני בעד דייסון, כל עוד יש גארד בכיר נוסף לצידו וכל עוד המחיר שלו באזור החיוג שהוא היה בשנים האחרונות לפי הדיווחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:24 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
עופר האדום כתב:
לגבי הסגל לעונה הבאה ולנוכח הירידה בתקציב והירידה למפעל של פיב"א , הייתי מהמר שהאוול לא יישאר , ושאמציה לא יגיע, ולנוכח החיבה המובנית והמובנת של גיא הראל לזרים שהיו כבר בליגה , הייתי בונה את הסגל בצורה כזאת (אני חובב המשכיות מסויימת בכל קיץ), של 5 זרים מוכחים ולא נורא יקרים:

סק הנרי , אוחיון, בר טימור
דייסון, הלפרין
שון דאוסן \ שוכמן, קינזי\פרפרוגלו
עוז בלייזר, ג'ף אדריאן
האוול\אלכסנדר, רונלד רוברטס

1. סק הנרי לא עושה עלי רושם של שחקן לקבוצה צמרת עם לחץ, גם מבוגר ובלי ניסיון. הייתי מנסה שחקן שיש לו קצת עבר באירופה. ג'ייקובן בראון אם הוא בריא זו אופציה טובה בעיני.
2. הלוואי ודאוסון יגיע, איכשהו יש לי תחושה שהוא שוב הולך עד הסוף על ההימור המסוכן של המנש.
3. אם האוול נשאר, או אלכסנדר מגיע ואחד מהם הוא הגבוה המוביל, לא הייתי פוסל הישארות של ליאור. אני ממש לא בטוח שבלייזר עדיף עליו ל15-16 דק' כגבוה רביעי, וזה גם יחסוך בעלויות.
4. יש לי חשש מקו קדמי כל כך נמוך, חסר קצת סייז. אני מחבב מאוד את רוברטס וחושב שהוא אחלה פוטנציאל, וחושב שאם אפשר להחתים אחד מהאוול/אלכסנדר זה מאסט. אבל הייתי מוותר על אחד מאדריאן/רוברטס לטובת גבוה עם סייז, במיוחד אם יש חשש אמתי מבעיות הברכיים של רוברטס. הייתי משקיע את הקיץ בחיפוש אחרי גבוה מתאים לפי מה שבשוק, אם יש מציאה, אפילו מהD-Leage או שחקן אחר חסר ניסיון משמעותי באירופה עדיין הייתי הולך על ההימור. הקו הקדמי הזה מרגיש לי מוגבל מדי לאירופה.
5. אם פרפרוגלו נשאר זה חתיכת נכס. אני לא בטוח שזה אפשרי.
6. כמו שאפשר להבין, אני בעד דייסון, כל עוד יש גארד בכיר נוסף לצידו וכל עוד המחיר שלו באזור החיוג שהוא היה בשנים האחרונות לפי הדיווחים.

2. מקווה שלמד את הלקח מהמקרים הקודמים.
3. יחסוך בעלויות....? אתה באמת חושב שבלייזר יעלה יותר מהחוזה הנכוחי של ליאור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:25 pm 
Hall of Famer

לדעתי אף אחד מהזרים לא ישאר בירושלים בעונה הבאה הולכים לעשות חריש עמוק ויביאו כנראה 5 חדשים.
בראון והנרי רכזים איכותיים ו הרבה יותר טובים מכל מה שהיה בבירה העונה.לדעתי בראון יחד עם טו הולוואי של חולון זה קו אחורי איכותי לכל המסגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:30 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
3. יחסוך בעלויות....? אתה באמת חושב שבלייזר יעלה יותר מהחוזה הנכוחי של ליאור ?

ההנחה שלי היא שהפועל לא תצליח לגרוע משמעותית מהחוזה של ליאור בין אם ישחק אצלה או אצל קבוצה אחרת, ככה שהגעה של בלייזר היא תשלום חוזה נוסף.
אוסיף גם את המובן מאליו שתיווצר הזדמנות להביא אחד ממשעור/כהן/גינת/לוי צריך לקפוץ עליה. כל אחד מהנ"ל יהיה שדרוג רציני. בלייזר זה לא שדרוג אמתי על ליאור בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:36 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לקבוצה של 7-8 מיליון דולר, נניח, במפעל השלישי באירופה - זה נשמע לי הקטנת ציפיות מוגזמת.

וזה עוד אנדרסטייטמנט מטורף. עם תקציב של 8 מיליון יש מצב שאנחנו הקבוצה העשירה בפיבא קאפ ובטוח 8 תקציבית ביורוקאפ עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:36 pm 
מנהל פורום

הלפרין בדרך למכבי ב'?

https://www.mako.co.il/Sports-basketbal ... 2074266934

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:39 pm 
Senior

בעיני דייסון כגארד הכי טוב בסגגל של הפועל זה פשוט מתכון לעונה נוספת כמו האחרונה וכבר אמרתי את זה בעבר - הוא יכול להיות אחלה בתור הגארד השני בחשיבותו, שעולה מהספסל במשחקי ליגה ובחמישייה באירופה, אבל תסתכלו איך הוא נראה במשך רוב העונה של פיאניג'אני, עד שהוואל הגיע וסימונה עבר ל3 גארדים זרים בחמישייה - דייסון היה זוועה ואחת הסיבות לזה שהפועל נראתה כל-כך רע בליגה בעונה ההיא.

אם דייסון נשאר, לא בראון ולא הנרי צריכים להגיע לידו, אלא השחקן הכי יקר ומוכח בסגל, לדעתי.
מבחינתי זה לא אומר שלא צריך ללכת על בראון, כמו שהגיע הזמן לשחרר את דייסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:45 pm 
Hall of Famer

גם אני חושב שדייסון מיצה את עצמו בירושלים.בכל מקרה כמו יתר הזרים הוא סיים חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:47 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
זה כן אני כתב:
דייסון כבר שנתיים מוכיח שהוא שחקן לקבוצות קטנות. להיפרד יפה.

שחקן שלקח אליפויות באיטליה ובישראל (והיה המצטיין במשחקי התואר) והגיע לחצי גמר היורוקאפ הוא לא באמת לקבוצות קטנות (אני מסכים שהוא לא שחקן לטופ יורוליג , או ל-NBA).

לדעתי כן. אין לו את מה שצריך כדי להוביל קבוצה גדולה. הוא יכול להיות סקורר מעולה בקבוצות קטנות, אבל בקבוצות גדולות יותר ששמות דגש על משחק יותר קבוצתי ואנטליגנטי (ואחת הסיבות ל"הצלחה" שלו בירושלים היא בדיוק העובדה שהיא היתה הכל חוץ מקבוצה אנטליגנטית) הוא לא יכול להיות שחקן מוביל. נכון, יש שיגידו שגם ג'רלס הוא אותו סיפור, רק שלדעתי הוא פשוט שחקן עם יכולות גבוהות בהרבה מאלו של דייסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:48 pm 
מנהל פורום

לפני דייסון וכזה, חשוב מאד, אולי לפני כל שינוי אחר בסגל זה לחתוך את אוחיון. זה לכשעצמו ישדרג את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:58 pm 
Sophomore

אני חושב שלאור מצב החוזים של הישראלים, יכול להיות שלא תהיה ברירה אלא להישאר עם לפחות אחד מאוחיון/אליהו. זה הימור, אבל גם ככה אפשר להצליח אם רק בונים את הקבוצה נכון. מה שכן- אם קטש בונה על אוחיון ל20 דק' פלוס זה בהחלט יציב תקרה לא גבוהה לקבוצה.

עריכה: אא"כ אוחיון יחזור ליכולת של ימיו הגדולים. אני בספק רב, אבל אי אפשר לשלול לחלוטין.

נערך לאחרונה על ידי יואי בתאריך א' יוני 17, 2018 1:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:59 pm 
Freshman

נראה את הפועל מביאה גארד עם אקספלוסיביות והגנה באזור החיוג של דייסון.
ג'ייקובן בראון לא מספיק דומיננטי כדי לאזן את דייסון? רק ג'רלס וצפונה? הבנאדם שיחק העונה עם קו אחורי שכולל את ברטי (או יוגי, לא שניהם), קצת יותם וקצת לוקאס. ולא שבעמדות 3-5 היה איזה דאנטה סמית או משהו. מה אתם רוצים מהחיים שלו בשם כל הקדושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:17 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
אתה ממש מגזים. דייסון, עם כל כמה שהכדורסל שלו לא מאוד אסתטי, הוא גיים צ'נג'ר ברמות של הארץ ושל הצ'מפיונס, בנוסף לזה ההיסטוריה שלו מלמדת שהוא גם מופיע בד"כ למאני טיים. במיוחד בהתחשב במגבלות התקציב הצפויות לשנה הבאה, דייסון הוא אופציה לגיטימית לחלוטין, בתנאי שיהיה לידו עוד רכז דומיננטי ברמה גבוהה.

איך באה לידי ביטוי אותה תכונה של "גיים צ'נג'ר" באותם משחקי מאני טיים בשנתיים האחרונות בישראל ?
על היורוקאפ ( העונה , שם דייסון נדרש להוביל לאור הנסיבות ) אין מה לדבר כמובן , ולכן גם לא על הצ'מפיונס ( שם בשלבים הבינוניים במפעל הרמה כבר לא תיפול משלב הבתים הראשוני ביורוקאפ ) .

להבדיל , אני דווקא חושב שדייסון בהחלט יכול להתאים לקבוצות גדולות אף יותר ( יורוליג למשל ) עם תפקיד מאוד מוגדר : עולה מהספסל לאיזה 10-15 דקות , דוחף למשחק ריצה , נותן אנרגיות בהגנה , ועומד בפינה בהתקפה המסודרת .
בירושלים הרי זה לא יקרה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:20 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
יואי כתב:
אתה ממש מגזים. דייסון, עם כל כמה שהכדורסל שלו לא מאוד אסתטי, הוא גיים צ'נג'ר ברמות של הארץ ושל הצ'מפיונס, בנוסף לזה ההיסטוריה שלו מלמדת שהוא גם מופיע בד"כ למאני טיים. במיוחד בהתחשב במגבלות התקציב הצפויות לשנה הבאה, דייסון הוא אופציה לגיטימית לחלוטין, בתנאי שיהיה לידו עוד רכז דומיננטי ברמה גבוהה.

איך באה לידי ביטוי אותה תכונה של "גיים צ'נג'ר" באותם משחקי מאני טיים בשנתיים האחרונות בישראל ?

בפיינל פור של העונה שעברה למשל. בסדרה ברבע גמר בעונה שעברה נגד גראן קנריה הוא גם היה טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שמוליקי, אתה לא היית לוקח לקבוצה שלך את דייסון של העונה שעברה?

הבעיה של הפועל העונה לא היתה דייסון. היא היתה קיילין לוקאס ושקינזי היה גרוטאה רוב העונה. אם כבר הדיון המעניין יותר הוא לא האם להשאיר את דייסון (שזה נון-בריינר בעיני), אלא האם להשאיר את קינזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:43 pm 
Sophomore

אני רק אוסיף שהדברים שדייסון מביא הם מעבר לסטטיסטיקה. היכולת שלו במשחק מעבר והעובדה שהוא מסוגל להתפוצץ מהשלוש עם זריקות קשות מאוד הן ייחודיות.

ואני חושב שבניגוד לאיך שאתה מציג את זה שמואליקי, דייסון הגיע למאני טיים בליגה הישראלית גם השנה ובטח שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 2:08 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
שמוליקי, אתה לא היית לוקח לקבוצה שלך את דייסון של העונה שעברה?

ראשית כל , הרי שעובדתית טענתי שאין להשאירו כבר בקיץ הקודם - אז זו התשובה .

אתם בעצם אומרים לי , עם שני זרים טובים מאוד , דומיננטיים ( וכשירים ) לצידו בעמדות 1-3 , וגיבוי סביר מהספסל - אנחנו הולכים על זה .
עובדתית , ירושלים משונמכת מבחינת מפעל אירופי ( קרי , פחות סיכוי להביא את "ג'רלס וקינזי החדשים" ) ועם תקציב מוקטן .
דייסון לא זר זול ( בטח במסגרת התקציב החדשה ) וגם כבר בן 31 .
העונה בשלבי המאני-טיים האחרונים ( סדרת רבע הגמר + החצי ) הוא עם 9 זריקות למשחק לשלוש ( 32% ) , רק שני סלי שניים בממוצע למשחק ( מגרש פתוח מן הסתם ) , 63% מהקו , ויחס של כמעט 1:1 בין אס' ואיב' .
אני לא התרשמתי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 2:19 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
אני רק אוסיף שהדברים שדייסון מביא הם מעבר לסטטיסטיקה. היכולת שלו במשחק מעבר והעובדה שהוא מסוגל להתפוצץ מהשלוש עם זריקות קשות מאוד הן ייחודיות.

ואני חושב שבניגוד לאיך שאתה מציג את זה שמואליקי, דייסון הגיע למאני טיים בליגה הישראלית גם השנה ובטח שנה שעברה.

אני רק אוסיף דברים שדייסון מביא שהם גם בסטט' וגם מעבר לסטט' - איבודי הכדור הרבים, אחוזי העונשין החלשים, ההחלטות המטומטמות במהלך המשחק והעובדה שהוא יכול לפוצץ את המשחק של הקבוצה שלו עם שלל מהלכים רעים כשהוא נכנס לזון שלילי, מה שקורה לו יותר מדי פעמים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 2:36 pm 
Sophomore

דייסון יכול להישאר רק עם זר סופר משמעותי לצידו. זר שיהיה ברור שהוא הסטאר בקבוצה, בלי מקום לטעויות. הנרי, יאנג ובראון לא כאלו. ואני בכלל לא בטוח שיש את הכסף בשביל זר כזה.
אם אפשר הייתי הולך בכל הכח על אמציה. (גם על חשבון ויתור על הוואל/אלכסנדר והמתנה לגיור של אמארה). ישראלי ברמה של יורוליג, מתאים לפיקנרול שקטש כ"כ אוהב. בעל איום קליעה אדיר ושומר גרוע משלים טוב את יוגב או ברטי וגם את דייסון. בהנחה שהלפרין לא נשאר (סיים חוזה), בגזרת הגארדים הישראלים אין לנו קליעה בכלל (ברטי, אוחיון).
אם רוצסטי מגיע, בהחלט אפשר להתפשר על בראון כגארד זר שני (עדיף מהנרי, בכך שצעיר ממנו ב3 שנים ורוצסטי אוחיון ודייסון כולם מעל 30).

באופן כללי חשוב לכוון קודם על הישראלים שם ההיצע קטן ורק אח"כ לעבור לזרים ולהתאים אותם לישראלים, כי בזרים ההיצע גדול הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 3:32 pm 
Freshman

לפי דובי פיק ירושלים הציעה לפרפרוגלו חוזה לעונה נוספת בסכום מופחת (הגיוני גם בגלל גילו של השחקן, בלי קשר למצב הכלכלי).
בהנחה שזה נכון, אז כנראה שהירידה התקציבית היא באמת מינורית אם הולכים על זר משלים בסדר גודל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 3:42 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
אתם בעצם אומרים לי , עם שני זרים טובים מאוד , דומיננטיים ( וכשירים ) לצידו בעמדות 1-3 , וגיבוי סביר מהספסל - אנחנו הולכים על זה .
עובדתית , ירושלים משונמכת מבחינת מפעל אירופי ( קרי , פחות סיכוי להביא את "ג'רלס וקינזי החדשים" ) ועם תקציב מוקטן .

אנחנו אומרים לך שדייסון שיחק השנה עם הרכב גארדים שכולל את ברטי/אוחיון, לוקאס ויותם. ולא שבעמדות אחרות היה איזשהו כוח אש שיפצה. ועדיין אנשים חושבים שדייסון הוא הדבר שאותו צריך להחליף.
הוא עושה שטויות? כן. צריך שהקבוצה לא תהיה תלויה בו כמו שהיא הייתה תלויה בו השנה? נכון (אגב, צריך ששום קבוצה לא תהיה תלויה בשום שחקן כמו שהפועל הייתה תלויה בו השנה, אלא אם השחקן הזה נולד באקרון, אוהיו), אבל מכאן ועד לאמירות על זה שדייסון יכול להישאר רק ככינור שני לסופרסטאר ברמות שבין ג'רלס לסטף קרי, הגזמתם כולכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 123 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: