סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 4:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 6:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פוליטיקאים מהצד השני שני מחבב/מעריך: נפתלי בנט (שונה לגמרי מהתדמית שהוא מטפח לעצמו), איילת שקד, יהודה גליק. פוליטיקאים מהצד שני שאני מאוד לא אוהב: תמר זנדברג, עמיר פרץ, שלי יחימוביץ'. מכיוון שאני עובד עם ומול הרבה מאוד ח"כים, האישי מתערבב בפוליטי. יש כאלה שמעצבנים אותי, אבל לא יכול לשנוא אותם כי במציאות הם לגמרי אחלה (מרב בן ארי למשל). ויש כאלה שעושים רושם טוב אבל בפועל הם בלתי נסבלים (יחימוביץ', עליזה לביא).
לגבי רחל עזריה, יש בה משהו נוירוטי ומעצבן לעתים קרובות, אבל באחריות - היא הפוליטיקאית הכי ישרה בכנסת, בפער. לפעמים אפילו במידה מוגזמת.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 16, 2018 10:47 pm 
Hall of Famer

ומכיוון שגדעון לוי הוזכר כאן, ומכיוון שאני מניח שהרוב הגדול של הימנים-בציבור בכלל ובפורום בפרט-לא באמת טורחים לקרוא את טוריו, אספר לכם במה עסק הטור האחרון שלו.

על סמיר עוואד שמעתם? אני מניח שלא. הוא היה נער בן 15 מכפר בשם בודרוס, שסיים בחינה בבית הספר. הכפר הזה מכותר בשתי גדרות שביניהן שטח עפר. הנערים של בודרוס היו עושים מדי פעם "מבחן אומץ" ומנסים לחצות את הגדר (לא לשטח ישראל, מחוץ לכפר). החברים של סמיר פחדו והוא חצה את הגדר הראשונה, ומצא את עצמו לכוד בין שני הגדרות. איתרע מזלו ליפול על מארב של שריונרים (אלה שאמורים להלחם טנק בטנק, כן?) שבתחילה ירו באוויר. הוא חזר בריצה לכיוון הכפר והסתבך בתיל. החיילים ירו לו בירך. הוא הצליח להיחלץ ורץ פצוע לכיוון הכפר, אבל זה לא הספיק. החיילים ירו בו מאחור והרגו אותו. ילד בן 15, לא חמוש.

איך הסיפור הזה עלה בכלל? כי זה אחד המקרים הנדירים מאד שבו הוגש כתב אישום בבית דין אזרחי. כתב האישום הזה בוטל לאחרונה. למה הוא בוטל? כי התחקיר של מצ"ח-כרגיל, יש לומר-היה כל כך חפיפניקי ומלא שקרים וסתירות, שאי אפשר היה לבסס עליו כתב אישום רציני. אבל מה שעוד יותר מעניין היתה הטענה של פרקליטי החיילים ל אכיפה בררנית. מה זה אומר? פשוט מאד: מתוך 114 מקרים של חקירות מצ"ח על הרג פלסטינים לא חמושים, הוגשו-מלבד המקרה של סמיר עוואד-עוד 3 כתבי אישום בלבד. כלומר 110 מקרים שבהם לא הוגש כתב אישום. אם כך, אומרים פרקליטי החיילים-שצה"ל יחשוף את השיקולים שלו לא להעמיד לדין בכל מקרי ההרג הנ"ל. הפרקליטים האלה הם יוצאי הפרקליטות הצבאית. הם יודעים טוב מאד שהאינטרס האחרון של מדינת ישראל זה לחשוף מאיזה שיקולים לא הועמדו לדין אנשים על 110 מקרי הרג של פלסטינים לא חמושים. ואלה רק המקרים שנחקרו במצ"ח, כן?

ספרו לי עוד על איש העסקים גדעון לוי. ספרו לי עוד שאין כיבוש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:12 am 
מנהל פורום

שמאלנים שאני לא מעריך במיוחד:
השמאל.
ימנים שאני מכבד:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:49 am 
Hall of Famer

אין כיבוש. גדעון לוי איש עסקים. מרוצה?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 7:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
גדעון לוי מביא סיפורים קשים מהכיבוש. הוא גם כותב עוד דברים, כמו למשל לסלוח לג'ורג' חבש על חטיפות המטוסים ולחשוב שהדרך שלו היתה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 7:52 am 
Junior

סיפור בדוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 8:17 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
סיפור בדוי.

שיקרת ונשארת בחיים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 9:54 am 
Hall of Famer

אה, שכחתי. יש לי פינה חמה מאוד בלב לרויטל סוויד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:00 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
גדעון לוי מביא סיפורים קשים מהכיבוש. הוא גם כותב עוד דברים, כמו למשל לסלוח לג'ורג' חבש על חטיפות המטוסים ולחשוב שהדרך שלו היתה הנכונה.

הוא גם לא הבין בזמנו לליבם של הלינצ'יונרים ברמאללה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 12:19 pm 
Senior

האמת שאני לא מאמין ללוי.
לא בגלל שאני מתנגד לדעותיו, אני מוכן לקבל חלק מהן וחולק נמרצות על חלק אחר, אלא בגלל שבכל פסיק שמופיע לו בטקסט מגולמת כתיבה מהפוזיציה.
לא משנה אם הפוזיציה שלו היא לעשות צדק, לעשות שם או לעשות כסף. הכתיבה שלו תמיד עושה לי רושם של לא כנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
מעריך מהצד השני (שמאלנים שאני מעריך) :
גדעון לוי - אני לא באמת חושב שהוא מאמין למה שהוא בעצמו כותב ("הרעים לטייס" וכו'.).
איש עסקים מעולה. יודע לתת כותרות פרובוקטיביות, ולצאת נגד ישראל בעולם אך ורק כדי להרוויח כסף בעיתון "הארץ" ולהישאר רלוונטי.
מעריך אותו מאד כאיש עסקים.

ימניים שאני לא מעריך :
מרבית הליכודניקים, נפתלי בנט, איילת שקד וכו'.

הסיבה : הוא לא באמת ימניים. תומכים באוטונומיה/מדינה ערבית על אדמת ארץ הקודש תובב"א.

אני מעריך שאתה לא חרדי, אז את מי אתה כן מעריך מהצד שלך? סמוטריץ ומוטי יוגב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גדעון לוי, בדומה לחברו מהעיתון רוגל אלפר, הוא די טרול. אממה זה לא הופך את מה שהם כותבים ללא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 1:57 pm 
Hall of Famer

רוגל אלפר הוא טרול ברמה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 8:29 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:

ספרו לי עוד על איש העסקים גדעון לוי. ספרו לי עוד שאין כיבוש.

א. לא אמרתי שאין כיבוש. אנחנו כובשים פה כדי לתקן עולם במלכותו יתברך.

ב. איפה אתה גר?
גם אם זה בתחומי הקו הירוק יש סיכוי לא קטן שאתה גר בשטחים שנכבשו ב 48,
ושהערבים גורשו או ברחו על דעת עצמם מהאדמה עליה ישבו כמה שנים לפני זה.
תירוצים שמאלניים כמו "הכיבוש של 47/48 שונה מהכיבוש של 67 והוא לגיטימי" הם הבל.
אמנם יש הבדלים טכניים/משפטיים מהותיים בין שני הכיבושים, זה לא משנה. מי שנגד הכיבוש ב 67,
צריך להיות נגד הכיבוש של קום המדינה. כיבוש זה כיבוש.
ארגון כמו "זוכרות" או כל מיני ארגוני שמאל וארגונים אנטי ציוניים מחו"ל כבר הבינו את זה מזמן.

ג. למען הדיוק ההיסטורי חשוב להדגיש כמה פרטים :
1. למעט הבלחה קצרה מאד ורוויית דמים (הממלכה הצלבנית/ירושלים), בין הים לירדן אף אחד לא הצליח
לתקוע יתד. אף ישות שלטונית. אף עם. לא צמחה פה במשך כמעט 2,000 שנות גלות אף עיר רצינית. רק היהודים תמיד מצליחים פה.
אציין בהערת אגב שהדבר נובא בתורתנו הקדושה.

2. בהמשך לסעיף הקודם, "פלשתינים" זה השקר הכי גדול שיש.
בשלהי המאה ה 19, כאשר הציונים התחילו להופיע פה, היו פה רק כ 400,000 - 300,000 ערבים (בין הים לירדן וכנראה שאף כולל את ירדן).
הכל - טבריה, עזה, יפו, ירושלים, ג'נין, חיפה, באר שבע וכל הנגב - 300,000. זה הכל.
הם לא היו מסודרים בשום אופן דרך או צורה, שמגיע להם שיקראו להם "עם".
לא תמצא "משורר פלשתיני", "מטבע פלשתיני" או "בחירות לוועד הפלשתיני".
300,000 ערבים פזורים בין הים לירדן. זה הכל.
אז כבשנו?
כן. כבשנו. גם ב 47/48. אבל לא כבשנו מה"פלשתינים".

ד. הכיבוש הישראלי גם מסייע לערבים, בין היתר לערבים החיים ביו"ש.
אני לא ארחיב בנושא, רק אפנה לחפש את דבריו של איש השמאל בן דרור ימני, שמראה
שמאז הכיבוש ב 67 מצבם של הערבים דווקא השתפר מאד. הוא הראה את זה את זה בספרו "תעשיית השקרים",
וכן ראיתי את זה בעבר גם באינטרנט.
ככה זה שעם הנצח כובש - בהסתכלות אובייקטיבית ורצינית אפשר לראות שהכיבוש גם מסייע לנכבשים.
עובדה, הערבים הקיפו את ארץ ישראל אלפי שנים (עוד הרבה לפני האיסלאם), ורק שהיהודים פה, הם גדלים על האדמה
הזו ביחד איתנו. במקומות אחרים הם דווקא צמחו הרבה יותר יפה.

ה. אני מחזיק בדעה שגדעון לוי הוא דמגוג.
בקשר לפוסט האחרון שלו (זה שהבאת), זה רק מחזק את דעתי.
אם היה גדעון לוי רציני, הוא היה מנסה להראות בפועל למה מצ"ח הם חלטוריסטים.
לכתוב מאמר בו הוא מאשים את מצ"ח שהתחקיר שלהם "חפיפניקי ומלא שקרים וסתירות" זו לא חכמה גדולה.
יש לך ביקורת? אתה גם משדר שאתה יודע למה? יופי. בא ותראה.

הוא לא רוצה להראות, ולדעתי זה גם לא באמת מעניין אותו.
וכמובן מעל הכל - כנראה שגם אם הוא היה מנסה להראות שהחיילים אכן חטאו, ושמצ"ח אכן חבורה של שקרנים,
הוא לא היה עובר את מבחן הביקורת. אבל כותבים שמצ"ח שקרנים ושהחיילים רוצחים. תענוג.

כמו שכבתי את הדמגוגיה (ממניעי ביזנס) שלו אפשר לראות בכל מאמר,

למשל, המאמר של "הרעים לטיס" (כמה נורא אני מרגיש שאני עושה לו פרסום).
שכל אחד יקרא את הכתוב, ויחליט מה הוא עצמו חושב - האם באמת הטייסים שלנו הם הכי רעים שיש וחסרי כל לב ורגישות
או שבסך הכל מדובר בדמגוגיה/פרובוקציה של גדעון לוי שנועדה (לדעתי) לתת לו כמה קליקים לקריאת המאמר.

sir charles כתב:
אני מעריך שאתה לא חרדי, אז את מי אתה כן מעריך מהצד שלך? סמוטריץ ומוטי יוגב?

אני מעריך מהצד שלי את מי שמחפש למצוא פתרון אמיתי לשני הצדדים - קודם כל לעם היהודי, אבל גם לערבים שחיים בין הים לירדן.
גם אני לא רוצה שימותו ערבים בעזה או בג'נין.
פייגלין, בן ארי (ואולי גם סמוטריץ') באים עם פתרונות פרקטיים.
כמו כן, אני מעריך אך ורק מנהיגים בעלי אמונה בקב"ה ובזה שהעם היהודי מוביל את האמת האבסולוטית, ולא פשיסטים כמו שפטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 8:56 pm 
Hall of Famer

אני ממאן להתווכח באופן לוגי ורציונלי על דעות הנובעות מאמונה באליל יהוה ובספר האגדות המכונה "התורה".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 10:22 pm 
Junior

ספר האגדות של גדעון לוי הרבה יותר מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 11:28 pm 
Sophomore

ehud אני כבר הרבה שנים לא חי בארץ כך שאני חש שזה לא יהיה הוגן מצדי להטיף מוסר. אבל אני חושב שאתה מפספס את הנקודה. אני מאמין שרוב האנשים שמוגדרים כשמאלנים לא מוטרדים כל כך משאלות של צדק היסטורי. מי עשה יותר עוולות למי ומתי לא חשוב לרובם. מה שכן חשוב הוא שאם רוצים לחיות במדינת חוק דמוקרטית לא ניתן ליישב את זה עם החזקה של מליוני אנשים תחת כיבוש. נשמע שלך זה לא חשוב. אז רצוי שתבהיר זאת ולא תעלה טענות לא רלוונטיות. ספציפית ההבדל הגדול מבחנתי בין 48 ל 67 הוא שהערבים שנשארו אחרי 48 קבלו מעמד של אזרחים, אם כי לא מייד. הערבים בשטחים מוחזקים ללא זכויות אזרח יותר מ 50 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 17, 2018 11:36 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
ספר האגדות של גדעון לוי הרבה יותר מעניין.

לא שאתה שווה תגובה רצינית, אבל קל להוציא אותך שקרן ו/או אידיוט, אז:
https://mobile.mako.co.il/pzm-magazine/ ... 251006.htm

כך תואר המקרה בכתבה במדור "פז"ם" של מאקו ב2016, לא בדיוק המקום הביקורתי ביותר ברשת כלפי הצבא.

פרטים מפורטים על המקרה ועל הטיוח הופיעו ב"הארץ" בבלוג של ג'ון בראון, באתר של "בצלם" ו"שיחה מקומית". מיותר לציין שכרגיל, אף אחד שהוא לא יצור מהסוג של "זה כן אני" לא טוען שהם משקרים. עושים כרגיל: מתעלמים כי מה זה חשוב עוד נער פלסטיני לא חמוש ש"לוחמים" דמיקולו הרגו ב"פעילות מבצעית".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 12:26 am 
Sophomore

Ketchup כתב:
ehud אני כבר הרבה שנים לא חי בארץ כך שאני חש שזה לא יהיה הוגן מצדי להטיף מוסר. אבל אני חושב שאתה מפספס את הנקודה. אני מאמין שרוב האנשים שמוגדרים כשמאלנים לא מוטרדים כל כך משאלות של צדק היסטורי. מי עשה יותר עוולות למי ומתי לא חשוב לרובם. מה שכן חשוב הוא שאם רוצים לחיות במדינת חוק דמוקרטית לא ניתן ליישב את זה עם החזקה של מליוני אנשים תחת כיבוש. נשמע שלך זה לא חשוב. אז רצוי שתבהיר זאת ולא תעלה טענות לא רלוונטיות. ספציפית ההבדל הגדול מבחנתי בין 48 ל 67 הוא שהערבים שנשארו אחרי 48 קבלו מעמד של אזרחים, אם כי לא מייד. הערבים בשטחים מוחזקים ללא זכויות אזרח יותר מ 50 שנה.

כמו שציינת צדק היסטורי חשוב לחלק הולך וגדל של אנשי שמאל, בגלל זה הם נהיים פוסט ציוניים. אך זה עדיין מיעוט.

לגבי אלו כמוך (רוב השמאל), שמפריע להם רק שמחזיקים מיליוני אנשים תחת כיבוש -

בא ניקח למשל את מה שקורה בעזה. לכאורה אנחנו באמת מונעים מקרוב ל 2 מיליון איש לנסות נהל חיים סבירים.
לא נותנים להם להפעיל נמל באופן עצמאי, לפתוח שדה תעופה וכו'.

אבל בא לא נהיה תמימים. זה לא שקברניטי המדינה יושבים בכל מיני ישיבות ממשלה ומחליטים על זה "סתם כי בא להם".
הרי יש הערכות מודיעיניות די ברורות מה יקרה ומה בדיוק יכנס לרצועה אם יתנו לעזתים לנהל "חיים בלי מצור בכלל".
והאמת היא שאני לא צריך הערכות מודיעיניות בשביל זה .. .
די ברור מה יכנס לרצועה אם צה"ל יסיר לגמרי את המצור.

לגבי זה שלא נשמע לך שמפריע לי שיש מיליוני ערבים תחת כיבוש.
מעבר לזה שאתה מסיר את האחריות מה"פלשתינים" לכך שאנחנו צריכים תמיד לכתר אותם בסוג של מצור, ומאשים רק את ישראל,
אתה גם לא שמת לב שבין השורות רמזתי על האנשים שמציעים פתרון פרקטי והולם לכל הצדדים -
מיכאל בן ארי, משה פייגלין וכו'.
חלק מהפתרון שלהם זה ריבונות על כל השטח שבין הים לירדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 2:26 am 
Sophomore

Ehud אתה חוזר לנושא של מי אחראי מוסרית. ואני חוזר ואומר שלדעתי זה לא מעניין את רוב האנשים בצד שמאל של המפה הפוליטית. מה שמעניין אותם שלא משנה מהן הסיבות, לא ניתן לקיים מדינת חוק דמוקרטית בנסיבות האלו. אתה יכול להגיד שכן אפשר ולהסביר איך, אתה יכול להגיד שלא אכפת לך ממדינת חוק דמוקרטית, אתה יכול להציע לגרש את הפלסטינאים, אתה יכול לתת להם אזרחות, אתה יכול לציע פתרון של שתי מדינות, אתה יכול להציע קונפדרציה, ובטח יש עוד כמה רעיונות. אבל לחזור ולהאשים את הפלסטינאים זה פשוט להתחמק מהדיון. באופן אישי הבחירה שלי היא לגור במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 4:29 am 
Hall of Famer

אז אתה אומר שהשמאל הוא ראש בקיר? האמת.. יש בזה משהו. בלי פרקטיקה אין המון משמעות לכלום. (כמובן לגור בחו"ל זו פרקטיקה, וכך גם אני עושה, גם אם אולי מסיבות אחרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 4:52 am 
Sophomore

לא. מה שאני אומר שנסיון לדון במי אשם הוא הסחת דעת מהנושא של מה לעשות. רוב הפלסטינים חושבים שהישראלים אשמים ורוב הישראלים חושבים שהפלסטינים אשמים. ושום דיון לא ישנה את זה משמעותית. אבל כשפונים לדון ברגשות זה מסיח את הדעת מהעובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 6:54 am 
Sophomore

Ketchup כתב:
Ehud אתה חוזר לנושא של מי אחראי מוסרית. ואני חוזר ואומר שלדעתי זה לא מעניין את רוב האנשים בצד שמאל של המפה הפוליטית. מה שמעניין אותם שלא משנה מהן הסיבות, לא ניתן לקיים מדינת חוק דמוקרטית בנסיבות האלו. אתה יכול להגיד שכן אפשר ולהסביר איך, אתה יכול להגיד שלא אכפת לך ממדינת חוק דמוקרטית, אתה יכול להציע לגרש את הפלסטינאים, אתה יכול לתת להם אזרחות, אתה יכול לציע פתרון של שתי מדינות, אתה יכול להציע קונפדרציה, ובטח יש עוד כמה רעיונות. אבל לחזור ולהאשים את הפלסטינאים זה פשוט להתחמק מהדיון. באופן אישי הבחירה שלי היא לגור במקום אחר.

עזוב. נניח שאני לא מאשים אותם.

מציע פתרון פרקטי לשני הצדדים - הערבים בארץ, והיהודים.
א. השלטת ריבונות יהודית בין הים לירדן, ונתינת תשובות לערבים שם.
ב. עידוד הגירה ערבית המונית. הכל בחסות כלל עולמית.
פתרון צודק והומני שלא ניסינו משהו כמוהו.

מה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 7:58 am 
Junior

אני אומר שמדינה שבה היהודים הם אזרחים שיכולים לבחור ולהיבחר והערבים הם תושבים שמשלמים מס הכנסה ומקבלים ביטוח לאומי, היא מדינת אפרטהייד. מה אתה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 8:27 am 
Junior

Ketchup כתב:
Ehud מה שמעניין אותם שלא משנה מהן הסיבות, לא ניתן לקיים מדינת חוק דמוקרטית בנסיבות האלו..

תראה, בתור מי שדווקא כן תומך בפתרון שתי המדינות (ושבאופן כללי, דיבורים על הבטחה אלוהית על אדמת ארץ ישראל פחות מדברים אליו) אני יכול להגיד לך שעובדה שכן מתנהלת כאן מדינת חוק. נכון, רוב מדינות העולם השפוי חולקות על ישראל בנושא ההתנחלויות אבל מדובר בעניין נקודתי ושנוי במחלוקת. יחד עם זאת, אף גורם רלוונטי ו/או לגיטימי לא שולל את היותה של מדינת ישראל כמדינת חוק לגיטימית. ויובהר, קיצוניים ובודי עלילות, כדוגמת הגורו גדעון לוי (או לחילופין ארגון החמאס) ועדר הגרופיות שלו לא נחשבים לגורמים רלוונטיים ו/או לגיטימיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: