יפתח כתב:
shmueliki כתב:
אתם בעצם אומרים לי , עם שני זרים טובים מאוד , דומיננטיים ( וכשירים ) לצידו בעמדות 1-3 , וגיבוי סביר מהספסל - אנחנו הולכים על זה .
עובדתית , ירושלים משונמכת מבחינת מפעל אירופי ( קרי , פחות סיכוי להביא את "ג'רלס וקינזי החדשים" ) ועם תקציב מוקטן .
אנחנו אומרים לך שדייסון שיחק השנה עם הרכב גארדים שכולל את ברטי/אוחיון, לוקאס ויותם. ולא שבעמדות אחרות היה איזשהו כוח אש שיפצה. ועדיין אנשים חושבים שדייסון הוא הדבר שאותו צריך להחליף.
הוא עושה שטויות? כן. צריך שהקבוצה לא תהיה תלויה בו כמו שהיא הייתה תלויה בו השנה? נכון (אגב, צריך ששום קבוצה לא תהיה תלויה בשום שחקן כמו שהפועל הייתה תלויה בו השנה, אלא אם השחקן הזה נולד באקרון, אוהיו), אבל מכאן ועד לאמירות על זה שדייסון יכול להישאר רק ככינור שני לסופרסטאר ברמות שבין ג'רלס לסטף קרי, הגזמתם כולכם.
העניין הוא שדייסון גם בעונה הקודמת, עם ג'רלס נהדר לידו וקינזי שהיה נהדר בחצי השני של העונה, דייסון היה לא ממש טוב ולמעשה - אלמלא תפוקה מצוינת מצידו ב5 הנצחונות האחרונים של העונה, אני לא חושב שהוא היה ממשיך - או שלפחות בקרב האוהדים הייתה דעה אחרת לגמרי לגבי ההשארה שלו.
דייסון פשוט מאוד לא יציב וכמו שהוא יכול להיות גיים צ'יינגר לטובה (הפיינל פור, המשחקים נגד גראן קנריה וכו') הוא גם יכול לתת תפוקה ממש שלילית (הרבה יותר מדי משחקים, כולל 3 רבעים ראשונים נגד חולון לפני שבוע).
בעוד שיש כאלו שחושבים שדייסון הוא סופרמן שלובש תחפושת של קלארק קנט מדי פעם, בעיני הוא הרבה יותר קרוב לאיזה ברוס באנר שפעם בכמה זמן מתפלק לו הענק הירוק באופן בלתי נשלט, ואז הוא בלתי עציר ותרצה אותו לצידך, אבל רוב הזמן הוא סתם איזה מישהו שעובד במשרד (אין לי מושג מה ברוס באנר עושה, שפכתי פה את כל הידע שלי על גיבורי על בערך).
ככה שכגארד מוביל הוא לא מתאים בעיני.
כגארד שני-שלישי בחשיבותו הוא יכול להיות מצוין - השילוב הזה של יכולת סקורינג טובה, סילון במגרש הפתוח והגנה מצוינת זה שילוב מצוין לשחקן מהסוג הזה, אבל לצערי אני קיבלתי את הרושם שכאשר הוא בתפקיד כזה, הנדנדה נוטה הרבה יותר לכיוונים המשחקים הרעים.
אבל כמו שכבר אמרו כאן - הרבה יותר חשוב לשדרג את הקו האחורי דרך שחרור של אוחיון והחתמה של בערך כל אחד אחר (רק לא תמיר בלאט) במקומו.