סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2018 8:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עושה הכל טוב חוץ מלמסור. אפילו בחמישיות לקראת סוף העונה שמו לב לעניין. זה היה כל כך בוטה שלא ברור איך בית הלחמי לא טיפל בזה לפני.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2018 12:19 am 
Junior

זה יהיה די משעשע אם נחתים גם את לידיי ושוכמן.
מה עם בית הלחמי...פנוי? שיבוא במקום גורקה.

דרך אגב, בישראל היום טוענים ששוכמן עתיד להישאר בגלבוע - חייב לציין שאם הדברים נכונים אז הוא עושה בשכל, שימשיך לצבור דקות, חבל על הזמן שלו בהפועל עם יוגב ובר:
http://www.israelhayom.co.il/article/564629

ציטוט:
למרות התעניינות מצידה של הפועל ירושלים, חואקין שוכמן צפוי להמשיך עונה נוספת בהפועל גלבוע/גליל ולהשלים את חוזהו, כך טוענים גורמים במועדון הצפוני.

בכירים בקבוצה מהבירה שוחחו בשבועות האחרונים עם בני משפחתו של השחקן ובדקו את מעמדו לקראת העונה הקרובה, אך שוכמן, שכבר בעונה שעברה דחה כמה הצעות ממספר קבוצות בכירות בכדורסל הישראלי, מעוניין להישאר בגן נר.

מאמן הקבוצה אריאל בית הלחמי, שלו קשר טוב עם השחקן, מפעיל עליו לחצים כבדים כדי שיישאר, וסבור כי עוד עונה בגלבוע תסייע לו לבצע קפיצת מדרגה נוספת ומשמעותית, שלאחריה יהיה בשל יותר לעבור לאחת הקבוצות הגדולות.

לפי גורמים המעורים בפרטים, במועדון אף מוכנים לשדרג את שכרו של שוכמן בצורה משמעותית כדי לשכנעו להישאר. השחקן עצמו מעוניין שקבוצתו תשחק בשתי מסגרות בעונה הבאה, כדי לצבור ניסיון אירופי, וזו אולי אחת הסיבות שבהנהלה שוקלים לשחק בעונה הבאה ביורופ קאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2018 12:33 pm 
Hall of Famer

זאק לידיי זה שחקן שיכול להיות לגיטימי ביורוליג כבר בעונה הבאה לדעתי הזר הכי מוכשר העונה בליגה חוץ מרייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 12:00 pm 
Senior

רועי כהן, שאני תופס ממנו כהכי אמין בנושא של הפועל, מדווח גם הוא שאמארה די סיכם את תנאיו לחזרה להפועל, הוא אומר שההודעה על זה מתעכבת כי קצת רוצים עוד להבין איך הקבוצה תראה, כאשר זאק לידיי גם על הכוונת, אבל חוששים קצת מהחתמה של שניהם לפני שברור מה קורה עם אליהו והוואל;
את הוואל רוצים להשאיר, אבל יהיה קשה לעשות את זה בלי להיפטר מאליהו. הוא גם מפרסם שבניגוד לפרסומים, אורי אלון לא ישלם בעצמו את החוזים של אליהו, ברטי ואוחיון והם חלק מהקתציב השוטף של הקבוצה.

אני אישית לא בטוח מה אני חושב על חזרה של אמארה וגם לא על השילוב הזה של הוואל ולידיי.
אם בהתחלה אמארה יהיה רשום רק לאירופה, בתקווה שיקבל אזרחות ויוכל להירשם בהמשך לליגה, אז זה יכול להיות מהלך מצוין. אם לא, זה קצת הימור על בחור בן 36 שלא שיחק שנה שלמה.
לידיי והוואל מצד שני זה שני שחקנים די דומים בתכונות, שקצת ייתקשו לשחק אחד ליד השני, מצד אחד ומצד שני סובלים שניהם ממחסור בסייז לעמדת הסנטר.
כן הייתי שמח לראות את רוברטס ממשיך והוא גם יותר מתאים לקו קדמי שמכיל את אמארה והאוול, אבל אין ספק שלידיי גם יכול להתגלות כשדרוג גדול לעומתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 12:45 pm 
Sophomore

דווקא הייתי אומר שזק לידיי מתאים יותר לידם כי יש לו קליעה מבחוץ. הוא יכול להיות 4 קלאסי כשהשאלה היחידה היא אם הוא מספיק פיזי כדי לשמור על מספרי 4 באירופה (שלא יראה כמו שגפני נראה שם...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 1:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפני פחות מחודש סטודמאייר אמר בכלל שהוא רוצה לחזור ל-NBA. בינתיים הוא עסוק בקיץ במשחקי 3 על 3 בליגה של אייס קיוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 1:19 pm 
Junior

כמה החלטות מוזרות תוך זמן קצר שלדעתי די מבשרות על העונה שהולכת לעבור על הפועל ירושלים: פרישה מהיורוקאפ לטובת גביע קוראץ', החתמת זר די בינוני מהליגה (ובכלל נראה שהם התבייתו על גלבוע גליל), החזרת שחקן בן 36 לאחר עונה שלא שיחק (ושממילא לא הותיר רושם בלתי נשכח מעונתו בקבוצה). תוסיפו לכך חוסר יכולת להיפטר מחוזים נוראיים של אליהו ואוחיון ואת הרצון להשאיר את דייסון כשחקן המוביל ותקבלו מתכון לעונת קריסה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 1:47 pm 
Junior

טוב, אז עכשיו אני כבר בטוח שתהיה עונה נהדרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 2:56 pm 
Junior

ייתכן שבצדק. לפני תחילת העונה החולפת חשבתי שתהיה לירושלים עונה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 3:09 pm 
Junior

קצת צניעות, אין לאף אחד מושג איך העונה תתפתח. ברגע שיהיה סגל שלם נדע לאן הולכים פחות או יותר וגם אז רק בתיאוריה. אמארה שווה הרבה יותר מהיכולת הנוכחית שלו, זו הצהרה של הבעלים החדשים וככה צריך למדוד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 3:14 pm 
מנהל פורום

נכון לעונה שהוא שיחק איתנו הוא באמת היה שווה הרבה יותר ממה שראינו בפועל. אם אין ירידה בכושר הפיזי שלי ביחס לעונה האחרונה שבה הוא שיחק יהיה ממש כיף איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:10 pm 
Sophomore

אין שום סיכוי ריאלי שלא חלה ירידה בכושר הפיזי שלו, במיוחד בגילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:13 pm 
Junior

אם אוליבר של גראן קנריה מתפקד לא רע בגיל 40, אז אני בטוח שאמארה יסתדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:16 pm 
Junior

כושר הוא לא רק פונקציה של גיל והעובדה שאמארה לא שיחק בכלל בשנה שעברה, אבל מצד שני כנראה שמר על כושר, אמורה דווקא לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:19 pm 
Hall of Famer

בשנה שעברה הוא התאמן בחדר הכושר שבו גם אני מתחזה למתאמן. אני, בר מזל שכמותי, לא הייתי בארץ בשנה הזו ולא פגשתי בו שם. אבל הסיפורים ששמעתי על מה שהוא עושה ועל איך שהוא מתחזק את הגוף שלו פנטסטיים.

מרים משקולות תוך שהוא כורע על ברכיו, אבל לא על הרצפה אלא על כדור פיזיו (כפי שסטף קארי לימד אותנו, שריר ליבה חזקים זה מפתח להכל), בלי לזוז בכלל, דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:27 pm 
Junior

וצריך לזכור שהוא היה רגיל למאמץ פיזי הרבה יותר אינטנסיבי, מבחינה גופנית הליגה שלנו ואירופה זה קלי קלות מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:28 pm 
Hall of Famer

אמארה ידוע כמי שמאד שומר על כושר ותזונה, הוא טבעוני, לא שותה אלכוהול ולא הייתי דואג לגבי המצב הפיזי שלו. גם אני בדעה שתחושת הפספוס המסוימת מעונתו בירושלים נבעה מהפילוסופיה של פיאנג'יאני, שפשוט לא שיחק איתו כשחקן מטרה. נדהמתי פעם אחר פעם לראות כמה תנועה חכמה ללא כדור אמארה עושה בלי לקבל את הכדור בסופו של דבר, כל שחקן פנים יכל להיות מתוסכל ממצב שכזה ושחקן במעמדו של אמארה בכלל, וזה שהוא לא יצא בתקשורת וכו' ונשאר חיובי זה עוד נקודת זכות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:30 pm 
Junior

אמארה בהפועל היה איזה 20 ק״ג פחות ממה שהיה ב-nba (אני מניח שזה נובע, לפחות חלקית, מרצון להקל על הברכיים) ובביקור האחרון שלו בארנה היה נראה שהוא הוריד עוד איזה 10, ככה שאני לא יודע מהי הטכניקה המדויקת שבה הוא מרים משקולות, אבל רצוי שיתחיל להרים משהו יותר כבד בהקדם.

באופן כללי, אני אשמח לראות את אמארה חותם כי הוא בנאדם שמעניין להסתכל עליו, אבל מדובר בצעד חסר הגיון מקצועי שכולו שיקולי יח״צ ומכירת מנויים. שחקן בן 36, שלפני שנה היה בינוני, ולא שיחק עונה שלמה, יחתום בלי שהמאמן רואה באיזה כושר משחק הוא נמצא, אם בכלל. מזל שיש את משחקי ה3*3 נגד צ׳ארלס אוקלי שיתנו אינדיקציה לכמה השחקן גמור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Hacohen כתב:
אמארה ידוע כמי שמאד שומר על כושר ותזונה, הוא טבעוני, לא שותה אלכוהול ולא הייתי דואג לגבי המצב הפיזי שלו. גם אני בדעה שתחושת הפספוס המסוימת מעונתו בירושלים נבעה מהפילוסופיה של פיאנג'יאני, שפשוט לא שיחק איתו כשחקן מטרה. נדהמתי פעם אחר פעם לראות כמה תנועה חכמה ללא כדור אמארה עושה בלי לקבל את הכדור בסופו של דבר, כל שחקן פנים יכל להיות מתוסכל ממצב שכזה ושחקן במעמדו של אמארה בכלל, וזה שהוא לא יצא בתקשורת וכו' ונשאר חיובי זה עוד נקודת זכות.

לי לא היתה שום תחושת פספוס ממנו (להיפך, הופתעתי עמוקות), אבל אם זו הבעיה היא רק הולכת להחמיר אצל קטש. אני מניח שגם גדולי מעריציו לא יגידו שהוא יודע איך לעבוד עם שחקני פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:39 pm 
Junior

קודם כל גם שיקולים של יח״צ הם שיקולים. מעבר לכך, ביורוקאפ אמארה בהחלט נתן מספרים לא רעים ולהגדיר את העונה שלו שם כבינונית זה פשוט לא נכון. היא אולי בינונית במונחים של השחקן שהוא היה, אבל במונחים של יורוקאפ הוא היה אחד הסנטרים הבולטים עם מספרים יפים.
אני חושב שעם שיטת משחק אחרת הוא היה נותן עוד הרבה יותר גם באירופה בטח ובטח בליגה שלנו. אבל, לא ברור שקטש הוא המאמן הנכון בשביל זה :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:42 pm 
Junior

אין מאמן ישראלי אחד שיודע לעבוד עם גבוהים ולצערי גם הזרים שמגיעים לכאן נדבקים במחלה הזאת בגלל ליגת הגמדים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 4:44 pm 
Junior

דוקא בעניין קטש יש מקום לאופטימיות זהירה מאוד מאוד בהקשר הזה. קטש נחשב, כנראה בצדק, למאמן של פיקנרול. אמארה עשה על הפיקנרול קריירה. בראון שחקן שיודע לעשות פיקנרול ברמה גבוהה ואני מניח שגם הדיבורים המדכדכים על תמיר בלאט קשורים בזה שהוא מאוד יעיל בפיקנרול (אלא אם כן נותנים לו את החדירה ואז שאלהים ישמור את כולנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 6:00 pm 
Freshman

arie כתב:
אין מאמן ישראלי אחד שיודע לעבוד עם גבוהים ולצערי גם הזרים שמגיעים לכאן נדבקים במחלה הזאת בגלל ליגת הגמדים שלנו.

אני לא יודע אם הוא נחשב ישראלי, אבל בראד גרינברג לדעתי מאמן גבוהים מצויין. בהפועל ירושלים עם פרחובסקי, אליהו ודאנקן היה משחק גבוהים משובח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 6:21 pm 
Sophomore

מה לגבי האזרחות שסטודמאייר רוצה לקבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 8:26 pm 
Hall of Famer

על איזה בסיס הוא אמור לקבל? לא שאתנגד, כמובן, אבל זה לא שהבנאדם התגייר או התחתן עם יהודיה או כל חארטה אחרת שמדינת כל יהודיה דורשת.

לחזור למקצועי, אני חושב שהמבנה הפיזי של אמארה בתקופה בירושלים היה אידאלי. כתבו וצדקו שמן הסתם יש פה הקלה על הברכיים, ומעבר לזה אין שום צורך להשוות למאסה ולעוצמה שהיו לו בתחילת הקריירה. הוא נע מעולה, קליל, נייד ואלגנטי. אין בעיה מהבחינה הזו. אני גם באמת לא דואג לזה שלא שיחק שנה במסגרת מסודרת-מדובר באחד הגבוהים המוכשרים בהסטוריה, לא פחות, והוא גם מאד אוהב את המשחק וכאמור סביר ששמר על עצמו פיזית. לליגה הישראלית ולמפעל אירופי משני זה יותר ממספיק.

וכן, מאמן פיקנרול כמו קטש תפור עליו. ממש היה כואב בעין לראות את ג'רלס, אליהו ובר טימור לוקחים זריקות שהיו צריכות להיות של אמארה. הוא יכל לתת פה מספרי כוכב אם היו מתפעלים אותו נכון. אצל קטש זה עשוי לקרות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 56 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: