קצת באסה שכבר אין לי זמן לראות מכללות, אז אני לא יכול להגיד יותר מדי דברים על הבחירות מתחת ללוטרי, חוץ מזה שאח של יאניס נבחר מס' 60 ע"י דאלאס, והבן של גרי טרנט מקום 37.
אייטון בחירה צפויה ולדעתי לפיניקס יש בסיס מאוד מעניין של כשרון. השאלה איך זה מתחבר. אייטון, ג'קסון, וורן ובוקר מרגישים לי כל אחד והשורה הסטטיסטית שלו. הם יצטרכו מאמן מאוד טוב כדי שזה יתחבר. מזכיר שפיניקס מינו הקיץ את איגור קוקוסקוב למאמן אחרי ניסיון של הרבה שנים כעוזר מאמן. ראינו שגם בקבוצה עם כשרונות כאלו כמו מינסוטה למשל (קא"ט, וויגינס, באטלר, טיג) ועם מאמן שמקוטלג בטופ של הליגה (תיבודו) זה לא בהכרח כזה פשוט.
באגלי סבבה. סקרמנטו עדיין תהיה מחורבנת.
דונצ'יץ' לדאלאס יהיה מעניין. דונצ'יץ' צריך את הכדור ביד, אבל גם דניס סמית ג'וניור. כן יהיה נחמד לראות שני ענקים אירופאיים מדורות אחרים באותה קבוצה - נוביצקי ודונצ'יץ'.
ג'ארן ג'קסון ג'וניור לממפיס. אני כתבתי שהוא כשרון מאוד מאוד גולמי. ממפיס באופן כללי נמצאת באיזושהי צומת דרכים אחרי הקריסה של העונה האחרונה, כשגאסול וקונלי לא נהיים צעירים מיום ליום וגם טייריק. על אחת כמה וכמה, בקבוצה כזו עם שחקנים מוכחים שלא מתביישים לקחת זריקות, יהיה לו קשה יותר להתבלט.
טרה יאנג לאטלנטה. שרודר שחקן מוכשר מאוד, אבל הוא לא בטופ של הרכזים של הליגה. די מבאס שלא הגיע לשיקגו, אם כי אני לא חושב שהוא יתקרב לרמות של סטף, אבל בהחלט פוטנציאל להיות לילארד הבא, שזה גם לא רע בכלל.
במבה לאורלנדו. אני לא חושב שזה מסתדר עם ווצ'ביץ'. אני גם לא חושב שזה מסתדר כ"כ בקבוצה ריקה. שחקן שהרבה יותר היה מתאים לשחק בקבוצה עם שחקנים מנוסים דוגמת דאלאס.
וונדל קרטר לשיקגו. כתבתי כבר - לדעתי שחקן בינוני למדי. קיבל הרבה יח"צ כי הוא מדיוק.
קולין סקסטון כרכז זה בסדר גמור לקליבלנד, וגם מה שהם צריכים. קצת יותר כשרון אחרי הגמר הפתטי של ג'ורג' היל. כמובן שסקסטון זה לא מה שישאיר את לברון בקליבלנד.
קווין נוקס לניקס. בהחלט יכול להשתלב בסדר אצל הניקס. בסופו של יום זו הקבוצה של פורזינגיס. לא צופה לו גדולות ונצורות אבל יהיה שחקן רוטציה תורם ובעתיד גם שחקן חמישיה בכיף.
מיקאל ברידג'ס לפיניקס. התרשמתי מהבחור ערב הדראפט. השאלה איפה זה משתלב עם בוקר, וורן וג'קסון. כל הסווינגמנים האלו. זה כמו אטלנטה בזמנו שבחרו 17 סמול פורוורדים. לא יהיו דקות וזריקות לכולם.
שי גילג'ס-אלכסנדר לקליפרס. אני לא עפתי על הבחור ולדעתי זה לא אומר כלום בקשר עם אוסטין ריברס.
מיילס ברידג'ס לשארלוט. יופי של בחירה. רק חבל שהוא נופל על המשבצת של באטום. אתלט מצוין, חוסם טוב. יש לו בעיית סייז וזו לדעתי הסיבה למה הוא נבחר כזה נמוך. לי הוא הזכיר ברגעים מסוימים את פול פירס. יש לו המון נחישות ותעוזה, שאלו תכונות חשובות לשחקן כדורסל. נראה מה יצא.
ג'רום רובינסון לקליפרס. עכשיו אני מבין את הקשר לאוסטין ריברס. כן, לבחור יש כשרון והוא שחקן. לי הוא הזכיר במידה מסוימת את ויקטור אולדיפו. הקליפרס יחפשו את עצמם בקיץ הזה לאן הפרנצ'ייז הולך. רובינסון בהחלט יכול לעזור להם.
מייקל פורטר ג'וניור לדנבר. לקחו הימור. הימור על בריאות ובכלל. הוא אתלט מדהים, אבל לא ראיתי שם כשרון ברמת סופרסטאר. אולסטאר אולי כן, בהנחה שיצליח להיות בריא.
_________________ nothing really matters
אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת
|